alex_000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 εγω ειμαι παραλια τωρα αλλα δεν μπαίνω μεσα να παγωσω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα με ξαναείδε σήμερα. Το μόνο μειονέκτημα ειναι οτι με κουράζει κι υποτίθεται οτι έχω το σουκου για ξεκούραση. Αλλα δεν μπορώ να μπω μέσα και να πλατσουριζω σα γιαγιά, θέλω να κολυμπάω. Εγω πέρυσι μέχρι και μέσα Οκτωβριου έκανα μπανάκι μετα το παράτησα. Ειχε γινει χάλια ο δρομος από τις βροχες και δεν ξαναπηγα. Θα συνεχισω και φέτος την τακτικη να ντύνομαι πιο ελαφρυα από την εποχη. Κοντομάνικο μέχρι τέλος Οκτωβριου (μέχρι 20 βαθμούς κελσιου θερμοκρασίες) και μετα απλα μακρυμάνικα για κατω από 20 μέχρι 12-13 από εκει και πέρα οκ θελει ένα μπουφανάκι και περυσι ετσι το εκανα. Αυριο θα παω και εγω για ένα μπανακι ακομα εχει ζέστη εδώ 23-24 βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ ΣΚ θα μαι Τήνο αλλα ούτε καν παίρνω μαγιώ μαζί Φεύγω Παράσκ, Έρχομαι Δευτέρα για την ακρίβεια. Πάω για δουλειές του σπιτιού αλλα θα φχαριστηθώ φρέσκο θαλασσινό και καφέ by the sea. Κατι άλλοι θα πάνε εξωτερικό, εμείς οι ταπεινοί το πολύ μέχρι τις Κυκλάδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ αύριο θα φορτώσω λάπτοπ και θα κάνω κάνα 50' απόσταση πήγαινε-έλα λόγω απεργιών ΟΑΣΘ .το αερόβιο της μέρας δλδ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 εγω ειμαι παραλια τωρα αλλα δεν μπαίνω μεσα να παγωσω Μπες μεσα ρε μην εισαι κοτα ΥΟLO Εγώ ΣΚ θα μαι Τήνο αλλα ούτε καν παίρνω μαγιώ μαζί Φεύγω Παράσκ, Έρχομαι Δευτέρα για την ακρίβεια. Πάω για δουλειές του σπιτιού αλλα θα φχαριστηθώ φρέσκο θαλασσινό και καφέ by the sea. Κατι άλλοι θα πάνε εξωτερικό, εμείς οι ταπεινοί το πολύ μέχρι τις Κυκλάδες Εμεις την Τηνο μονο απο την τηλεοραση την εχουμε δει. Πλεον εχω ξεπερασει το σταδιο της ζηλεια και σε φθονω χαχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εμεις την Τηνο μονο απο την τηλεοραση την εχουμε δει. Πλεον εχω ξεπερασει το σταδιο της ζηλεια και σε φθονω χαχαχα Φώτη λυπήσου με αυτές τις μέρες που κοιτάω για διαμερίσματα έχω δει τα μυρία όσα, ο άλλος μου χε την ΕΙΣΟΔΟ δίπλα στη τουαλέτα, δηλαδή έλεος ποσά να αντέξω;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Φώτη λυπήσου με αυτές τις μέρες που κοιτάω για διαμερίσματα έχω δει τα μυρία όσα, ο άλλος μου χε την ΕΙΣΟΔΟ δίπλα στη τουαλέτα, δηλαδή έλεος ποσά να αντέξω;;;; Παντρεύεσαι;;;;; έρχομαι για μπάτσελορ σε μπάρμπεκιου /πίτες σοφίας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) εγώ αύριο θα φορτώσω λάπτοπ και θα κάνω κάνα 50' απόσταση πήγαινε-έλα λόγω απεργιών ΟΑΣΘ . το αερόβιο της μέρας δλδ αααχ...τη Πέμπτη έκανα τη διαδρομή 25ης Μαρτίου - Πλ.Δημοκρατίας και πίσω σε γρήγορο σταθερό περπάτημα για να πάω στο Κοιν.Οδοντιατρείο κι έκανα και τσάμπα τον κόπο, γιατί μου έκλεισαν ραντεβού μεν, αλλά κανείς δεν ενημέρωσε την αρμόδια οδοντίατρο που με είχε δει τη πρώτη φορά (που πάλι πήγα με ραντεβού αλλά όταν πήγα αυτή έπρεπε να φύγει). ...περιέργως όταν περπατάω πολύ λες και "ξυπνάει" το σώμα μου και θυμάται τις προπονήσεις στο τένις....το βράδυ πήγα γυμναστήριο κι έκανα 35λεπτά διάδρομο, από τα οποία 15 λεπτά στη βαθμίδα 13, 5λεπτά στη βαθμίδα 12 και 5λεπτά στη βαθ.14, μετά από 5λεπτά προθέρμανσης στη βαθμίδα 10 και τα αρχικά 5λεπτά περπάτημα. ...και μετά έκανα μια από τις καλύτερες προπονήσεις στα βάρη που έχω κάνει μέχρι στιγμής, ανεβάζοντας βάρη σε όλες τις ασκήσεις (και βγάζοντας τις επαναλήψεις) ...για κάποιο λόγο δεν μου βγαίνει φυσιολογικά αυτό που λένε για τον περιορισμό της αεροβικής για καλύτερες αποδόσεις στα βάρη...όταν ζεσταίνεται καλά το σώμα μου κι ιδρώνω καλά, οι επιδόσεις μου είναι καλύτερες και στα βάρη. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εντελώς φιλικά Ξεκινάς λέγοντας ότι " ξαπλώνουμε μπρούμυτα " και αμέσως παίρνεις θέση για κοιλιακούς ανάσκελα ...lol --- τεο έκλαψα με αυτό το ξαπλώνουμε μπρούμυτα φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 πόση ώρα vgiozo διήνυσες την απόσταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε νεουδια μ αρέσει που του απαντάτε κι άλας η επόμενη φορα που θα μπει εδω θα ειναι τον άλλο μήνα να ανεβάσει αλλο ενα βίντεο μπας και πάρει καμιά προβολή στο ytube, ζητιάνος των views ειναι ρε !! --- τεο έκλαψα με αυτό το ξαπλώνουμε μπρούμυτα φίλε Τον εχω πετύχει και σε άλλο "τεχνολογικό"(άσχετο με την γυμναστική) site ,σου λεει στατιστικά τι ειναι ολοι αυτοι που ασχολούνται πολυ με pc/video games κτλ .....λαπαδες........εχει μια λογική δεν μπορώ να πω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 36 χρονών ο wizzy σήμερα... Πάμε γερά, τα 100χλμ είναι κοντά! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χρονια πολλα ρε παππου!!! Καλα χιλιομετρα και μακρια απο τραυματισμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μaus τις προαλλες διασκεδάσαμε με την φάβα ... ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε και με την κινοα! https://postimg.org/image/ul23v0743/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτογραφια επιπεδο Vapir. Φωτογραφιες με καμερα απο Gameboy βγαζετε και ειναι ετσι? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις