Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Vapir

εντάξει και τι σημασια έχει αν είναι ζαμπον ή κοτπουλο? ισως στην διαφορά λιπαρών.

Απλα και τα 2 έχουν νιτρικα να ξέρεις. Φαινομενικα είναι καλα για διατροφή ογκου ή γραμμωσης αλλα υγιεινα δεν είναι.

Θελει προσπαθεια να βρεις διατροφή και υγιεινη και ταυτόχρονα να σε βοηθησει να διαμορφώσεις και το σωμα σου

πχ τρως κάθε μερα τονους ή μεγαλη ποσοτητα εγω θεωρω ότι είναι ανθυγιεινο ναι εντάξει θα μου δειξει κάποιος αποτέλεσμα

και φωτογραφιες αυτό δεν αλλαζει όμως το εσωτερικο τι μπορει να γινει καταναλώνοντας καποιος καθημερινα κάτι τέτοιο. Ουτε ο ιδιος μπορει να μην είναι σε θέση να το φανταστεί τι κινδυνους μπορει να εγκυμονεί.

Πχ για τους κροκους που εχει προτεινει ο Μαους δεν έχει να προσάψει κάποιος κάτι .... λιπαρά δεν έχουν. Μονο ζωϊκης προέλευσης που είναι. Καποια στιγμη σηκωνει συζητηση το κατά ποσο τα προϊοντα ζωϊκης προελευσης είναι υγιεινα για τον οργανισμο και δεν μπορουν να δημιουργησουν μακροπρόθεσμα κτυπα ξυλο καρκινους.

2 φορές την εβδομάδα κρέας και πολλές είναι. Θα πρέπει να βρουμε πιστευω εναλλακτικές μορφές πρόσληψης πρωτεΐνης όχι πως τα χορτα συνεχεια βοηθάνε αλλα θα πρεπει να υπάρχει μια ισοροπια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ντεβιλ ο βαπιρ απλα σου λέει πως αλλο το φιλέτο κοτόπουλο

1050.jpg

και αλλο οι φέτες κοτόπουλο

8839706509342.jpg

Το δεύτερο είναι φουλ στα συντηρητικά να το αποφεύγεις, το πρώτο τσάκιζε το και κάθε μέρα μην το φοβάσαι δεν θα πάθεις τίποτα φτάνει να το τρως σωστά (βραστό η στην ψηστιέρα)`
ΥΓ
Τώρα είδα το edit που εκανες , δεν είπα για κρόκους, είπα για ασπράδια που έχουν 0 λιπαρά 0 υδατάνθρακα κ 5 γρ περίπου πρωτεΐνης στο κάθε αυγο ! πετάμε τον κρόκο τσιμπάμε 5-6 ασπραδακια και είμαστε τούμπανο απο πρωτεΐνη με 0 λιπαρά ούτε ζωικά, ούτε φυτικά ούτε τίποτα ..
  • Like 6

Nαι οντως εγω έκανα λάθος για ασπράδια ειχες πει ο κροκος είναι και τιγκα στην χοληστερινη

καλα ούτως ή αλλως εγω τηγανιτα ή τσιγαριστα φαγητά δεν τρωω οποτε ή ψητο ή βραστο. Και βραστο εναι ωραιο με ρυζι μπασμάτι και λεμονάκι από πάνω και λιγο λαδάκι. Απλο λιτο φαγητο στεγνο χωρις ζουμιά.

Και αμα θες να το διασκεδάσεις και λιγο ριξε και λιγο τριμένο τυρι από πάνω ρεγκάτο δεν είναι τιποτα το τρομερο!

Τσιγαριστο φαγητο ή τηγανιτο? θα με πιάσουν οι καουρες ρε. Μια στο τοσο αυτά. 1 φορά την εβδομάδα και αν.

• Like 1

ΥΓ

Τώρα είδα το edit που εκανες , δεν είπα για κρόκους, είπα για ασπράδια που έχουν 0 λιπαρά 0 υδατάνθρακα κ 5 γρ περίπου πρωτεΐνης στο κάθε αυγο ! πετάμε τον κρόκο τσιμπάμε 5-6 ασπραδακια και είμαστε τούμπανο απο πρωτεΐνη με 0 λιπαρά ούτε ζωικά, ούτε φυτικά ούτε τίποτα ..

Με τον κρόκο φτιάχνουμε γλυκά για να κερνάμε φίλους. :D

• Like 1

Σε ευχαριστώ πολύ. Σε τι εταιρείες θα μπορούσα να κοιτάξω ίσως;

Οι ηλεκτρολύτες χρησιμοποιούνται για καλύτερη ενυδάτωση κι αναπλήρωση μεταλλικών στοιχείων που χάνει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια έντονης σε δραστηριότητα και μεγάλης σε διάρκεια αεροβικής άσκησης, περίπτωση κατά την οποία παρατηρείται μεγάλη εφίδρωση. Εάν δεν κάνεις τέτοιου είδους γυμναστική (που, από ότι διάβασα, κατάλαβα ότι δεν κάνεις), τότε θεωρώ ότι οι ηλεκτρολύτες δεν σου χρειάζονται.

Για μαγνήσιο μπορείς να πάρεις από το φαρμακείο της γειτονιάς σου, δεν είναι κάτι δυσεύρετο. Προσωπικά, προτιμώ υδατοδιαλυόμενες ταμπλέτες, οι οποίες πωλούνται σε σωληνάριο των είκοσι τεμαχίων, στην τιμή των €13 περίπου.

• Like 1

Οι ηλεκτρολύτες χρησιμοποιούνται για καλύτερη ενυδάτωση κι αναπλήρωση μεταλλικών στοιχείων που χάνει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια έντονης σε δραστηριότητα και μεγάλης σε διάρκεια αεροβικής άσκησης, περίπτωση κατά την οποία παρατηρείται μεγάλη εφίδρωση. Εάν δεν κάνεις τέτοιου είδους γυμναστική (που, από ότι διάβασα, κατάλαβα ότι δεν κάνεις), τότε θεωρώ ότι οι ηλεκτρολύτες δεν σου χρειάζονται.

Για μαγνήσιο μπορείς να πάρεις από το φαρμακείο της γειτονιάς σου, δεν είναι κάτι δυσεύρετο. Προσωπικά, προτιμώ υδατοδιαλυόμενες ταμπλέτες, οι οποίες πωλούνται σε σωληνάριο των είκοσι τεμαχίων, στην τιμή των €13 περίπου.

Λάθος κατάλαβες. Είπα να μην γράψω αναλυτικά κ λεπτομέρειες κτλπ, απλά ιδρώνω πάρα πολύ και έτσι όταν κάνω έντονο πρόγραμμα η αεροβιο παίρνω ηλεκτρολητες. Π.χ. Άμα έχω 20 λεπτά τρέξιμο, κοιλιακούς κ 2-3 μηχανήματα δλδ χαλαρό πρόγραμμα φυσικά κ εννοείται δε θα πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σ ;)

( και εγώ υδατοδιαλυόμενες ταμπλέτες έχω καιρό κ με βολεψαν απλά ψάχνω και σε μαγνήσιο το ιδιο)

Δημητρα δεν νομιζω αγιο προδρομο να εννοει τον δικο μας εδω στην Χαλκιδική

εχουν και αλλου? Ιεροσυλια! Εχμ, νομιζω θεσ/κη ειναι.

Λάθος κατάλαβες. Είπα να μην γράψω αναλυτικά κ λεπτομέρειες κτλπ, απλά ιδρώνω πάρα πολύ και έτσι όταν κάνω έντονο πρόγραμμα η αεροβιο παίρνω ηλεκτρολητες. Π.χ. Άμα έχω 20 λεπτά τρέξιμο, κοιλιακούς κ 2-3 μηχανήματα δλδ χαλαρό πρόγραμμα φυσικά κ εννοείται δε θα πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σ ;)

( και εγώ υδατοδιαλυόμενες ταμπλέτες έχω καιρό κ με βολεψαν απλά ψάχνω και σε μαγνήσιο το ιδιο)

Καλυτερα ZMA και γλουταμινη να δεις.

αν οντως σηκωνεις βαρη, δες για αμινοξεα.

Καλη αποθεραπεια θες. Αν νιωθεις σκληρα ορισμενα σημεια καθιερωσε συνεδριες μασαζ.

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα κοιτα διατροφη και ασε βιταμινες κτλ. ΑΝ ειναι να παιρνουμε με τη μια βιταμινες κτλ το χουμε χασει το παιχνιιδι (εκτος αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος πχ χαμηλος σιδηρος )

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 1

• Moderators

Σιδηρος ρε, σιδερα εχουν τα γυμναστηρια :P

Καλημερα και καλο μηνα απο Τηνο σε καμια ωρα θα παρω το ποδηλατο να παω παραλια

Τςςς μην κανουμε ενα λαθος!! Ξερεις διαβαζουμε και ολη μερα μερικοι και το χουμε καψει :P 

• Like 1

O σιδηρος μου φετος ειναι γυρω στα 130 και περισυ 160. Ειναι ολα φυσιολογικα.

Απλα βαζω πολλα κιλα γτ θελω να κανω δουλεια και οχι να αμολαω αετο στα μηχανηματα οπως σιγουρα καποιοι, χωρις να παραξηγηθω, κανουν :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...