Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτι πρεπει για τη βαρεμάρα που με διακατεχει σαν φοιτητη για extra μεγειρεμα,πλυσιμο πιατων.

με το φυστικοβουτυρο/μελι θα αυξησω αρκετα τις θερμιδες,καιρος να βαλω κιλαα :D

Βάλε ένα χαρτί ψησίματος φούρνου στο τηγάνι και δεν θα το λερώσεις , επίσης βγάζεις το χαρτί , το ακουμπάς στο τραπέζι και τρως χωρίς να λερώσεις πιάτο , ή σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου .Κάτι τέτοια κάνω και με κοιτάει η μάνα σαν ufo αλλα βαριέμαι να πλένω , δε λέει 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ρμ ειναι το repetition maximum,δλδ το μέγιστο που έχεις για τις Χ επαναλήψεις

πχ στον πάγκο στις 3 επαναλήψεις το ρεκορ ειναι 100κιλα

αν σήμερα έκανες 80 κιλα για 3 επαναληψεις σήκωσες το 80%

το υπολογίζεις απλά μ την μέθοδο των τριών

αν θες βοηθεια γραψε τα μεγιστα σου και σου λεω

να κανεις διατασεις,κοιλιακους και ραχιαιους

Γεια σας και πάλι,

Βασίλης εδώ, σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη σπουδαιότητα ενός θρεπτικού και νόστιμου γεύματος που μπορούμε όλοι να φτιάξουμε πολύ εύκολα στο σπίτι μας, πλήρες σε ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ,ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΡΩΤΕΙΝΗ και σωστους ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ.

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς δε χρειάζεται να σας πω πόσο σημαντικό είναι να προσθέσουμε στην καθημερινή μας διατροφή τα φρούτα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλοι γνωρίζετε ότι τα φρούτα ισοδυναμούν με ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ.

Ποια είναι η βιολογική σημασία των ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ για τον οργανισμό μας;

Οι βιταμίνες είναι υπεύθυνες και ρυθμίζουν τις διάφορες αντιδράσεις του μεταβολισμού μας. Οι βιταμίνες είναι πολύ σημαντικές για τον οργανισμό μας διότι η έλλειψη μιας βιταμίνης μπορεί να σταματήσει τις ειδικές μεταβολικές εργασίες και μπορεί να αλλάξει τη μεταβολική ισορροπία του οργανισμού μας. Επίσης η έλλειψη ή ακόμα και η μερική στέρηση κάποιων βιταμινών από τον οργανισμό μας, μπορεί να προκαλέσει διάφορες παθολογικές καταστάσεις (πχ αβιταμίνωση).

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι οι ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ είναι ένα σημαντικό γρανάζι για το σώμα και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι βιταμίνες σε συνδυασμό με τα μεταλλικά στοιχεία επαναφέρουν το σώμα μας πιο γρήγορα στην αρχική του κατάσταση, μετά από κάθε είδους προπόνηση. Όπου και αποτελεί σημαντικό κομμάτι για όσους ασχολούνται με τη γυμναστική.

Τώρα μπορείτε να κατανοήσετε πιο εύκολα ότι η ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ είναι από τα καλύτερα γεύματα που μπορούμε να κάνουμε σε καθημερινή βάση. Και το πιο σημαντικό από όλα περιέχει και σωστούς υδατάνθρακες για τον οργανισμό μας, οι όποιοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ
Το να δημιουργήσουμε τη φρουτοσαλάτα δεν θέλει και μεγάλο ταλέντο, διαλέγουμε 3-4 φρούτα της αρεσκείας μας, τα ψιλοκόβουμε, και τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε ένα ΜΠΩΛ.

Η σχέση μου με τη κουζίνα είναι πολύ κακή, δεν είμαι μάγειρας, αλλά μια φρουτοσαλάτα είναι αρκετό εύκολο ακόμα και για μένα, για να καταφέρω να τη φτιάξω. Όποτε αφού μπορώ εγώ, μπορείτε και εσείς. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Επίσης σας προτείνω τις εξής προσθήκες στη φρουτοσαλάτα σας:

·         Προσθέστε ένα κεσέ στραγγιστό γιαούρτι και ανακατέψτε το μαζί με τα φρούτα (με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε τη ποσότητα της πρωτεΐνης που θα λάβουμε από αυτό γεύμα).

·         Προσθέστε και 1 κουταλιά της σούπας μέλι και ανακατέψτε τη μαζί με τα φρούτα και το γιαούρτι (με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα απογειώσουμε στο μέγιστο και τη γεύση του γεύματος μας αλλά και θα πάρουμε περισσότερα αντιοξειδωτικά με την προσθήκη του μελιού).

Πηγή του ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE:

• Like 2

Ρε βασιλη αληθεια τωρα, γραψε μονο τις συνταγες κι ασε το θεωρητικο κομματι που δε το χεις. Αυτος ειναι δηλαδη ο ρολος των βιταμινων γενικα; αυτο κανουν ΟΛΕΣ οι βιταμινες;

Το κειμενακι ειναι λες και το γραψε μαθητης λυκειου. Αν θες να σαι σωστις ασχολεισου λιγο, και κατσε εξηγησε 1-2 πραγματα, οχι "η ελλειψη βιταμινων κανει κακο" . Κατι μας ειπες :P

• Like 4

Ναι εκεί μέχρι 20-30. Και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που δίνει η γυμναστική στους νέους. Όχι τόσο το καρδιοαναπνευστικό και τούμπανο καρδιά ,όχι τόσο η μυική ανάπτυξη που μπορείς να την δουλέψεις σε οποιαδήποτε ηλικία αλλά πιο πολύ η οστική μάζα.

Η γυμναστική με αντιστάσεις είναι μανούλα σε αυτό.

---------------

Η μόνη γυμναστική για τα πόδια που δεν επιβαρύνει την μέση μου τελικά μετά από πολλές δοκιμές είναι το spinning ποδήλατο.

Μετά από μισή ώρα διαλειματικής χτες βράδυ καμία ενόχληση και τρέμουλο τρελό .

Σαν χεσμε....ς γύρισα σπίτι Χαχα

Doms γαμάτα σήμερα πρωί και τρελή πείνα.

Γιουρβαλάκια για πρωινό :)

post-68421-0-93594500-1475393615_thumb.jpeg

• Like 8

Ωραία τα γιουβαρλάκια (ειδικά αν πέσει έξτρα λεμονάκι), αλλα για πρωϊνό; :-D

Προσωπικά έφαγα δύο φέτες ψωμί πολύσπορο + αλειμμένο ανθότυρο + φέτες στήθους γαλοπούλας + 1 ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών

Πολύ καλό ένα στιβαρό πρωινό, αλλά θέλω κι όλας να νιώθω ελαφρύς κάπως για να ξεκινήσω διάβασμα, δουλειές κτλ...καλύτερα ένα επιπλέον γεύμα σε 2-2.5 ώρες.

• Moderators

Βασιλη πρηζεις μπαλες με τον τροπο που συμμετέχεις και πετυχενεις ακριβός το αντιθετο απο αυτο που θες. Την εποεμενη θα αρχισουν τα ρεπορτ. Η παρε μερος στη συζητηση (χωρις διαφήμιση ) ή παρε πουλο

Γαμιεται αυτος ο μηνας. Ξπνησα σημερα και το κινητο μου δεν δουλευει. Το ειχα πρει απο Ταυλανδη και αντε τωρα να βγαλω ακρη με ττην εγγυηση. Ουτε ορεξη για τρεξιμο δνε εχω

• Like 7

Η οστική μάζα...αυξάνεται?

Η οστική πυκνότητα βεβαίως και αυξάνεται με την γυμναστική με αντιστάσεις. Βέβαια, κάπου είχα διαβάσει ότι όσο πιο υψηλής έντασης είναι η γυμναστική τόσο πιο έντονα και τα αποτελέσματα (1RM = greatest results δηλαδή) 

Αυτό που λέτε για την ηλικία, δεν είναι απόλυτο. Έχει βρεθεί αύξηση οστικής πυκνότητας και σε μεγαλύτερα άτομα 

Link.png Site: Study

Πέρα απο αυτό βοηθάνε πολύ και οι βιταμίνες D και Κ, σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη

• Like 7

υγ

φωτη το καπέλο πέτα το στην θάλασσα 0/10  και έλα να σου δώσω εγω ένα  :P

Ίσα ίσα, like ΚΑΙ για το καπέλο

Fotis13, έτοιμος για Αφγανιστάν.

Δοκίμασε και boonie, θα πηγαίνει με το στυλ σου.

4187516-medal-of-honor-2010-game.jpg

• Like 4

Βασιλη πρηζεις μπαλες με τον τροπο που συμμετέχεις και πετυχενεις ακριβός το αντιθετο απο αυτο που θες. Την εποεμενη θα αρχισουν τα ρεπορτ. Η παρε μερος στη συζητηση (χωρις διαφήμιση ) ή παρε πουλο

Ελεος  με το σπαμαρισμα του κάθε αποτυχημένου

Πιτουρο βρώμης τρώει κανεις ??

Φαε , γαμάει

Ίσα ίσα, like ΚΑΙ για το καπέλο

Το καπέλο ηταν πείραγμα επειδή νόμιζα πως είναι στην Μυκονο !

Και ναι , οταν εγώ Σαββάτο απόγευμα δουλεύω και ο άλλος κάνει βουτιές στην Μύκονο  θα τα ακούσει και για το καπέλο :)

• Like 5

5η μέρα με ίωση, κατευθείαν με κόλλησαν τα παλιόπαιδα. Στα @@ μου βέβαια, ούτε τις προπονήσεις χάνω, ούτε δουλειά, ούτε μπάνια. Αλλα ειναι σπαστικό.

Ωραία η συνταγή για πανκεικ σπεκτ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...