Dakonblackblade Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλά tips 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 πάντα βγαίνω ρε γαμώτο για μια ώρα και καταλήγω τρίωρο να βαράω σαν χαζός χιλιόμετρο. Διαδρομή σήμερα κέντρο προς Άγιο Πρόδρομο με κάνα 20άρη χιλιόμετρο συνεχόμενη καλή ανηφόρα.Αύριο έχει 5X5 SQUATS 48KGBENCH PRESS 38KGDEADLIFTS 40KG (μάλλον ξανά για τεχνική με κόβω.. γιατί είμαι οτιναναι ακόμα, υπάρχει καλυτέρευση, αλλά έχει δρόμο ακόμα.)συμπληρωμάτικα θα ρίξω τις ασκήσεις για τα lats, sit ups και κάτι ασκήσεις που με μαθε ο spect για τις γάμπες στο smith. άντε πάω να μπεκρουλιάσω γιατί ένα μηνα στο σπίτι δεν παλεύετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αγιο Προδρομο? 3 ωρες? Τουλ ελπιζω να κανες σταση για τα καταπληκτικα σουβλακια του... Μη βαζεις τοσα κιλα στις αρσεις ενω φτιαχνεις τεχνικη. Εισαι αναβατης, προστατεψε τη μεση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry που δεν απαντησα , ετρωγα στο Βαρουλκο (φωτη κλαψεεεεε) Μαου εγω το χω πει οτι ειμαι μεσα αλλα εσεις κανετε τις παπιες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 μ αυτά και με κείνα έχω να σηκώσω απ τον Αύγουστο Πολύ καλά tips δεν χρειάζονται τιπς,τα καθίσματα είναι απλά : 1)πόδια στο άνοιγμα των ώμων 2)κώλος κάτω 3)στήθος πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου ή όχι; Οχι ακριβώς, αλλά άμα είναι να μου πιάσουν... "το μπατζακι" μου θα το ψάξω και σε αυτό, δεόντως. Απλά επειδή κάνω πολλά κιλά πάνω-κάτω μερικές φορές πιανομαι και υποφερω μετά και μου πρότειναν εκτός από, ηλεκτρολητες που παίρνω μόνη μου εν ώρα άσκησης, να πάρω και μαγνήσιο για μετά όταν τελειώσω το πρόγραμμα . Και γιαυτό ρώτησα μήπως ξέρει κάποιος να με κατατοπισει μήπως κάνω κάτι λάθος ως άσχετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω το μαγνησιο κ οι ηλεκτρολητες να σε βοηθουν στις αρσεις βαρεων. Θαρρω πως ασκοπη η αγορα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τώρα πια το πουλάνε και στα σούπερ μάρκετ. Δεν είναι ακριβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 δεν χρειάζονται τιπς,τα καθίσματα είναι απλά : 1)πόδια στο άνοιγμα των ώμων 2)κώλος κάτω 3)στήθος πάνω Καλά, τόσο απλά είναι αφού τα μάθεις. Έχεις προσπαθήσει ποτέ να μάθεις σε κάποιον ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Φωτη , μαργαριτα μεσα στον μηνα -η άντε μέσα στον χρόνο- πείτε μου να κανονίσω να κάνουμε μια καλή προπόνηση ρε ψοφίμια ! Του αλεξ δεν θα του πούμε τίποτα , του αλεξ απλά θα του στείλουμε ένα μήνυμα κανα τρίωρο πιο πριν και θα του γράψουμε 'είμαστε στο τάδε γυμναστήριο' , θα πάρει ενα αεροπλανάκι και θα έρθει μη το γελάς αν είναι ΣΚ θα έρθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θέλω να γίνεται δουλειά και να μην υποφερω έτσι όπως υποφερω τώρα. Κ δεν θέλω να πάρω μεσουλιτ. Είμαι παραδοσιακός τύπος σε αυτά. Κ γιαυτό ψάχνομαι αλλιώς μα με μαγνήσιο κ ηλεκτρολητες μα με αλοιφες μα με το θεό το ιδιο, μήπως αν υπάρχει κάποια διαφορετική βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 μαγνήσιο και d3 είναι απ τα βασικότερα στοιχεία που έχει έλλειψη ο περισσότερος κόσμος μάλλον θα σου το πρότειναν γιατί έχει χαλαρωτική επίδραση,πολλοί το παίρνουν για να κοιμηθούν γνώμη μου είναι να πάρεις μαγνησιο @elias αυτο που έχουν στα σουπερ μάρκετ είναι γτπ,σε μη αποροφήσιμη μορφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 μαγνήσιο και d3 είναι απ τα βασικότερα στοιχεία που έχει έλλειψη ο περισσότερος κόσμος μάλλον θα σου το πρότειναν γιατί έχει χαλαρωτική επίδραση,πολλοί το παίρνουν για να κοιμηθούν γνώμη μου είναι να πάρεις μαγνησιο Σε ευχαριστώ πολύ. Σε τι εταιρείες θα μπορούσα να κοιτάξω ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Σε τι εταιρείες θα μπορούσα να κοιτάξω ίσως; την φθηνότερη,δε μας νοιάζει ποια αρκεί να ναι αξιόπιστη θα κοιτάς τον τύπο του μετάλλου,να ναι chelated,τπτ λιγότερο εγω έχω της solgar και της doctor best Καλά, τόσο απλά είναι αφού τα μάθεις. Έχεις προσπαθήσει ποτέ να μάθεις σε κάποιον ? πολλές φορές δεν υπάρχει κάτι άλλο να του πεις να προσέξει, ίσως και να κοιτάει μπροστά,αλλά είναι περιττό αν κάνει σωστά τα άλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 elias αυτο που έχουν στα σουπερ μάρκετ είναι γτπ,σε μη αποροφήσιμη μορφή Αν πάρει ανθρακικό μαγνήσιο είτε από το σούπερ μαρκετ είτε από το φαρμακείο το ίδιο είναι. Αν θέλει άλλη μορφή καλύτερα είναι από φαρμακείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις