vgiozo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 μονο? Αποκλειεται 50-60' σιγουρα Εβαλα λιγο παραπανω λιπαρα στο πρωινο για να με κρατησουν Στον πηγαιμό 50λεπτά μετρημένα γιατί είχα ραντεβού...10:40 ξεκίνησα από τον Α.Σ. "Γαλαξία" στη Μαρτίου, 11:30 ήμουν στο κτίριο του δήμου στην Παπαρρηγοπούλου. ...είμαι βέβαια 1.85, με ψηλά πόδια, το περπάτημά μου είναι γενικά γρήγορο και σπάνια παίρνω αστικό κι έτσι οργώνω τη πόλη συχνά, δεν ήταν ζόρι...ήταν τσάμπα χρόνος περισσότερο παρά κόπος, αφού η δουλειά δεν έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 τα στραγάλια τι λένε ρε μάγκες; να τα προτιμήσω over αμύγδαλα; πολύ fat δίνουν. carbs λίγα σε σχέση με τα στραγάλια, και αρκετή πρωτεινη. καλη φάση εγω παιρνω φυστικια λογω οικονκομιας. Κυριως για τα λιπη τους χρησιμοποιουνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 κι εγώ, αυτά με το κέλυφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τα στραγάλια φέρνουν αέρια και φούσκωμα στην κοιλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε καν στραγάλια αντί για αμύγδαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος γνωριζει απο μασαζ για αθλητικη αποκατασταση/αποθεραπεια μετα την προπονηση . Και συγκεκριμενα για το ειδος της προπονησης με βαρη ,ειναι κατι που μπορουμε να το κανουμε και σε καθημερινη βαση αν ειναι εφικτο η΄ καλυτερα να γινεται σε αραιοτερα χρονικα διαστηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για μασαζ δεν ξερω αλλα ενα foam roller θα βοηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το foam roller προυποθέτει και ένα ζέσταμα στους μυς, ή κάνουμε απευθείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για μασαζ δεν ξερω αλλα ενα foam roller θα βοηθησει! Κατά κάποιο τρόπο κάνει την ίδια δουλειά, πιέζει σε σφιγμένους μύες και τους εκτείνει / τους κινητοποιεί, επιφέροντας χαλάρωση και ζέσταμα, με καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή... Εγώ κάνω κάποιες τέτοιες ασκήσεις για τους hip flexors και τη βάση της πλάτης...γιατί έχω ελαφριά λόρδωση (anterior pelvic tilt) και πρέπει να χαλαρώνω τους μύες χαμηλά στη πλάτη, στους μηρούς και τους γοφούς, κάνοντας ταυτόχρονα λίγες παραπάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους κοιλιακούς και τους ιγνυακούς (hamstrings) ...όπως έγραψα μερικές σελίδες πριν, συζητάμε πολύ εδώ για ασκήσεις, αλλά όχι για διατάσεις και πώς πρέπει να γίνονται... Διάβασα ότι η καλύτερη ώρα για τέτοιες ασκήσεις είναι το βράδυ, ώστε τα μικρά "σκισίματα" που συμβαίνουν στους μύες με τις διατάσεις, να αποκαθίστανται την ώρα που λαμβάνει χώρα ο κύριος όγκος της αποκατάστασης των μυών μετά την άσκηση, δλδ την ώρα του ύπνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το foam roller προυποθέτει και ένα ζέσταμα στους μυς, ή κάνουμε απευθείας; To foam roller χρησιμοποιείται για massage/αποκατάσταση των μυών, μετά την προπόνηση, άρα πρακτικά, οι μύες είναι ζεστοί. Υ.Γ.: Ευχαριστώ όλους για τις ευχές (likes) σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος γνωριζει απο μασαζ για αθλητικη αποκατασταση/αποθεραπεια μετα την προπονηση . Και συγκεκριμενα για το ειδος της προπονησης με βαρη ,ειναι κατι που μπορουμε να το κανουμε και σε καθημερινη βαση αν ειναι εφικτο η΄ καλυτερα να γινεται σε αραιοτερα χρονικα διαστηματα? Γίνε πιο συγκεκριμένος Φώτη. Για ποιον; Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα; Ρωτάς εγκυκλοπαιδικά;Ωραίο θέμα συζήτησης που δεν το πολυσυζητάμε τελευταία και γκρινιάζει και ο Vgioso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γίνε πιο συγκεκριμένος Φώτη. Για ποιον; Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα; Ρωτάς εγκυκλοπαιδικά; Ωραίο θέμα συζήτησης που δεν το πολυσυζητάμε τελευταία και γκρινιάζει και ο Vgioso Προβλημα δεν υπαρχει , πιεζω πολυ τα ποδια στην προπονηση τελευταια και εχω μια φιλη που ειναι αισθητικος και κανει και μασαζ για αυτο ρωταω .Αν ειναι να με πλακωσει να κανω συχνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν σε βλάπτει οικονομικά φυσικά και κάνε κάθε μέρα. Όι συνεδρίες καλό θα ήταν να γίνονται όσο πιο κοντά μπορείς με την προπόνηση. Τα οφέλη δεν θα είναι μόνο στην αποκατάσταση αλλά και στίς επιδόσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 To foam roller χρησιμοποιείται για massage/αποκατάσταση των μυών, μετά την προπόνηση, άρα πρακτικά, οι μύες είναι ζεστοί. Υ.Γ.: Ευχαριστώ όλους για τις ευχές (likes) σας. Foam roller σε κρύο μυ, θα προκαλέσει τραυματισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Προβλημα δεν υπαρχει , πιεζω πολυ τα ποδια στην προπονηση τελευταια και εχω μια φιλη που ειναι αισθητικος και κανει και μασαζ για αυτο ρωταω .Αν ειναι να με πλακωσει να κανω συχνα . Πάντως, προσωπικά, την περσινή περίοδο (09/15 - 06/16) μετά από πολύωρες/απαιτητικές ποδηλασίες, την επόμενη μέρα, είχα προγραμματισμένο massage στα κάτω άκρα από ποδίατρο/ενεργή αθλήτρια ποδηλασίας. ΟΚ, δεν ήταν συχνά, αλλά έκανε μεγάλη διαφορά. Foam roller σε κρύο μυ, θα προκαλέσει τραυματισμό; Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις