Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλλο κρυο αλλο θερμοκρασια δωματιου ,εγω απαντηση στον gon που ειπε για ψυγειο .Να βρει μια γκομενα να του το ζεσταινει ξερω εγω τι να κανει ? Να το ζεσταινει μονος του ,απο το ψυγειο δεν τρωγεται .

Ουτε ο Γιαννης που  δεν εχει γευστικους καλυκες ( χαχα ωραια σου ηρθε ) δεν μπορει να το φαει ετσι .

να μυρίσω τα νύχια μου για να καταλάβω ποιον παραθέτεις 

έχει τύχει και γω το καλοκαίρι να ξεχάσω να το ζεστάνω στα μικροκύματα και το έβαλα κατευθείαν στο πιάτο. δεν μου κακοφάνηκε αφού ήδη το βρασμένο ρύζι που έπεσε από πάνω του το ζέστανε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Τεμπέλη με λέει (βρες μου έναν καθηγητή, έναν, που να διδάσκει 43 ώρες τη βδομάδα!), χωρίς γευστικούς κάλυκες με λέει (ε, εδώ μπορεί να έχει κι ένα δίκιο...), άντε να δουμε που θα τριτώσει το κακό :-D.

• Like 1

Τεμπέλη με λέει (βρες μου έναν καθηγητή, έναν, που να διδάσκει 43 ώρες τη βδομάδα!), χωρίς γευστικούς κάλυκες με λέει (ε, εδώ μπορεί να έχει κι ένα δίκιο...), άντε να δουμε που θα τριτώσει το κακό :-D.

Τεμπελη δεν σε ειπα ποτε .

Ειπα οτι εχεις ωραριο δημοσιου υπαλληλου που το ζηλευω ,για τους γευστικους καλυκες το παραδεχομαι  το εχω πει πολλακις .

Κολυμβηση δεν πηγες ομως σημερα που ελεγες τι εγινε κρυωσαμε?

Ετσι γινομαι και εγω χειμερινος κολυμβητης .

Ε οχι και κρυο το κοτοπουλο  ρε δεν τρωγεται ελεος ειναι που ειναι ανοστο  το στηθος ...

Κρύο μόνο του όχι. Αλλά κομμάτια με γιαούρτι και ρύζι και όλα αυτά ανακατεμένα φεύγει. :D Αλλιώς θερμοκρασία δωματίου.

Εξαιτίας αυτών των ωρών , μίας κοράκλας και το ποδήλατο βλέπω να μην προλαβαίνω γυμναστήριο. Θα το επιχειρήσω βέβαια μέχρι να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου  :-)

Κουράγιο συνάδελφε  :-D

post-226424-0-65200200-1474646614_thumb.png

Θα βρεις ακρη συναδελφε. Γω χω 2 κοράκλες, φουλ πρόγραμμα διδασκαλίας, και φουλ απαιτήσεις στο σπίτι (ψώνια, μαγείρεμα, κτλ) κι όμως βρίσκω χρόνο να γυμνάζομαι και να βελτιώνω την κιθαριστική μου τεχνική (ΠΑΝΤΑ να βρίσκεις χρόνο για σένα να κάνεις αυτά που γουστάρεις, είναι φοβερή διέξοδος και μόνος τρόπος για να τα βγάλεις πέρα με ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα).

Πώς κατανέμεις τις 48 ώρες σε εβδομαδίαια βάση;

να χαρώ εγώ πατεράδες !!! 

mau, foti, alex, spect παραδειγματιστείτε ...

κατσε κατσε, οι αλλοι 3 οκ :devil: :devil: , αλλα ο σπεκ μικρος δεν ειναι;; εχει ακομα για παιδια B)

• Like 1

https://www.facebook.com/UNILADFitness/videos/1608591032774034/

btw 
έπειτα από τις τελευταίες μου αερόβιες στο στατικό παρατηρώ στο τέλος, ακόμα και μισή ώρα μετά την προπόνηση ένα ιδιαίτερο τρέμουλο ειδικά το νιώθω στα άνω άκρα ... wtf ??!!!  :unsure:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...