Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

36 χρονών ο wizzy σήμερα...

Πάμε γερά, τα 100χλμ είναι κοντά!

Πολυχρωμος Wizzy  ,παντα γερος,δυνατος και χαρουμενος .

Φωτογραφια επιπεδο Vapir. Φωτογραφιες με καμερα απο Gameboy βγαζετε και ειναι ετσι?

Οχι ρε ενταξει αλλαξε κινητο ο νικος τωρα βγαζει κανονικες.εχεις χασει επεισοδια.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χρονια πολλά Τζορτζ! Σε 3 βδομάδες έρχεται η σειρά μου :)

Να πω όχι σε γλυκό, νο προμπλεμο, μου λείπουν κι οι γευστικοί κάλυκες, μια χαρά.

Να πω όχι σε γκομενα, νο προμπλεμο, θα με σφάξει το αφεντικό, ειναι και θέμα επιβίωσης.

Αλλα να πάτε σε θαλασσα και να μην μπείτε; Σε νησί και να μην πάρετε καν μαγιό; Ανήκουστο!

Κίτρινη κάρτα! :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χρονια πολλά Τζορτζ! Σε 3 βδομάδες έρχεται η σειρά μου :)

Να πω όχι σε γλυκό, νο προμπλεμο, μου λείπουν κι οι γευστικοί κάλυκες, μια χαρά.

Να πω όχι σε γκομενα, νο προμπλεμο, θα με σφάξει το αφεντικό, ειναι και θέμα επιβίωσης.

Αλλα να πάτε σε θαλασσα και να μην μπείτε; Σε νησί και να μην πάρετε καν μαγιό; Ανήκουστο!

Κίτρινη κάρτα!

πες τα ρε γιαννη! Εγω χτες ημουν σε ενα παρτυ που ειχαμ ενοικιασει ενα σπιτι με 15 κρεβατια και πηγαμε καμια 25αρια ατομα  απο τη σχολη οποτε ημασταν σαουνα 100+ βαθμους και μετα βουτια στη λιμνη!

• Like 1
Δημοσ.

λπν εμπειρίες.

έχουμε και λέμε ποδήλατο: σήμερα κυριακή αποκλειστικά για ποδύλατο. πολύ καλά, νιώθω τα squats με τα ελέυθερα βάρη να μου χουν δω΄σει καλό boost στο πετάλι και να δίνω πόνο στην ανηφόρα. βέβαβα είναι αρχή..

Screen_Shot_2016_09_25_at_22_19_58.png

Χθες είχα 5x5.

squats: 30kg 

overhead press 20kg (με ζόρισε αλλά ήταν πρώτη φορά, αλλά γενικά όλο το upper Body μου είναι αδύναμο και  για πέταμα )

barbell rows

δεν με άφησε πάλι να κάνω, δεν μπορώ να κάνω σωστή στάση σώμματος και τρελένομαι.. λες και δεν συνεργάζεται όλη η πλάτη πίσω να ισιώσει όταν πιάσω τη μπάρα.

αυτή τη φορά με έβαλε 3 χ 15 ραχαίους και άσκηση πάλι στο τοίχο squat που το βγάζω τέλεια.

αύριο ξανά προσπάθεια για deadlift .. αν όχι μου είπε θα συνεχίσω τις υπόλοιπες ασκήσεις (Bench Presses kαι Squats) και τα υπόλοιπα θα με βάλει σε μηχάνημα να κάνω άλλες ασκήσεις.

ξέρει κανείς που θα βρω δίσκους (βάρη) 1.25 kg στη Θεσσαλονίκη κέντρο; (γιατί βλέπω το γυμναστήριο να μην έχει αλλά δεν έψαξα και καλά.)

επίσης ψάχνω με διάμετρο 50mm ή για 28mm δίσκους; για να τους βάλω στην ολυμπιακή μπάρα; 

• Like 2
Δημοσ.

Πολυχρωμος Wizzy  ,παντα γερος,δυνατος και χαρουμενος .

Οχι ρε ενταξει αλλαξε κινητο ο νικος τωρα βγαζει κανονικες.εχεις χασει επεισοδια.

επιτέλους,  δικαίωση! αχχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

50 λεπτά μου πήρε, από 10:40 μέχρι 11:30...(μαρτίου - πλ.δημοκρατίας)

για να δω και γω πόσο θα κάνω από Χαριλάου (γήπεδο ΑΡΗ έως καμάρα)

Δημοσ.

επίσης ενα ωραίο γευστικότατο umami bomb τipάκι για το λάδι σε σαλάτες και τέτοια.

έχω πάρει ένα βάζω μεγάλο

έχω χώσει μεσα λάδι, βασιλικό φρέσκο, πολλές σκελίδες σκόρδο, πιπέρι κόκκους και κόκκινες αποξηραμένες

πιπερίτσες τσίλι. 

το αφήνω να ποτίσει κάνα 5-6 μέρες και μετά το στραγκίζω σε καινούργιο βάζω και το κρατάω ψυγείο κρατάει κάνα μηνα άνετα.

το χώνω σε βραστές σαλάτες (κολοκυθια,πατάτες,καροτα,φασολάκια) και τα κάνει όλα υπέροχα. 

Δημοσ.

κάνα 35-40λεπτο να φανταστώ!

μονο? Αποκλειεται 50-60' σιγουρα

Εβαλα λιγο παραπανω λιπαρα στο πρωινο για να με κρατησουν :-)

Δημοσ.

Πονεσα παντού και μόνο που το είδα!

καλά βέβαια το πιθανότερο είναι πως τα 140 του είναι ζέσταμα απο αυτά που έχω δει τα τελευταία χρόνια , αλλα απο πλευράς entertaining τον έχει βρει το δρόμο του , τον θυμάμαι με μερικές χιλιάδες subscribes κ τώρα έχει 2 εκατομμύρια+

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...