Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλλο κρυο αλλο θερμοκρασια δωματιου ,εγω απαντηση στον gon που ειπε για ψυγειο .Να βρει μια γκομενα να του το ζεσταινει ξερω εγω τι να κανει ? Να το ζεσταινει μονος του ,απο το ψυγειο δεν τρωγεται . Ουτε ο Γιαννης που δεν εχει γευστικους καλυκες ( χαχα ωραια σου ηρθε ) δεν μπορει να το φαει ετσι . να μυρίσω τα νύχια μου για να καταλάβω ποιον παραθέτεις έχει τύχει και γω το καλοκαίρι να ξεχάσω να το ζεστάνω στα μικροκύματα και το έβαλα κατευθείαν στο πιάτο. δεν μου κακοφάνηκε αφού ήδη το βρασμένο ρύζι που έπεσε από πάνω του το ζέστανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 να μυρίσω τα νύχια μου για να καταλάβω ποιον παραθέτεις Ναι θα επρεπε να το ειχες καταλαβει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα επρεπε να το ειχες καταλαβει .Οκ, ο,τι πεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ξύλο ξύλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ξύλο ξύλοΜπα πειναω, δν ασχολουμαι.την γλωσσα πως την μαγειρεψες?ατμομαγειρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δε την εκανα εγώ εκεινη αλλα κι εμένα στο φούρνο μου γίνεται νια νια , στο τηγάνι ειναι καλύτερη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τεμπέλη με λέει (βρες μου έναν καθηγητή, έναν, που να διδάσκει 43 ώρες τη βδομάδα!), χωρίς γευστικούς κάλυκες με λέει (ε, εδώ μπορεί να έχει κι ένα δίκιο...), άντε να δουμε που θα τριτώσει το κακό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τεμπέλη με λέει (βρες μου έναν καθηγητή, έναν, που να διδάσκει 43 ώρες τη βδομάδα!), χωρίς γευστικούς κάλυκες με λέει (ε, εδώ μπορεί να έχει κι ένα δίκιο...), άντε να δουμε που θα τριτώσει το κακό . Τεμπελη δεν σε ειπα ποτε . Ειπα οτι εχεις ωραριο δημοσιου υπαλληλου που το ζηλευω ,για τους γευστικους καλυκες το παραδεχομαι το εχω πει πολλακις . Κολυμβηση δεν πηγες ομως σημερα που ελεγες τι εγινε κρυωσαμε? Ετσι γινομαι και εγω χειμερινος κολυμβητης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αυριο και την Κυριακή θα πάω, καθημερινές δουλεύω. Και δεν έχω ωράριο δημοσίου υπάλληλου. Μακάρι να είχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οχι και κρυο το κοτοπουλο ρε δεν τρωγεται ελεος ειναι που ειναι ανοστο το στηθος ... Κρύο μόνο του όχι. Αλλά κομμάτια με γιαούρτι και ρύζι και όλα αυτά ανακατεμένα φεύγει. Αλλιώς θερμοκρασία δωματίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τεμπέλη με λέει (βρες μου έναν καθηγητή, έναν, που να διδάσκει 43 ώρες τη βδομάδα!), χωρίς γευστικούς κάλυκες με λέει (ε, εδώ μπορεί να έχει κι ένα δίκιο...), άντε να δουμε που θα τριτώσει το κακό . Εξαιτίας αυτών των ωρών , μίας κοράκλας και το ποδήλατο βλέπω να μην προλαβαίνω γυμναστήριο. Θα το επιχειρήσω βέβαια μέχρι να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου Κουράγιο συνάδελφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Θα βρεις ακρη συναδελφε. Γω χω 2 κοράκλες, φουλ πρόγραμμα διδασκαλίας, και φουλ απαιτήσεις στο σπίτι (ψώνια, μαγείρεμα, κτλ) κι όμως βρίσκω χρόνο να γυμνάζομαι και να βελτιώνω την κιθαριστική μου τεχνική (ΠΑΝΤΑ να βρίσκεις χρόνο για σένα να κάνεις αυτά που γουστάρεις, είναι φοβερή διέξοδος και μόνος τρόπος για να τα βγάλεις πέρα με ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα). Πώς κατανέμεις τις 48 ώρες σε εβδομαδίαια βάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 να χαρώ εγώ πατεράδες !!! mau, foti, alex, spect παραδειγματιστείτε ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 να χαρώ εγώ πατεράδες !!! mau, foti, alex, spect παραδειγματιστείτε ... κατσε κατσε, οι αλλοι 3 οκ :devil: , αλλα ο σπεκ μικρος δεν ειναι;; εχει ακομα για παιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.facebook.com/UNILADFitness/videos/1608591032774034/ btw έπειτα από τις τελευταίες μου αερόβιες στο στατικό παρατηρώ στο τέλος, ακόμα και μισή ώρα μετά την προπόνηση ένα ιδιαίτερο τρέμουλο ειδικά το νιώθω στα άνω άκρα ... wtf ??!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις