yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως το έχεις παρακάνει με τη διατροφή Δήμητρα και πρεπει να αυξήσεις λίγο τις θερμίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως το έχεις παρακάνει με τη διατροφή Δήμητρα και πρεπει να αυξήσεις λίγο τις θερμίδες; νομίζω πως πρέπει να ρίξω το επίπεδο της διαλειμματικής γιατί σε ρουτίνα καθιστική full δεν μπορείς να έχεις το άπειρο press στο στατικό ποδήλατο ... από θερμίδες και διατροφή νομίζω πως πια είμαι ιδανικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρις να ειμαι σιγουρος, συζητηση να γινεται, αλλα δεν μπορεις να κρατησεις το ιδιο επιπεδο αεροβιας αυξανοντας τις θερμιδες; δε θα παει μια η αλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.facebook.com/UNILADFitness/videos/1608591032774034/ btw έπειτα από τις τελευταίες μου αερόβιες στο στατικό παρατηρώ στο τέλος, ακόμα και μισή ώρα μετά την προπόνηση ένα ιδιαίτερο τρέμουλο ειδικά το νιώθω στα άνω άκρα ... wtf ??!!! Μηπως θελεις κατι γλυκο να ανεβει το ζαχαρο στο αιμα; Υδατανθρακες αμεσως μετα το workout;; Ισως πινεις πολλους καφεδες και πρεπει να ελαττωσεις;; Ισως χρειαζεσαι πιο πολυ νερο ή δεν κοιμασαι σωστα; Κατι απο αυτα μπορει να ειναι. Θυμαμαι το λεγαμε στη σχολη αλλα δε μου ερχονται αλλοι λογοι γαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρις να ειμαι σιγουρος, συζητηση να γινεται, αλλα δεν μπορεις να κρατησεις το ιδιο επιπεδο αεροβιας αυξανοντας τις θερμιδες; δε θα παει μια η αλλη; ολα αυτα συνεβησαν την τελευταια βδομαδα που δν πηγαινω σχολη λογω οασθ αρα δν κινουμαι σχεδον καθολου. 1600 θερμιδες ειμαι με υδατανθαρκα και στα 5 γευματα. Μιχαλη, καταναλωσα ζαχαρη την κυριακη στο ελευθερο γευμα μου (ηταν σε μορφη τσιζκεικ σοκολατα) για να δουμε κ τωρα αυτο το σ/κ με τις διπλες αεροβιες πως θα παει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πεστα ρε μικεα μόνο 27 είμαι. Πιπινι δηλαδή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πεστα ρε μικεα μόνο 27 είμαι. Πιπινι δηλαδή Θα φαμε vote ban απο δω με ψηφους μαους φωτη και αλεξ μου φαινεται @Δημητρα, ισως κατα τη διαρκεια της γυμναστικης ή της αεροβιας να πεφτει το ζαχαρο σου. Εγω παντως αυτο που λες (τρεμουλο στο πανω σωμα) το παθαινω οταν ειμαι εξω για αρκετες ωρες και περπαταω νηστικος (3-4 ωρες πριν ηταν το γευμα δηλαδη) και αν φαω κατι γλυκο ή γενικα φαγητο στρωνω. Εσενα επιμενει το τρεμουλο και μετα το φαϊ ;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 @Μιχαλη, εξαλειφεται σταδιακα. Στα πρωτα 20 με 30' ειναι αισθητο. Τι να πω θα δω πως θα παει και αν ειναι θα αυξανω θερμιδες ή θα κανω carb cycling ανα 15 σε στυλ free meal Εξαλλου και απο οκτωβρη εντασσονται και η βρωμη κ το ανθος ορυζης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 @Μιχαλη, εξαλειφεται σταδιακα. Στα πρωτα 20 με 30' ειναι αισθητο. Τι να πω θα δω πως θα παει και αν ειναι θα αυξανω θερμιδες ή θα κανω carb cycling ανα 15 σε στυλ free meal Εξαλλου και απο οκτωβρη εντασσονται και η βρωμη κ το ανθος ορυζης. Δοκιμασε εστω 1 φορα να φας κατι γλυκο παντως (κανα παστελι ξερω γω) και δες αν σου φυγει στο καπακι. Αλλιως ισως φταινε και οι καφεδες αν πινεις πολλους.Να μη σε παρω στο λαιμο μου ομως ε. Ψαξτο περαιτερω και αν επιμενει πανε σε καποιον ειδικο. Εφυγα, καλο βραδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.facebook.com/UNILADFitness/videos/1608591032774034/ btw έπειτα από τις τελευταίες μου αερόβιες στο στατικό παρατηρώ στο τέλος, ακόμα και μισή ώρα μετά την προπόνηση ένα ιδιαίτερο τρέμουλο ειδικά το νιώθω στα άνω άκρα ... wtf ??!!! Μπορεί να ζορίζονται πολύ τένοντες και μυες σε ορισμένα σημεία...μην το προσπεράσεις ελαφρά τη καρδία...το σώμα σου σε προειδοποιεί για κάτι... ...δεν νομίζω πως έχει να κάνει με έλλειψη ενέργειας. Είχα πάθει κάτι ανάλογο το 2007, όταν έτρεχα 3-4 φορές τη βδομάδα από τη πόλη της Μυτιλήνης μέχρι το αεροδρόμιο σχεδόν και πίσω... ...μετά από 3-4 μήνες αυτή τη διαδρομή άρχιζε τρέμουλο στους αστραγάλους μετά από λίγο, έπρεπε να σταματήσω αρχικά και μετά να περπατώ με σταθερό ρυθμό για κανά 10λεπτο για να επανέλθω. ...έκοψα 2 βδομάδες το τρέξιμο και μετά μείωσα την απόσταση και τη συχνότητα και επανήλθα πολύ σταδιακά. Και με την ευκαιρία... ...γίνεται συχνά λόγος εδώ για τις ασκήσεις...για τις διατάσεις, όσο το παρακολουθώ δεν έχω δει κάποια σχετική συζήτηση... Προσωπικά πλέον κάνω κάθε μέρα για όλο το σώμα από λίγο, κάθε βράδυ προτού πέσω για ύπνο και μου έχουν φύγει μικρο-ποναλάκια που προκύπτουν από το γυμναστήριο. ...ειδικά για hip flexors, rotator cuff, lats, πλάτη, τετρακέφαλους, αλλά και κάποιες ασκήσεις "δυναμικών διατάσεων" για τους αστραγάλους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Την άκρη με το ποδήλατο την έχω βρει. Ξυπνάω 630 και πηγαίνω 1 ώρα επειδή στις 9 πρέπει να φύγει η γυναίκα για το γραφείο. Φυσικά και χρειάζεται κάποια διέξοδος αλλά είναι κάποια πρωινά που με το ζόρι αλλάζω πλευρό να κλείσω το ξυπνητήρι. Έχω 8,5 ώρες καθημερινά 230-11 και τις υπόλοιπες 5,5 το Σάββατο. Όταν σταθεροποιηθεί το πρόγραμμα με τα σχολεία θα ξεκινάω από τη 1 ή 130 και το Σάββατο το περιορίζω μέχρι 2 τώρα με την μικρή επειδή καλή και η δουλειά αλλά μου λείπει και η οικογένεια. Στα εργένικά μου δούλευα τρελές ώρες, μέχρι και 60 αλλά είχα και την Κυριακή. Και καταλαβαίνεις Γιάννη πόσες ακόμα χρειάζονται για διάβασμα, διαγωνίσματα κλπ κλπ. Αυτά. Καλημέρα. Θα βρεις ακρη συναδελφε. Γω χω 2 κοράκλες, φουλ πρόγραμμα διδασκαλίας, και φουλ απαιτήσεις στο σπίτι (ψώνια, μαγείρεμα, κτλ) κι όμως βρίσκω χρόνο να γυμνάζομαι και να βελτιώνω την κιθαριστική μου τεχνική (ΠΑΝΤΑ να βρίσκεις χρόνο για σένα να κάνεις αυτά που γουστάρεις, είναι φοβερή διέξοδος και μόνος τρόπος για να τα βγάλεις πέρα με ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα). Πώς κατανέμεις τις 48 ώρες σε εβδομαδίαια βάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.facebook.com/UNILADFitness/videos/1608591032774034/ btw έπειτα από τις τελευταίες μου αερόβιες στο στατικό παρατηρώ στο τέλος, ακόμα και μισή ώρα μετά την προπόνηση ένα ιδιαίτερο τρέμουλο ειδικά το νιώθω στα άνω άκρα ... wtf ??!!! Το πάθαινα συχνά παλιά,μετά από sparring. Υπάρχουν κάποιες αναφορές στο net. Π.χ http://fightacademy.gr/πυγμαχια-γιατι-τρεμουν-τα-χερια-μετα-τ/ Εσένα βέβαια είναι διαφορετικά αλλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το πάθαινα συχνά παλιά,μετά από sparring. Υπάρχουν κάποιες αναφορές στο net. Π.χ http://fightacademy.gr/πυγμαχια-γιατι-τρεμουν-τα-χερια-μετα-τ/ Εσένα βέβαια είναι διαφορετικά αλλά.... απλά σε εμένα είναι πολύ κουλό αφού αερόβιο κάνω σε στατικό ποδήλατο και όλη την ώθηση την δίνει ο κάτω κορμός...εγώ έχω τρέμουλο στον .. άνω ! τι να πω, έχει αποσυντονιστεί το σώμα μου ελλείψει βαρών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάξτο,δεν μου αρέσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάξτο,δεν μου αρέσει σήμερα το πρωί πχ που έκανα δεν είχα τίποτα ... θα το δω και το βράδυ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις