Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει φέτα χωρίς αλάτι η με ελάχιστο.

η μυζήθρα νομίζω είναι με ελάχιστο αλάτι αλλά δεν παίρνω και όρκο ... έχει όμως ζωικό λίπος,μην ξεχνιόμαστε (θαρρώ χειρότερο από το να ναι αλατισμένο το εκάστοτε προϊόν) 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Υπάρχει φέτα χωρίς αλάτι η με ελάχιστο.

Το 20 - 25% λιπαρά είναι το πρόβλημα και όχι το αλάτι 

Θα μου πεις τώρα, για τυρί και λίγα λιπαρά έχει, ε γι αυτό δεν τρώω τυριά εγώ !!

Δημοσ.

Θα μου πεις τώρα, για τυρί και λίγα λιπαρά έχει, ε γι αυτό δεν τρώω τυριά εγώ !!

Εγώ το ανέφερα για τον βαπιρ που είπε ότι δεν πολύ τρώει λόγω αλατιού.

Αλλά μιας κ το φέρε η κουβέντα, έτρωγα μια συγκεκριμένη φέτα ώσπου κάποια στιγμή την είχανε ταράξει στο αλάτι έτσι αναγκάστικα να αλλάξω φέτα. Θέλω να πω καταλαβαίνει ο άλλος στη γεύση πόσο αλμυρή η όχι είναι.

Όσο για τα λιπαρά, μπορούμε να τρώμε με μέτρο πάντα τα πάντα αρκεί να τα καιμε μετά ;-)

Δημοσ.

Μάους στα 100γρ ομως έχει 20γρ λίπος οχι πχ στο 20γρ κομμάτι που θα βάλεις εσυ στο φαγητο. Το χθεσινο κομμάτι που εκοψα πανω απο 30γρ δεν παιζει να ηταν. Αν και ακομα δεν έχω ζυγαρια την έχω χάσει. Θα πάω να πάρω μια καινουργια να δω τι παιζει.

Στα 100γρ 20γρ λιπος

στα 20γρ    ποσο?

100x = 20*20 => 100x=400 => x = 400/100 => 4gr λιπος ρε συ.

@vgiozo πολυ λάδι. Ξέρεις το λάδι εισάγει θερμιδες για πλακα ενα κουταλάκι του γλυκου βάζει 60 θερμιδες. Μπορει να φορτώσεις το φαγητο 200-300 θερμιδες παραπανω και να μη το πάρεις χαμπαρι.

Δημοσ.

ε αμα δεν τρως όσα λιπαρά σου χρειάζονται δεν λέει κάτι να φας 50γρ φέτα , αλλα απο αλάτι είναι full

το πρόβλημα με τη φέτα είναι πως όποιος την τρώει επειδή του αρέσει δεν θα φάει 50γρ , θα φάει 150-200++++ αχαχαχα

Αλλά μιας κ το φέρε η κουβέντα, έτρωγα μια συγκεκριμένη φέτα ώσπου κάποια στιγμή την είχανε ταράξει στο αλάτι έτσι αναγκάστικα να αλλάξω φέτα. Θέλω να πω καταλαβαίνει ο άλλος στη γεύση πόσο αλμυρή η όχι είναι.

Όσο για τα λιπαρά, μπορούμε να τρώμε με μέτρο πάντα τα πάντα αρκεί να τα καιμε μετά ;-)

που την βρίσκεις την φέτα χωρίς αλάτι ?θυμάσαι μάρκα?  μπας κ εννοείς την ανάλατη μυζήθρα?  

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το έστειλες, έχω να αναφέρω ότι υπάρχουν "καραφλες" περιπτώσεις που υγιής άνθρωπος πέφτει για ύπνο και δεν ξαναξυπναει ^^ δε ξέρεις(γενικά) από που θα σου ρθει.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι δεν το είπα για σενα , απλα παρέθεσα το μήνυμα σου επειδή λεμε για το αλατι !

όντως καταλαβαίνεις την διάφορα , ειδικά αν δεν τρως αλάτι .. εγω μια φορά απο τις λίγες που πήρα φέτα να βάλω  στην σαλάτα με το που την δοκίμασα  μου ηρθε να ξεράσω απο το αλάτι ,την πέταξα επι τόπου 300γρ ειχα πάρει πηγε στα σκουπίδια  !

===

ντεβιλ ναι παντα για τα 100 γρ μιλάω, ειναι πολλά τα λιπαρά που εχουν τα τυρια, 20 η φέτα, άλλα τυρια εχουν 40 και 50 

άσε που συμβαίνει και αυτό που λεει ο νικολας, οτι κάποιοι βάζουν να φάνε ενα κομματάκι κ τελικά τρώνε όλο το κουτί  ..

• Like 2
Δημοσ.

Nαι εντάξει αμα έχει κληρονομικο Τζοάννα μπορει να γινει αυτο αλλιως? για ποιο λογο τι ετσι στα ξαφνικα? ο ιατρος πχ τι ειπε?

Δημοσ.

Μιας και το έστειλες, έχω να αναφέρω ότι υπάρχουν "καραφλες" περιπτώσεις που υγιής άνθρωπος πέφτει για ύπνο και δεν ξαναξυπναει ^^ δε ξέρεις(γενικά) από που θα σου ρθει.

όποιος κάνει την τέλεια διατροφή , την τέλεια άσκηση και ζωή γενικότερα έχει απλά λιγότερες πιθανότητες να το πάθει . Μπορεί κάποιος να έχει προδιάθεση και να κάνει όλα τα παραπάνω κ να πεθάνει απο εκεί που δεν το περιμένει , το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μειώσεις ή να αυξήσεις τις πιθανότητες , οπότε ναι , ποτέ δεν ξέρεις  

• Like 4
Δημοσ.

που την βρίσκεις την φέτα χωρίς αλάτι ?θυμάσαι μάρκα? μπας κ εννοείς την ανάλατη μυζήθρα?

Νομίζω η Ηπείρου πρέπει να ήταν σε κεσεδακι την είχα δει νομίζω κ έγραφε αναλυτή. κ μάλιστα τώρα βγήκε δλδ το '16.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν το είπα για σενα , απλα παρέθεσα το μήνυμα σου επειδή λεμε για το αλατι !

όντως καταλαβαίνεις την διάφορα , ειδικά αν δεν τρως αλάτι .. εγω μια φορά απο τις λίγες που πήρα φέτα να βάλω  στην σαλάτα με το που την δοκίμασα  μου ηρθε να ξεράσω απο το αλάτι ,την πέταξα επι τόπου 300γρ ειχα πάρει πηγε στα σκουπίδια  !

===

ντεβιλ ναι για τα 100 γρ μιλάω ..

γιδινη φέτα έχεις δοκιμασει? εχει λιγοτερα λιπαρα απο την κλασσικη.

Δημοσ.

Nαι εντάξει αμα έχει κληρονομικο Τζοάννα μπορει να γινει αυτο αλλιως? για ποιο λογο τι ετσι στα ξαφνικα? ο ιατρος πχ τι ειπε?

Δεν υπήρχε κληρονομικο απ'οτι είχαν πει. Και δεν έχω ακούσει τουλ. καποια εξήγηση για αυτή τη περίπτωση.

Δημοσ.

όποιος κάνει την τέλεια διατροφή , την τέλεια άσκηση και ζωή γενικότερα έχει απλά λιγότερες πιθανότητες να το πάθει . Μπορεί κάποιος να έχει προδιάθεση και να κάνει όλα τα παραπάνω κ να πεθάνει απο εκεί που δεν το περιμένει , το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μειώσεις ή να αυξήσεις τις πιθανότητες , οπότε ναι , ποτέ δεν ξέρεις  

Ναι αλλα το λένε ετσι και χαιρονται και οι άλλοι οπως αυτος που μου ειπε προχθες αν ειναι να σου κάτσει. Οποτε για μενα αμα εισαι σωστος στη διατροφη και την ασκηση και κανεις καλη ζωη δεν προκειται να νοσησεις ευκολα. Και αμα κάποιος νοσησει και πεθάνει θα πρεπει να το ψάξεις μετά. Γιατι έγινε αυτο πχ ακους για αιφνιδιους θανατους σε αθλητες πηγε ξαφνικα με ανακοπη ε πως πηγε ξαφνικα ρε παιδια? κοπηκε το ηλεκτρικο σημα των παλμών και πεθανε ξαφνικα? απλα λενε μια φορα οτι πεθανε και μετα δεν ξαναλενε τιποτα.

Tι ειχε? αρρυθμιες? κολπικη μαρμαρυγη? ανεπάρκεια μητροειδους βαλβιδας? υπερτροφια καρδιάς? απο τι την επαθε την ανακοπη. Δεν μπορει να έχεις ξαφνικά ενα επισοδειο σε ενα υγιές οργανο.

Δεν υπήρχε κληρονομικο απ'οτι είχαν πει. Και δεν έχω ακούσει τουλ. καποια εξήγηση για αυτή τη περίπτωση.

Δηλαδη δεν έδωσαν εξηγηση επειδη δεν ηθελαν να μαθευτει ή δεν υπηρχε εξηγηση?

Εμενα οποιος με ρωτάει αν με την υγιεινη διατροφη και την άσκηση θα ειναι υγιης του απαντάω κοφτά ναι ουτε εξαρταται ουτε αν ειναι να το παθεις δηλαδη τι να του πεις? κατσε καπνιζε τρωγε μαλακιες και μη γυμναζεσαι ποτε επειδη μπορει να σου κάτσει? δεν το δεχομαι εγω αυτο και ας λενε οι αντι φιτνεσαδες τα δικα τους εκει. Αλλωστε αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει.

Μου την σπάει οταν λένε μαλακιες και πάνε να πάρουν κοσμο στο λαιμο τους... οποιος καπνιζει - πινει - δεν ασκειται και τρωει μαλακιες ειναι καταδικασμενος. Καπου θα τον κτυπησει. Σε αυτο ειμαι απολυτος και ας παρεξηγηθουν στα @@ μου! Πανε να πουν αυτη τη μαλακια με το "μπορει να σου κατσει" για να δειξουν οτι αυτοι δεν κουράζονται και ειναι πιο χαλαροι. Μαλακιες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...