Arct1c Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε γιατι τοσο μισος για το μπροκολακι? Με κανα δυο λεμονια ,λαδακι κ λιγο αλατι γαμαει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μπιφτέκια ξέχασες Το παραπάνω μπήκε γιατί έχω ένα «πρόσωπο» στο anti fitness. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου αρέσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοεις δεν μπορεις να μην τρως λαχανικα ? Μπροκολα ξερω εγω? ελάχιστα λαχανικά δεν μου αρέσουν πχ μπάμιες , μελιτζάνες , ξερνάω , για να κατέβουν πρέπει να έχω δίπλα ένα ποτίρι νερό να πίνω με κάθε μπουκιά λες κ είναι χάπι (το είχα κάνει challenge και κόντεψα να ξεράσω) Αυτό βέβαια αρκεί να τα φτιάξω εγώ με δικό μου τρόπο , κάτι νερόβραστα που τρώνε ορισμένοι απορώ πως τα τρώνε , μαγκιά τους βέβαια i wont judge πχ χθες ανακάλυψα τι γαμάτα που πάνε 3 φέτες αρλα πάνω απο το (1kg λάχανο + κρέας + μπαχαρικά+ πελτέ) στο τηγάνι χααχ inb4 (1kg λάχανο = χψζ ποσότητα ζάχαρη!!!!) inb4 i dont give a f@ck στον όγκο βέβαια τρώω ελάχιστα λαχανικά , μόνο για να δουλεύει το σύστημα (πχ 1 μπολάκι μεσημέρι + 1 βράδυ ) Ο Νίκοτς μικρός πέρα απο το χρώμα στο μαλλί έπεσες μέσα , να βάλω φωτογραφία να δείτε ομοιότητα να μείνετε μαλάκες αχαχα μικρός έτρωγα μερικά λαχανικά ακόμα και ωμά , πχ έκοβα φέτα απο την κολοκύθα στον κήπο μας κ την έτρωγα σαν πεπόνι άλλα λαχανικά βέβαια μπορούσα να τα εκσφενδονίζω προς κάθε κατεύθυνση αφού ήμουν κ στριμάδι στο θέμα του φαγητού απο τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το intermittent fasting έχει το καλό ότι καθαρίζει το μυαλό από τη "μέθη" του υδατάνθρακα. Νιώθεις πιο καλά διανοητικά. Απώλεια βάρους σε μένα δεν είδα για όσο το έκανα αλλά το σώμα μου έδειχνε πιο λεπτό. Αν δεν έχεις μάθει να τρως πρωινό είναι πολύ εύκολο να κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το intermittent fasting έχει το καλό ότι καθαρίζει το μυαλό από τη "μέθη" του υδατάνθρακα. Νιώθεις πιο καλά διανοητικά. Απώλεια βάρους σε μένα δεν είδα για όσο το έκανα αλλά το σώμα μου έδειχνε πιο λεπτό. Αν δεν έχεις μάθει να τρως πρωινό είναι πολύ εύκολο να κάνεις. Το ότι κανείς if δεν σημαίνει ότι απαραίτητα μειωνεις και υδ/ακα. Αν θυμάμαι καλά έκανα if με 380 γραμμάρια υδ/ακα. Εκτός και αν αναφέρεσαι για την συχνότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το ότι κανείς if δεν σημαίνει ότι απαραίτητα μειωνεις και υδ/ακα. Αν θυμάμαι καλά έκανα if με 380 γραμμάρια υδ/ακα. Εκτός και αν αναφέρεσαι για την συχνότητα μάλλον αυτό εννοεί, αλλιώς μιλάμε για keto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το ότι κανείς if δεν σημαίνει ότι απαραίτητα μειωνεις και υδ/ακα. Αν θυμάμαι καλά έκανα if με 380 γραμμάρια υδ/ακα. Εκτός και αν αναφέρεσαι για την συχνότητα Όχι δεν εννοώ ότι μειώνεις υδατάνθρακα. Εννοώ ότι δεν έχεις σκαμπανεβάσματα ινσουλίνης στο σώμα λόγω συχνών γευμάτων όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν εννοώ ότι μειώνεις υδατάνθρακα. Εννοώ ότι δεν έχεις σκαμπανεβάσματα ινσουλίνης στο σώμα λόγω συχνών γευμάτων όπως λες. Οκ κατάλαβα. Όχι όμως ότι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο (από άποψη τελικού αποτελέσματος). Αυτό που μετράει στο τέλος είναι τα personal preferences μιάς και αν τα καταπιέζει δεν θα είναι κάποιος συνεπείς σε ένα πλάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Το intermittent fasting έχει το καλό ότι καθαρίζει το μυαλό από τη "μέθη" του υδατάνθρακα. Νιώθεις πιο καλά διανοητικά. Απώλεια βάρους σε μένα δεν είδα για όσο το έκανα αλλά το σώμα μου έδειχνε πιο λεπτό. Αν δεν έχεις μάθει να τρως πρωινό είναι πολύ εύκολο να κάνεις. Σε κάποιον άλλον μπορεί καθαρίζει το μυαλό απο την μέθη , εγω αν το κανω και μεινω νηστικός 16 ωρες θα μου θολώσει το μυαλό και θα φαω οποιον βρω μπροστά μου ! Πάντως ούτε σαν ενδεχόμενο δεν μπορώ να σκεφτώ ενας άνθρωπος που γυμνάζεται σκληρά να τρώει μόνο για 8 ώρες στο 24ωρο, αδιανόητο μου φαίνεται δεν θα το έκανα ποτέ, αυτό δεν σημαίνει τίποτα βεβαία, κάποιοι άλλοι δεν το κάνουν και -νομιζουν- οτι δουλεύει κι ολας.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σε κάποιον άλλον μπορεί καθαρίζει το μυαλό απο την μέθη , εγω αν το κανω και μεινω νηστικός 16 ωρες θα μου θολώσει το μυαλό και θα φαω οποιον βρω μπροστά μου ! Πάντως ούτε σαν ενδεχόμενο δεν μπορώ να σκεφτώ ενας άνθρωπος που γυμνάζεται σκληρά να τρώει μόνο για 8 ώρες στο 24ωρο, αδιανόητο μου φαίνεται δεν θα το έκανα ποτέ, αυτό δεν σημαίνει τίποτα βεβαία, κάποιοι άλλοι δεν το κάνουν και -νομιζουν- οτι δουλεύει κι ολας.. Ναι γι' αυτό λέω όσοι δεν τρώνε πρωινό μπορούν να το κάνουν εύκολα. Π.χ. αν φας τελευταίο γεύμα στις 22:00 σου λέω όχι πιο νωρίς, μέχρι τις 10:00 είναι 12 ώρες (μαζί με ύπνο πάντα). Βάλε μέχρι τις 14:00 άλλες 4 και βγήκαν οι 16 ώρες. Μετά τρως όσο θες μέχρι τις 22:00 πάλι. Οκ κατάλαβα. Όχι όμως ότι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο (από άποψη τελικού αποτελέσματος). Αυτό που μετράει στο τέλος είναι τα personal preferences μιάς και αν τα καταπιέζει δεν θα είναι κάποιος συνεπείς σε ένα πλάνο. Όχι δεν είναι χειρότερο ή καλύτερο απλά όπως έγραψα νιώθεις πιο "καθαρός" στο μυαλό. Όσοι το έχουν κάνει καταλαβαίνουν τι εννοώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος εάν γνωρίζει νά μου προτεινει κάποια καλή εταιρεία για ηλεκτρολητες κ μαγνήσιο, επειδή είμαι λίγο έως πολύ άσχετη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σε κάποιον άλλον μπορεί καθαρίζει το μυαλό απο την μέθη , εγω αν το κανω και μεινω νηστικός 16 ωρες θα μου θολώσει το μυαλό και θα φαω οποιον βρω μπροστά μου ! Πάντως ούτε σαν ενδεχόμενο δεν μπορώ να σκεφτώ ενας άνθρωπος που γυμνάζεται σκληρά να τρώει μόνο για 8 ώρες στο 24ωρο, αδιανόητο μου φαίνεται δεν θα το έκανα ποτέ, αυτό δεν σημαίνει τίποτα βεβαία, κάποιοι άλλοι δεν το κάνουν και -νομιζουν- οτι δουλεύει κι ολας.. Ρε το ιδιο και εγω ακριβως ομως.Τι 16 ωρες λενε ?Για ανθρωποκτονια θα παω ... Βαρη για καποιον που θελει να κανει σοβαρη δουλεια και να "μεγαλωσει" θελουν μινιμουμ 5 πρωτεινικα γευματα .Τωρα τι λετε εσεις δεν ξερω . Και για καποιον που το βλεπει πιο σοβαρα η΄ ειναι σε αγωνιστικο επιπεδο θελει 7+. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι γι' αυτό λέω όσοι δεν τρώνε πρωινό μπορούν να το κάνουν εύκολα. Π.χ. αν φας τελευταίο γεύμα στις 22:00 σου λέω όχι πιο νωρίς, μέχρι τις 10:00 είναι 12 ώρες (μαζί με ύπνο πάντα). Βάλε μέχρι τις 14:00 άλλες 4 και βγήκαν οι 16 ώρες. Μετά τρως όσο θες μέχρι τις 22:00 πάλι. Όχι δεν είναι χειρότερο ή καλύτερο απλά όπως έγραψα νιώθεις πιο "καθαρός" στο μυαλό. Όσοι το έχουν κάνει καταλαβαίνουν τι εννοώ. ε ναι αυτό εννοείται ,ο καθένας θα σου πει τα δικά του , προσωπικά δοκιμάζω κάτι πριν να έχω γνώμη γιαυτό οπότε δεν έχω ανάγκη να μου πει κάποιος τι θα πρέπει και τι δεν θα πρέπει να κάνω γιατι το έχω δει στην πράξη. Ιδικά απο το internet που μπορείς να βρεις 50.000 διαφορετικά είδη διατροφής αλλα και άσκησης , αν πάρεις όλους και όλα όσα βρεις στα σοβαρά το μόνο που θα κάνεις είναι να μπερδευτείς και τις περισσότερες φορές άδικα. Καλό είναι βέβαια να έχεις ανοιχτό μυαλό και να δοκιμάζεις ιδέες, αυτό το δέχομαι , να μου δώσει κάποιος μια νέα ιδέα , να την δοκιμάσω και να κρίνω αν είναι καλό ή όχι για εμένα, αλλα ποτέ δεν δέχομαι κάτι που είναι καλό για κάποιον άλλο σαν την καλύτερη λύση για εμένα , δεν έχουμε ίδια φυσιολογία, ηλικία , ανάγκες ,υγεία, δεν ζούμε την ίδια ζωή με τις ίδιες ανέσεις , δεν είμαστε όλοι σε φάρμακο (όπως η πλειοψηφία των fitness guru) οπότε να είχαμε να λέγαμε. ας κάνει ο καθένας αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του , έτσι κ αλλιώς ούτε επαγγελματίες είμαστε να βγούμε εκτός προγράμματος και να χάσουμε τους αγώνες ούτε θα χάσεις μυς αν αργήσεις να φας , υπάρχει μια τάση (κυρίως για λόγους marketing του supplement industry ) να δραματοποιείται το συγκεκριμένο θέμα παραπάνω απ ότι θα έπρεπε Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2016 από Vapir 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω σημερα ειχα ρυζι μπασμάτι έβαλα 3 φέτες κοτοπουλο φιλέτο ... ενα μεγάλο κομμάτι φέτα. Αντι για ΄σαλτσα έβαλα τον πολτο της κυκνος (ωμο) μ αρεσει δεν ξερω γιατι .... εβαλα και λιγο λαδάκι και δώσε. Μετα κτυπησα και ενα πιάτο λάχανο με καροτο. Ωραιοτατο φαγητο και λιτο μ αρεσε. https://postimg.org/image/ac03o4841/ Πριν πέσουν σχολιασμοι .... να ξαναπώ ... εμενα μ αρεσε οι 3 φέτες στα 70γρ δινουν ένα 15γρ πρωτ. το ρυζι αλλα 9 στα 100 το κομμάτι φετα ενα 5αρι. Έχεις ενα πιατο με 30γρ περιπου. (Ισοδυναμο της φάβας) έχεις βεβαια και μια 80αρα υδατανθρακες απο το ρυζι αλλα μεσημεράκι ειναι. Δεν τρεχει τιποτα μωρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε το ιδιο και εγω ακριβως ομως.Τι 16 ωρες λενε ?Για ανθρωποκτονια θα παω ... Βαρη για καποιον που θελει να κανει σοβαρη δουλεια και να "μεγαλωσει" θελουν μινιμουμ 5 πρωτεινικα γευματα .Τωρα τι λετε εσεις δεν ξερω . Και για καποιον που το βλεπει πιο σοβαρα η΄ ειναι σε αγωνιστικο επιπεδο θελει 7+. το IF είναι για cutting ρε. Είναι τελείως άκυρο να προσπαθείς να μεγαλώσεις με IF μπορεί ακόμα και να έχεις προβλήματα με το στομάχι η δυσπεψίες κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις