Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φωτη οκ εσυ ανεβαινεις στο εβερεστ , ομως αν πας και το κανεις ανταγωνιστικα, με χρονο, ειναι αρκετα δυνατο. Υπαρχουν αυτοι που πανε μεγαλες παρεες και κανουν χαβαλε-οπως εμεις- αλλα τουλαχ τις προηγουμενες φορες, πρωτοι εφευγαν αυτοι που θα το πηγαιναν ανταγωνιστικα. Κι εκει πιστευω θα σου αρεσε...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Φωτη οκ εσυ ανεβαινεις στο εβερεστ , ομως αν πας και το κανεις ανταγωνιστικα, με χρονο, ειναι αρκετα δυνατο. Υπαρχουν αυτοι που πανε μεγαλες παρεες και κανουν χαβαλε-οπως εμεις- αλλα τουλαχ τις προηγουμενες φορες, πρωτοι εφευγαν αυτοι που θα το πηγαιναν ανταγωνιστικα. Κι εκει πιστευω θα σου αρεσε...

Εγω Μαργαριτα iron  man  θελω να κανω  αλλα για να εχεις μια αξιοπρεπη παρουσια πρεπει να αφιερωσεις ενα χρονο προπονηση ειδικα για αυτο.Και δεν ξερω αν το θελω τοσο πολυ ωστα να αφιερωσω 1 χρονο απο την ζωη μου .Γιατι παραλληλα κανω και αλλα πραγματα που αγαπω πολυ .

• Like 1

Iron man πηγε ενας τριαθλητης απο το τζιμ,θες οντως τρομερη προπονηση, αφοσιωση και αλλαγη στη σωματοδομη θα ελεγα.

Πιο απαιτητικο απο το legion και καθαρα ανταγωνιστικο, ειναι το Spartans

• Like 1

Μαργαρίτα  άσχετο

ήσουν χθες απόγευμα κατα της 8 στο μεγάλο σ μαρκετ σκλαβενιτη στην πλατεία καλογηρων ? ειναι τα μερη σου εκεί κοντά  νομίζω  .. Αν όχι, σου έμοιαζε πολύ μια κοπέλα κ ειχε μια πατουρα απίθανη με το συμπάθιο :-D

=====

σπεκτ ασε τις μαλακιες , αν ερθεις αθηνα θα ψήσουμε 1000αρη κόντρα με τον ντεβιλ να λύσετε το θέμα σας

• Like 4

σπεκτ ασε τις μαλακιες , αν ερθεις αθηνα θα ψήσουμε 1000αρη κόντρα με τον ντεβιλ να λύσετε το θέμα σας

και ο νικητής 4 κιλά φάβα, 1 κιλό ψάρι παστό και 10 εισητήρια για στριπτιτζάδικα να το γλεντήσει.

• Like 4

Teoko ειναι παιδικο αυτο ρε συ πολυ χαμηλο το επιπεδο σχεδον ανυπαρκτο challenge .Ηδη με εχει πιασει χασμουρητο .Ηταν να παω οταν ειχε πρωτοερθει μεχρι που ειδα τι παιζει και καταλαβα οτι ειναι παιδικη χαρα .

Αν το δεις ως τετοιο ομως και πας με μεγαλη παρεα εχει πλακα .

Έλα ρε έχει πλάκα. Πήγα ξανά. Μετά σαν τα γουρούνια βρώμικοι και πονεμένοι,αλλαζουμε φόρμες και πάμε για παϊδάκια

Καλά δεν δίνω βέβαια και τα 80 ευρώ της τελευταίας στιγμής συμμετοχής. Τσάμπα θα πάω :)

• Like 1

iron  man  θελω να κανω  αλλα για να εχεις μια αξιοπρεπη παρουσια πρεπει να αφιερωσεις ενα χρονο προπονηση ειδικα για αυτο.

ελα ρε και εσυ? οχι δεν χρειαζεται αξιοπρεπη παρουσια στο age group , περα απο την προσωπικη σου ικανοποιηση/χρονο και τον τερματισμο.

Μαργαρίτα  άσχετο

ήσουν χθες απόγευμα κατα της 8 στο μεγάλο σ μαρκετ σκλαβενιτη στην πλατεία καλογηρων ? ειναι τα μερη σου εκεί κοντά  νομίζω  .. Αν όχι, σου έμοιαζε πολύ μια κοπέλα κ ειχε μια πατουρα απίθανη με το συμπάθιο :-D

=====

Mέσα.

Αρκει να είμαι και εγω Αθηνα τωρα πχ δεν είμαι.... κατεβαινω σε 2 εβδομάδα για 2 εβδομάδες.

Κανα 4 κιλα φυστικοβουτυρο και 1 κιλο φαλαφελ . Δεν παω σε στριπτιτζαδικα και δεν πληρωνω για σεξ !

Ναι φιλε αλλα το μασάζ με χάπι έντιν δεν είναι τσάμπα να ξέρεις.

Μαργαρίτα  άσχετο

=====

Επρεπε να της πεις ότι μοιάζει με μια γνωστη σου και αν είναι η ιδια :devil:

και ο νικητής 4 κιλά φάβα, 1 κιλό ψάρι παστό και 10 εισητήρια για στριπτιτζάδικα να το γλεντήσει.

Εισαι ωραιος τύπος B)

• Like 1

Πωω σημερα fail η προπονηση στηθους. Καιγοντουσαν οι μυς μου πολυ ευκολα και δεν εβγαινε τιποτα. Τι να φταιει;;; :huh:

Χθες παντως ποδια βγηκε γαματη

70*12

80*20

100*10 και ντροπ στα 60 για καψιμο στο τελος.Τρεμω ακομα και σημερα :D

• Like 3

Πωω σημερα fail η προπονηση στηθους. Καιγοντουσαν οι μυς μου πολυ ευκολα και δεν εβγαινε τιποτα. Τι να φταιει;;; :huh:

Eμένα πάλι σημερα βρήγε αρκετά δυνατή προπονηση στήθος.

Πόδια μαλλον την αλλη βδομάδα γιατί τελικά είναι αρκετά πιασμένα από χθες.

Mέσα.

Αρκει να είμαι και εγω Αθηνα τωρα πχ δεν είμαι.... 

Mέσα και γω, θα κάνω το λαγό. Tέτοιο event δεν το χάνω, για τέτοιο event αλλάζω όνομα κι εθνικότητα, θα γίνω ο Κενυάτης Κiprobite.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...