Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πέρσι όπου ήταν η πρώτη μου χρόνια σαν φοιτητής το γρήγορο φαγητό ( fast food ) ήταν πάντα η καλύτερη επιλογή στην πείνα! Σε συνδυασμό με τα καθημερινά ξενύχτια και το πολυ αλκοόλ κατάφερα να αυξήσω αρκετά το λίπος ΜΟΝΟ στην περιοχή της κοιλιάς... ( δεν ειμαι χοντρός ούτε υπέρβαρος ) Σκεφτομουνα να ξεκινήσω γυμναστήριο και αν τα κατάφερω ( γτ δεν ειμαι και ο καλύτερος στην κουζίνα μεσα ) να ξεκινήσω και κάποια διατροφή ! Πιστεύεται πως για να χάσω την κοιλιά μου θα πρεπει να πάρω ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ;;; Τι γυμναστική και τι διατροφή θα πρεπει να ακολουθήσω για να καταφέρω κάποια γράμμωση στο σώμα μου?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγω αν κατσω 16 ωρες νηστικος θα πεθαινω δεν παιζει .

Γενικα δεν συμφωνω με αυτου του ειδους την διατροφη αλλα αν δουλευει για καποιον οκ ,αρκει να εχει αποτελεσμα.

• Like 2

το ποδήλατο στην φώτο του wizzy θεωρείται υβριδικό; ρωτάει η άκυρη υποφαινόμενη ... 

Σου απάντησαν οι υπόλοιποι, απλά να συμπληρώσω ότι το ποδήλατο στη φωτογραφία που έβαλα είναι μεν road bike, αλλά εντάσσεται στην κατηγορία των "αγωνιστικών". Στην ευρύτερη κατηγορία των road bikes (ποδήλατα δρόμου ή κούρσες [στην ελληνική αργκό]) εντάσσονται επίσης τα λεγόμενα "GranFondo" (δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ακριβής μετάφραση στα Ελληνικά) τα οποία είναι ποδήλατα που δεν έχουν αγωνιστικό προσανατολισμό και απευθύνονται (συνήθως) σε ερασιτέχνες ποδηλάτες οι οποίοι θέλουν να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις. Τέλος υπάρχουν και τα "aero" (αεροδυναμικά), τα οποία θεωρητικά - διότι δεν έχει τύχει να οδηγήσω ένα μέχρι τώρα - είναι ένα συνδυασμός των δύο προηγούμενων κατηγοριών. Σε αυτά δίνεται περισσότερη έμφαση στην αεροδυναμική (όπως υποδηλώνεται κι από τον "τίτλο" τους) με αποτέλεσμα να κλίνουν περισσότερο προς το "αγωνιστικά" παρά προς τα "GranFondo".

Οι διαφορές των τριών κατηγοριών εντοπίζονται πρωτίστως στην κατασκευή του σκελετού (σχήμα, διαστάσεις, γωνίες μπροστινού και πισινού πιρουνιού, μήκος λαιμού κτλ) η οποία έχει άμεση επιρροή στην άνεση του αναβάτη κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας και στο υλικό (αλουμίνιο ή ανθρακονήματα) και κατόπιν στη χρήση διαφορετικών κατηγοριών περιφερειακών (τροχοί, groupsets ταχυτήτων κτλ) με απώτερο στόχο την αύξηση της αεροδυναμικής του ποδήλατου (άρα, τη μείωση της αντίστασης του αέρα) και τη συνολική μείωση του βάρους του ποδήλατου με την αντίστοιχη - και κάποιες φορές, όχι και τόσο "αντίστοιχη" ;) -  αύξηση του κόστους αγοράς.

Τέλος, εάν το ψάξεις περισσότερο, υπάρχουν road bikes που χρησιμοποιούνται για αγώνες time trial και στο τρίαθλο (αγώνες στους οποίους ο αθλητής πρέπει να διανύσει μια μικρή απόσταση σε όσο το δυαντόν μικρότερο χρόνο) και ποδήλατα πίστας (πίστα = velodrome).

Αυτά. :-)

• Like 1

16 ώρες νηςτικος; Γω στις τρεις έχω θέμα.

Να ρωτήσω κάτι. Στη δουλειά είμαι όρθιος ´η βηματίζω για πολλές ώρες (6-7). Γυρνώντας σπιτι το βραδυ νιώθω ενόχληση στις γαμπες. Φυσιολογικό έτσι; Να κάνω διατάσεις καθε 2-3 ώρες;

16 ώρες νηςτικος; Γω στις τρεις έχω θέμα.

Να ρωτήσω κάτι. Στη δουλειά είμαι όρθιος ´η βηματίζω για πολλές ώρες (6-7). Γυρνώντας σπιτι το βραδυ νιώθω ενόχληση στις γαμπες. Φυσιολογικό έτσι; Να κάνω διατάσεις καθε 2-3 ώρες;

Φυσιολογικότατο.

-Διατάσεις, ναι.

-Όσο πιο άνετα παπούτσια μπορείς/επιτρέπει το dress code του φροντιστηρίου, όχι σφιχτά.

-Επίσης αν μπορείς σε κανα διάλειμμα κάθεσαι με τα πόδια ψηλά (σε μια καρέκλα, στον τοίχο απέναντι). Αλλά επειδή το τελευταίο χλωμό να επιτρέπεται, μπορείς σε καμιά άσκηση που τους έχεις βάλει να λύσουν ή τεσπά σε «νεκρό χρόνο» να πας να κάτσεις 3 λεπτά και σε κανα θρανίο δίπλα σε κανα μαθητή (σε φάση «ήρθα να δω τι κάνεις» ή για να χαλαρώσεις λίγο την ατμόσφαιρα).

Αυτά αν θυμάμαι καλά ότι είσαι στην εκπαίδευση. Αλλιώς αφαιρείς τις λέξεις θρανίο/φροντιστήριο κτλ και πάλι ισχύουν τα ίδια

:-D

• Like 1

Εγω και παλι μεχρι 3-4 πειναω για 3 ανθρωπους οσο παει προς απογευμα δεν με νοιαζει να φαω και δεν νοιωθω πεινα

Εσυ δεν πιανεσαι δεν τρως   ετσι και αλλιως χαχαχα

Το θέμα με το Intermittent fasting είναι στο πρωινό, μην το βλέπετε σαν 16 ώρες. Κάποιοι άνθρωποι γουστάρουν πρωινό κάποιοι όχι. 

Εγώ και τώρα που δεν κάνω IF το πρωινό μου είναι protein shake με γάλα. Δεν θέλω να φάω κάτι στερεό δεν το τραβάει ο οργανισμός.

• Moderators

Εγω βασικα ξυπναω 7 τσιμπαω μπανανα παω προπονηση 8 και με το που γυρισω χτυπαω μια παγωμενη μπανανα γαλα σογιας/αμυγδαλου (η νερο) βρωμη και ενα σκουπ καφε καραμελα απο MP και το σκιζω

εγώ μπορώ άνετα να κάνω if(το πρωινό δεν μου λέει κάτι γιατι για χρόνια στην εφηβία δεν έτρωγα πρωινό και έμαθε ο οργανισμός) αρκεί να την κάνω σωστά ακολουθώντας τις ώρες , πχ να πάω για προπόνηση και μετά να πάω να φάω , όταν την δοκίμασα μου δούλευε όσο την ακολουθούσα , για μια εβδομάδα όμως άλλαξε το πρόγραμμα και έτρωγα 2 ώρες μετά την προπόνηση αφού δεν γινόταν να έχω μαζί μου φαγητό ούτε καν snack και επέστρεφα σπίτι κανα 2 ώρες μετά λόγο απόστασης. Ε εκεί είπα άντε γ@μ,  ένιωθα σα το θάνατο και η δουλειά ήταν προτεραιότητα. 

Αμα πεινάω έχω τρελά νεύρα , έχω που έχω by default , εκτοξεύονται , με την if δεν είχα τέτοιο θέμα βέβαια σε σχέση με άλλα cut
Το ωραίο με την if είναι πως τρως πχ απ το μεσημέρι κ μετά τούμπανα γεύματα , δεν γουστάρω να τρώω κουτσουλιές και αν πας για cut με 6 γεύματα κουτσουλιές θα φας, ακόμα και με 1 ώρα αερόβια τη μέρα (εξαρτάται βέβαια τι θεωρεί ο καθένας κουτσουλιά , προσωπικά οτιδήποτε κάτω απο 800 θερμίδες το θεωρώ snack :devil: ) 

• Like 1

Δεν είναι όλα για όλους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Εγώ όταν έκανα προπόνηση με άδειο στομάχι είμουν στα @@ μου. Ο αδερφός μου μπορούσε και να λιποθυμήσει στην μέση της προπόνησης αν ήταν μόλις 4-5 ώρες χωρίς φαΐ.

Αν κάτι δεν μας πάει δεν το κάνουμε. 

• Like 3

Δεν είναι όλα για όλους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Εγώ όταν έκανα προπόνηση με άδειο στομάχι είμουν στα @@ μου. Ο αδερφός μου μπορούσε και να λιποθυμήσει στην μέση της προπόνησης αν ήταν μόλις 4-5 ώρες χωρίς φαΐ.

Αν κάτι δεν μας πάει δεν το κάνουμε. 

καλά κ εγώ μπορώ να κάνω προπόνηση με άδειο στομάχι άνετα και δύναμη θα έχω μετά απο 16 ώρες fasting , μετά όμως πρέπει να φάω κάτι ,δεν είναι τόσο τραγικό όσο το σκέφτονται κάποιοι το να είσαι νηστικός αν έχεις φάει την προηγούμενη μέρα καλά   

όμως diet plans όπως η if θέλουν να τα ακολουθείς κατα γράμμα για να έχουν επιτυχία και αν έχεις και συμπληρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πόσο ποιο εύκολο θα είναι ή όχι και είμαι 100% σίγουρος πως θα ήταν πολύ διαφορετικά αν είχα κάποια άσχετα αν έτρωγα μετά απο 1-2-3 ώρες απο την προπόνηση (σε if πάντα) 

αυτό που λες πάντως ισχύει ,δεν κάνουν όλα για όλους, εμένα πχ δεν μου πάει για κανένα λόγο η keto , μπορώ να κόψω όλους τους carbs αλλα όχι τα λαχανικά , απλά δεν μπορώ να μην τρώω λαχανικά , άλλοι πάλι γουστάρουν κ το κάνουν χρόνια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...