Dakonblackblade Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 παιδες κανω γυμναστικη σπιτι, για τα ποδια ποια ασκηση απ τις παρακατω μου προτεινετε να κρατησω? 1)jump squats 2)squats 3)burpees Για τα πόδια squats, αλλά ακόμα καλύτερα στο σπίτι είναι τα bulgarian split squats. Τιπ, αν δεν στηρίζεσαι από μόνος σου, δεν πειράζει να στηρίζεσαι σε τοίχο. 2
DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τα jump squats είναι φοβερη ασκηση αλλα είναι επομενο επιπεδο από τα απλά οποτε αν δεν είναι ηδη γυμνασμένα τα ποδια σου με το μαλακο. Τα burpees είναι ταυτόχρονα και κάμψεις. Έχω και μια άλλη παραλλαγη δεν ξερω την ορολογια της αλλα εισαι σε θεση κάμψεων με την μέση ευθεια και κουνάς μονο μπροστά τα ποδια ή τα ανοιγκλεινεις πλαγια σαν ψαλιδι. Κάνει κανεις την "αραχνη" ? σε θέση καμψεων. Εχω την εντυπωση ότι ζοριζεται αρκετα η κοιλια και την αποφευγω σαν ασκηση. Αυριο θα πλακωθω στις έλξεις. Γαμει ο μονοζυγος. Δεν τον βαριέμαι ποτε. Ειδικα με τα γάντια που έχω δεν κουράζονται και οι παλαμες. Αντι για jump squats μπορει να πηδάς και πάνω σε ένα πεζουλι και παλι πισω. Όταν προσγειωνεσαι πρεπει να εισαι σε θεση καθίσματος προσεξε μην τσακιστείς μονο! 1
SuicycoMania Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυριο θα πλακωθω στις έλξεις. Γαμει ο μονοζυγος. Δεν τον βαριέμαι ποτε. Ειδικα με τα γάντια που έχω δεν κουράζονται και οι παλαμες. και εγω μονο μονοζυγο αυριο...μια 500αρα χωρις βαρος και αλλη μια 100αρα με περιπου 8 κιλα σε τσαντα τα γαντια ειναι για τους φλωρους 1
DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχω θέμα με τον πονο στο σημειο που γυμνάζω κατά τη διάρκεια του σέτ. Αλλα να βγάζεις κάλους χωρις λογο στα δαχτυλα ενώ δουλευεις ωμους και πλάτες είναι λιγο αχρειαστο. Αυτά τα είχαμε στο στρατο τα αχρειαστα ... ξυπνημα στις 3 το πρωϊ κάμψεις - τρεξιμο ... κάμψεις μετα το φαγητο. Στιβο μάχης .... αράχνη - ανεμοσκαλα - μποτζους (σχοινια - αναριχηση) να φευγω φιλε από το μποτζο 3-4 μέτρα και να καίγονται τα δαχτυλα μου και η παλαμη μου. Φαινοταν το κρέας από μεσα.... πηγα θεραπευτηριο για αλοιφες. Τα έκαψα τα χεράκια μου στο στρατο δεν χρειαζεται άλλο οκ! Αυτό το τρεξιμο και τις καμψεις μετα το φαγητο δεν μπορω να τις καταλαβω. Είναι πραγματικα ότι χειροτερο για τον οργανισμο. Καποιοι ειχαν ξεράσει κιολας. Όταν ειχες σκοπια μέσα στο κρυο ή κατεβαίναμε για οπλοασκησεις μέσα στο ψοφο δεκεμβριο μηνα όταν γυριζες στο κρεβατι σου και έπεφτες για υπνο νομιζες ότι εισαι στον παράδεισο. Μέχρι να σε ξυπνησουν μετα από 2 ωρες παλι στις 6 για πρωϊνη γυμναστική.Ακομα θυμαμαι το ζεστο κρεβατι με την στρατιωτικη κουβέρτα την μάλλινη. Έγερση - έγερση πρωϊνη έγερση πέραστε κατω για πρωϊνη γυμναστική σε 3 λεπτά (μετα από μισο λεπτό τα 3 λεπτα ειχαν γινει 2). Οποιος αργησει ποινολόγιο.
Mau-Maus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τσιμπήστε μια τέλεια συνδυαστική άσκηση στήθους κ πλάτης εσείς που κάνετε στο σπίτι !! 5
gon1332 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ^ Σ'αυτή, αφού φέρεις το χέρι στην ανώτερη θέση, γυρνάς κορμό και το τεντώνεις τέρμα πάνω. Οπότε πάνε και οι ώμοι. 2
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 το σημείο εκεί που τελειωνει ο θώρακας διπλα απο κοιλιακούς αλλά οχι στο κέντρικο κομμάτι στο πλάγιο, πως ενδυναμώνεται; σαν να βαθιαζει καπως σε μένα προς τα μέσα. πως να το εξηγησω. λες και δεν εχει καθωλου μυ εκει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 @devil Τουλάχιστον με τη φωτογραφία ελπίζω να επιβεβαιώσες και στον εαυτό ότι καλή η σαρδελα και η φάβα για να είσαι υγιείς αλλα για να κάνεις το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση σου δεν αρκεί. Τουλάχιστον από τη φωτογραφία φαινεσαι σαν να είσαι απλα άλλος ενας που τρώει σε λογικά πλαίσια και τίποτα παραπάνω. 2
yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ντεβιλ δεν ποστάρει μια φωτογραφία και μπαμ, το κανει σαν παζλ. Μια είκοσι σελίδες πριν με πλάτη, μια με την κοιλιά, κτλ. Δημιουργεί μυστήριο! Μαους, το μιξ που έκανες θα απογειωνόταν άμα έβαζες ενα ακόμη συστατικό: ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ! Δήμητρα, πως πήγε το περπάτημα; 4
DDevil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 @devil Τουλάχιστον με τη φωτογραφία ελπίζω να επιβεβαιώσες και στον εαυτό ότι καλή η σαρδελα και η φάβα για να είσαι υγιείς αλλα για να κάνεις το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση σου δεν αρκεί. Τουλάχιστον από τη φωτογραφία φαινεσαι σαν να είσαι απλα άλλος ενας που τρώει σε λογικά πλαίσια και τίποτα παραπάνω. Αρα εντάξει spect αμα έρθει κανεις με κοιλιτσα μπορω να του δωσω συμβουλες? ειμαι πιστοποιημένος πλεον του Das Fitness Thread?
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κολλημένος του das fitness είσαι γιατί δεν δέχεσαι απόψεις άλλων 1
Mau-Maus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη έκλαψα! ~~ Ντεβιλ καλή η φάβα αλλά κάνει μπάκα Ωραίος, μια χαρά είσαι. 2
Demetra_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα 40' εν τελει. Ειχε και ωραιο καιρο και το απολαυσα. Δεν ειχα και βαρος σε πλατη οποτε πηγαινα καλυτερα. 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε εκανα πρωτη μερα χτες μασαζ ελιωσα ,κοιμηθηκα λες και ειχα πεσει σε κωμα ... Πολυ καλη φαση θα το καθιερωσω . 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις