Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 το IF είναι για cutting ρε. Είναι τελείως άκυρο να προσπαθείς να μεγαλώσεις με IF μπορεί ακόμα και να έχεις προβλήματα με το στομάχι η δυσπεψίες κτλ. κΑΙ με τα 5 πρωτεινικα μπορεις να κανεις cutting μειωνεις ποσοτητες ,θερμιδες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 το IF είναι για cutting ρε. Είναι τελείως άκυρο να προσπαθείς να μεγαλώσεις με IF μπορεί ακόμα και να έχεις προβλήματα με το στομάχι η δυσπεψίες κτλ. bulk με if είναι όσο άκυρο το cutting με αναψυκτικά με ζάχαρη α και τι θυμήθηκα την παλεύει ο τύπος? ψυχοφάρμακα παίρνει ? https://www.youtube.com/watch?v=rMwXqorJ_YY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το IF δεν είναι μόνο για cutting άσχετα που έγινε της μόδας για το αδυνάτισμα. Αν τρως παραπάνω θερμίδες άνετα βάζεις κιλά. Είμαι παθών και το ξέρω. Δηλαδή αν αντί για 5-6 γεύματα φας όλες τις θερμίδες που έχεις στόχο σε 2-3 θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Απλά οι "gurus"που λέει και ο Vapir, ισχυρίζονται ότι με το IF καις περισσότερο λίπος γιατί το χρησιμοποιεί το σώμα για καύσιμο στο fast mode και επίσης ανεβαίνει η growth hormone. Π.χ. αν έχεις σταθερό το σάκχαρο του αίματος με πολλά γεύματα στο 120 σε fast ενώ ο άλλος με IF το έχει στο 90 την περισσότερη μέρα , θα έχει τα παραπάνω πλεονεκτήματα. Τώρα αν όντως ισχύουν αυτά ένας Θεός ξέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω σημερα ειχα ρυζι μπασμάτι έβαλα 3 φέτες κοτοπουλο φιλέτο ... ενα μεγάλο κομμάτι φέτα. Αντι για ΄σαλτσα έβαλα τον πολτο της κυκνος (ωμο) μ αρεσει δεν ξερω γιατι .... εβαλα και λιγο λαδάκι και δώσε. Μετα κτυπησα και ενα πιάτο λάχανο με καροτο. Ωραιοτατο φαγητο και λιτο μ αρεσε. https://postimg.org/image/ac03o4841/ Πριν πέσουν σχολιασμοι .... να ξαναπώ ... εμενα μ αρεσε οι 3 φέτες στα 70γρ δινουν ένα 15γρ πρωτ. το ρυζι αλλα 9 στα 100 το κομμάτι φετα ενα 5αρι. Έχεις ενα πιατο με 30γρ περιπου. (Ισοδυναμο της φάβας) έχεις βεβαια και μια 80αρα υδατανθρακες απο το ρυζι αλλα μεσημεράκι ειναι. Δεν τρεχει τιποτα μωρε. το φιλέτο κοτόπουλο το έχεις ήδη φάει ή εννοείς το ζαμπόν κοτόπουλου ? γιατι κάτι τέτοιο μου φαίνεται στην φωτογραφία εκτός αν δεν βλέπω καλά γιατι είναι λίγο θολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 κΑΙ με τα 5 πρωτεινικα μπορεις να κανεις cutting μειωνεις ποσοτητες ,θερμιδες . ναι ρε μαν αλλά με τα 5 ανάλογα πόσο cut θέλεις να κάνεις θα είσαι στην φάση 10 am- ένα κομμάτι ζαμπόν 2:00 pm - μια πιρουνιά κοτόπουλο και 7.5 σπυριά ρυζιού κτλ με το IF όποτε τρως τρως σαν άνθρωπος cut ξε cut 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 το φιλέτο κοτόπουλο το έχεις ήδη φάει ή εννοείς το ζαμπόν κοτόπουλου ? γιατι κάτι τέτοιο μου φαίνεται στην φωτογραφία εκτός αν δεν βλέπω καλά γιατι είναι λίγο θολή Φιλετο κοτοπουλο λέει απεξω. Μπορει να είναι και ζαμπον κοτοπουλο.υ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 @Vapir οχι ο συγκεκριμενος δεν την παλευει! Βιγκαν ειναι και εχει κανει και πει απειρες μαλακιες στο YT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλετο κοτοπουλο λέει απεξω. Μπορει να είναι και ζαμπον κοτοπουλο.υ cool @Vapir οχι ο συγκεκριμενος δεν την παλευει! Βιγκαν ειναι και εχει κανει και πει απειρες μαλακιες στο YT φαίνεται λίγο... προβληματικος .. χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 cool φαίνεται λίγο... προβληματικος .. χαχαχ Δυστυχώς μερικοί έχουν βρει το vblog σαν μέσο ψυχοθεραπείας τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 κ αυτός που έλεγα τις προάλλες που σκότωσε τη μάνα του vegan natty μου είχε συστηθεί αχχαχαχαχα για εμένα ας παίρνει ο καθένας ότι γουστάρει αρκεί να μην προκαλεί και να μην δημιουργούνται λάθος πρότυπα , γιατι ο πιτσιρικάς που θα ξεκινήσει να φτάσει το "natty" είδωλο του κάποια στιγμή θα καταλάβει πως δεν μπορεί να το φτάσει με φυσικό τρόπο και τότε είναι που αρχίζουν τα τριβέλια στο μυαλό , λίγο η ηλικία , λίγο οι "έξυπνοι" που θα θελήσουν να τον "βοηθήσουν" και έγινε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος εάν γνωρίζει νά μου προτεινει κάποια καλή εταιρεία για ηλεκτρολητες κ μαγνήσιο, επειδή είμαι λίγο έως πολύ άσχετη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχεις δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη , μαργαριτα μεσα στον μηνα -η άντε μέσα στον χρόνο- πείτε μου να κανονίσω να κάνουμε μια καλή προπόνηση ρε ψοφίμια ! Του αλεξ δεν θα του πούμε τίποτα , του αλεξ απλά θα του στείλουμε ένα μήνυμα κανα τρίωρο πιο πριν και θα του γράψουμε 'είμαστε στο τάδε γυμναστήριο' , θα πάρει ενα αεροπλανάκι και θα έρθει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη , μαργαριτα μεσα στον μηνα -η άντε μέσα στον χρόνο- πείτε μου να κανονίσω να κάνουμε μια καλή προπόνηση ρε ψοφίμια ! Του αλεξ δεν θα του πούμε τίποτα , του αλεξ απλά θα του στείλουμε ένα μήνυμα κανα τρίωρο πιο πριν και θα του γράψουμε 'είμαστε στο τάδε γυμναστήριο' , θα πάρει ενα αεροπλανάκι και θα έρθει Εγω εχω τσακωθει με Μαργαριτα γιατι με κοροιδευει που εχω προπερσινο αιφων .Δεν νομιζω πως ειναι σωστο ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω εχω τσακωθει με Μαργαριτα γιατι με κοροιδευει που εχω προπερσινο αιφων .Δεν νομιζω πως ειναι σωστο ... Θα μεσολαβήσω εγώ να τα βρείτε , μην γίνεστε παιδιά κοτζάμ μαντράχαλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις