Demetra_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 συνδυασμός κάποιον στοιχείων από τις δύο κατηγορίες τέτοιου τύπου http://www.merida-bikes.com/en_int/bikes/women/fitness/2017/speeder-100-juliet-6548.html
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που εβαλες λεγεται φιτνες. Αυτο του wizzy ειναι κουρσα ή αλλιως, δρομου. Υπαρχουν επισης τα πολης που ειναι χωρις αναρτηση, με πιο ορθια θεση οδηγησης απο τα φιτνες. Τα trekking ειναι ποδηλατα για ασφαλτο και λιγο χωμα, με μπροστινη αναρτηση. Τα mountain bike ειναι ποδηλατα βουνου με αναρτησεις ειτε μονο μπροστα ειτε και πισω. Τα downhill ειναι ποδηλατα βουνου για καταβαση μονο. 1
Demetra_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μαργαριτόνι τα fitness όπως και τα trekking θεωρούνται υβριδικά https://www.specialized.com/us/en/bikes/fitness 1
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι βρε απλα ειπα να ξεδιπλωσω τις γνωσεις μου 4
Demetra_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι βρε απλα ειπα να ξεδιπλωσω τις γνωσεις μου διαβασμένη...προάγεσαι 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν αντεξα και εφαγα και ρυζι το βραδυ μαζι με το κοτοπουλο που κανονικα το ειχα σκετο .Αυτος ειμαι το παραδεχομαι . Σαββατο Αleria margarita κλαψε εκλεισα τραπεζι . 3
Demetra_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν αντεξα και εφαγα και ρυζι το βραδυ μαζι με το κοτοπουλο που κανονικα το ειχα σκετο .Αυτος ειμαι το παραδεχομαι . Σαββατο Αleria margarita κλαψε εκλεισα τραπεζι . Δεν άντεξα και από την "στεναχώρια" μου έφαγα 10 κάστανα 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Κριθαράκι από γιουβετσι , 3 αυγα μάτια,γιαουρτι ολυμπος. 1
Demetra_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Κριθαράκι από γιουβετσι , 3 αυγα μάτια,γιαουρτι ολυμπος. σε ένα γεύμα; τα burger τι απέγιναν;
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά τρώω burger είναι στο πρόγραμμα, έχω χάσει 8 κιλά. Είναι περίπου 700 γραμμάρια ψημένο κρέας τη μέρα, 2 σαλάτες, 2 φρούτα (ή παγωτό μεταπροπονητικά) , και 450 γραμμάρια υδατάνθρακα,20-30 φυστίκια μαγειρεμένα όλα. Τώρα έχω κολλήσει λίγο αλλά πειραματίζομαι με την πρωτείνη και το κόστος. Προσπαθώ να βρω καλά χωριάτικα λουκάνικα σε καλή τιμή. Ήθελα να το κρατήσω έκπληξη για το thread αλλά από τα 114 που είμαι τώρα, στα 100 έχω πολύ δρόμο. Και άλλο ένα ελληνικό κανάλι. Ο Χρήστος είναι πολύ καλό παιδί , νέος, και δοκιμάζει. Ήμασταν για λίγο καιρό μαζί στον Πανελλήνιο. https://www.youtube.com/channel/UC-2MeV2tAEClBobfA6uh4SA 3
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν αντεξα και εφαγα και ρυζι το βραδυ μαζι με το κοτοπουλο που κανονικα το ειχα σκετο .Αυτος ειμαι το παραδεχομαι . Σαββατο Αleria margarita κλαψε εκλεισα τραπεζι . Εισαι δυνατος παιχτης το παραδεχομαι!!! Εγω σκ και δευτερα θελω να φαω μονο θαλασσινα μεχρι να βγαλω λεπια. Δε μου κανει καρδια να μαι στο νησι και να φαω κατι αλλο
Votritis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν αντεξα και εφαγα και ρυζι το βραδυ μαζι με το κοτοπουλο που κανονικα το ειχα σκετο .Αυτος ειμαι το παραδεχομαι . Σαββατο Αleria margarita κλαψε εκλεισα τραπεζι . Kαι εγώ το ίδιο εφαγα αλλα μετα εκανα μισή ωρα γυμναστική εκτός προγράμματος και μου βγήκε και πολύ ωραία παρότι τις τελευταίες μέρες είχα αρκετή δουλειά και νοιώθω λίγο κουρασμένος. 2
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά τρώω burger είναι στο πρόγραμμα, έχω χάσει 8 κιλά. Είναι περίπου 700 γραμμάρια ψημένο κρέας τη μέρα, 2 σαλάτες, 2 φρούτα (ή παγωτό μεταπροπονητικά) , και 450 γραμμάρια υδατάνθρακα,20-30 φυστίκια μαγειρεμένα όλα. Τώρα έχω κολλήσει λίγο αλλά πειραματίζομαι με την πρωτείνη και το κόστος. Προσπαθώ να βρω καλά χωριάτικα λουκάνικα σε καλή τιμή. Ήθελα να το κρατήσω έκπληξη για το thread αλλά από τα 114 που είμαι τώρα, στα 100 έχω πολύ δρόμο. Και άλλο ένα ελληνικό κανάλι. Ο Χρήστος είναι πολύ καλό παιδί , νέος, και δοκιμάζει. Ήμασταν για λίγο καιρό μαζί στον Πανελλήνιο. https://www.youtube.com/channel/UC-2MeV2tAEClBobfA6uh4SA Τον παρακολουθω και γω. Πολυ δυνατος. Χορτοφαγος μεν, αλλα με πολυ καλες βασεις,τον στηριζει και η MP. Το κυνηγαει,νομιζω εχει κατεβει σε αγωνες. Εγω το πρωι δουλεια,παω με το ποδηλατο 7:00-14:00 μετα γυρισμο παλι με το ποδηλατο. Γυμναστηριο 14:30-15:30 περιπου. Κοιμαμαι μεχρι της 16:30, 17:00 ξαναπαω στην δουλεια με το ποδηλατο, φευγω κατα της 21:30+ γυρισμο με το ποδηλατο, παω σπιτι και δυο εβδομαδες κουβαλαω πραγματα γιατι αλλαζω σπιτι, κοιμαμαι 24:30+ πτωμα. Δεν τρωω καλα.. ετοιμος για κατάρρευση
DDevil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τον παρακολουθω και γω. Πολυ δυνατος. Χορτοφαγος μεν, αλλα με πολυ καλες βασεις,τον στηριζει και η MP. Το κυνηγαει,νομιζω εχει κατεβει σε αγωνες. Εγω το πρωι δουλεια,παω με το ποδηλατο 7:00-14:00 μετα γυρισμο παλι με το ποδηλατο. Γυμναστηριο 14:30-15:30 περιπου. Κοιμαμαι μεχρι της 16:30, 17:00 ξαναπαω στην δουλεια με το ποδηλατο, φευγω κατα της 21:30+ γυρισμο με το ποδηλατο, παω σπιτι και δυο εβδομαδες κουβαλαω πραγματα γιατι αλλαζω σπιτι, κοιμαμαι 24:30+ πτωμα. Δεν τρωω καλα.. ετοιμος για κατάρρευση Aυτο που λεει για τις 16 ωρες νηστικός το έλεγε και ο Σπάρτακος μαρινάκης στα βιντεο του.
TEOKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εισαι δυνατος παιχτης το παραδεχομαι!!! Εγω σκ και δευτερα θελω να φαω μονο θαλασσινα μεχρι να βγαλω λεπια. Δε μου κανει καρδια να μαι στο νησι και να φαω κατι αλλο Xωρίς νησί.Σήμερα το μεσημέρι ala Taratsa ! Όχι παίζουμε.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις