Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη δεν έδωσαν εξηγηση επειδη δεν ηθελαν να μαθευτει ή δεν υπηρχε εξηγηση? Παίζει εμένα πάντως μου έχει μείνει απορία. Εκτός κ εάν είχαν κάτι και δεν το είχανε ψάξει/δώσει προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα το λένε ετσι και χαιρονται i dont give a f@ck! u should try it too! μην ασχολείσαι με τον καθένα που ΔΕΝ κάνει κάτι. Η αλήθεια είναι πως ότι και να κάνουμε κανένας και τίποτα δεν μας διασφαλίζει πως θα ζήσουμε μέχρι την χ ηλικία και πως δεν θα νοσήσουμε απο την χ-ψ αρρώστια, απλά γέρνουμε θετικά τις πιθανότητες προς το μέρος μας και ζούμε μια ποιοτικότερη ζωή. παλιότερα μου είχαν τύχει και εμένα 1-2 άτομα σαπίλες που προσπάθησαν να το παίξουν έξυπνοι και τους έκανα να νιώσουν πολύ άσχημα , αλλα τώρα δεν ασχολούμαι καν , σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ με τα κομπλεξ του κάθε βλάκα που επειδή δεν έχει τα @@ να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο για την υγεία του πάνω απόλα κοιτάζει να κρίνει αριστερά και δεξιά αυτούς που το κάνουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Παίζει εμένα πάντως μου έχει μείνει απορία. Εκτός κ εάν είχαν κάτι και δεν το είχανε ψάξει/δώσει προσοχή. Και εμενα παντα μου κάνει εντυπωση οτι σε ολα τα περιστατικα έχουν να πουν κάτι αλλα στα περιστατικα των τυπικών της διατροφης και της άσκησης γινεται πάντα με "μυστηριο" τροπο! i dont give a f@ck! u should try it too! μην ασχολείσαι με τον καθένα που ΔΕΝ κάνει κάτι. Η αλήθεια είναι πως ότι και να κάνουμε κανένας και τίποτα δεν μας διασφαλίζει πως θα ζήσουμε μέχρι την χ ηλικία και πως δεν θα νοσήσουμε απο την χ-ψ αρρώστια, απλά γέρνουμε θετικά τις πιθανότητες προς το μέρος μας και ζούμε μια ποιοτικότερη ζωή. παλιότερα μου είχαν τύχει και εμένα 1-2 άτομα σαπίλες που προσπάθησαν να το παίξουν έξυπνοι και τους έκανα να νιώσουν πολύ άσχημα , αλλα τώρα δεν ασχολούμαι καν , σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ με τα κομπλεξ του κάθε βλάκα που επειδή δεν έχει τα @@ να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο για την υγεία του πάνω απόλα κοιτάζει να κρίνει αριστερά και δεξιά αυτούς που το κάνουν Πες του μεγάλε θες να κάνουμε μια γυρα το γηπεδάκι να δουμε τι παιζει λιγο? ή να ανεβουμε μια πολυκατοικια 5 οροφων? χωρις ασανσερ? αμα χαλάσει δηλαδη το ασανσέρ τι θα πάθεις? θα μεινεις στο ισογειο? δεν θα ανεβεις?! Να δουμε και το τσιγαρο ποσο καλο εχει κανει στον οργανισμο σου. Και οπως ειπε και ο Μάους τη γυναικα θα μπορεις να την φτιάξεις? ή θα μένεις στο 10λεπτο???? εκει παιζει να σκυλιάσει και να βγάλει αφρους χαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 με τα κομπλεξ του κάθε βλάκα που επειδή δεν έχει τα @@ να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο για την υγεία του πάνω απόλα κοιτάζει να κρίνει αριστερά και δεξιά αυτούς που το κάνουν Πόσο δίκιο και πόσο κρίμα να προέρχονται από άντρα. ( χωρις παρεξηγησεις εδώ μέσα δε το λέω σε κάποιον συγκεκριμένο ) Πες του μεγάλε θες να κάνουμε μια γυρα το γηπεδάκι να δουμε τι παιζει λιγο? Χαχα ζήτημα να αντέξει 5 λεπτά βαριά με στάσεις λαχανιασματων χαχαχα xD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πόσο δίκιο και πόσο κρίμα να προέρχονται από άντρα. ( χωρις παρεξηγησεις εδώ μέσα δε το λέω σε κάποιον συγκεκριμένο ) Χαχα ζήτημα να αντέξει 5 λεπτά βαριά με στάσεις λαχανιασματων χαχαχα xD Εκει δεν θα αντεξει? γιατι? στα τραπεζια και τους γάμους ομως και στους καφέδες εξω κάνετε τους μάγκες θα του ελεγα και τωρα δεν μπορεις να τρέξεις 300 μέτρα? αυτη ειναι η μαγκια σου? οριστε σου έκατσε .... ειναι κάποιος και σε κυνηγάει δεν θα τρέξεις να του ξεφυγεις? θα κάτσεις να σε αρπαξει? αυτο δεν λέγατε και σε εμάς? οτι οσο και να γυμναζομαστε αμα μας κάτσει δεν το γλιτώνουμε? ουτε εσυ το γλιτώνεις τωρα... σε κυνηγάνε να σε ληστέψουν και να σε σκοτώσουν. Τι θα κάνεις? θα πιάσεις μια γυρο απο ολα? εμεινες απο ανασες πονεσε η καρδουλα σου? σε επιασε πανικος? :cry: no pain no gain! Σκάσε και κολυμπα! Οπως μας λεγανε και στο στρατο οποιος εμενε πισω έτρωγε καραμουζα ψυχολογική μέχρι να ξεπεράσει τα ορια και τους φοβους του.Ωρυότανε ο λοχαγός οτι αμα ηταν γυναικες μέσα θα έτρεχαν γρηγοροτερα απο εμας (φυσικα πηγαινε πάντα μπροστά απο εμάς δεν εκανε το μάγκα καθιστος) Η γυμναστική ειναι και ψυχολογική εξασκηση. Να μη σταματησεις οταν αρχιζει ο πονος να μάθεις να αντέχεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Στο Λίντλ εχει ωραίο κασέρι με χαμηλά λιπαρά και 32 πρωτεΐνη στα 100. Just sayin. Μαγεία και σήμερα η θαλασσα. Ενα τω μεταξύ ειναι η ιδιομορφία της περιοχής τέτοια που εχει πολύ χαμηλή ελάχιστη, 9,6 έπεσε. Και τώρα εχει κάπου 29-30. Ήρθαν και ξένοι φοιτητές με πούλμαν, ζωντάνεψε η παραλια. Λογικά τελευταίο σ/κ με κόσμο, απο το αλλο θα μαστε εμείς κι εμείς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 @vgiozo πολυ λάδι. Ξέρεις το λάδι εισάγει θερμιδες για πλακα ενα κουταλάκι του γλυκου βάζει 60 θερμιδες. Μπορει να φορτώσεις το φαγητο 200-300 θερμιδες παραπανω και να μη το πάρεις χαμπαρι. Σου φαίνεται, ζήτημα να είχε σε ένα κιλό κρέας, 2 - 2,5 κουταλιές της σούπας...απλά - έβγαλε ζουμί το κρέας - το λάδι έκατσε στην επιφάνεια, πάνω από το νερό (και φαίνεται ίσως σαν να είναι όλο λάδι) και σου φαίνεται έτσι... ...στο πιάτο που είναι σερβιρσμένο το κρέας ίσως φαίνεται καλύτερα ότι δεν έχει παρά λίγο λάδι...βλέπεις πόσο ελάχιστο έχει στάξει γύρω (κι αυτό νερωμένο) ; αν ήταν μαγειρεμένο με πολύ λάδι (κι ας μην είχα βάλει στο πιάτο) θα φαινόταν εκεί...και τα κρεμμύδια έχουν πάρει λίγο χρώμα, αλλά πολύ λάδι σαφώς δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Στο Λίντλ εχει ωραίο κασέρι με χαμηλά λιπαρά και 32 πρωτεΐνη στα 100. Just sayin. Μαγεία και σήμερα η θαλασσα. Ενα τω μεταξύ ειναι η ιδιομορφία της περιοχής τέτοια που εχει πολύ χαμηλή ελάχιστη, 9,6 έπεσε. Και τώρα εχει κάπου 29-30. Ήρθαν και ξένοι φοιτητές με πούλμαν, ζωντάνεψε η παραλια. Λογικά τελευταίο σ/κ με κόσμο, απο το αλλο θα μαστε εμείς κι εμείς. Tρεις και ο Κουκοτσ θα πάω και εγω αύριο για ένα μπανάκι! Παντως οποιος έχει κολυμπησει στα Φαλασαρνα ακομα και Ιουλιο μηνα ξέρει ότι να πέσει σε μια άλλη παραλια ακομα και Οκτωβρη μηνα είναι παιχνιδάκι! Στα Φαλασαρνα στα Χανια είναι πραγματικα πολύ κρυο το νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Mυκονοςςςςςς Στα λιμανακια ειναι στο πηγαδι σημερα καταδυσεις 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πες του μεγάλε θες να κάνουμε μια γυρα το γηπεδάκι να δουμε τι παιζει λιγο? ή να ανεβουμε μια πολυκατοικια 5 οροφων? χωρις ασανσερ? αμα χαλάσει δηλαδη το ασανσέρ τι θα πάθεις? θα μεινεις στο ισογειο? δεν θα ανεβεις?! Να δουμε και το τσιγαρο ποσο καλο εχει κανει στον οργανισμο σου. Και οπως ειπε και ο Μάους τη γυναικα θα μπορεις να την φτιάξεις? ή θα μένεις στο 10λεπτο???? εκει παιζει να σκυλιάσει και να βγάλει αφρους χαχα μα αυτά τα ζουν , δεν χρειάζεται να τους τα πεις, γιαυτό τσαντίζονται και πάνε να βγάλουν εσένα κ εμένα κ τον οποιοδήποτε λάθος και οτι αυτοί είναι οι έξυπνοι , δεν καταλαβαίνεις πως πάει ? όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια , ότι δεν μπορούν να έχουν προσπαθούν να το μειώσουν , θες είναι γκόμενα, θες είναι ομορφιά ,δύναμη-ταχύτητα- αντοχή , επιτυχία στην καριέρα , τα πάντα όλα. γιαυτό σου λέω μην ασχολείσαι καν , άσε τον τρελό στην τρέλα του. Εγώ βλέπω άτομα τις ηλικίας μου πάνω κάτω, εκεί 25 με 28 , σου λέει "τσιγάρα ποτά ξενύχτια δεν καταλαβαίνω τίποτα" "τι διατροφές και γυμναστικές" και να τα και καλά αστεία meme photos στο fb σχετικά με το γυμναστήριο και την διατροφή , ναι λέω, υπομονή καμια 10ριά χρονάκια κ σου έρχεται παρεμπιπτόντως για το τελευταίο δεν είναι τυχαίο που πολλοί άντρες σήμερα πάσχουν απο χαμηλή τεστοστερόνη πριν ακόμα καλά καλά περάσουν τα 30 , όχι τα 40-50 , που τότε κανονικά θα έπρεπε να αρχίσει η μεγάλη κάθοδος, μιλάμε για τραγικά πράγματα , νέοι άνθρωποι λόγο διατροφικών συνηθειών , τσιγάρου και γενικότερης σαπίλας. Τι σημαίνει αυτό ? πολλά , όποιος θέλει ας το ψάξει γιατι θα γράψω σεντόνι , δεν έχει να κάνει μόνο με τις σεξουαλικές επιδόσεις και με την σύσταση του σώματος , έχει να κάνει με την όλη υγεία του άντρα και όποιος έχει χαμηλή οι πιθανότητες είναι να πεθάνει νωρίς για να το πω απλά. Κακό του κεφαλιού τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Φωτη δεν γ@#$#ε λεω εγω ?? εντωμεταξύ από τα πλέον αγαπημένα νησιά η Μύκονος ... ===== Λοιπόν λίγο οφ τοπικ αλλα οκ δεν πειράζει, ειδα το βιντεο και ακομη κλαίω χαχαχαχαχαχ μπήκε ενας γαλλος -για ομοφυλόφιλος μου κανει- σε ενα κατάστημα και έσπασε καμιά 15 αιφον , δείτε τους σεκιουριταδες μέχρι το τέλος, ο ενας τον εχει στριμώξει με την κοιλουμπα μιλαμε για δάκρυα αχαχααχααχα https://www.youtube.com/watch?v=w-OVSJz6PP0 υγ φωτη το καπέλο πέτα το στην θάλασσα 0/10 και έλα να σου δώσω εγω ένα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 υγ φωτη το καπέλο πέτα το στην θάλασσα 0/10 και έλα να σου δώσω εγω ένα Τ ι λες ρε χαμενε under armour ειναι απο Λονδινο δωρο. Δεν εχει πιασει το concept δυτης του πολεμικου ναυτικου.Κατσε να μπει η Μαργαριτα να στο εξηγησει που το εχει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 γιδινη φέτα έχεις δοκιμασει? εχει λιγοτερα λιπαρα απο την κλασσικη.Δεν υπάρχει γίδινη φέτα. Η Φέτα ειναι τυρί που προέρχεται απο πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα Μαου τωρα έχει δίκιο γ@μαει το καπέλο και δένει με το μούσι και τη θάλασσα Φωτηηηηη απέναντι είμαι πετάξου για έναν Σταυρό ρε και καραβίδες μετά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει γίδινη φέτα. Η Φέτα ειναι τυρί που προέρχεται απο πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα Μαου τωρα έχει δίκιο γ@μαει το καπέλο και δένει με το μούσι και τη θάλασσα Φωτηηηηη απέναντι είμαι πετάξου για έναν Σταυρό ρε και καραβίδες μετά ρε μολις φυγαμε απο μπαρ μπε κιου καστελλα και το βραδυ εχω κλεισει Aleria θα βαλω φωτο στο antifitness .Κραξε μαου με προσβαλε για το styl AN EINAI DYNATON ¨ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μαου τωρα έχει δίκιο γ@μαει το καπέλο και δένει με το μούσι και τη θάλασσα Δεν εχεις δει τα δικα μου γι αυτο το λες ! τα καπελα οχι τα μουσια χαχαχαχχα --- Φωτη καλα ρε δεν σε είπαμε και καμπούρη , για το κακογουστο καπελο σου ειπαμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις