Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εγω εΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ απλα εσυ δεν δέχτηκες (και μερικοι αλλοι) τις επιδοσεις για αδιευκρινιστους λογους και αστηριχτους :-D

δεν ειπα ποτέ οτι ειμαι κομμάτια στη κοιλια οπως θα έχεις δει και απο άλλα μέλη που γυμνάζονται συστηματικά και τους ενδιαφερει αρκετα το αισθητικο κομμάτι αντιμετωπιζουν τα ιδια θεματάκια διοτι η κοιλια ειναι δυσκολο σημειιο.

Εσυ εισαι οκ αλλα και εσυ τρέφεσαι με φάβες ή οχι? :cry:

Για το 1 οχι δεν το εκανες γιατι οταν σου ειπαμε οτι θα μπορουσες απλα να βαλεις το λινκ απο την προπονηση πυ εκανες (ακομη μπορεις και ειναι λιγοτερο απο 1 λεπτο υποθεση). Οταν καποιος λεει την αληθεια το να βαλει κατι το οποιο θα υποστηριξει θετικα τα λεγομενα του το κανει χωρις δευτερη σκεψη εκτος αν ειναι 5χρονο και κραταει μουτρα.

ΓΙα το 2ο

Ακριβως επειδη δεν εισαι κομματια και αυτα που ελεγες ειναι για καποιον ο οποιος θελει να ειναι υγιεις απλα και οχι να εχει και μια Α εμφανιση διαφορετικη απο τη μαζα σου λεγαμε οτι οσα ελεγες ηταν κουκουρουκου. Εχω φαει τους τελευταιους 2 μηνες λιγοτερο απο 10 φορες κρεας/ψαρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Να ξερες ποσα κολληματα έχω βρει εγω σε μέλη που δίνουν συμβουλες ... αλλα ψυχολογος δεν ειμαι και επισης δεν υπάρχει λογος να τα αναφερω αφου ο καθενας έχει κανει τις επιλογες του. Μη μένεις μονο στην εμφάνιση πάντως. Υπάρχουν και αλλοι παραμετροι ως προς την αντοχη. Να σου φέρω εγω άτομο που δεν ειναι κομμάτια να στο βάλω σε σπάριν με άτομο που ειναι κομμάτια να δουμε μετά τι θα γινει. Και τα κομμάτια καμια φορά ολοι ξέρουμε με ποσα κιλά κρεατινες γινονται. Αλλα "αμα ξέρεις πως να τις παιρνεις τις κρεατινες δεν υπάρχει προβλημα...." θα πουν οι "ειδικοι".

Τωρα ειδα το εντιτ που εκανες και θα σου πω οτι ειναι επισης κουκουρουκου αυτο που λες με αυτο που συζηταμε. Ειναι επιχειρημα δημοτικου του στυλ "αυτος καπνιζει και ειναι 100 χρονων αρα το τσιγαρο κανει καλο". 

Και με αυτο κλεινω την συζητηση, επι  του θεματος εδω αναφερομαστε ΚΑΙ στο αισθητικο κομματι ή ισως περισσοτερο στο αισθητικο κομματι οποτε δεξου το για να βγαλουμε ακρη εν τελει  

Ρε παιδιά, σόρι που παρεμβαίνω κιόλας, δεν είμαι και o πλέον κατάλληλος ίσως να εκφράσω γνώμη, αλλά θεωρώ ότι FITNESS (ο τίτλος του θέματος), με βάση τους εγκυκλοπαιδικούς ορισμούς, δεν αφορά κυρίως ούτε πρωταρχικά το αισθητικό κομμάτι. Είναι πολλοί που θέλουν (θέλουμε) να διαβάζουν και για υγιεινή διατροφή και για σωματική άσκηση, χωρίς να θέλουν να φτάσουν ντε και καλά κάτω από 10% λίπος.

• Like 1

Ρε παιδιά, σόρι που παρεμβαίνω κιόλας, δεν είμαι και o πλέον κατάλληλος ίσως να εκφράσω γνώμη, αλλά θεωρώ ότι FITNESS (ο τίτλος του θέματος), με βάση τους εγκυκλοπαιδικούς ορισμούς, δεν αφορά κυρίως ούτε πρωταρχικά το αισθητικό κομμάτι. Είναι πολλοί που θέλουν (θέλουμε) να διαβάζουν και για υγιεινή διατροφή και για σωματική άσκηση, χωρίς να θέλουν να φτάσουν ντε και καλά κάτω από 10% λίπος.

Ναι οκ τα γραφουμε ολα αυτα ,τα παντα περιλαμβανει .Εχουν αναφερθει και αναφερονται τα παντα .

Η ενσταση αφορα μονο το κομματι της διατροφης  σε σχεση με τους στοχους του καθενος .

• Moderators

Αυτο που ειπε ο φωτης. Αν καποιος ζητησει για βοηθεια θα του πουμε τι να κανει ειτε θελει φαγητο για να χασει απλα ειτε θελει να γινει φετες. Απλα οταν κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας εγω,φωτης,δημητρα,μαους σχετικα με το πως να πας στο 10% λιπος και μετα ερχεσαι εσυ και λες οι μπαμπιες ειναι τουμπανες ε δεν ειναι λιγο ακυρο?

Άσε που όσοι βάζουν στόχο το αισθητικό κομμάτι τείνουν να ξεφύγουν από το υγιεινό κομμάτι.

• Like 2

• Moderators

Άσε που όσοι βάζουν στόχο το αισθητικό κομμάτι τείνουν να ξεφύγουν από το υγιεινό κομμάτι.

Αυτο δεν ισχυει. Αν θες να πας στο 8% ναι καποια στιγμη θα πρεπει να κανεις πραγματα που δεν θα ναι και τα καλυτερα για την υγιεια σου αλλα μπορεις να εχεις τα παντα. Δες το μαους και το φωτη και τα γλυκα τους τρωνε και ολα και ειναι μια χαρα κορμια ειδικα ο παπους :P

Το θεμα ειναι οτι για τους μη "fitness" οι πιστες και τα γλυκα ειναι η καθημερινοτητα ενω για μας οχι (προφανως οχι για ολους απλα θελω να δειξω οτι δεν προσεχουν οσο εμεις)

• Like 1

Οχι εδω κανεις λαθος , το αισθητικο κομματι  ειναι το  πιο δυσκολο  .Αν κανει καποιος χρονια γυμναστικη θελει να βελτιωνεται συνεχως ,επομενως καποια στιγμη θα θελει και  6 pack   ε αυτο για να το κανεις    πρεπει να "πεινασεις" πολυ .Θελει συγκεκριμενη διατροφη  η οποια ειναι ακρως υγειινη  για καποιον που ξερει να τρωει σωστα ,ομως   αν  δεν σου αρεσουν κιολας αυτα" οι αηδιες" που πρεπει να τρως οπως σ εμενα  ειναι και τρομακτικα δυσκολο .

Αν ηταν ευκολο θα το  εκαναν ολοι .

Ευκολο ειναι να τρως το  καταπετασμα και να πηγαινεις να σηκωνεις βαρη .

Πρεπει να φτασουν ολοι σε αυτο το επιπεδο σωματος ? Οχι φυσικα  .

Αλλα οταν συζητας πανω σε αυτο δεν μπορει να λεει καποιος πως αυτο επιτυγχανεται  με τις μπαμιες και τους σπορους  γιατι δεν γινεται εκτος αν ειναι Αιθιοπας με 6 pack .

Eπισης ειναι λιγο αστειο να συζηταμε για αντοχη  και δεν μπαινω καν στην διαδικασια να απαντησω, ειμαι σιγουρος πως εχω πολυ καλα επιπεδα αντοχης πολυ μεγαλυτερα απο τον μεσο ορο :)

• Like 4

Ρε παιδια ,αγορασα πριν λιγες μερες τα asics nimbus 18 .Μες στο σπιτι οσο τα φοραγα κομπλε , 2 μερες που τα φορεσα εξω και στον διαδρομο μου εκαναν φουσκαλα στο προτελευταιο δαχτυλακι απο κατω... Πιστευετε θα μαλακωσουν η θα στρωσουν ξερω γω η ειμαστε για κλαματα?

• Moderators

Φωτη διαφωνω στο κομματι της υγιεινης διατροφης γιατ οπως εγραψα και πριν απο ενα σημειο και μετα τον σκιζεις λιγο τον οργανισμο και σε ποσοσητες φαγητου (μικρες) και σε ποσοτητες κρεατος(μεγαλες)

@Αρκτικ ναι θα στρωσουν σιγα σιγα! Εγω συνηθως ειχα θεμα στη ν φτερνα τις πρωτες φορες

• Like 1

Παιδάκια το κρέας σε μεγαλες ποσοτητες ευθυνεται για καρκινογενέσεις. Ελπιζω να έχετε ρωτησει εναν γιατρο διοτι περα απο τις διαφωνιες μας εγω θελω ολοι να ειναι καλά στην υγεια τους.

Ντιντι, για ονομα. Οχι παλι.

Εγω δεν μιλάω αλλο γιατι τα έχω πει. Αλλα οπως βλέπεις ο Σπεκτ με ξαναλέει παπατζη. B)

Παιδάκια το κρέας σε μεγαλες ποσοτητες ευθυνεται για καρκινογενέσεις. Ελπιζω να έχετε ρωτησει εναν γιατρο διοτι περα απο τις διαφωνιες μας εγω θελω ολοι να ειναι καλά στην υγεια τους.

Ρώτησα πολλούς γιατρούς για διάφορα. Όσοι δεν είναι σχεδόν ανάπηροι από την καθιστική ζωή έχουν πεθάνει από κάπνισμα οπότε με μέτρο τις γνώμες τον γιατρών. 

Γενικά το επιχείρημα "του γιατρού" είναι κάπως. Στην Ελλάδα ο καθηγητής πανεπιστημίου και ο γιατρός έχουν  αυτόματα την σωστή άποψη για τα πάντα. Αν ρωτήσεις παθολόγο τι πρόγραμμα γυμναστικής να κάνεις θα σου πει οτιδήποτε εκτός από κάμψεις, κοιλιακούς και ραχιαίους θα πεθάνεις μέχρι τα 40. Ρώτα και τον καρκινολόγο για την διατροφή απλά περίμενε να σβήσει το πούρο πρώτα.

Εδώ φοβάμαι να ρωτήσω τους γιατρούς για την ειδικότητα τους ρε.. στις περισσότερες περιπτώσεις και εκεί μαλακίες λένε. θέλει πολύ προσοχή, πολλές γνώμες και ψάξιμο.

----

That said κόκκινο κρέας σε μεγάλες ποσότητες δεν προτείνει κανένας εδώ νομίζω. Όσοι τρώμε καθημερινά κρέας είναι συνήθως λευκό.  

• Like 4

Ρώτησα πολλούς γιατρούς για διάφορα. Όσοι δεν είναι σχεδόν ανάπηροι από την καθιστική ζωή έχουν πεθάνει από κάπνισμα οπότε με μέτρο τις γνώμες τον γιατρών. 

Γενικά το επιχείρημα "του γιατρού" είναι κάπως. Στην Ελλάδα ο καθηγητής πανεπιστημίου και ο γιατρός έχουν  αυτόματα την σωστή άποψη για τα πάντα. Αν ρωτήσεις παθολόγο τι πρόγραμμα γυμναστικής να κάνεις θα σου πει οτιδήποτε εκτός από κάμψεις, κοιλιακούς και ραχιαίους θα πεθάνεις μέχρι τα 40. Ρώτα και τον καρκινολόγο για την διατροφή απλά περίμενε να σβήσει το πούρο πρώτα.

Εδώ φοβάμαι να ρωτήσω τους γιατρούς για την ειδικότητα τους ρε.. στις περισσότερες περιπτώσεις και εκεί μαλακίες λένε. θέλει πολύ προσοχή, πολλές γνώμες και ψάξιμο.

----

That said κόκκινο κρέας σε μεγάλες ποσότητες δεν προτείνει κανένας εδώ νομίζω. Όσοι τρώμε καθημερινά κρέας είναι συνήθως λευκό.  

Δεν διαφωνώ οτι υπάρχουν και γιατροι που δεν ξέρουν τι τους γινεται ή με τις τσιγαριές στα χέρια. Εγω απλα λέω πριν κάνουμε κατι να ρωτησουμε και εναν έμπιστο καλο δικο μας γιατρο ή και περισσοτερους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...