Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 επισης και καμια σαουνα κανε αν μπορεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επισης σπεκτ στην σαουνα πλενόμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πριν μπούμε μεσα , δεν βρωμάμε κατουρλιλα γιατι θυμάμαι κάτι περίεργα έλεγες πέρυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ειπα εγω ποτε οτι δεν πλενεσαι πριν μπεις σαουνα? Απλα τη θερμοκρασια του νερου που πλένεσαι πρεπει να προσεξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Mα δεν θα την πληρωνω ,σιγα τετοιο κορμι που θα ακουμπαει χαχαχα.Απλα δεν γινεται αμεσως μετα την προπονηση ,θα ειναι φαση μετα απο 2 ωρες + αφου εχω τελειωσει το προγραμμα . Αυτά είναι!! Για σας είναι η ζωή ρεεε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το αυτο ! και πριν και μετα την προπόνηση η και χωρίς καθόλου προπόνηση μπορούμε να κάνουμε καθημερινά, μας βοηθάει πάρα πολύ .. ρε Φωτη εννοείται να κανεις , το ρωτας ? τα αποτελέσματα θα ειναι θετικά απο καθε άποψη, εννοειται θα χαλαρώσουν οι μύες που νιώθεις σφιγμένοι .. ------ Αυτα τα πραγματάκια δεν κοστίζουν σχεδον τιποτα και πρέπει να τα εχουν ολοι οσοι κάνουν γυμναστική σπίτι τους με αυτά και μονο μπορείς να κανεις πάρα πολυ καλή δουλειά .. Τσίμπησα ένα στρώμα εκγύμναστης στα 3€ από Lidl σε προσφορά το Σάββατο... Τη Πέμπτη τα Lidl έχουν την μπάλα στα 7.99€ νομίζω ...για τα χερούλια για κάμψεις το Intersport έχει, γνωρίζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εχουν ναι ! στρώμα το λεπτο πηρες με 3 ευρω ε ? αν ειχε με 7 το πιο χοντρό τοτε έπρεπε να πάρεις αυτό . Να την παρεις την μπαλα , αξίζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη ασε τα βαρη και τα μασαζ και πηγαινε για γιογκα ρε. Παω σημερα το πρωι στο γυμναστηριο της σχολης και αφου φλερταρα λιγο με την μια γυμναστρια (μες στην καυλα η τυπισα) παω για γιογκα εγω και 36 θυληκα!Ανάλογα την γιόγκα πολλές φορές είναι ιδιαίτερα απαιτητική και ευεργετική συνάμα!Καλά δεν μιλάμε για αυτές με τα κεράκια και τις παπαριές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι, το λεπτό (1εκ πάχος)...δεν είχε άλλο, κι αυτά τα πέρνανε δυο-δυο κι εγώ πέτυχα ένα ξέμπαρκο σε άσχετο καλάθι (bazaar σε παλιό κατάστημα lidl), το τελευταίο πραγματικά εντός του καταστήματος. Και τη μπάλα τη θέλω οπωσδήποτε (θα αναγκαστώ να πάω 8 το πρωί για να πετύχω το μεγάλο μέγεθος που θα χρειαστώ) Από το intersport έχω πάρει κι ένα στρογγυλό/ενιαίο λάστιχο, αλλά και σκοινάκι (που τελικά δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει) ΥΓ Στα λίντλ τσίμπησα και μια "ρόδα" για κοιλιακούς στα 2€...δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά μια χαρά τα πάει προς το παρόν Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2016 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 και μια πρασινη σαλατα σκετη ουτε λαδι δεν ειχε που αισθανθηκα ντροπη για το ανθρωπινο ειδος και μονο που την εφαγα . Εγω έτσι αισθάνομαι κάθε φορά που τρώω ρυζογκοφρέτα (καλή ώρα). Τρέμω μην με δει κανεις να την τρώω και τι να του πω μετα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω έτσι αισθάνομαι κάθε φορά που τρώω ρυζογκοφρέτα (καλή ώρα). Τρέμω μην με δει κανεις να την τρώω και τι να του πω μετα.. Ρε δεν με ειχαν ζαλισει εδω μεσα με τις ρυζογκοφρετες και λεω αντε να παρω να δοκιμασω,μια που δαγκωνω και μια που πηγε το πακετο οπως ηταν στο καδο . Σαν αναλατο αφρολεξ ηταν ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη το κορμι θελει θυσιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 όχι και τέτοιες ρυζογκοφρέτες - αφρολέξ βρε παιδιά όμως, είπαμε... ...άσε που είναι σκέτος υδατάνθρακας υψηλού γλυκαιμικού δείκτη.... ...όποιος θέλει να χάσει βάρος ευκολότερα και να βελτιώσει την αναλογία μυικής μάζας/λίπους, μόνο έμφαση στους υδατάνθρακες δεν πρέπει να δώσει... Η διεστραμμένη πλευρά - από κάθε άποψη - της ψύχωσης με τις θερμίδες, που οδηγεί μόνο σε μη βιώσιμες/μακροπρόθεσμες απώλειες βάρους. Δεν είναι καν ορθή "fitness" προσέγγιση, είναι μια ξεπλυμένη, υποχονδριακή, υπέρ το δέον "βορειο-αμερικανική" αντίληψη για τη διατροφή, καμία σχέση καν με τις ασιατικές κουζίνες που φτιάχνουν παρόμοια εδέσματα με βάση το ρύζι. μακρυά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 χαχα μια πρωην μου ετρωγε ρυζογκοφρετες και μου δωσε να δοκιμασω,παναγια μου ειπα οταν εφαγα, αυτο ηταν πραγματικα αερας κοπανιστος(ημουνα και κοντα 100 κιλα τοτε, τι να μου κανει; ) εντωμεταξυ πετυχα την περασμενη βδομαδα, οχι γιογκα ακριβως, ζουμπα το λεγαν στο προγραμμα, στην καινουργια σχολη που δοκιμαζω... την τυχη μου, με κερια και αηδιες, νταξει, μονο γυναικες μεσα και λιγο... κοροϊδια να πω; οτι ναναι... ουτε χορος, ουτε γυμναστικη ηταν αυτο που ειδα προσωπικα, και καλα χαλαρωνουμε εντωμεταξυ τι μλκια αυτες οι σχολες ρε παιδια,που σαι ρε αραπακο μου που εκανες 2ωρο μαθημα και δεν ζηταγες και φραγκο; 45 λεπτα μαθημα και κοιτανε και το ρολόι ρε φιλε, ουτε στο μπουρδελο τετοια πιεση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μου έδωσαν σήμερα πρόγραμμα.. Για πείτε το να αλλάξω Να πώς ότι ξεκίνησα πριν 2 βδομάδες γυμναστήριο ενώ έκανα παλιότερα και καθημερινά ποδηλασια( αρκετά χιλιομετρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις