Demetra_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 E, ναι. Με τόσα χλμ καθημερινά, υπό ένταση και σε μικρή ηλικία (φαντάζομαι ότι είναι μικρότερος από εμένα), το μέγεθος της γάμπας είναι εκ των ων ουκ άνευ! Εγω σκεφτομουν για υβριδικο αλλα βλεποντας τα φιξακια μου γυαλισαν. Θα προσπαθησω να βρω απο γνωστο να το κανω καμια βολτα να δω τη γλυκα. Ελπιζω να κανει για κοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη μη τρως τοσο νοστιμα και πλουσια ζηλευω!! Μουχαχαχα Παντως κι εγω σημερα μακαρονια με νουα ειχα αλλα το βραδυ θα παρω σουσι γιατι εχω παθει στερηση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη μη τρως τοσο νοστιμα και πλουσια ζηλευω!! Μουχαχαχα Παντως κι εγω σημερα μακαρονια με νουα ειχα αλλα το βραδυ θα παρω σουσι γιατι εχω παθει στερηση Kαι λιγα μου λες εγω στην θεση σου θα ελεγα περισσοτερα . Sushi πολυ υγιεινο και μου αρεσει . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 και εγώ βίδες αλλά έβαλα και μισό κιλό κιμά πάνω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω σκεφτομουν για υβριδικο αλλα βλεποντας τα φιξακια μου γυαλισαν. Θα προσπαθησω να βρω απο γνωστο να το κανω καμια βολτα να δω τη γλυκα. Ελπιζω να κανει για κοντες. όλα τα ποδήλατα για όλους είναι (εγώ έχω XS frame, είμαι 1.65!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα. Υπάρχουν και Ελληνικά κανάλια στο YouTube που έχουν ενδιαφέρον. Π.χ ο Στουραίτης που χωρίς να είναι τεχνικά άψογες και στυλαρισμένες οι λήψεις του, χωρίς να είναι τούμπανο ο ίδιος, δίνει σωστές και χρήσιμες συμβουλές. Είναι χρήσιμο όποιος δεν τον ξέρει και είναι αρχάριος να τον παρακολουθήσει. κ.λ.π 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτός ειναι πολύ καλός γιατί πολύ απλά ειναι γνώστης και δεν θα τον ακούσεις να πει ποτέ μαλακία ειχα ανεβασει παλαιότερα ενα βίντεο που εξηγούσε που ωραία τις μοίρες στα τετρακέφαλα για να μην επιβαρύνουμε τα γόνατα ! Μεχρι εκει ομως .. Έλληνας γιουτιουμπερ είναι όπως λεγαμε Αλβανος τουρίστας και ακόμη χειρότερα ! ==== Φωτη μαθαίνεις να τρως βλέπω σιγά σιγά , μπράβο , ο τόνος ελπιζω να ηταν στο νερο ε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτός ειναι πολύ καλός γιατί πολύ απλά ειναι γνώστης και δεν θα τον ακούσεις να πει ποτέ μαλακία ! Μεχρι εκει ομως .. Έλληνας γιουτιουμπερ είναι όπως λεγαμε Αλβανος τουρίστας και ακόμη χειρότερα ! ==== Φωτη μαθαίνεις να τρως βλέπω σιγά σιγά , μπράβο , ο τόνος ελπιζω να ηταν στο νερο ε Εχω φαει πολυ τονο κατα καιρους ρε ,παντα σε νερο και παντα rio mare .Και το ρυζι μονο καστανο . Αλλα που θα παει δεν θα περασει αυτο το διμηνο ,το επομενο διμηνο θα φαω το συμπαν ολο και την Μαργαριτα μαζι που μου την λεει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα. Υπάρχουν και Ελληνικά κανάλια στο YouTube που έχουν ενδιαφέρον. Π.χ ο Στουραίτης που χωρίς να είναι τεχνικά άψογες και στυλαρισμένες οι λήψεις του, χωρίς να είναι τούμπανο ο ίδιος, δίνει σωστές και χρήσιμες συμβουλές. Είναι χρήσιμο όποιος δεν τον ξέρει και είναι αρχάριος να τον παρακολουθήσει. κ.λ.π Δεν φαινεται αγύμναστος πάντως ο τύπος. Όπως ειπε και ο Μάους φαινεται ότι είναι ένας τύπος ο οποιος κάνει κάτι δεν καθεται ολη μέρα στο καναπε και τρώει πατατάκια. Μπορει τουμπανο με την έννοια του γυμναστηριου να μην είναι αλλα δεν μπορεις να πεις ότι δεν έχει ένα παράστημα αθλητικο σε καμια περιπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδες καμια ιδεα να χορτασω με ιδια ποσοτητα φαγητου χωρις να πλακωθω σε ψωμαρες? δεν μου φτανουν αυτα που τρωω τελευταια και επειδη ξεκιναω τριαθλακι τον αλλο μηνα , πως θα γινει να χορταινω? τρωω 6 γευματα μαζι με μεσημεριανο και βραδυνο και τελευταια με πιανει τρελη πεινα κατα τις 2 το βραδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω φαει πολυ τονο κατα καιρους ρε ,παντα σε νερο και παντα rio mare .Και το ρυζι μονο καστανο . Αλλα που θα παει δεν θα περασει αυτο το διμηνο ,το επομενο διμηνο θα φαω το συμπαν ολο και την Μαργαριτα μαζι που μου την λεει. Συμβαίνει ακριβώς τωρα , διάβαζα το μήνυμα σου κ λεω τι έγινε με βλεπει να τρωω? το ρύζι δεν ειναι καστανό αλλα οκ, ενας τόνος ειναι θαμμένος απο κατω κ έχω και λιγο καρότο μεσα , φλωρεψα παίδες ο άνθρωπος ειναι επαγγελματίας , δεν ειναι άσχετος λεμε http://www.as-physio.gr/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Συμβαίνει ακριβώς τωρα , διάβαζα το μήνυμα σου κ λεω τι έγινε με βλεπει να τρωω? το ρύζι δεν ειναι καστανό αλλα οκ, ενας τόνος ειναι θαμμένος απο κατω κ έχω και λιγο καρότο μεσα , φλωρεψα 20160928_203128.jpg παίδες ο άνθρωπος ειναι επαγγελματίας , δεν ειναι άσχετος λεμε http://www.as-physio.gr/ Ε οχι και ασπρο ρυζι ρε που πας ? περασε εξω . Εσενα παντως η υγιεινη καθαρη διατροφη ειναι τροπος ζωης ενω εμενα ειναι ψυχαναγκασμος αυτη ειναι η διαφορα μας . Το κανω μονο γιατι θελω να εχω αποτελεσμα ενω εσυ το κανεις και γουσταρεις .Σε ζηλευω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδες καμια ιδεα να χορτασω με ιδια ποσοτητα φαγητου χωρις να πλακωθω σε ψωμαρες? δεν μου φτανουν αυτα που τρωω τελευταια και επειδη ξεκιναω τριαθλακι τον αλλο μηνα , πως θα γινει να χορταινω? τρωω 6 γευματα μαζι με μεσημεριανο και βραδυνο και τελευταια με πιανει τρελη πεινα κατα τις 2 το βραδυ... Βάλε διάφορα λαχανικά. Μαρούλι, σπανάκι και διάφορα άλλα φυλλώδη είναι ό,τι πρέπει. Επίσης δες μήπως μειώσεις σε κάποια γεύματα τον υδατάνθρακα και βάλεις παραπάνω λιπαρά τα οποία κι αυτά σε κρατάνε περισσότερο. Τα παραπάνω μην τα εφαρμόσεις στα γεύματα γύρω από την προπόνηση. Τέλος, δοκίμασε να "παίξεις" και με τον αριθμό των γευμάτων. Πολλοί την παλεύουν καλύτερα με πιό μεγάλα θερμιδικά γεύματα σε σχέση με τα πολλά και κουτσουλιές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα. Υπάρχουν και Ελληνικά κανάλια στο YouTube που έχουν ενδιαφέρον. Π.χ ο Στουραίτης που χωρίς να είναι τεχνικά άψογες και στυλαρισμένες οι λήψεις του, χωρίς να είναι τούμπανο ο ίδιος, δίνει σωστές και χρήσιμες συμβουλές. δεν έχω ψάξει να τους βρω όλους, κανα 10ρι που είδα ήταν για γέλια , όχι επειδή δεν ήταν "τούμπανα", αυτό άλλωστε δεν με απασχολεί καθόλου όταν μιλάμε για coaching, αλλα επειδή ήταν άτομα χωρίς αποτέλεσμα (με 4-5 χρόνια στο youtube) ή δεν ήξεραν για τι πράγμα μιλούσαν ή ήταν σε φάρμακο και εκτελούσαν λανθασμένα ο συγκεκριμένος που έβαλες ναι , φαίνεται πως ξέρει για τι πράγμα μιλάει, δυστυχώς όμως οι περισσότεροι είναι για γέλια και για κλάματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω ειχα έναν δασκαλο στο κραβ μαγκα που ηταν έτσι στο σώμα παιδια ο τύπος δεν φαινοταν. Αλλα είναι φονιάς. Βεβαια εντάξει δεν θα παιξει τωρα μπατσες στο δρομο εκτος και αν παιζει εξαιρετικη περιπτωση πχ κυνηγάνε να του βιάσουν το παιδι. Εκεινους που τους προδιδει αυτό που κάνουν είναι συνηθως οι πυγμαχοι και του κικ μποξ και οι μποντι μπιλντερ βεβαια. Υπάρχουν και πολεμικές τεχνες όμως που δεν φαινεσαι ότι κάνεις. Οποτε θα σε δει κάποιος και θα σου πει ... 'ε ενταξει εισαι απλα ένας τυπος που τρωει υγιεινα και ως εκει΄ άσχετα αν εσυ ρε παιδι μου ισως μπορέσεις στο δρομο να υπερασπιστείς ακομα και αυτή ή αυτους που συνοδευεις αμα πεσεις σε τιποτα μαλακισμενα δηλαδή και ψάχνονται για μανούρα πολύ σπάνια περιπτωση μεν αλλα ποτε δε ξερεις .... τωρα εντάξει βεβαια παντα υπάρχουν ισχυρισμοι ότι μπορει να μη καταφερεις να αντιδράσεις και να παγω΄σεις και άλλο η προπονηση και άλλο ο δρομος κτλπ ναι εντάξει ότι κάνει κανεις ... και προπονείται καλο είναι μπορει κάποια στιγμη να χρειαστεί. Από το να μη κανει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις