Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ο σιδηρος ηταν τυχαιο παραδειγμα. Εχεις γραψει τι τρως γιανα δουμε αν φταει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εκανα για χρονια διατροφη με βραστα, σαλατες τονους και τετοια και τα βαρεθηκε ο οργανισμος μου. Σαφως δεν τρωω π.χ. μονο τηγανητα καθε μερα και σαλτσες, απλα τρωω τα παντα με μετρο αποφευγοντας ψωμι,αναψυκτικα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εκανα για χρονια διατροφη με βραστα, σαλατες τονους και τετοια και τα βαρεθηκε ο οργανισμος μου. Σαφως δεν τρωω π.χ. μονο τηγανητα καθε μερα και σαλτσες, απλα τρωω τα παντα με μετρο αποφευγοντας ψωμι,αναψυκτικα κλπ. τι εννοείς τα βαρέθηκε ο οργανισμός σου ? άρχισες να έχεις δυσανεξίες σε τροφές? (το έπαθα με την βρώμη μετά απο χρόνια που έτρωγα καθημερινά) ή οτι τα βαρέθηκες εσύ?γιατι αν εννοείς το δεύτερο και πολύ άντεξες , απορώ πως μπορούν κάποιοι και τρώνε σαν άρρωστοι , υπάρχει τρόπος να φας την ίδια ακριβώς τροφή και να είναι 10 φορές ποιο ωραία , ή να την φας και να είναι άγευστη/άχρωμη πχ ένα στήθος κοτόπουλο μπορεί να μαγειρευτεί έτσι που να θέλεις να φας κ άλλο ή να μαγειρευτεί με τρόπο που να τρως και να σε τρώει (δηλαδή να πηγαίνει κάτω με δυσκολία). Προσωπικά τα βραστά δεν τα γουστάρω , γενικότερα δεν μου αρέσει να τρώω σαν άρρωστος , νομίζω πως θα μπορούσες να δοκιμάσεις κ αυτή την προσέγγιση , δηλαδή να βρεις τρόπο να κάνεις τις τροφές σου ποιο νόστιμες πριν σταματήσεις αυτό το είδος διατροφής τότε Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις ντε και καλά, μπορείς να συνεχίσεις να τρως με μέτρο όπως ο κάθε υγιής άνθρωπος αποφεύγοντας αυτά που αποφεύγεις και τώρα και να μην έχεις το παραμικρό θέμα , αφού έχεις μέτρο δεν έχεις πρόβλημα , κουβέντα να γίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνώ με τον teddy boy από πάνω. Ένα υγιεινό φαγητό μπορείς να το φτιάξεις σαν το καλύτερο gourme πιάτο η να το καταστρέψεις ανάλογα πως θα το μαγειρέψεις και το στολίσεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 τι εννοείς τα βαρέθηκε ο οργανισμός σου ? άρχισες να έχεις δυσανεξίες σε τροφές? (το έπαθα με την βρώμη μετά απο χρόνια που έτρωγα καθημερινά) ή οτι τα βαρέθηκες εσύ?γιατι αν εννοείς το δεύτερο και πολύ άντεξες , απορώ πως μπορούν κάποιοι και τρώνε σαν άρρωστοι , υπάρχει τρόπος να φας την ίδια ακριβώς τροφή και να είναι 10 φορές ποιο ωραία , ή να την φας και να είναι άγευστη/άχρωμη πχ ένα στήθος κοτόπουλο μπορεί να μαγειρευτεί έτσι που να θέλεις να φας κ άλλο ή να μαγειρευτεί με τρόπο που να τρως και να σε τρώει (δηλαδή να πηγαίνει κάτω με δυσκολία). Προσωπικά τα βραστά δεν τα γουστάρω , γενικότερα δεν μου αρέσει να τρώω σαν άρρωστος , νομίζω πως θα μπορούσες να δοκιμάσεις κ αυτή την προσέγγιση , δηλαδή να βρεις τρόπο να κάνεις τις τροφές σου ποιο νόστιμες πριν σταματήσεις αυτό το είδος διατροφής τότε Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις ντε και καλά, μπορείς να συνεχίσεις να τρως με μέτρο όπως ο κάθε υγιής άνθρωπος αποφεύγοντας αυτά που αποφεύγεις και τώρα και να μην έχεις το παραμικρό θέμα , αφού έχεις μέτρο δεν έχεις πρόβλημα , κουβέντα να γίνεται Οχι, εχω δυσανεξίες.Και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Καποτε π.χ. ετρωγα μαρουλι με τονο και τρελενομουν, οσπου μια μερα ηρθε η συντελια του κοσμου και δεν ηθελα να το ξαναδοκιμασω,καθως επισης κρυθαροκουλουρα με ντοματα 1 φετα γαλοπουλα βραστη και λιγο τυρι συνοδευομενο με ενα αυγο, ιδια συμπτωματα και σε αυτο. Ειχα κανει αυστηρη αποκοπη σε ανθρακουχα, τζανκι φοοντς, σαλστες και τετοια και τωρα μου γυρναει λιγο μπουμερανγκ γτ ξερω πως δεν πρεπει αν στερουμε τιποτα στον οργανισμο μας γτ εμγανιζεται αυτο το ψευτο-ψυχολογικο. Εξαλλου μου ειχαν σε διαιτα στο παρελθον κ σοκολατα κ καρμποναρα αλλα μια φορα π.χ. την εβδομαδα. Τωρα το χω γυρισει στο λιγο απολα με μετρο σαν αποτοξινωση απο τα αυστηρα διαιτητικα. ( Υστ: δοξα το θεο την υγεια μας να εχουμε κ μετα ολα τα αλλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τωρα το χω γυρισει στο λιγο απολα με μετρο σαν αποτοξινωση απο τα αυστηρα διαιτητικα. ( Υστ: δοξα το θεο την υγεια μας να εχουμε κ μετα ολα τα αλλα) ε ναι , αν έχεις μέτρο και δεν ενδιαφέρεσαι να φτάσεις κάποια συγκεκριμένη φυσική κατάσταση (κάτι παραπάνω απο αθλητική κτλ που εκεί αλλάζουν οι ανάγκες) δεν υπάρχει καν λόγος για αυστηρά diet plans έτσι κ αλλιώς , αν βλέπεις πως πάει καλά το πράγμα είσαι κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ε ναι , αν έχεις μέτρο και δεν ενδιαφέρεσαι να φτάσεις κάποια συγκεκριμένη φυσική κατάσταση (κάτι παραπάνω απο αθλητική κτλ που εκεί αλλάζουν οι ανάγκες) δεν υπάρχει καν λόγος για αυστηρά diet plans έτσι κ αλλιώς , αν βλέπεις πως πάει καλά το πράγμα είσαι κομπλέ Το ολο θεμα ξεκινησε στο οτι αυτη τη στιγμη ειμαι πιασμενη και υποφερω και ψαχνομουν να βρω μια λυση ως προ αυτου. Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Kαρμποναρα ... μπλιάχ. Προτιμω ένα πιάτο μακαρονια με ψητα λαχανικά απο πάνω και μπολικο τυρι ρεγκάτο και λαδάκι. Πως τα τρωτε αυτες τις σάλτσες με τα γαλατα και τα βουτυρα ρε παιδια? περιμενετε πως και πως κιολας κάποιοι να κάνετε το γευμα της σαβουρας. ή μπιφτεκι με ρυζάκι ή μακαρονια. Και μια στεγνη σάλτσα απο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν εισαι πιασμενη διατασεις και ξεκουραση. Μασαζ και σαουν αν πεζει δυνατοτητα. Οτι και να παρεις μονο τα λεφτα σου θα πεταξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει γούστα είναι αυτά. Εγώ απορώ πως τρώνε αυτές τις πηχτες κοινός πατσας ιού Όμως μπιφτεκι γεμιστό είναι όλ δα μονει σταματά κ πειναω χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Οχι, εχω δυσανεξίες.Και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Καποτε π.χ. ετρωγα μαρουλι με τονο και τρελενομουν, οσπου μια μερα ηρθε η συντελια του κοσμου και δεν ηθελα να το ξαναδοκιμασω,καθως επισης κρυθαροκουλουρα με ντοματα 1 φετα γαλοπουλα βραστη και λιγο τυρι συνοδευομενο με ενα αυγο, ιδια συμπτωματα και σε αυτο. Ειχα κανει αυστηρη αποκοπη σε ανθρακουχα, τζανκι φοοντς, σαλστες και τετοια και τωρα μου γυρναει λιγο μπουμερανγκ γτ ξερω πως δεν πρεπει αν στερουμε τιποτα στον οργανισμο μας γτ εμγανιζεται αυτο το ψευτο-ψυχολογικο. Εξαλλου μου ειχαν σε διαιτα στο παρελθον κ σοκολατα κ καρμποναρα αλλα μια φορα π.χ. την εβδομαδα. Τωρα το χω γυρισει στο λιγο απολα με μετρο σαν αποτοξινωση απο τα αυστηρα διαιτητικα. ( Υστ: δοξα το θεο την υγεια μας να εχουμε κ μετα ολα τα αλλα) Μια στο τοσο που θα σου έρθει η καύλα για μια κρέπα πηγαινε και φάτην. Δεν τρέχει τιποτα. Το θεμα ειναι να μη σου γινει συνηθειο καθημερινο γιατι και θα νομιζεις οτι περνάς καλά και θα μαζευεις και λιπος με κινδυνο πρωτιστως της υγειας , αμα τρως καθε μερα δεν περνας καλα απλα καταβροχθιζεις ασυναισθητα. Νομιζεις οτι περνάς καλα. Θα νιώσεις μεγαλυτερο πχ κοιλιακο οργασμο οταν πάς και φάς μια κρεπα ενω ειχες να φας κανα μηνα. Τις προαλλες μιλουσα με εναν εκπροσωπο του αντι-φιτνεσσ στην πραγματικη ζωη (τσιγαράκι καθε 5 λεπτά - γυμναστικη τι ειναι αυτο? τρωγεται? βαριεμαι και να περπατησω και απο φαγητο αστο καλυτερα οτι υπάρχει παρατημένο σε κάτι φουρνους της κακιας ώρας της Κυψελης και των πατησιων που εχει ξεμεινει απο το προηγουμενο .... σκουπιδια φουλ) και αυτος ο τυπος ηρθε τωρα να μου πει "αμα ειναι να σου κάτσει θα σου κατσει." η απαντηση μου ηταν -? εντάξει ναι και δεν το συνεχισα καν. Σαν να του ελεγα λες μαλακιες δεν θα μπω καν στο κοπο να τις αντικρουσω κατσε σκεψου πες 2-3 κουβεντες σοβαρές και ξαναέλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν εισαι πιασμενη διατασεις και ξεκουραση. Μασαζ και σαουν αν πεζει δυνατοτητα. Οτι και να παρεις μονο τα λεφτα σου θα πεταξεις Πάντα κάνω αποθεραπεια - διατάσεις. Μερικά σημεία τα γλυτωνω αλλά όχι. Οποτε ούτε μαγνήσιο δλδ για μετά τις ασκήσεις μήπως την γλυτωσω; Διαφορετικά σκέφτηκα να ρίξω τα κιλά που κάνω στις ασκήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει γούστα είναι αυτά. Εγώ απορώ πως τρώνε αυτές τις πηχτες κοινός πατσας ιού Όμως μπιφτεκι γεμιστό είναι όλ δα μονει σταματά κ πειναω χαχα Και πάλι! Θα προτιμουσα ενα απλο μπιφτέκι! Ασε εχω γινει πολυ λιτοδιαιτος. Το μπιφτέκι μαζι με ενα κομμάτι φέτα ωμο ομως αψητο ευχαριστως θα το έτρωγα. Και μ αρεσουν πολυ και τα λαχανικα στον ατμο γιατι διατηρουν την γευση τους ειδικα τα κολοκυθια. Ειναι μεγαλη υποθεση να συνηθισεις να σ αρεσουν τα λαχανικα στον ατμο ή τα βραστα με λεμονάκι και λιγο λάδι. και το λάδι αν ειναι να μπει πάντα ωμό! Οταν ψηνεται γινεται βαρυ το φαγητο. Οξειδώνεται το λάδι. https://postimg.org/image/4l6e421ln/ https://postimg.org/image/wneikogiv/ και οσο το πάνω μέρος ειναι μεγαλυτερο απο το κάτω τοτε εισαι σε καλο δρομο. Η μειωση λιπους αμα προσέχεις θα έρθει σιγα σιγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τζοαννα τούμπανο είσαι ? για πες.. έχει φάση αυτό που λες οτι φορτώνεις κιλά κ όχι αστεία .. Πάντως λίγα θα πάρεις για το πρόβλημα σου απο τις βιταμίνες , ψάξου αλλου, κοίτα την προπόνηση που κάνεις τα κιλα που σηκώνεις κτλ δεν γίνεται να νιώθεις σακατεμένη μετά απο κάθε προπόνηση, εάν όμως συμβαίνει αυτό τότε η λύση δεν βρίσκεται σε καμιά περίπτωση στο κάλιο και στο μαγνήσιο αλλά κάπου άλλου! οι βιταμίνες μπορεί να σου κάνουν χίλια δυο καλά δεν θα σε κάνουν όμως να μην πονάς, δεν είναι παυσίπονα ! Αντε και καλές προπονήσεις .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 @DDevil εχεις ατμομαγειρα? Γινεται να κανεις στον ατμο μπροκολο ας πουμε χωρις ατμομαγειρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις