γροσερισοπ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Χάλια ποδήλατο ε; είναι λίγο υπερβολικός. (ξέρω αρκετό κόσμο να καβαλάει fixed, άλλοι χαλαρά (με φρένα), άλλοι freewhheel (δλδ δεν είναι fixed ο τροχός να κάνεις συνέχεια πετάλι) και άλλοι fixed και χωρίς φρένα σαν και μένα. Είναι πως θα την δεις. για μένα δίνει αίσθηση ελευθερίας. αν ανέβω πχ σε κούρσα θα ξενερώσω. νιώθω περιορισμένος και λίγο απαίδευτος. love/hate κατάσταση. Το συνεχόμενο πετάλι και ότι "εξαρτιέμαι" από αυτό με κάνει ένα με το ποδήλατο. επίσης γουστάρω για το maximum effort που θα δώσω για να πάω τάπα σε σχέση με έναν που έχει ταχύτητες και μπορεί το πετάλι να αφαιθεί (πχ κατηφόρες οι κουρσάδες που πάνε με 60-75 ενώ εγώ πρέπει να κρατήσω το πετάλι συνεχόμενο και δεν μπορώ να πλησιάσω τα 75 φυσικά). Συνήθως σε βόλτες με κουρσάδες δεν μπορώ να βρω το τέμπο μου γιατί βαράνε μια 2 πεταλιές και μετά το αφήνουν και χάνω συνέχεια το τέμπο μου. Για μένα ένα φιξάκι είναι ωραίο commute, ποιο φτηνό, ποιο ελαφρύ, γυμνάζει περισσότερο αλλά είναι και way of life. (δεν είναι για το καθένα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Χάλια ποδήλατο ε; Χάλια δεν είναι, αλλά πέραν όσων λέει ο γροσερισοπ πιο κάτω...: είναι λίγο υπερβολικός. (ξέρω αρκετό κόσμο να καβαλάει fixed, άλλοι χαλαρά (με φρένα), άλλοι freewhheel (δλδ δεν είναι fixed ο τροχός να κάνεις συνέχεια πετάλι) και άλλοι fixed και χωρίς φρένα σαν και μένα. Είναι πως θα την δεις. για μένα δίνει αίσθηση ελευθερίας. αν ανέβω πχ σε κούρσα θα ξενερώσω. νιώθω περιορισμένος και λίγο απαίδευτος. love/hate κατάσταση. Το συνεχόμενο πετάλι και ότι "εξαρτιέμαι" από αυτό με κάνει ένα με το ποδήλατο. επίσης γουστάρω για το maximum effort που θα δώσω για να πάω τάπα σε σχέση με έναν που έχει ταχύτητες και μπορεί το πετάλι να αφαιθεί (πχ κατηφόρες οι κουρσάδες που πάνε με 60-75 ενώ εγώ πρέπει να κρατήσω το πετάλι συνεχόμενο και δεν μπορώ να πλησιάσω τα 75 φυσικά). Συνήθως σε βόλτες με κουρσάδες δεν μπορώ να βρω το τέμπο μου γιατί βαράνε μια 2 πεταλιές και μετά το αφήνουν και χάνω συνέχεια το τέμπο μου. Για μένα ένα φιξάκι είναι ωραίο commute, ποιο φτηνό, ποιο ελαφρύ, γυμνάζει περισσότερο αλλά είναι και way of life. (δεν είναι για το καθένα.) ...θα πρέπει να αναλογιστείς ότι λόγω της έλλειψης ταχυτήτων, η προσπάθεια του ποδηλάτη αυξάνεται σε δυσθεώρητα επίπεδα - ειδικά όταν μιλάμε για διαδρομές οι οποίες συνδυάζουν απόσταση κι ανηφόρες, όπως είναι το 70-80% των διαδρομών που κάνω στην Κύπρο. Σκέψου να πρέπει να ανέβεις μια ανηφόρα μήκους 5χλμ με μέσο όρο κλίσης 8% και να μην έχεις τη "βοήθεια" των ταχυτήτων (η οποία "μεταφράζεται" σε υψηλό cadence), η οποία να είναι στο μέσο μιας διαδρομής 80χλμ και να γνωρίζεις ότι μέχρι να φτάσεις στο τέρμα θα έχεις τουλάχιστον άλλες δύο ανηφόρες μικρότερου μήκους μεν, αλλά ίδιου μέσου όρου κλίσης! Ε, κάποια στιγμή, θα κατέβεις από το ποδήλατο και θα το πάρεις περπατώντας...! Εάν θέλεις το fixed bike για καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης, τότε ναι, όρμα! (και καλή τύχη...) Για άλλες χρήσεις (π.χ. μακρινές διαδρομές) δεν θα το σύστηνα. Φυσικά, δεν το παίζω ειδικός, κάθε άλλο, μπορεί και να έχω λάθος άποψη, οπότε θα χαρώ να με διορθώσει κάποιος! @γροσερισοπ: 1) με το υπογραμμισμένο δεν συμφωνώ, αλλά ΟΚ, είναι θέμα εμπειρίας και με ποιους ποδηλατείς. 2) "Βάψε" τις σημαιούλες στην αριστερή γάμπα και πάμε να τα "σπάσουμε" ακούγοντας Black Flag!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 το fixed bike είναι το τύπου υβριδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτή που μου έκανε το massage επικεντρωνώταν στα κάτω άκρα. Από γλουτιαίους μέχρι πατούσες. Εμενα μου εκανε σε ολο το σωμα να της πω να μου κανει μονο ποδια καλυτερα λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα μου εκανε σε ολο το σωμα να της πω να μου κανει μονο ποδια καλυτερα λες? δίνεις έμφαση στα "σκληρά" σημεία. ειδικά αν πας σε ειδικό που ξέρει να σου πατήσει τους μύες κατάλληλα για καλύτερη αιμάτωση τότε είσαι κομπλέ... σε αυτή την τεχνική φημίζονται φυσικοθεραπευτές που ασχολούνται με αθλητές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 το fixed bike είναι το τύπου υβριδικό; οχι, ειναι ποδηλατο το οποιο δεν εχεις τα κλασσικα γραναζια και ταχυτηες που εχουν ολα τα ποδηλατα αλλα το "πεταλι" ειναι ενα με τη ροδα. Οσο γυρναει η ροδα γυρναει και το πεταλι και αν κανεις πεταλι προς τα πισω το ποδηλατο παει προς τα πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 δίνεις έμφαση στα "σκληρά" σημεία. ειδικά αν πας σε ειδικό που ξέρει να σου πατήσει τους μύες κατάλληλα για καλύτερη αιμάτωση τότε είσαι κομπλέ... σε αυτή την τεχνική φημίζονται φυσικοθεραπευτές που ασχολούνται με αθλητές. Δεν ειναι ειδικη ουτε φυσιοθεραπευτης ειναι ,αισθητικος ειναι η κοπελα και εχει κανει καποια σεμιναρια για μασαζ οχι για αθλητες ομως γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 το fixed bike είναι το τύπου υβριδικό; Σου απάντησε ο Spect~. Επίσης, ρίξε μια ματιά εδώ. Εμενα μου εκανε σε ολο το σωμα να της πω να μου κανει μονο ποδια καλυτερα λες? Εμένα μου έκανε μόνο στα πόδια, επειδή 1ον είναι ποδίατρος άρα τα πόδια είναι η ειδίκευσή της και 2ον είναι αθλήτρια ποδηλασίας οπότε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την καταπόνηση των ποδιών μετά την ποδηλασία και γνωρίζει πού, πώς, πόσο δυνατά και πότε να πιέσει κατά τη διάρκεια του massage.* Στην περίπτωσή σου, εάν νιώθεις τα πόδια σου "βαριά", θα πρότεινα να της πεις να επικεντρωθεί εκεί. *Ούτως ή άλλως, στον άνω κορμό είμαι λαπάς, οπότε το τελευταίο που με απασχολεί είναι το massage εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη αφιερωμενη σε σενα η φωτογραφια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 για μένα δίνει αίσθηση ελευθερίας. αν ανέβω πχ σε κούρσα θα ξενερώσω. νιώθω περιορισμένος και λίγο απαίδευτος. love/hate κατάσταση. Το συνεχόμενο πετάλι και ότι "εξαρτιέμαι" από αυτό με κάνει ένα με το ποδήλατο. επίσης γουστάρω για το maximum effort που θα δώσω για να πάω τάπα σε σχέση με έναν που έχει ταχύτητες και μπορεί το πετάλι να αφαιθεί (πχ κατηφόρες οι κουρσάδες που πάνε με 60-75 ενώ εγώ πρέπει να κρατήσω το πετάλι συνεχόμενο και δεν μπορώ να πλησιάσω τα 75 φυσικά). Συνήθως σε βόλτες με κουρσάδες δεν μπορώ να βρω το τέμπο μου γιατί βαράνε μια 2 πεταλιές και μετά το αφήνουν και χάνω συνέχεια το τέμπο μου. γνωμη μου..οτι εισαι λαθος. σε κουρσα παλι δεν μπορεις να κανεις συνεχομενο πεταλι χωρις να το αφησεις? σε εμποδιζει τιποτα? οχι. το ιδιο πραγμα ειναι ακριβως μονο που σου δινει παραπανω ταχυτητες ωστε σε μια ευθεια η κατηφορα να δωσεις πιο πολλα παρα να πηγαινουν τα ποδια σου τοσο γρηγορα λες και σου εχουν βαλει νεφτι στον κωλο...που στην τελικη ο αλλος θα παταει 2 πεταλιες ενω εσυ 6 και θα σε περναει , αρα δεν εχει νοημα για εξω απο την πολη. δεν εχω δει κουρσαδες να βαρανε 2 πεταλιες και να το αφηνουν...εδω εγω που δεν ειμαι επαγγελματιας και δεν το αφηνω σε κατηφορες...παρα μονο οταν γινεται χαμος απο κινηση και κοβω αναγκαστικα... αλλα συνηθως κανω πεταλι και παταω φρενο ταυτοχρονα σε τετοιες περιπτωσεις. μπραβο σου που το καβαλας αλλα το fixed για μενα ειναι απλα μοδα , hipsters κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 γνωμη μου..οτι εισαι λαθος. suicyco τι να λέμε τώρα, συμφωνούμε για να διαφωνούμε. ότι ταιριάζει στο καθένα δεν είναι θέμα λάθους σωστού. εγώ έχω τη γνώμη μου και προτιμώ το fixed(έχοντας οδηγήσει και τα 2, και φυσικά δεν μιλάμε για αστική ποδηλασία. Φυσικά αν με ρωτήσει κάποιος Χ να πάρει Κούρσα ή Fixed/Track θα του πω να πάει στη κούρσα. ) "Βάψε" τις σημαιούλες στην αριστερή γάμπα και πάμε να τα "σπάσουμε" ακούγοντας Black Flag!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά στο μονόζυγο με πολύ ανοικτή λαβή ζορίζονται τρελά οι αγκώνες. Αν είναι καλά η μέση μου θα πάω εκεί στις 8 Οκτωβρίου Θα λάβει κανείς μέρος; Έχει τρελή φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 suicyco τι να λέμε τώρα, συμφωνούμε για να διαφωνούμε. ότι ταιριάζει στο καθένα δεν είναι θέμα λάθους σωστού. εγώ έχω τη γνώμη μου και προτιμώ το fixed(έχοντας οδηγήσει και τα 2, και φυσικά δεν μιλάμε για αστική ποδηλασία. Φυσικά αν με ρωτήσει κάποιος Χ να πάρει Κούρσα ή Fixed/Track θα του πω να πάει στη κούρσα. ναι ρε συ εννοειτε! απλα σου ειπα οτι και με κουρσα μπορεις να μην σταματησεις το πεταλι που ειναι η πιο βασικη παραλλαγη αναμεσα στα 2. ειναι πανεμορφα γρηγορα αλλα μεχρι εκει , με περιοριζουν σε αρκετα πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εντωμεταξύ γράφετε κουρσαδες και διαβάζω κουραδες κι αναρωτιέμαι wtf... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά στο μονόζυγο με πολύ ανοικτή λαβή ζορίζονται τρελά οι αγκώνες. Αν είναι καλά η μέση μου θα πάω εκεί στις 8 Οκτωβρίου Θα λάβει κανείς μέρος; Έχει τρελή φάση Teoko ειναι παιδικο αυτο ρε συ πολυ χαμηλο το επιπεδο σχεδον ανυπαρκτο challenge .Ηδη με εχει πιασει χασμουρητο .Ηταν να παω οταν ειχε πρωτοερθει μεχρι που ειδα τι παιζει και καταλαβα οτι ειναι παιδικη χαρα . Αν το δεις ως τετοιο ομως και πας με μεγαλη παρεα εχει πλακα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις