Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου άρεσε που ρώταγες χθες να κάνεις ή όχι!

Φάρμακο είναι για τους μύες το μασάζ ειδικά αν ξέρουν να σου κάνουν..

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ειδικα αν ειναι happy ending massage εκει να δεις ποσο ευεργετικο ειναι!

χαχαχα μπηκες στο νοημα σπέκτ!

Κολλημένος του das fitness είσαι γιατί δεν δέχεσαι απόψεις άλλων

Να ξερες ποσα κολληματα έχω βρει εγω σε μέλη που δίνουν συμβουλες ... αλλα ψυχολογος δεν ειμαι και επισης δεν υπάρχει λογος να τα αναφερω αφου ο καθενας έχει κανει τις επιλογες του. Μη μένεις μονο στην εμφάνιση πάντως. Υπάρχουν και αλλοι παραμετροι ως προς την αντοχη. Να σου φέρω εγω άτομο που δεν ειναι κομμάτια να στο βάλω σε σπάριν με άτομο που ειναι κομμάτια να δουμε μετά τι θα γινει. Και τα κομμάτια καμια φορά ολοι ξέρουμε με ποσα κιλά κρεατινες γινονται. Αλλα "αμα ξέρεις πως να τις παιρνεις τις κρεατινες δεν υπάρχει προβλημα...." θα πουν οι "ειδικοι".

Οσο για την διατροφη... περιμενε μέχρι τον Ιανουαριο και θα τα ξαναπουμε τι κανει η φάβα και η σαρδέλα. B)

• Moderators

Devil παντα μα παντα στο λεγαμε οτι αναφερομαστε στο κομματι της εμφανισης. Υγιεις μπορεις να εισαι και χωρις να κανεις μια ωρα γυμναστικη τη βδομαδα. Μπορω να σου φερω ατομα 90+ κιλα (περιπου 175) που παταει και εμενα και εσενα σε αντοχη αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με το οτι ειναι ψιλο μπουλης

• Like 2

Α εντάξει αμα αναφερεσαι στο κομμάτι της εμφανισης πάσο. Προφανως και εμφανισιακα κάποιοι απο εδω ειναι καλυτεροι απο μένα. Παντα με τον φυσικο τροπο βεβαια.

τουλ. ο Ντίντι είχε τα @@ να ανεβάσει φωτογραφία και να αποδεχθεί ότι οκ παρόλα αυτά που λέω δεν είμαι και το κορμί. 

από μένα, μπράβο του. 
άλλοι το παίζουν με ντοκτορά και από αναφορά οπτικού υλικού νιεντε 

• Like 2

• Moderators

Δημητρα αυτο το αναγνωριζουμε σε ολους παλιου και νεους! (Αν και ηταν χειροτερος απο εσθονη γκομενα μεχρι να τον πεισουμε :P )

• Like 1

Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει σε αυτο το θρεντ ναι μεν δινουμε συμβουλες για πως να αποκτησεις ενα πιο υγιεινο τροπο ζωης αλλα παραλληλο εχουμε και στοχο το αισθητικο κομματι οποτε ειτε το βαζεις στο μυαλο σου και θα μπορεσουμε να κανουμε συζητηση σαν ανθρωποι ειτε θα συνεχισεις να εισαι ο παπατζας που πρηζει μπαλες στο θρεντ (και σε πολλα αλλα )

Και μετα το παπατζας αναφερομαι στο οτι μεχρι τωρα δεν εχεις αποδειξει τιποτα απο τα λεγομενα σου και μονο τωρα που ανεβασες τη φωτογραφια αποδειχτηκε οσα λεγαμε πριν την δουμε!

Εγω εΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ απλα εσυ δεν δέχτηκες (και μερικοι αλλοι) τις επιδοσεις για αδιευκρινιστους λογους και αστηριχτους :-D

δεν ειπα ποτέ οτι ειμαι κομμάτια στη κοιλια οπως θα έχεις δει και απο άλλα μέλη που γυμνάζονται συστηματικά και τους ενδιαφερει αρκετα το αισθητικο κομμάτι αντιμετωπιζουν τα ιδια θεματάκια διοτι η κοιλια ειναι δυσκολο σημειιο.

Εσυ εισαι οκ αλλα και εσυ τρέφεσαι με φάβες ή οχι? :cry:

Γεύμα? 

Ένα άδειο ταπερ με ένα πιρούνι βλέπω τι παίζει?

Ειχε  σχεδον την διπλασια ποσοτητα ρε εχω φαει κιολας .Ενταξει των 10¨30  ειναι ,πληρες ειναι το μεσημερι  .

Εσεις με  τα μασαζ ,τα εχω κανει αυτα ρε γατακια και στις χωρες προελευσης οχι οπου ναι ...

• Like 2

Να σου φέρω εγω άτομο που δεν ειναι κομμάτια να στο βάλω σε σπάριν με άτομο που ειναι κομμάτια να δουμε μετά τι θα γινει.  

Please, not this shit again

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...