SuicycoMania Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε διάφορα λαχανικά. Μαρούλι, σπανάκι και διάφορα άλλα φυλλώδη είναι ό,τι πρέπει. Επίσης δες μήπως μειώσεις σε κάποια γεύματα τον υδατάνθρακα και βάλεις παραπάνω λιπαρά τα οποία κι αυτά σε κρατάνε περισσότερο. Τα παραπάνω μην τα εφαρμόσεις στα γεύματα γύρω από την προπόνηση. Τέλος, δοκίμασε να "παίξεις" και με τον αριθμό των γευμάτων. Πολλοί την παλεύουν καλύτερα με πιό μεγάλα θερμιδικά γεύματα σε σχέση με τα πολλά και κουτσουλιές. εχει απ'ολα μεσα η διατροφη που κανω.. αλλα επειδη εχω κοψει τα ψωμια (παλιοτερα ετρωγα 1 φρατζολα σχεδον για μεσημερι) σαν να μην χορταινω ενα πραγμα. ας πουμε σημερα πρωι 2 τοστ γαλοπουλα με 2 αυγα , δεκατιανο 1 πιατο γιαουρτι με μελι , μεσημεριανο ρυζι με 2 κομματια στηθος κοτοπουλο βραστο μαζι με χωριατικη σαλατα και απογευμα που γυρισα απο το ποδηλατο εφαγα ενα κρουασαν που το γεμισα με φυστικοβουτηρο... ακομα μενει βραδυνο και επιδορπιο...αλλα παλι θα πειναω οπως το κοβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιμησου νωρις και δεν θα πεινας. Αμα καθεσαι μέχρι τις 3 ξύπνιος λογικο να πέφτει πεινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιμησου νωρις και δεν θα πεινας. Αμα καθεσαι μέχρι τις 3 ξύπνιος λογικο να πέφτει πεινα. αυτό πήγα να του γράψω , αν και σε εμένα δεν συμβαίνει , ακόμα και μέχρι τις 4-5 το πρωί να είμαι ξύπνιος δεν θα πεινάσω έξτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 εχετε δικιο ναι αλλα ενταξει δεν ειναι και ξενυχτι 1-2 το βραδυ...εμεινα σε αυτο που ειπε ο bosei ... μεγαλα θερμιδικα γευματα παρα πολλα και μικρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικα οποιος γυμνάζεται για να ξεκουραζεται πλήρως και να εχει πιο καλα αποτελέσματα πρεπει να κοιμάται πριν τις 12. Μαλακια κανουμε και εγω μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 εχετε δικιο ναι αλλα ενταξει δεν ειναι και ξενυχτι 1-2 το βραδυ... εμεινα σε αυτο που ειπε ο bosei ... μεγαλα θερμιδικα γευματα παρα πολλα και μικρα. Πέρα από αυτό που καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις, εγώ σου προτείνω να βάλεις σε κάθε γεύμα και από κάποιο λαχανικό (εκτός από το pre και post workout γεύμα). Επιπλέον βλέπω ότι έγραψες για ποδήλατο. Αν κάνεις αποστάσεις πάνω από κάποιον αρχάριο καις πολλές θερμίδες και -αν και χωρίς να λες ποσότητες πράγμα που μπορεί να με βγάλει λάθος- τη διατροφή σου δεν την βλέπω και κατάλληλα προσαρμοσμένη. Με το μάτι δηλαδή τρως λίγο. Εκτός και αν 1: σκόμιπα το κάνεις αυτό (οπότε λογικό είναι να πεινάς υποδερμιδικά) και 2: όταν λες ρύζι εννοείς 200γρ άβραστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ένας από τους λόγους που μπαίνω εδώ μέσα Δεν τα μπερδευω. Αναφέρομαι στα υδρογονωμένα λιπαρά. Επειδή όμως συχνά δεν αναφέρονται έτσι στις ετικέτες των τροφίμων αλλά απλώς "φυτικά λιπαρά", χρησιμοποιποίησα αυτή τη φράση. Π.χ. κάποιος που νηστεύει και αγοράζει κασέρι που φτιάχνεται από φυτικά λιπαρά δε γνωρίζει τι επικίνδυνο πράμα αγοράζει. Καλα αυτο ισχυει γενικα και οχι μονο στην γυμναστικη.Κανε φιλους να σε παροτρυνουν γενικα ,το ρισκο κανει καλο .Και το πολυ κανει καλο Μαρεσε παντως το μοτο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα. Υπάρχουν και Ελληνικά κανάλια στο YouTube που έχουν ενδιαφέρον. Π.χ ο Στουραίτης που χωρίς να είναι τεχνικά άψογες και στυλαρισμένες οι λήψεις του, χωρίς να είναι τούμπανο ο ίδιος, δίνει σωστές και χρήσιμες συμβουλές. Είναι χρήσιμο όποιος δεν τον ξέρει και είναι αρχάριος να τον παρακολουθήσει. κ.λ.π δεν αμφιβάλω ότι δίνει καλές συμβουλές και μερικά του βίντεο είναι σωστά, αλλά τα δύο συγκεκριμένα είναι σαν να υποθέτει ότι είμαστε φτιαγμένοι από χαρτί, η σαν να απευθύνεται στους ασθενείς του που έχουν ήδη κάποια κινητικά προβλήματα η τραυματισμούς. Βλέπει το θέμα από την μεριά του φυσιοθεραπευτή που είναι και η δουλειά του αλλά για μένα η άσκηση με βάρη δεν είναι φυσιοθεραπεία.. ας φύγει και κάνας πόντος από το καλτσόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πέρα από αυτό που καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις, εγώ σου προτείνω να βάλεις σε κάθε γεύμα και από κάποιο λαχανικό (εκτός από το pre και post workout γεύμα). Επιπλέον βλέπω ότι έγραψες για ποδήλατο. Αν κάνεις αποστάσεις πάνω από κάποιον αρχάριο καις πολλές θερμίδες και -αν και χωρίς να λες ποσότητες πράγμα που μπορεί να με βγάλει λάθος- τη διατροφή σου δεν την βλέπω και κατάλληλα προσαρμοσμένη. Με το μάτι δηλαδή τρως λίγο. Εκτός και αν 1: σκόμιπα το κάνεις αυτό (οπότε λογικό είναι να πεινάς υποδερμιδικά) και 2: όταν λες ρύζι εννοείς 200γρ άβραστο δεν ξερω αν ειχες δει ενα παλιοτερο ποστ μου που ειχα γραψει, αλλα δεν παιρνω συμπληρωματα ... μηπως φταιει αυτο? οχι μονο ποδηλατο , αλλα τριαθλο και επισης ασκησεις σπιτι μονοζυγο κλπ κλπ ναι με το ματι τρωω αλλα το αλλο ειναι τα 2-3 κιλα που θελω να χασω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 2 κομματια στηθος κοτοπουλο βραστο φυστικοβουτηρο... ακομα μενει βραδυνο και επιδορπιο...αλλα παλι θα πειναω οπως το κοβω εννωεις και τα 2 τα στηθεί που πάνε σετ που βγάζουν κάνα 500-600 γρ (αύραστα πάλι) ή ένα ανοιγμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 1μιση κοτοπουλο ηταν ολο κ ολο....τωρα γρ. δεν ξερω μη με ρωτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αλλα δεν παιρνω συμπληρωματα ... μηπως φταιει αυτο? Καθόλου οχι μονο ποδηλατο , αλλα τριαθλο και επισης ασκησεις σπιτι μονοζυγο κλπ κλπ ναι με το ματι τρωω αλλα το αλλο ειναι τα 2-3 κιλα που θελω να χασω... Έτσι όπως το βλέπω θα τα χάσεις σίγουρα τα κιλά με αυτά που τρως. Μία λύση είναι να συνεχίσεις έτσι και αφού τα χάσεις αύξησε πάλι κυρίως υδατάνθρακα για να έχεις fuel για τις προπονήσεις και για να μείνεις στα κιλά που θα έχεις φτάσει. Η βέλτιστη λύση είναι βέβαια να μετράς θερμίδες έστω για λίγο διάστημα έτσι ώστε να ξέρεις πόσο τρως και τι επιρροή έχουν οι θερμίδες που τρως στο βάρος σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καστανο ρυζι μια φορα πηρα κι οπως εφαγα δυο μπουκιες, το εδωσα στα σκυλια μετα. Δε παλευεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καστανο ρυζι μια φορα πηρα κι οπως εφαγα δυο μπουκιες, το εδωσα στα σκυλια μετα. Δε παλευεται εμένα δεν μου κάνε καμια διαφορά παιζιε να μου άρεσε και περισσότερο. ανάποδος χάχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι ρε? Γαμαει το καστανο ρυζι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις