DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 τι ρυζογκοφρετες ρε. Αμα δεν φάς ψωμι το πρωϊ πως θα λειτουργησεις. Ολικης βεβαια. Σιγα μην επηρεάσει αυτό τα κιλά σου. Οσο για τις γιογκες (δεν θα σχολιάσω την ασκηση) αλλα το γεγονος ότι εχει μεσα 20 γυναικες και σκάσει 1 άντρας ή 2. Παιζει να τον κοιτάνε ολες καχύποπτα και να αρχιζουν να μιλανε για τους γκομενους τους επίτηδες μπροστα του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δεν φας το ψωμι θα λειτουργησεις με βρωμη πχ!? δεν χρειαζεσαι ψωμι -δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα οτι δεν ειναι βασικο αγαθο- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 A ναι βεβαια και η βρωμη είναι καλη φάση. Aλλα θα αλλαξεις και μια μέρα θα πάρεις ένα σάντουιτσ μαζι ... πρωϊ είναι ο οργανισμος είναι up δεν τρέχει τιποτα. Εγω πιστευω δεν τρέχει τιποτα ακομα και αν το ψωμι είναι άσπρο. Εγω πχ την τελευταια βδομάδα πήρα ετοιμο απεξω 2-3 πρωϊνα ... έβαλα μεσα κοτοπουλο (όχι τηγανισμενο) , καλαμποκι , φετα και ντομάτα και το ψωμάκι ασπρο οκ δεν πειράζει. Σημερα το απόγευμα θα φάω πάλι σάντουιτσ γιατι το πρωι έφαγα βρωμη πχ .... με 2 φέτες τυρι μέσα χαμηλών λιπαρών και μια κουταλιά λάδι. Το μεσημερι ειχα σαρδέλες ψητες με σαλατα λάχανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο για τις γιογκες (δεν θα σχολιάσω την ασκηση) αλλα το γεγονος ότι εχει μεσα 20 γυναικες και σκάσει 1 άντρας ή 2. Παιζει να τον κοιτάνε ολες καχύποπτα και να αρχιζουν να μιλανε για τους γκομενους τους επίτηδες μπροστα του Γιατί ρε; Φάση έχει. Έκανα για αρκετές βδομάδες κυκλικό πρόγραμμα στη σχολή. Ήμουν ο μοναδικός άντρας. Βγαίνεις έξω σε μαγαζιά και βλέπεις μόνο λουκάνικα. Χάρη τους έκανα. Πέρα απ'τη πλάκα, δεν πρέπει να σε νοιάζει ο κόσμος γύρω αν σου αρέσει κάτι. Το πρόγραμμα ήταν άψογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ντέβιλ θέλω φώτο σάντουιτς με φάβα να υποκλιθω μιλάμε ~~~~~~ Ρε το τι προσφέρει η ρυζογκοφρέτα μην το συγκρίνετε με βρώμη και άλλα υγιεινά να Τα συγκρίνετε με σνακ του κωλου όπως κρουασάν μπισκότα σοκολάτες και άλλα τέτοια σκατα, σε σχέση με αυτα χίλιες φορές οι υδατάνθρακες της ρύζογκοφρέτας, σνακ φάση είναι! Εντάξει, γευστικά δεν είναι για καλοφαγάδες σαν τον Φώτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 τι ρυζογκοφρετες ρε. Αμα δεν φάς ψωμι το πρωϊ πως θα λειτουργησεις. Ολικης βεβαια. Σιγα μην επηρεάσει αυτό τα κιλά σου. Οσο για τις γιογκες (δεν θα σχολιάσω την ασκηση) αλλα το γεγονος ότι εχει μεσα 20 γυναικες και σκάσει 1 άντρας ή 2. Παιζει να τον κοιτάνε ολες καχύποπτα και να αρχιζουν να μιλανε για τους γκομενους τους επίτηδες μπροστα του ωωω, καλα εισαι, χαλαρα θα το κανουν αυτο για να μην τις "χτυπησει" και τους χαλασει την διαγωγη Πήγα σε διατροφολόγο και μου είπε οτι θα τρώω μέχρι 2500 θερμίδες τη μερα - Και τι του είπες ; - Οτι εχω βρει καλύτερη προσφορά με 2800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Gon εννοειται αυτο! Σιγα μην κατσω να σκασω αν ειμαι μονος μου ή οχι! Απο τη στιγμη που αυτο που κανω μ'αρεσει δεν με νοιαζει αν ειμαι μονος η οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί ρε; Φάση έχει. Έκανα για αρκετές βδομάδες κυκλικό πρόγραμμα στη σχολή. Ήμουν ο μοναδικός άντρας. Βγαίνεις έξω σε μαγαζιά και βλέπεις μόνο λουκάνικα. Χάρη τους έκανα. Πέρα απ'τη πλάκα, δεν πρέπει να σε νοιάζει ο κόσμος γύρω αν σου αρέσει κάτι. Το πρόγραμμα ήταν άψογο. Nαι ρε φιλε αλλα αμα σκάνε αυτές με τα κολάν κτλπ μονο η προπονηση δεν θα με ενδιαφέρει μετά θα σκυβει η μια θα φευγει το μάτι σου θα σκυβει η άλλη τα ιδια. Η μαλακια είναι ότι πρεπει να προσέξεις να την πέσεις σε αυτην που γουσταρει γιατι μετα αμα φας χυλοπιτα .... αντε να φας μια δευτερη ... στην δευτερη έφυγες δεν εχεις μελλον εκει μεσα Ντέβιλ θέλω φώτο σάντουιτς με φάβα να υποκλιθω μιλάμε χαχα δεν πάει ρε συ. Φαβα εφαγα την προηγουμεη εβδομάδα 2 φορές. Πάει τωρα προς το τελος της εβδομάδας οι φάβες. Χθες ειχα κινοα με λαχανικά και εβαλα και κοτοπουλο ... σημερα σαρδέλα αυριο μακαρονια μαλλον με τονο και τεταρτη ισως φαω κανα μπιφτέκι. Ντέβιλ θέλω φώτο σάντουιτς με φάβα να υποκλιθω μιλάμε ~ Ρε τι προσφέρει η ρυζογκοφρέτα μην το συγκρίνετε με βρώμη και άλλα υγιεινά να Τα συγκρίνετε με σνακ του κωλου όπως κρουασάν μπισκότα σοκολάτες και άλλα τέτοια σκατα, σε σχέση με αυτα χίλιες φορές οι υδατάνθρακες της ρύζογκοφρέτας, σνακ φάση είναι! Ποια μπισκότα ρε ... έχω να φάω μπισκότα 2 μηνες. Καμια σοκολατιτσα τρωω σε κανα γευμα σαβουρας και ως εκει. Κρουασαν? εχω να φαω και κρουασάν κανα μηνα. Τωρα εσυ μου τα θυμισες μια μπουγατσα εφαγα χθες το πρωϊ αλλα αν και φρεσκια μ αρεσε μεν αλλα δεν ηρθα και σε οργασμο. Εντάξει οκ. Πηγαινε πες τους τα στο αντιφιτνεσ που κάθε μερα το γαμανε... σα μπιφτέκια θα γινουν στο τέλος και θα ερχονται από εδώ να τους πειτε τι να κανουν! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο εδω γαμει:Μηλόπιτα ή κέικ; Δύο σε ένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια μπισκότα ρε ... έχω να φάω μπισκότα 2 μηνες. Καμια σοκολατιτσα τρωω σε κανα γευμα σαβουρας και ως εκει. Κρουασαν? εχω να φαω και κρουασάν κανα μηνα. Τωρα εσυ μου τα θυμισες Δεν λέω για σένα για τους άλλους πιο πίσω λέω που ψειριζόυν τα συστατικά της ρυζογκοφρέτας, οκ σνακ είναι αν θέλεις να τρως συνέχεια κάτι, από τα τα φας ένα κρουασάν big με 1500 θερμίδες φάε αυτό το άχυρο να λες ότι τρως κάτι.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτός από τα ωραία φαγητά καμία άποψη για τις φωτογραφίες που ανέβασα; χδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν λέω για σένα για τους άλλους πιο πίσω λέω που ψειριζόυν τα συστατικά της ρυζογκοφρέτας, οκ σνακ είναι αν θέλεις να τρως συνέχεια κάτι, από τα τα φας ένα κρουασάν big με 1500 θερμίδες φάε αυτό το άχυρο να λες ότι τρως κάτι.. Για μενα ψησε 2 φετες ολικης στο φουρνο (αν το ψωμι είναι νοστιμο θα είναι και το σνάκ νοστιμο) βγάλτο βαλε μια κουταλια ταχινι και στις 2 φέτες.... ριξε λιγο χυμο πορτοκάλι ... μια κουταλια μέλι λιγες σταφιδες και εχεις ένα νοστιμοτατο σνάκ που εχει 7γρ πρωτείνη 15γρ υδατανθρακα και περιπου 300 θερμιδες. Σταφιδες δεν τις υπολογιζω καν 5-6 θα βάλεις σε κάθε φετα ή 3-4. Το ένα σνάκ το άλλο είναι μπισκότα με κουάκερ ειχα δωσει συνταγή παλαιοτερα. Το τριτο είναι ... μερεντα με κουβερτουρα! Και δαμάσκηνα. Θα ριξεις και ένα ωραιο χέσιμο μετα και όλα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 εντωμεταξυ λιωσαμε την προηγουμενη βδομαδα 2 μερες "διπλές" gym+1 ωρα τρεξιμο και αλλες δυο χορο (5 45λεπτα συνολικα, οκ, οχι κατι εντονο, αλλα still) και ζυγιζομαι σαββατο πρωι και λεει +1 wtf; επειδη ξεκωλιασα τα φυστικια (με το κελυφος) παρασκευη βραδυ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 οτιδήποτε εκτός αναγκών και αν θα φας "σαβούρα" είναι για τον οργανισμό σου ,και υγιεινή να είναι η σαβούρα πάλι λίπος θα γίνει, το ίδιο λίπος θα φτιάξεις με τα υγειηνά σαβουριάσματα το ίδιο με τα ανθυγιεινάοπότε όποιος θέλει να φάει απλά μια στο τόσο και όχι καθημερινά ας φάει το real deal και όχι παραλλαγές λες κ είναι άρρωστος , αν ήταν να τρώμε σαν άρρωστοι εμείς τότε αυτοί που σαπίζουν όλη μέρα σε μια καρέκλα ή ένα καναπέ τι θα έπρεπε να κάνουν ? να τρέφονται με ορό ? βέβαια υπάρχουν κ άνθρωποι που δεν γουστάρουν να φάνε γλυκά και junk , όπως εγώ που συχαίνομαι τα τηγανιτά , αυτοί ναι λογικό είναι να φάνε κάτι στα γούστα τους εντωμεταξυ λιωσαμε την προηγουμενη βδομαδα 2 μερες "διπλές" gym+1 ωρα τρεξιμο και αλλες δυο χορο (5 45λεπτα συνολικα, οκ, οχι κατι εντονο, αλλα still) και ζυγιζομαι σαββατο πρωι και λεει +1 wtf; επειδη ξεκωλιασα τα φυστικια (με το κελυφος) παρασκευη βραδυ; αέρας είναι , περίμενε λίγες μέρες και θα ξεπρηστείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 μωρε, ψιλοεστρωσε τις επομενες μερες, αλλα παραξενο, αερας; δηλαδη; δεν εφαγα ριζογκοφρετες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις