Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 https://www.facebook.com/uniladmag/videos/2400062466683465/ 3
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Γεια σου ρε αλανι νορβηγε! Πολυ τη γουσταρα τη φωτο που ανεβασες! 1
margaritagr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ρεεεε νόμιζα ότι είσαι Μύκονο. Χοχοχο πήξει στον Πειραιά , εγώ εκανα μπάνιο, έφαγα τα θαλασσινά μου, πήγα μετά για καφέ και το βράδυ πάλι βόλτα. Κακώς πάντως ανέφερες το Μπαρ μπεε Κίου... Μου χει λείψει το ρημάδι , πρέπει να πάω. Όσο για τον Μαου τι να πουμε για ανθρώπου που αν δε βάλει 1000 φίλτρα δε τολμάει να εμφανιστεί Χαχαχχαχα 2
Captn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Με τον κρόκο φτιάχνουμε γλυκά για να κερνάμε φίλους. ο κρόκος του αυγού είναι πλούσια πηγή θρεπτικών στοιχείων,άλλο η διαιτητική χοληστερόλη και άλλο η ορμόνη που παράγεται στον οργανισμό 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ρεεεε νόμιζα ότι είσαι Μύκονο. Όσο για τον Μαου τι να πουμε για ανθρώπου που αν δε βάλει 1000 φίλτρα δε τολμάει να εμφανιστεί Χαχαχχαχα Και γω ρε έτσι νόμιζα, τσάμπα του την είπα του ανθρώπου χαχαχαχαχα εντωμεταξύ εσυ εισαι στην Τήνο και σκέφτεσαι το μπαρμεκιου ε ρε ανωμαλιαααα ==== Εγω θα εμφανιστώ live όποτε το αποφασίσετε γατάκια 2
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Mυκονοςςςςςς Στα λιμανακια ειναι στο πηγαδι σημερα καταδυσεις 14513534_753087738165989_2079660815_o.jpg 14550727_753087724832657_277331987_o.jpg ωραίες φώτο, μια μέρα πρέπει να το γυρίσω και εγώ σε μούσια. 4
Captn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για μενα κοιτα διατροφη και ασε βιταμινες κτλ. ΑΝ ειναι να παιρνουμε με τη μια βιταμινες κτλ το χουμε χασει το παιχνιιδι (εκτος αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος πχ χαμηλος σιδηρος ) το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιος παραβλέπει να πάρει αυτά τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά απ την διατροφή του
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιος παραβλέπει να πάρει αυτά τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά απ την διατροφή του Και που θες να καταληξεις με αυτο? 2
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 μια χαρά την βγάλαμε και σήμερα48άρι squat με το τελευταίο σet στα 50 να πάρω μια ιδέα για δευτέρα bench press 40άρι οκ και deadlifts 40άρι κανονικά 5χ3 που το βρίσκω αρκετά κουραστικό ανέβα κατέβα ανέβα κατέβα πάντως κλείνω δεύτερη βδομάδα με το 5x5 και παράληλα σοβαρό ποδήλατο και ακόμα δεν έχω φρενάρει κάπου να πω νιώθω κουρασμένος. φυσικά τα κιλά στο 5X5 ακόμα είναι λίγα. Δεν ξέρω αν ζωρίσουν τα πράγματα πως θα νιώθω. είδη αρχισαν να πέφτουνε και οι πρώτες κραυγές στα squats.
Votritis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 μια χαρά την βγάλαμε και σήμερα 48άρι squat με το τελευταίο σet στα 50 να πάρω μια ιδέα για δευτέρα bench press 40άρι οκ και deadlifts 40άρι κανονικά 5χ3 που το βρίσκω αρκετά κουραστικό ανέβα κατέβα ανέβα κατέβα πάντως κλείνω δεύτερη βδομάδα με το 5x5 και παράληλα σοβαρό ποδήλατο και ακόμα δεν έχω φρενάρει κάπου να πω νιώθω κουρασμένος. φυσικά τα κιλά στο 5X5 ακόμα είναι λίγα. Δεν ξέρω αν ζωρίσουν τα πράγματα πως θα νιώθω. είδη αρχισαν να πέφτουνε και οι πρώτες κραυγές στα squats. Mην δίνεις σημασία στα κιλά, κανε σωστα τις ασκήσεις . Πολυ ωραίος ο σκελετος του Cinelli που εχεις,γενικα μου αρέσουν οι μονόχρωμοι σκελετοί χωρίς πολλά γράμματα-σχέδια πάνω ,όπως και το δικό μου δηλαδή ...... 3
Captn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ^ γράφε πόσο % του RM σου είναι τα κιλά που σηκώνεις για να δίνεις πιο ξεκάθαρη εικόνα της επίδοσης επίσης κάνεις προθέρμανση/αποθέρμανση?
stathis97 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τελεια για τα γουστα μου η Impact whey salted caramel δεν μετανιωσα με την καμία για τα 2.5kg,πολυ καλη και με νερο ακομα καλυτερη με γαλα,δηκαιολογημενα στα reviews την εχουν στις top. Καμια ιδεα πως θα καταναλωσω το Αλεύρι Βρώμης (instant oats); γιατι με γαλα/νερο δεν μου αρεσει καθολου,ενω χρησιμοποιω νυφαδες βρωμης με γαλα,δημητριακα. Εντιτ:το φυστικοβουτυρο της myprotein το περιμενα αρκετα λιγετερο υγρο,1-2 μαρκες που εχω δοκιμασει αν γυριζες το βαζο αναποδα δεν υπηρχε περιπτωση να πεσει,το συγκεκριμενο περισσοτερο σε συσταση λαδιου φέρνει,απο γευση καλο ειναι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 A Καμια ιδεα πως θα καταναλωσω το Αλεύρι Βρώμης (instant oats); γιατι με γαλα/νερο δεν μου αρεσει καθολου,ενω χρησιμοποιω νυφαδες βρωμης με γαλα,δημητριακα. χτυπας 2-3 αυγα με το αλευρι τα πετας σε καλα ζεσταμενο αντικολητικο τηγανι και το κανεις πανκεικ 3
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ^ γράφε πόσο % του RM σου είναι τα κιλά που σηκώνεις για να δίνεις πιο ξεκάθαρη εικόνα της επίδοσης επίσης κάνεις προθέρμανση/αποθέρμανση? τι είναι αυτό φίλος; πως το υπολογίζω προπθερμνση κάνω αποθέρμανση δεν έχω ιδέα.
stathis97 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 A χτυπας 2-3 αυγα με το αλευρι τα πετας σε καλα ζεσταμενο αντικολητικο τηγανι και το κανεις πανκεικ Οτι πρεπει για τη βαρεμάρα που με διακατεχει σαν φοιτητη για extra μεγειρεμα,πλυσιμο πιατων. με το φυστικοβουτυρο/μελι θα αυξησω αρκετα τις θερμιδες,καιρος να βαλω κιλαα
Προτεινόμενες αναρτήσεις