Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@DDevil εχεις ατμομαγειρα? Γινεται να κανεις στον ατμο μπροκολο ας πουμε χωρις ατμομαγειρα?

1 δαχτυλο νερο στην κατσαρολα να ακουμπάει το κοτσάνι ισα ισα... κλεινεις το καπάκι τελειως και στο 1. Σιγοβράζει. Αν δεν εχεις ατμομαγειρα.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τζοαννα τούμπανο είσαι ? για πες.. έχει φάση αυτό που λες οτι φορτώνεις κιλά κ όχι αστεία ..

Πάντως λίγα θα πάρεις για το πρόβλημα σου απο τις βιταμίνες , ψάξου αλλου, κοίτα την προπόνηση που κάνεις τα κιλα που σηκώνεις κτλ δεν γίνεται να νιώθεις σακατεμένη μετά απο κάθε προπόνηση, εάν όμως συμβαίνει αυτό τότε η λύση δεν βρίσκεται σε καμιά περίπτωση στο κάλιο και στο μαγνήσιο αλλά κάπου άλλου! οι βιταμίνες μπορεί να σου κάνουν χίλια δυο καλά δεν θα σε κάνουν όμως να μην πονάς, δεν είναι παυσίπονα !

Αντε και καλές προπονήσεις ..

Κατεβαίνω για μποντυμπιλντερ φάση. χαχα Η αλήθεια είναι ότι λόγο δουλειάς κ πίεσης άλλων δραστηριωτητων η λόγο φοκους αεροβιο ίσως παραλειψω π.χ. πόδια κ να κάνω αεροβιο. Ίσως να παίζει ρόλο κ αυτό. Εντάξει λοιπόν σε ευχαριστώ για το τίπ.

και το λάδι αν ειναι να μπει πάντα ωμό! Οταν ψηνεται γινεται βαρυ το φαγητο. Οξειδώνεται το λάδι.

και οσο το πάνω μέρος ειναι μεγαλυτερο απο το κάτω τοτε εισαι σε καλο δρομο.

Λάδι όμως ελαιόλαδο συγκεκριμένα ένα κουταλάκι του γλυκού κ εάν, εγώ χρησιμοποιώ. Και αυτό για το εντερο.

Τι εννοείς με τη δεύτερη πρόταση; Ντουλάπα κ έτσι; :-P

• Like 1
Δημοσ.

Λάδι όμως ελαιόλαδο συγκεκριμένα ένα κουταλάκι του γλυκού κ εάν, εγώ χρησιμοποιώ. Και αυτό για το εντερο.

Τι εννοείς με τη δεύτερη πρόταση; Ντουλάπα κ έτσι; :-P

Εννοω οτι το παιχνιδι χάνεται οταν η περιφέρεια γινεται κατα πολυ μεγαλύτερη και ουσιαστικα εκει αποθηκευεται το λίπος περα απο το αισθητικο κομμάτι πρωτα έρχεται η υγεια. Εντάξει κάποιοι ανθρωποι δεν θέλουν να φροντισουν την υγεια τους ειναι στο κοσμο τους και μετά θα τρέχουν με τα μπαλονάκια και τις ινσουλινες (σε πιο μεγάλες ηλικιες) τωρα γλεντάνε και κοροϊδευουνε μετα θα έρθουν να σου πουν.... ααα τελικα ειχες δικιο. Α ειχα δικιο ε? στο λεω γιατι τα ιδια ειπε μια γνωστη στη μανα μου μετα απο 10 χρονια που αρχισε να εμφανιζει χοληστερινη στα 40 της .... δηλαδη εντάξει κάποια πραγματα απο τα 35 και μετα αρχιζουν να φαινονται ο οργανισμος κουράζεται με τα παλιοφαγητα.

Και τα παιδια τα μικρα ειναι οπως τα μαθεις .... αν τα μαθεις με το λουκουμα στα χέρια τον λουκουμα θα ζητάνε και μετά αν τα μαθεις με τη βρώμη το γιαουρτι τη μπανανα και τα φρουτα μετά θα βλέπουν αυτες τις απαισιες τις ζαμπονοτυροπιτες με τις σάλτσες μεσα και τις άσπρες κρεμες και θα ειναι έτοιμα να ξεράσουν. Ποσο μάλλον να τα εκθιάζουν κιολας. Βλεπεις τα κυλικεια στα σχολεια να μοιράζουνε σκουπιδια στα μικρά παιδια!  Και κανεις δεν κάνει τιποτα για αυτο.

Οταν η περιφερεια λοιπον μεγαλώνει τοτε εισαι σε κακο δρομο ειναι κινδυνος εφράγματος οπως λενε και οι γιατροι... προφανως κάποιος που ειναι στο 15% και κάτω σωματικο λιπος φαινεται πιο γυμνασμενος πχ απο μενα που μπορει τωρα να ειμαι και στο 20% δεν ξερω ακριβως. Τουλαχιστον φροντιζω την περιφέρεια να την κρατάω σε νορμαλ επιπεδα.

YΓ Ειμαστε οτι τρώμε ακομα και οι τραυματισμοι μπορει να οφειλονται στην απουσια κάποιων στοιχειων απο την διατροφη. Η διατροφη ειναι επιστημη ολοκληρη δεν ειναι μονο τρωω τονο κάθε μέρα ή κοτοπουλο για να φτιάξω σωμα το σώμα θα το φτιάξεις οκ με την υγεια τι γινεται? σωμα έφτιαξε και κάποιος που επαιρνε στεροειδη πχ. σε 6 μηνες μέσα ειχε γινει κομμάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοω οτι το παιχνιδι χάνεται οταν η περιφέρεια γινεται κατα πολυ μεγαλύτερη και ουσιαστικα εκει αποθηκευεται το λίπος περα απο το αισθητικο κομμάτι πρωτα έρχεται η υγεια. Εντάξει κάποιοι ανθρωποι δεν θέλουν να φροντισουν την υγεια τους ειναι στο κοσμο τους και μετά θα τρέχουν με τα μπαλονάκια και τις ινσουλινες (σε πιο μεγάλες ηλικιες) τωρα γλεντάνε και κοροϊδευουνε μετα θα έρθουν να σου πουν.... ααα τελικα ειχες δικιο. Α ειχα δικιο ε? στο λεω γιατι τα ιδια ειπε μια γνωστη στη μανα μου μετα απο 10 χρονια που αρχισε να εμφανιζει χοληστερινη στα 40 της .... δηλαδη εντάξει κάποια πραγματα απο τα 35 και μετα αρχιζουν να φαινονται ο οργανισμος κουράζεται με τα παλιοφαγητα.

Και τα παιδια τα μικρα ειναι οπως τα μαθεις .... αν τα μαθεις με το λουκουμα στα χέρια τον λουκουμα θα ζητάνε και μετά αν τα μαθεις με τη βρώμη το γιαουρτι τη μπανανα και τα φρουτα μετά θα βλέπουν αυτες τις απαισιες τις ζαμπονοτυροπιτες με τις σάλτσες μεσα και τις άσπρες κρεμες και θα ειναι έτοιμα να ξεράσουν. Ποσο μάλλον να τα εκθιάζουν κιολας. Βλεπεις τα κυλικεια στα σχολεια να μοιράζουνε σκουπιδια στα μικρά παιδια! Και κανεις δεν κάνει τιποτα για αυτο.

Οταν η περιφερεια λοιπον μεγαλώνει τοτε εισαι σε κακο δρομο ειναι κινδυνος εφράγματος οπως λενε και οι γιατροι... προφανως κάποιος που ειναι στο 15% και κάτω σωματικο λιπος φαινεται πιο γυμνασμενος πχ απο μενα που μπορει τωρα να ειμαι και στο 20% δεν ξερω ακριβως. Τουλαχιστον φροντιζω την περιφέρεια να την κρατάω σε νορμαλ επιπεδα.

YΓ Ειμαστε οτι τρώμε ακομα και οι τραυματισμοι μπορει να οφειλονται στην απουσια κάποιων στοιχειων απο την διατροφη. Η διατροφη ειναι επιστημη ολοκληρη δεν ειναι μονο τρωω τονο κάθε μέρα ή κοτοπουλο για να φτιάξω σωμα το σώμα θα το φτιάξεις οκ με την υγεια τι γινεται? σωμα έφτιαξε και κάποιος που επαιρνε στεροειδη πχ. σε 6 μηνες μέσα ειχε γινει κομμάτια.

Συμφωνώ μαζί σου. Να ταν όμως μόνο αυτό το πρόβλημα με τα παιδιά-μεγαλωμα. Τεσπα ξεφεύγουμε από το ποστ. Κατάλαβα ωστόσο κ γι'αυτό εγώ λέω λίγο με μέτρο απολα γτ απολα περνουμε βιταμίνες και έτσι πρέπει.

(αν και θεωρώ ότι οι άντρες δεν έχουν τόσο θέμα σε περιφέρεια όπως οι γυναίκες χαχα καθώς επίσης οργανισμοί που τρώνε τεράστιες ποσότητες ανά ώρα φεριπιν φαγητό και δεν παίρνουν γραμμαριο χαχα αδικο)

• Like 1
Δημοσ.

H γυναικα για τα δικά μου γουστα με 15% ειναι θεά. 15-20% πολυ καλο επιπεδο και πάλι.  Κατω απο 15% αρχιζει να παραμορφώνεται οπως και ο άντρας κατω απο 10% στο 10% ειναι τέλειος. Στο 15% πολυ καλος και στο 20% ειναι κανονικά. Εντάξει απο 20% και πάνω ξεκινανε τα σωσιβια και οι ιστοριες τωρα. Εντάξει δεν λέει. Τεσπα ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει. Δικο του ειναι το σώμα ας το κάνει και αποθηκη σκουπιδιων. Ακουγομαι αυστηρος και απολυτος αλλα οταν θα σε πιάσει πχ μια πάθηση δυσκολα θα μπορέσεις να την πετάξεις απο πάνω σου ενω αμα ειχες φροντισει απο πριν θα ηταν καλυτερα τα πράγματα. Καλυτερα κάποιος να σε "τραμπουκισει" απο τώρα που λεει ο λογος να προλάβεις τα χειροτερα.

Εγω με τα παιδια μου (αν ποτε κάνω πρωτα ο θεος) θα ειμαι πολυ αυστηρος και στο θεμα της διατροφης και στο θέμα της γυμναστικής. Απο μικρά γυμναστικούλα και διατροφούλα. Δεν λεω οτι θα τα κάνω κομπλεξικά αλλα να αφηνεις το παιδι καθε μερα με σοκολατες και να μαγειρευεις και βαριά. Οχι. Την αλλη φορά εβλεπα έναν να δινει στο παιδάκι του λουκουμα... λεει δεν εχω κάτι αλλο... πηγαινε φιλε μου στο σουπερ μάρκετ. Πάρε ενα γιαουρτάκι με χαμηλά λιπαρά παρε και 1-2 κουτάκια μελάκι πάρε και λιγες σταφιδουλες. Και βάλτα ολα αυτα να τα φάει. Και δώστου και μια χουφτα καρυδια. Και αν δεν θες να κάνεις αυτο. Ένα κουλουράκι ολικής και 2-3 φετούλες απο το σουπερ μάρκετ τυράκι χαμηλά λιπαρα. Αμεσως να τρέξουμε στο βρωμο μαγαζο με τις τυροπιτες τις κατεψυγμενες. Εντάξει ο κοσμος δεν ξερει να φάει βασικα. Εκει ειναι το προβλημα και μετά πανε στους γιατρους να τους κάνουν καλα. Τους δινουν και αυτοι μια σακουλα φάρμακα για να γινουν καλα. :cry: :cry:

Την αλλη φορα με ειχε πιάσει γαστρεντεριτιδα (καλα να πάθω γιατι εφαγα βρωμιές) και πάω στο νοσοκομειο μου βάλανε ορο (αυτο οκ για την αφιδατωση) και μου έδωσε φαρμακα τα οποια φυσικα δεν πηρα ποτε γιατι θα περάσει μονο του ... και πέρασε. Δηλαδη με το παραμικρο φάρμακα ρε φιλε. Αυτο ειναι μετά ετσι θα σε πάνε ετσι και πεσεις στην αναγκη τους. :fear:

ΥΓ Το βιβλιάριο υγειας απο το 2008 δεν έχει εγγραφη για κάποια αρρωστια μονο για εξετάσεις. Την επαθα περυσι με την γαστρεντεριτιδα γιατι έφαγα μαρουλι σε σάντουϊτσ απεξω. Προφανως ο μαγαζατορας δεν τον ενδιαφέρει να πλύνει καλα το μαρουλι ουτε τον ενδιαφέρει να βάλει προϊοντα καλα μεσα θα σου βάλει το τυρι το λάστιχο με 3 ευρώ το κιλο και θα σου χρεώσει το σάντουιτσ 3 ευρώ. Ουτε γιδινη φετουλα θα βάλει ουτε βιολογικά προϊοντα ουτε τιποτα. Αλλα καλα να παω αφου πηγα και εφαγα μαλακιες σαν τον αγραμματο οκ.

Δημοσ.

ωχ θεοί , here we go again χαχαχχαχαχα , jk
εντομεταξύ devil πρέπει να σου αρέσει πολύ η φέτα ε?την αναφέρεις συνεχώς και ποτέ δεν λείπει απο τις φωτογραφίες σου
Και εμένα μου αρέσει αλλα λόγο οτι περιέχει πολύ αλάτι δεν την τρώω συχνά , μικρός όλο το καλοκαίρι έτρωγα χωριάτικη , φέτα και ψωμί ζυμωτό της μάνας , το χειμώνα το έριχνα στον ξυνό τραχανά με pummaro , σκάλωμα κ αυτό , προσπαθούσαν να με κάνουν να φάω και ήταν το μόνο που έτρωγα  :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπόν:
σήμερα είχε καταπληκτικό καιρό !!! 

έπρεπε να κατέβω Πλ. Ελευθερίας για να βγάλω κάρτα ΟΑΣΘ 
αποφάσισα να το κάνω ...με τα πόδια 
Από παπαναστασίου 11.50 κατέβηκα τη Μαρτίου, βγήκα παραλία και το πήρα όλο ευθεία !!! 
Τουτέστιν 13.02 ήμουν Πλ. Ελευθερίας 
(περίμενα και μιαμιση ώρα στα εκδοτήρια γιατί γινόταν της κακομοίρας) 

Καλό μήνα φιτνεσόπαιδα και μη 

• Like 2
Δημοσ.

Για τους Θεσσαλονικείς να σημειώσω ότι το κρεοπωλείο "Ζελιαλίδης" (Παπαναστασίου και δεν ξέρω αν τυχόν αλλού) έχει

- φιλέτο κοτόπουλο στήθος = 3.90€ / κιλό

- φιλέτο κοτόπουλο μπούτι (με πέτσα δυστυχώς) = 3,50-60€ / κιλό

Μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα τελειώσει η προσφορά, πιθανόν να διαρκέσει και την επόμενη βδομάδα.

Δημοσ.

ωχ θεοί , here we go again χαχαχχαχαχα , jk

εντομεταξύ devil πρέπει να σου αρέσει πολύ η φέτα ε?την αναφέρεις συνεχώς και ποτέ δεν λείπει απο τις φωτογραφίες σου

Και εμένα μου αρέσει αλλα λόγο οτι περιέχει πολύ αλάτι δεν την τρώω συχνά , μικρός όλο το καλοκαίρι έτρωγα χωριάτικη , φέτα και ψωμί ζυμωτό της μάνας , το χειμώνα το έριχνα στον ξυνό τραχανά με pummaro , σκάλωμα κ αυτό , προσπαθούσαν να με κάνουν να φάω και ήταν το μόνο που έτρωγα  :-D 

ε φιλε βλέπω στο άλλο θρεντ να εκθιάζουν τα λιπη και παθαινω κοκομπλοκο xD

μ αρεσει η φέτα ναι. Κοιτα εμενα ολα τα φαγητα ειναι αναλατα.... ε ας εχει και λιγο αλατι η φετα που βαζω δε τρεχει τιποτα.

Σπιτι μου δεν υπάρχει αλατι. Μονο λιγο πιπέρι ξεχασμένο στο ντουλάπι. Φιλε εγω τρωω υπερβολικα στεγνά φαγητα.

Δημοσ.

DDevil εχεις περισσοτερη τριχα στο στηθος απο μενα ρε φιλε...δεν παιζω  :cry: 

Με το που σκασεις αθηνα φυγαμε για κοκκινα και μπλε κουπονια, ετοιμασου  :devil: 

επειδη αναφερθηκε πριν..ηλεκτρολυτες απο εδω εχει αγορασει κανεις?

http://saltstickretail-com.3dcartstores.com/

• Like 1
Δημοσ.

Και δεν έχω σκεφτει ποτε να ξυριστω :cry:

μια πρώην μου ειχε πει παλια .... "θα σου πηγαινε να ξυρισεις στηθος - χέρια" :cry: :cry:

Δημοσ.

Για τους Θεσσαλονικείς να σημειώσω ότι το κρεοπωλείο "Ζελιαλίδης" (Παπαναστασίου και δεν ξέρω αν τυχόν αλλού) έχει

Μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα τελειώσει η προσφορά, πιθανόν να διαρκέσει και την επόμενη βδομάδα.

πριν από λίγο πήρα και δεν το είδα καν !!! τώρα εξηγείται γιατί είχε τόσα...από κει στοκάρω κοτόπουλα 

μακάρι να διαρκέσει και την επόμενη γιατί δεν βγαίνω να στοκάρω τώρα 

Δημοσ.

Και εμένα μου αρέσει αλλα λόγο οτι περιέχει πολύ αλάτι δεν την τρώω συχνά

Υπάρχει φέτα χωρίς αλάτι η με ελάχιστο.

Δημοσ.

Υπάρχει φέτα χωρίς αλάτι η με ελάχιστο.

Μπορεις και να την ξαλμυρισεις απο μονος σου. Αλλα εντάξει αμα δεν βάζεις καθολου αλατι στο φαγητο για μενα δεν χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα μπουχτισει στα όσπρια τελευταία, οπότε του έδωσα και κατάλαβε με τα μπουτάκια κοτόπουλο...έχουν παραπάνω λίπος βέβαια, αλλά επειδή είναι κοντά στο κόκκαλο είναι πολύ πιο νόστιμα τα άτιμα.

Σε ένα πυρέξ, με λίγο λάδι και νερό, κρεμμύδι, αλατοπιπεροριγανάτα...έτοιμα σε 20-25 λεπτά στον φούρνο

P1010955.jpg

με σαλάτα και γιαουρτάκι

P1010957.jpg

Σήμερα ενίσχυσα το πιάτο με

- ψητές μελιτζάνες

​- ψητές πιπεριές

- φαγόπυρο

​- ψωμί (το έχω αντικαταστήσει με τις φρυγανιές ολικής γενικά)

P1010958.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...