alex_000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Foam roller σε κρύο μυ, θα προκαλέσει τραυματισμό; Οχι. Αν καταφέρετε και τραυματιστείτε και με foam roller τι να πούμε επίσης το foam roller μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια χαρά και για ζέσταμα παρόλο που η συνηθισμένη χρήση είναι για αποκατάσταση. Αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις με foam roller θα σε πονάει λίγο. Έτσι πρέπει αλλά συνηθίζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν σε βλάπτει οικονομικά φυσικά και κάνε κάθε μέρα. Όι συνεδρίες καλό θα ήταν να γίνονται όσο πιο κοντά μπορείς με την προπόνηση. Τα οφέλη δεν θα είναι μόνο στην αποκατάσταση αλλά και στίς επιδόσεις σου. Mα δεν θα την πληρωνω ,σιγα τετοιο κορμι που θα ακουμπαει χαχαχα.Απλα δεν γινεται αμεσως μετα την προπονηση ,θα ειναι φαση μετα απο 2 ωρες + αφου εχω τελειωσει το προγραμμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτη ασε τα βαρη και τα μασαζ και πηγαινε για γιογκα ρε. Παω σημερα το πρωι στο γυμναστηριο της σχολης και αφου φλερταρα λιγο με την μια γυμναστρια (μες στην καυλα η τυπισα) παω για γιογκα εγω και 36 θυληκα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ξερει κανεις που μπορω να βρω ειδικα βαρη να δενω πανω μου για μονοζυγο-διζυγο-πουσαπς? 10 εως 30 κιλαπρος το παρων εχω 3 σχολικες που φτανουν τα 15 κιλα περιπου...αλλα ειναι αβολες γιατι η μια ειναι πλατη η αλλη στηθος και η αλλη ποδια χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φωτη ασε τα βαρη και τα μασαζ και πηγαινε για γιογκα ρε. Παω σημερα το πρωι στο γυμναστηριο της σχολης και αφου φλερταρα λιγο με την μια γυμναστρια (μες στην καυλα η τυπισα) παω για γιογκα εγω και 36 θυληκα! Γιογκα spect δεν κανω ντρεπομαι ,καταρχην τα θεωρω γελοια ολα αυτα σαν μεθοδο ασκησης ειδικα οσα εμπλεκουν και ενα "spiritual " στοιχειο ειναι 2 φορες πιο γελοια . Ισχυει ομως πως ειναι τιγκα στα γκομενακια και συνηθως εχει και πολυ καλα μεσα . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2016 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ξερει κανεις που μπορω να βρω ειδικα βαρη να δενω πανω μου για μονοζυγο-διζυγο-πουσαπς? 10 εως 30 κιλα προς το παρων εχω 3 σχολικες που φτανουν τα 15 κιλα περιπου...αλλα ειναι αβολες γιατι η μια ειναι πλατη η αλλη στηθος και η αλλη ποδια χαχαχ Παιρνεις ενα σχοινι το περνας γυρο απο τη μεση και δενεις το κιλο οποτε και το εχεις αναμεσα απο τα ποδια. Δεν χρειαζεται ειδικα βαρη η ειδικο εξοπλισμο. Γιογκα spect δεν κανω ντρεπομαι ,καταρχην τα θεωρω γελοια ολα αυτα σαν μεθοδο ασκησης ειδικα οσα εμπλεκουν και ενα "spiritual " στοιχειο . Ισχυει ομως πως ειναι τιγκα στα γομενακια και συνηθως εχει και πολυ καλα μεσα . Εξαρταται παντα. Δεν ειναι καθολου ευκολη ασκηση ακομη και γυμνασμενος να εισαι ειναι πολλες ασκησεις που σε δυσκολευουν. Εγω παω πιο πολυ για να να φτιαξω την ευλυγισία μου Τωρα το spiritual κομματι ουτε εγω το γουσταρω (σε αυτη που κανω δεν το εχουμε) αλλα το δεχομαι οτι για αλλους ειναι σημαντικο. Επισης βοηθαει πολυ στις αναπνοες. Για μενα γενικα 1 φορα τη βδομαδα καλο κανει σαν συμπληρωμα σε οτι αλλο κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιρνεις ενα σχοινι το περνας γυρο απο τη μεση και δενεις το κιλο οποτε και το εχεις αναμεσα απο τα ποδια. Δεν χρειαζεται ειδικα βαρη η ειδικο εξοπλισμο. δεν θα ειναι αβολο ετσι? κατι σε ζωνη δεν υπαρχει και να δενεις πανω βαρη οπως λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχεΙ, δες πιο κατω. Για μενα που το κανω με σχοινι παντως δεν ειναι καθλου ενοχλητικο και ειναι υπερβολικα φτηνο https://www.google.ee/search?q=use+rope+as+belt+to+hang+weights&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjFppuw46zPAhWI_SwKHRhXD5wQ_AUICCgB&biw=956&bih=939#tbm=isch&q=pull+up+belt Homemade 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 @Spect~ Το μηνύμα του μήνα για μένα. Επιτέλους βρήκα σκοπό στις παρατημένες ζώνες judo. Μέχρι τώρα στήριζα βαράκια ανάμεσα στο πόδια μου για pull ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος γνωριζει απο μασαζ για αθλητικη αποκατασταση/αποθεραπεια μετα την προπονηση . Και συγκεκριμενα για το ειδος της προπονησης με βαρη ,ειναι κατι που μπορουμε να το κανουμε και σε καθημερινη βαση αν ειναι εφικτο η΄ καλυτερα να γινεται σε αραιοτερα χρονικα διαστηματα? Φώτη δεν είναι ενθαρυντικές οι έρευνες. Σε ένα meta-analytic review του 2016 οι έρευνες που εμπεριείχαν κάποιο είδος training με βάρη είναι λίγες. Ακόμη πιό λίγες (6) είναι αυτές που κάναν assess το performance στην δύναμη που υποθέτω αυτό σε ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ μικρά και απ' ό,τι λένε οι συγγραφείς (δεν έχω ακόμα το full text, μόνο το summary των ερευνών που χρησιμοποίησαν) τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιό μικρά όσο πιό έμπειροι ήταν οι αθλητές. Τώρα αν το θες για χαλάρωση και για το feel good, επειδή είναι τελείως subjective δοκίμασέ το και δες. Κι ας ελπίζεις το placebo να είναι strong with you Α, in other news, squat μετά από 5 μήνες. Ω θεοί, με σκέτη μπάρα έκανα ζέσταμα και πιάστηκα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Φώτη δεν είναι ενθαρυντικές οι έρευνες. Σε ένα meta-analytic review του 2016 οι έρευνες που εμπεριείχαν κάποιο είδος training με βάρη είναι λίγες. Ακόμη πιό λίγες (6) είναι αυτές που κάναν assess το performance στην δύναμη που υποθέτω αυτό σε ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ μικρά και απ' ό,τι λένε οι συγγραφείς (δεν έχω ακόμα το full text, μόνο το summary των ερευνών που χρησιμοποίησαν) τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιό μικρά όσο πιό έμπειροι ήταν οι αθλητές. Τώρα αν το θες για χαλάρωση και για το feel good, επειδή είναι τελείως subjective δοκίμασέ το και δες. Κι ας ελπίζεις το placebo να είναι strong with you Nαι για χαλαρωση το θελω ,γενικα αισθανομαι σφιγμενο το σωμα μου αυτη την περιοδο κυριως στα ποδια .Δλδ δεν με ενδιαφερει αν θα εχω κερδος στην προπονηση απο αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ε στα λεω φωτη για γιογκα εισαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι για χαλαρωση το θελω ,γενικα αισθανομαι σφιγμενο το σωμα μου αυτη την περιοδο κυριως στα ποδια .Δλδ δεν με ενδιαφερει αν θα εχω κερδος στην προπονηση απο αυτο . Ok, in that case go for it αφού είναι και τσάμπα. Πάντως για το foam rolling που σε είπανε δεν είναι κακό. Αρκεί να το κάνεις pre workout μιάς και τα effects του είναι short-term οπότε να το εκμεταλευτείς για μέσα στην προπόνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Φώτη δεν είναι ενθαρυντικές οι έρευνες. Σε ένα meta-analytic review του 2016 οι έρευνες που εμπεριείχαν κάποιο είδος training με βάρη είναι λίγες. Ακόμη πιό λίγες (6) είναι αυτές που κάναν assess το performance στην δύναμη που υποθέτω αυτό σε ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ μικρά και απ' ό,τι λένε οι συγγραφείς (δεν έχω ακόμα το full text, μόνο το summary των ερευνών που χρησιμοποίησαν) τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιό μικρά όσο πιό έμπειροι ήταν οι αθλητές. Τώρα αν το θες για χαλάρωση και για το feel good, επειδή είναι τελείως subjective δοκίμασέ το και δες. Κι ας ελπίζεις το placebo να είναι strong with you Α, in other news, squat μετά από 5 μήνες. Ω θεοί, με σκέτη μπάρα έκανα ζέσταμα και πιάστηκα. ανεξάρτητα τι λένε οι έρευνες αν έχεις πιασμένο σώμα από βάρη, ακόμα και μικροθλάσεις μια επίσκεψη σε μασερ που ξέρει και τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι. Αν καταφέρετε και τραυματιστείτε και με foam roller τι να πούμε επίσης το foam roller μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια χαρά και για ζέσταμα παρόλο που η συνηθισμένη χρήση είναι για αποκατάσταση. Το αυτο ! και πριν και μετα την προπόνηση η και χωρίς καθόλου προπόνηση μπορούμε να κάνουμε καθημερινά, μας βοηθάει πάρα πολύ .. Nαι για χαλαρωση το θελω ,γενικα αισθανομαι σφιγμενο το σωμα μου αυτη την περιοδο κυριως στα ποδια .Δλδ δεν με ενδιαφερει αν θα εχω κερδος στην προπονηση απο αυτο . ρε Φωτη εννοείται να κανεις , το ρωτας ? τα αποτελέσματα θα ειναι θετικά απο καθε άποψη, εννοειται θα χαλαρώσουν οι μύες που νιώθεις σφιγμένοι .. ------ Αυτα τα πραγματάκια δεν κοστίζουν σχεδον τιποτα και πρέπει να τα εχουν ολοι οσοι κάνουν γυμναστική σπίτι τους με αυτά και μονο μπορείς να κανεις πάρα πολυ καλή δουλειά .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις