DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μαθε να αποφευγεις τις παγιδες.Δεν βαζεις κοντρα στις γαμπες με ποδηλατες.Ξυρισε την τουλαχιστον να πιασεις και τα αισθητικα στανταρ Ένα χωρισμα στη μέση το κάνει όταν τις σφιγγω πάντως αλλα με την τριχα δεν φαινεται πολύ η αληθεια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 @bluesattack οχι δεν ειμαι ποδηλατης! Απο οταν ημουν περιπου 9-10 μεχρι τα 15 που μου εκλεψαν το pro rider που ειχα ημουν καθε μερα με το ποδηλατο. Δεν υπηρχε αλλο μεταφορικο μέσο για μενα! Μονο αν ειχε τρελη βροχη εμπαινα σε αμαξι Απο τοτε το εχω κοψει, ειχα καποιο διαστημα αλλα και παλι οχι για αρκετο. Βαρη και τρεξιμο κανω αλλα τις γαμπες τις ειχα παντα! Θα ανεβασω σε λιγο μια παλια οταν ημουν στο πικ του τρεξιματος και της φυσικης μου καταστασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εσύ μάθε να αποφεύγεις τις παγίδες. Ο Spect~ δεν είναι ποδηλάτης. Wizzy εσενα αυτος που σου εκανε μασαζ που ειχε ειδικευση σε ποδηλατες σου εκανε μονο στα ποδια η' πηγαινε και πιο πανω απο μεση κορμο χερια κτλπ ? Κατι αλλο γιατι εχουμε 2016.Δεν υπαρχει "διχαλη παντοφλιτσα" Υπαρχει σαγιοναρα και παντοφλα .Την δευτερη την φορανε μονο οι Πολωνοι οικοδομοι και οι κολυμβητες στο κολυμβητηριο κανεις αλλος .Εκτος αν ειναι απο Ουγκαντα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 bluestack εδω εισαι (ειναι παλιες φωτογραφιες) https://www.dropbox.com/sh/k9l8xbyz7idi5n6/AAD3nW2gcFdZcmS6aEzdpF39a?dl=0 Η επομενη του ντεβιλ για να μας δειξει τετρακεφαλο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μαθε να αποφευγεις τις παγιδες.Δεν βαζεις κοντρα στις γαμπες με ποδηλατες.Ξυρισε την τουλαχιστον να πιασεις και τα αισθητικα στανταρ https://postimg.org/image/ggkur75ir/ δεν θελω να τις ξυρισω ;( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 spect ωραίος ρε πολύ καλο πόδι! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 γροσ, θέλω και γω το ποδήλατό σου ναι ναι αυτό που σου κάνει σουπερ γάμπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 παραξενο θεμα η γυμναστικη, ενα σωρο ερευνες βρισκεις, διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους, ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του, φιλτρο θες καλο και παλι κι αμα βγαλεις ακρη γιαυτό είπα αρχικά πως συμφωνώ με όλο αυτό που γίνεται γιατι ότι θεωρείς δεδομένο έρχεται η επόμενη έρευνα και το καταρρίπτει , οπότε καλό είναι να υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις , κανείς δεν τα ξέρει όλα και κανείς δεν θα τα μάθει όλα , όσο ζεις μαθαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 γροσ, θέλω και γω το ποδήλατό σου ναι ναι αυτό που σου κάνει σουπερ γάμπες να σου βρούμε ένα φιξάκι ρε συ να μην ταλαιπωρείσαι και με τον ΟΑΣΘ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το αισθητικό κομμάτι δεν ειναι υποχρεωτικά να πέσεις κάτω απο το 10 λίπος , αυτα ειναι μπούρδες το αισθητικό κομμάτι και αυτο που σου προσφέρει η εκγυμναση και η ισορροπημένη διατροφή ειναι το να μεγαλώσεις, να φτάσεις 40 συν και να μπορείς να βγαλεις την μπλούζα σου χωρις να ξερνάνε οι αλλοι δίπλα σου! Γατάκια,την περασμένη βδομάδα έκλεισα τα 54 , στα 60 θα είμαι Maus χαχα! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2016 από TEOKOS 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Γατάκια,την περασμένη βδομάδα έκλεισα τα 54 , στα 60 θα είμαι Maus χαχα! Τεοκο για 54 φιλε εισαι πριονι ,μακαρι να ειμαι και εγω ετσι τοτε, που θα ειμαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 γροσ, θέλω και γω το ποδήλατό σου ναι ναι αυτό που σου κάνει σουπερ γάμπες Πίστεψέ με, δεν το θέλεις το ποδήλατό του... Εκτός κι αν θέλεις να φτύσεις τα πνευμόνια σου 2-3 φορές μέχρι να αποκτήσεις γάμπες σαν τις δικές του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τεο, αυτο που λέει ο Φώτης. Όσο για τις αντικρουόμενες έρευνες, όπως είπε ο βαπιρ, όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Βάζεις στόχους, ακολουθείς πρόγραμμα διατροφής+προπόνησης, πλησιάζεις στο στόχο, το κρατάς και συνεχίζεις. Απομακρύνεσαι από το στόχο, το αλλάζεις. Απλά πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Wizzy εσενα αυτος που σου εκανε μασαζ που ειχε ειδικευση σε ποδηλατες σου εκανε μονο στα ποδια η' πηγαινε και πιο πανω απο μεση κορμο χερια κτλπ ? Αυτή που μου έκανε το massage επικεντρωνώταν στα κάτω άκρα. Από γλουτιαίους μέχρι πατούσες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πίστεψέ με, δεν το θέλεις το ποδήλατό του... Εκτός κι αν θέλεις να φτύσεις τα πνευμόνια σου 2-3 φορές μέχρι να αποκτήσεις γάμπες σαν τις δικές του! Χάλια ποδήλατο ε; να σου βρούμε ένα φιξάκι ρε συ να μην ταλαιπωρείσαι και με τον ΟΑΣΘ! η χαρά μου θα ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις