bosei Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω απλα λέω πριν κάνουμε κατι να ρωτησουμε και εναν έμπιστο καλο δικο μας γιατρο ή και περισσοτερους. Το ότι στα μάτια μας είναι κάποιος έμπιστος δεν τον κάνει καλό. Μάλιστα νομίζω ότι οι άνθρωποι τείνουν να καταφεύγουν σε λύσεις "έμπιστων" ανθρώπων για να ικανοποιήσουν το confirmation bias που έχουν (https://goo.gl/TS4xrb) Γενικά πάει αυτό, απλά σε κάνω quote με αφορμή αυτό που λες.
Arct1c Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ρώτησα πολλούς γιατρούς για διάφορα. Όσοι δεν είναι σχεδόν ανάπηροι από την καθιστική ζωή έχουν πεθάνει από κάπνισμα οπότε με μέτρο τις γνώμες τον γιατρών. Καλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα για να αποδειξεις την μη γνωση καποιου. Πρεπει ντε και καλα να μην παιρνω ναρκωτικα για να μπορω να πω οτι ειναι θανατηφορα? Ναι ειναι ειρωνικο να βλεπεις να σου λεει μην καπνιζεις και να εχει το πουρο στο στομα ενω σου μιλαει αλλα δεν ξερεις σε τι ερευνητικο και γνωστικο επιπεδο ειναι πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Ενας απο τους μεγαλυτερους καρδιοχειρουργους στη χωρα χειρουργησε τον θειο μου και αμα κατσεις μαζι του κατεβαζει 3 λιτρο τσιπουρο , τν γκοτζιλα σε μεζεδακια και 3 πακετα τσιγαρα σε μια ωρα. @Αρκτικ ναι θα στρωσουν σιγα σιγα! Εγω συνηθως ειχα θεμα στη ν φτερνα τις πρωτες φορες To ελπιζω γιατι με εχει πιασει τρελα... 170 ευρω για ντουλαπι... πφφφ Ειναι περιεργο το σημειο που με χτυπαει ρε γαμωτο , μακαρι να ηταν στη φτερνα και οχι εκει... απλα ελπιζω να ειναι σκληροσ ο πατος και να μακαλωσει σιγα σιγα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι για το κάλο https://www.dropbox.com/sh/k9l8xbyz7idi5n6/AAD3nW2gcFdZcmS6aEzdpF39a?dl=0 8
SuicycoMania Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αν κανει καποιος χρονια γυμναστικη θελει να βελτιωνεται συνεχως ,επομενως καποια στιγμη θα θελει και 6 pack ε αυτο για να το κανεις πρεπει να "πεινασεις" πολυ .Θελει συγκεκριμενη διατροφη η οποια ειναι ακρως υγειινη για καποιον που ξερει να τρωει σωστα ,ομως αν δεν σου αρεσουν κιολας αυτα" οι αηδιες" που πρεπει να τρως οπως σ εμενα ειναι και τρομακτικα δυσκολο . Αν ηταν ευκολο θα το εκαναν ολοι . δεν νομιζω πως ισχυει 100% αυτο , αλλα οτι θελει προσπαθεια ναι εννοειτε πως θελει Έτσι για το κάλο https://www.dropbox.com/sh/k9l8xbyz7idi5n6/AAD3nW2gcFdZcmS6aEzdpF39a?dl=0 γαμπα λεμε! ωραιος!
alex_000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα για να αποδειξεις την μη γνωση καποιου. Πρεπει ντε και καλα να μην παιρνω ναρκωτικα για να μπορω να πω οτι ειναι θανατηφορα? Ναι ειναι ειρωνικο να βλεπεις να σου λεει μην καπνιζεις και να εχει το πουρο στο στομα ενω σου μιλαει αλλα δεν ξερεις σε τι ερευνητικο και γνωστικο επιπεδο ειναι πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Ενας απο τους μεγαλυτερους καρδιοχειρουργους στη χωρα χειρουργησε τον θειο μου και αμα κατσεις μαζι του κατεβαζει 3 λιτρο τσιπουρο , τν γκοτζιλα σε μεζεδακια και 3 πακετα τσιγαρα σε μια ωρα. Είναι επιχείρημα για το πόσο σοβαρά θα πάρω την άποψή του ανεξάρτητα αν είναι σωστή η λάθος. Δεν πρόκειται να δώσω καμία σημασία στην άποψη ενός ατόμου που δεν καταφέρνει να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό. Αν δεν σέβεται την ίδια του την ύπαρξη φαντάσου πόσο σέβεται την άποψη την οποία λέει σε εσένα, η εσένα τον ίδιο. Ούτε την άποψη του για τι ταινία να δω το βράδυ δεν θα ακούσω. Ο τύπος που χειρούργησε τον θείο σου εμένα δεν θα με έβλεπε ούτε σε φωτογραφία. 3
DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ηταν ο μονος που θα μπορουσε να κάνει καλα συγγενή σου μπορει και να σε έβλεπε.
Mau-Maus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε νιωστε fitness τα γευματα δεν σταματανε και στη δουλεια τρωμε και παντου ... Οκ μμια χαρα ειναι το μπολακι μην εχουμε και τρελες απαιτήσεις , και να κάνει καλό μασαζ και να μαγειρεύει σουπερ χαχαχ Ρε παιδιά, σόρι που παρεμβαίνω κιόλας, δεν είμαι και o πλέον κατάλληλος ίσως να εκφράσω γνώμη, αλλά θεωρώ ότι FITNESS (ο τίτλος του θέματος), με βάση τους εγκυκλοπαιδικούς ορισμούς, δεν αφορά κυρίως ούτε πρωταρχικά το αισθητικό κομμάτι. Είναι πολλοί που θέλουν (θέλουμε) να διαβάζουν και για υγιεινή διατροφή και για σωματική άσκηση, χωρίς να θέλουν να φτάσουν ντε και καλά κάτω από 10% λίπος. Το αισθητικό κομμάτι δεν ειναι υποχρεωτικά να πέσεις κάτω απο το 10 λίπος , αυτα ειναι μπούρδες το αισθητικό κομμάτι και αυτο που σου προσφέρει η εκγυμναση και η ισορροπημένη διατροφή ειναι το να μεγαλώσεις, να φτάσεις 40 συν και να μπορείς να βγαλεις την μπλούζα σου χωρις να ξερνάνε οι αλλοι δίπλα σου! Υγεία , αυτός ειναι ο σημαντικότερος λόγος που αξίζει να κάνεις κ καμιά θυσία, αν και προσωπικά το να αφιερώσεις μισή ωρα την ήμερα για εκγυμναση κ το να μην τρως σαν μπουχεσας μόνο θυσία δεν είναι, αντιθέτως είναι υποχρέωση προς τον εαυτο σου, αν θέλεις να λες οτι τον σέβεσαι !!! 13
Vapir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλέπω κάτι κακό να υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές απόψεις στο thread, ούτε πως πέφτουν τα σεντόνια βροχή και οι έρευνες καταιγίδα , αλλα καλό θα ήταν πέρα απο το κομμάτι του διαβάσματος να περνάμε και στο πρακτικό του θέματος Σήμερα μου έπιασε κουβέντα ένας τύπος στο gym , μου λέει παίρνεις τίποτα? αναβολικά του λέω? όχι , μου λέει οκ αλλα πως έχεις καλύτερα χέρια απο εμένα ? τα πόδια σου φαίνονται μεγάλα, γυμνάζομαι 10 χρόνια και μου φαίνεσαι μικρός ηλικιακά για να γυμνάζεσαι παραπάνω . Για να τον ξεφορτωθώ του λέω ε μάλλον τρως διαφορετικά κ γυμνάζεσαι διαφορετικά απο εμένα , βέβαια παίζουν ρόλο κ άλλα πράγματα όπως ηλικία , γενετική προδιάθεση (πόδια) κτλΑρχίζει ο τύπος ένα non stop παραλήρημα σχετικά με την έρευνα τάδε (για την μυική ανάπτυξη πρέπει να έλεγε δεν του έδωσα καν σημασία) , μιλάμε ο τύπος ήταν όπως ήμουν τους πρώτους μήνες που γυμναζόμουν. Εγώ εντομεταξύ να μην σταματάω την προπόνηση για κουβέντα αλλα ο τύπος με ακολουθούσε και μου μίλαγε και άρχισα να τρελαίνομαι , ένιωθα οτι λίγο αν συνέχιζε θα έφευγε καμια ψιλή άθελα μου.Του λέω σε μια φάση ρε αδερφέ δεν πας να κάνεις καμια άσκηση ? θα κρυώσουν οι μυς σου και θα τραυματιστείς "μα τέλειωσα" μου λέει ...... είχε κάνει 2? ασκήσεις πλάτης ... φεύγει καρφί και καβαλάει ένα διάδρομο , παίζει να είναι ακόμα εκεί απ τις 2 αχαχαχχαα 12
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ μμια χαρα ειναι το μπολακι μην εχουμε και τρελες απαιτήσεις , και να κάνει καλό μασαζ και να μαγειρεύει σουπερ χαχαχ Το αισθητικό κομμάτι δεν ειναι υποχρεωτικά να πέσεις κάτω απο το 10 λίπος , αυτα ειναι μπούρδες το αισθητικό κομμάτι και αυτο που σου προσφέρει η εκγυμναση και η ισορροπημένη διατροφή ειναι το να μεγαλώσεις, να φτάσεις 40 συν και να μπορείς να βγαλεις την μπλούζα σου χωρις να ξερνάνε οι αλλοι δίπλα σου! Υγεία , αυτός ειναι ο σημαντικότερος λόγος που αξίζει να κάνεις κ καμιά θυσία, αν και προσωπικά το να αφιερώσεις μισή ωρα την ήμερα για εκγυμναση κ το να μην τρως σαν μπουχεσας μόνο θυσία δεν είναι, αντιθέτως είναι υποχρέωση προς τον εαυτο σου, αν θέλεις να λες οτι τον σέβεσαι !!! 2σεφγγγ.jpg Εμεις με τον spect ειμαστε ελιτιστες 2
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλέπω κάτι κακό να υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές απόψεις στο thread, ούτε πως πέφτουν τα σεντόνια βροχή και οι έρευνες καταιγίδα , αλλα καλό θα ήταν πέρα απο το κομμάτι του διαβάσματος να περνάμε και στο πρακτικό του θέματος παραξενο θεμα η γυμναστικη, ενα σωρο ερευνες βρισκεις, διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους, ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του, φιλτρο θες καλο και παλι κι αμα βγαλεις ακρη 2
DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 https://postimg.org/image/vs1bkyjod/ Spect τσιμπα και μια γαμπιτσα τωρα με διχαλωτη παντοφλιτσα συνοδεια να σε φτιάξω. Μια χαρα δεν εχεις παραπονο
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι ο καθενας επιλεγει την ερευνα που τον βολευει και αγνοει τις αλλες (οχι μονο στη γυμναστικη) Devil IT σπουδαζω οχι κομμωτικη για να με φτιαξει η τριχα 5
bluesattack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 https://postimg.org/image/vs1bkyjod/ Spect τσιμπα και μια γαμπιτσα τωρα με διχαλωτη παντοφλιτσα συνοδεια να σε φτιάξω. Μια χαρα δεν εχεις παραπονο Μαθε να αποφευγεις τις παγιδες.Δεν βαζεις κοντρα στις γαμπες με ποδηλατες.Ξυρισε την τουλαχιστον να πιασεις και τα αισθητικα στανταρ
wizzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εσύ μάθε να αποφεύγεις τις παγίδες. Ο Spect~ δεν είναι ποδηλάτης. 3
bluesattack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγουρα δεν ειναι ερασιτεχνης ποδηλατης ? Θα τον μπερδευω με αλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις