Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού έβαλε και ο Φώτης... classifieds-179314-0-86535200-1475421278_thumb.jpg

Μου στείλε μήνυμα πριν λίγες μέρες η φίλη μου η γυμνάστρια, υβριστικού περιεχομένου :P Παρασκευή τελείωσα εξεταστική, αυριο γυρίσω, Τρίτη ξεκινάω. Θέλω να συνδυάσω πισίνα με βάρη , θα δω ποιες μέρες θα κάνω τι.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αφού έβαλε και ο Φώτης...

Μου στείλε μήνυμα πριν λίγες μέρες η φίλη μου η γυμνάστρια, υβριστικού περιεχομένου :P Παρασκευή τελείωσα εξεταστική, αυριο γυρίσω, Τρίτη ξεκινάω. Θέλω να συνδυάσω πισίνα με βάρη , θα δω ποιες μέρες θα κάνω τι.

Ξεκινα ρε και πολυ αργησες ,τον ελευθερο χρονο σου να ειχα μονο σε αγωνες θα κατεβαινα .

Η φωτο ειναι πολυ μικρη σε μενα δεν ανοιγει .Α  και μπες στο αντι φιτνες.

A

χτυπας 2-3 αυγα με το αλευρι τα πετας σε καλα ζεσταμενο αντικολητικο τηγανι και το κανεις πανκεικ 

Εγω το εκανα με 5 ασπραδια και whey αντι για αλευρι που ειδα στο ιντερνετ δεν μπορω να παω οτι τρελαθηκα απο γευση :cry:

Εγω το εκανα με 5 ασπραδια και whey αντι για αλευρι που ειδα στο ιντερνετ δεν μπορω να παω οτι τρελαθηκα απο γευση :cry:

DDevil???

• Like 1

ε καλα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κατι γευστικο. Βαζεις κατι απο πανω για τη γευση!

Εγώ μέλι έβαζα. Μιά χαρά τρωγόταν. 

Μην σας πάρω και στον λαιμό μου πάντως. Εδώ έβαζα και μέλι πάνω σε βραστά ασπράδια και μ'άρεσε  :-D

• Like 2

Ενας φίλος που πηγαινουμε μαζι γυμναστηριο, ο γυμναστης του αλλαξε το προγραμμα που εκανε κανενα μηνα τώρα και του εδωσε το παρακατω

1η μερα στηθος-πλατη

2η μερα χερια-ωμους

3η μερα ποδια 

4η κυκλικο

Αυτό το πρόγραμμα για ογκο. Απλά ρωτάω γτ μου κανει εντυπωση που του εχει βάλει στηθος με πλάτη μαζι. 

Πως σας φαίνεται?

Ενας φίλος που πηγαινουμε μαζι γυμναστηριο, ο γυμναστης του αλλαξε το προγραμμα που εκανε κανενα μηνα τώρα και του εδωσε το παρακατω

1η μερα στηθος-πλατη

2η μερα χερια-ωμους

3η μερα ποδια 

4η κυκλικο

Αυτό το πρόγραμμα για ογκο. Απλά ρωτάω γτ μου κανει εντυπωση που του εχει βάλει στηθος με πλάτη μαζι. 

Πως σας φαίνεται?

Well, δεν καθορίζει το split τον στόχο οπότε το αν θα "βάλει όγκο" δεν εξαρτάται από το πρόγραμμα. 

Για την ερώτησή σου, πολλά γίνονται να κάνεις σε προγράμματα. Σίγουρα κάπου θα υπάρχει και λόγος να μπει στήθος-πλάτη. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το reasoning του γυμναστή στο split του φίλου σου. Μάλλον αυτό θα του έκατσε εκείνη τη μέρα  :-D

Well, δεν καθορίζει το split τον στόχο οπότε το αν θα "βάλει όγκο" δεν εξαρτάται από το πρόγραμμα. 

Για την ερώτησή σου, πολλά γίνονται να κάνεις σε προγράμματα. Σίγουρα κάπου θα υπάρχει και λόγος να μπει στήθος-πλάτη. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το reasoning του γυμναστή στο split του φίλου σου. Μάλλον αυτό θα του έκατσε εκείνη τη μέρα  :-D

Ναι ξέρω ότι ο όγκος εξαρτάται από την κουζινα. Απλά όταν ειναι να σου βγάλουν κάποιο πρόγραμμα σε ρωτάνε τι στόχο έχεις. Γι αυτό το είπα.

Λοιπόν σήμερα που δεν μιλάτε για φαγητά θα σας ξαναδωσω το προγραμματάκι μου. Περιμένω ενστασεις.

Μου έδωσαν σήμερα πρόγραμμα.. Για πείτε το να αλλάξω :P

Να πώς ότι ξεκίνησα πριν 2 βδομάδες γυμναστήριο ενώ έκανα παλιότερα και καθημερινά ποδηλασια( αρκετά χιλιομετρα) 20160926_170819-1.jpg 20160926_170824.jpg

Ναι ξέρω ότι ο όγκος εξαρτάται από την κουζινα. Απλά όταν ειναι να σου βγάλουν κάποιο πρόγραμμα σε ρωτάνε τι στόχο έχεις. Γι αυτό το είπα.

Σου λείπει ο σύνδεσμος "και". Ο όγκος εξαρτάται και απο την κουζίνα.

Λοιπόν σήμερα που δεν μιλάτε για φαγητά θα σας ξαναδωσω το προγραμματάκι μου. Περιμένω ενστασεις.

Σου είχαμε απαντήσει κι εγω και ο ΤΕΟΚΟΣ. Τι στόχο έχεις με αυτό το προγραμμα;

Σου λείπει ο σύνδεσμος "και". Ο όγκος εξαρτάται και απο την κουζίνα.

Σου είχαμε απαντήσει κι εγω και ο ΤΕΟΚΟΣ. Τι στόχο έχεις με αυτό το προγραμμα;

Με συγχωρείς γιαννη, θα χάθηκα μέσα στις απαντήσεις για τα φαγητά...

Ο λόγος που ξεκίνησα γυμναστήριο ήταν βασικά να ππερναω τον χρόνο μου( για να ξεφύγω από κάτι άλλες συνήθειες που ειχα), αλλά και να χάσω λίγο κοιλια. Τώρα είμαι 1.78 και 80 κιλά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...