Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 @Fotis13 φωτη εκεινα τα σουβλακια κοτοπουλο που χες βαλει στ anti-fitness πως τα χες φτιαξει? σκετο στηθος? τα ζηλεψε η ψυχη μου Bασικα ετοιμα τα πηρα απο τον χασαπη ,τα φτιαχνει αυτος εκεινη την ωρα ειναι κοτοπουλο-κοντοσουβλι ετσι το λεει ,μεγαλα κομματια με πιπεριες ενδιαμεσα κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 @Demetra__: Υπάρχει μια ταινία, "Premium Rush" (2012) λέγεται, όταν βρεις ευκαιρία, δες την για να πάρεις μια "γεύση" του τι εστί fixed bike. ΟΚ, ίσως τα όσα δείχνει η ταινία να είναι λίγο υπερβολικά, αλλά για μια ιδέα, μια χαρά είναι. Είμαι σίγουρος ότι ο γροσερισοπ την έχει δει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 @Demetra__: Υπάρχει μια ταινία, "Premium Rush" (2012) λέγεται, όταν βρεις ευκαιρία, δες την για να πάρεις μια "γεύση" του τι εστί fixed bike. ΟΚ, ίσως τα όσα δείχνει η ταινία να είναι λίγο υπερβολικά, αλλά για μια ιδέα, μια χαρά είναι. Είμαι σίγουρος ότι ο γροσερισοπ την έχει δει! δεν την έχω δει ακόμα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αααααααααα, θα καραγουστάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αααααααααα, θα καραγουστάρεις! είδα trailer, μου θύμησε λίγο όταν έκανα delivery Λονδίνο για το Deliveroo για κάνα μηνα και παραιτήθηκα στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 είδα trailer, μου θύμησε λίγο όταν έκανα delivery Λονδίνο για το Deliveroo για κάνα μηνα και παραιτήθηκα στο τέλος. Πόσες φορές κόντεψες να σκοτωθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσες φορές κόντεψες να σκοτωθείς; αν πήγαινα με το συρμό ήταν ήρεμα τα πράγματα, όταν ξεκινούσα τα περίεργα σε κεντρικά σημεία baker street kαι τέτοια με 1 ρευμα να έρχεται και ένα να πηγαίνει και να περνάω μεσα από λεωφορεία και τέτοια εκεί ήταν d e a t h n o t e. (Περισσότερο φοβόμουν μην πεταχτεί κανένας. όχι τα 20 εκατοστά μεταξύ εμένα και λεωφορείων.) παρολαυτά σαν δουλειά δεν αξίζε. μεγάλο ρίσκο με μικρό fare. άσε που τα μισά πηγαιναν σε φαγητό να κανω recovers. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αν πήγαινα με το συρμό ήταν ήρεμα τα πράγματα, όταν ξεκινούσα τα περίεργα σε κεντρικά σημεία baker street kαι τέτοια με 1 ρευμα να έρχεται και ένα να πηγαίνει και να περνάω μεσα από λεωφορεία και τέτοια εκεί ήταν d e a t h n o t e. (Περισσότερο φοβόμουν μην πεταχτεί κανένας. όχι τα 20 εκατοστά μεταξύ εμένα και λεωφορείων.) παρολαυτά σαν δουλειά δεν αξίζε. μεγάλο ρίσκο με μικρό fare. άσε που τα μισά πηγαιναν σε φαγητό να κανω recovers. Αντιληπτό. Δεν έχω κάποια εμπειρία με fixed bikes, αλλά εάν έστω τα μισά από όσα διαδραματίζονται στην ταινία είναι αλήθεια (σχετικά με τις ώρες εργασίας και την ένταση της ποδηλασίας), τα recovery meals πρέπει να κατανάλωναν μεγάλο μέρος του μισθού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αντιληπτό. Δεν έχω κάποια εμπειρία με fixed bikes, αλλά εάν έστω τα μισά από όσα διαδραματίζονται στην ταινία είναι αλήθεια (σχετικά με τις ώρες εργασίας και την ένταση της ποδηλασίας), τα recovery meals πρέπει να κατανάλωναν μεγάλο μέρος του μισθού σου. Λογική η απεικόνιση της γάμπας θα έλεγα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xbuaY1nfB5Q +1 για τις ανατομικές δυνατότητες ενός κορμιου. https://www.youtube.com/watch?v=wq0P_R9cbTI και παμε και στον αγαπημένο του μάους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Λογική η απεικόνιση της γάμπας θα έλεγα εγώ E, ναι. Με τόσα χλμ καθημερινά, υπό ένταση και σε μικρή ηλικία (φαντάζομαι ότι είναι μικρότερος από εμένα), το μέγεθος της γάμπας είναι εκ των ων ουκ άνευ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή βλέπω πως εχει πέσει πολυ αερόβια άσκηση εδω μεσα δείτε αυτό το μήνυμα, νομίζω είναι πολύ απλό και χρήσιμο ! Το λοιπον .. το τι καίμε και το πόσο καίμε εξαρτάτε απο την ένταση της άσκησης !υπάρχει η ΜΚΣ (μέγιστη καρδιακή συχνότητα)οταν ασκούμαστε σε υψηλές εντάσεις πχ πανω απο το 80% της ΜΚΣ η κύρια πηγή ενέργειας του οργανισμού μας ειναι οι υδατάνθρακες , αντίθετα σε χαμηλές εντάσεις κατω απο το 70% δλδ ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί λίπος ως κυρια πηγη !δειτε πολυ κατανοητά και απλα τι εννοώενταση επι%ΜΚΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΛΙΠΟΣ με 65 καίμε 40% και 60% 75 50% 50% 80 65% 35% 85 80% 20% 90+ 90% 10%Εδω να τονίσω οτι ΔΕΝ πρεπει να γυμναζόμαστε στην μέγιστη καρδιακή συχνότητα αλλα μεχρι το 80-85% αυτης !η ΜΚΣ προκύπτει αν αφαιρέσετε απο το 220 την ηλικία σαςπχ αν ειστε 30χρ η ΜΚΣ σας ειναι 190 παλμοί το λεπτό !αυτα .. οσο πιο απλά γίνεται , για κάποιους απο σας εδω ειναι παιχνιδάκι αυτά, κάποιους άλλους ομως μπορεί και να διαφωτισα ! ΥΓδεν ειναι προ'ι'ον γκουγκλαρισματος γι αυτο και το πινακακι στο ματι φαίνεται λιγο οτι'ναι, προσπαθησα να το φτιαξω οσο πιο συμμετρικά γίνεται .. ===== ρε συ ντεβιλ με τον μουρλο ασχολείσαι ακόμη ? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xbuaY1nfB5Q +1 για τις ανατομικές δυνατότητες ενός κορμιου. χαχαχαχαχα πραγματικά ατελείωτοι οι youtubers του είδους, μα καλά πόσες χιλιάδες υπάρχουν? cringeworthy το intro και γενικά μη επαγγελματικό , δεν το έχει δουλέψει καν έχει ένα point αλλα δεν λέει κάτι που δεν ξέρουμε εντομεταξύ βλέπω στα δεξιά "Πώς Πήρα 8 Κιλά Σε 3 Μήνες!" lmfao! δεν ξέρω τι κιλά πήρε ο τύπος, στο thumb φαίνεται καλός , αλλα δεν λέει κάτι , στα βίντεο , το real deal και ιδικά στα τελευταία φαίνεται σαν κάποιος φυσιολογικός τύπος της ηλικία του που ή δεν γυμνάζεται δυνατά ή ειναι απλά active στην καθημερινότητα του , δεν δικαιολογεί βέβαια όλη την ανάλυση που κάνει απότι είδα σε κάποια βίντεο που λέει μείωσα ένταση 10% , ανέβασα αυτό 5% έκανα το ένα έκανα το άλλο αυτό που έλεγα κ χθες δηλαδή , πως ορισμένοι μένουν στο διάβασμα και τα στατιστικά περισσότερο απ όσο χρειάζεται Πάντως οι Έλληνες youtubers του χώρου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο , όπως βέβαια και στα περισσότερα είδη καναλιών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχαχαχα πραγματικά ατελείωτοι οι youtubers του είδους, μα καλά πόσες χιλιάδες υπάρχουν? cringeworthy το intro και γενικά μη επαγγελματικό , δεν το έχει δουλέψει καν έχει ένα point αλλα δεν λέει κάτι που δεν ξέρουμε εντομεταξύ βλέπω στα δεξιά "Πώς Πήρα 8 Κιλά Σε 3 Μήνες!" lmfao! δεν ξέρω τι κιλά πήρε ο τύπος, στο thumb φαίνεται καλός , αλλα δεν λέει κάτι , στα βίντεο , το real deal και ιδικά στα τελευταία φαίνεται σαν κάποιος φυσιολογικός τύπος της ηλικία του που ή δεν γυμνάζεται δυνατά ή ειναι απλά active στην καθημερινότητα του , δεν δικαιολογεί βέβαια όλη την ανάλυση που κάνει απότι είδα σε κάποια βίντεο που λέει μείωσα ένταση 10% , ανέβασα αυτό 5% έκανα το ένα έκανα το άλλο αυτό που έλεγα κ χθες δηλαδή , πως ορισμένοι μένουν στο διάβασμα και τα στατιστικά περισσότερο απ όσο χρειάζεται Πάντως οι Έλληνες youtubers του χώρου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο , όπως βέβαια και στα περισσότερα είδη καναλιών Συμφωνω για τους Ελληνες youtubers πως ειναι τραγωδια και γενικα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο αλλα απο την αλλη ειναι και λογικο να συμβαινει κατι τετοιο καθως μιλαμε για μια μικρη Βαλκανικη στην ουσια χωρα. Και σε αυτο ατυχος ημουν χαθηκε να γεννηθω Ελβετος η' εστω Νορβηγος που μου παει Kατα τα αλλα μολις γυρισα απο το gym ειχα μια δυνατη προπονηση και εφαγα με το που μπηκα σπιτι μακαρονια (βιδες) με τονο σκετα τιποτα αλλο .Θα ξαναφαω αλλη μια κονσερβα τονο κατα τις 9¨30 and thats it . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μεσημεριανή προπονηση σημερα( 5 ώρα) και μαλλον θα το καθιερώσω. Πολύ λιγοτερος κοσμος και βγαίνει ανετα το προγραμμα. Σε σχεση με χθες που πήγα 8μιση ώρα και δεν εβρισκες πουθενα αδειο πάγκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις