saxos55 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η *nenya* στο διπλανό thread τρίβει τα χέρια της. Είστε σε καλό δρόμο... 2
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η *nenya* στο διπλανό thread τρίβει τα χέρια της. Είστε σε καλό δρόμο... saxos, το μόνο που μας κάνει να διαφέρουμε από τους δίπλα είναι η άσκηση, η σωστή υγιεινή διατροφή. το μια στο τόσο, στη δικιά μου προκειμένη 20μερο, δεν μου κάνει κακό τουναντίον θα έλεγα μου δίνει ένα καλό boost ψυχοσωματικά ... παν μετρον αριστον
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά λες.. να πάω να τσιμπήσω τίποτα μοσχαρίσιες large γιατί με το στήθος έχω ρέψει φτάνει. Έτσι και αλλιώς άρχισε όγκος. Άσε τις μπριζόλες, μοσχαρίσιο κιμά πάρε και φτιάξε μόνος σου τα μπιφτέκια με πιπέρι ρίγανη κρεμυδακι μόνο μέσα άντε και κάνα αυγό! Τρως και πρήζεσαι σαν να έχεις κάνει προπόνηση, βάλτο στο πρόγραμμα συστηματικά και θα με θυμηθείς, τίποτα καλύτερο όταν θέλεις να βάλεις καλά κιλά.. Ο Φώτης είναι καρατούμπανο και μας κάνει πλάκα, θα μπω στο φάρμακο και θα σε φτάσω, στο λέω ρε 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα ο Μαους και ο Φωτης ειναι παραδειγματα οτι το σωμα διαφερει αναλογα με τους στοχους Ο φωτης θελει να παιρνει βουνες και θαλασσα και ο Μαους βυζια και κωλους! 6
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα ο Μαους και ο Φωτης ειναι παραδειγματα οτι το σωμα διαφερει αναλογα με τους στοχους Ο φωτης θελει να παιρνει βουνες και θαλασσα και ο Μαους βυζια και κωλους! Προφανως και οι δραστηριοτητες παιζουν ρολο στο πως χτιζεται το σωμα και που ριχνει ο καθενας το βαρος η' τι περιορισμους εχει .Δλδ αν πηγαινα εγω στα κιλα του μαου δεν θα μπορουσα να κανω βημα οχι να ανεβω, η' αν παω να βγαλώ το προγραμμα του wizzy στο ποδηλατο δεν θα βγαλω ουτε το 1/3 της διαδρομης ...Επισης δεν θα μου εκαναν ουτε οι στολες ουτε ο εξοπλισμος και ειναι αρκετα λεφτα αχααχχ. Αλλα κωλους θελω και εγω ! 7
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις ξανακάνει βάρη? Γιατί άμα ξεκινάς τώρα και σου έχουν σκουώτ, άρσεις θανάτου και οπισθολαίμιες πιέσεις με μπάρα δεν το βρίσκω σωστό το πρόγραμμα. Σκουωτ και άρσεις από την πρώτη μέρα σε άνθρωπο που δεν έχει ξανά κάνει ποτέ βάρη στην ζωή του... Μάλιστα.. Σύμβαση με το Ασκληπιείο στην Βούλα θα έχουν υπογράψει στο γυμναστήριο που πήγες φίλε, για ρώτα τους.. Στους καλύτερους ορθοπεδικούς θα σε στείλουν.. Επειδή ρωτήσατε πολλές φορές και δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Η μόνη επαφή με το γυμναστήριο που έχω είναι όταν στα 21 μου (34 τώρα) είχα πάει σε ένα στους Αμπελόκηπους στο στενό που είναι το ταχυδρομείο στην πανόρμου. 1 μήνα έκανα εκεί κουτσά στραβά και βαρέθηκα. Μπορεί να μου έδωσαν τέτοιο πρόγραμμα βλέποντας την κορμάρα μου. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. θα το εφαρμόσω από δευτέρα και βλέπουμε.
gon1332 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τα στοκ του μηνα Με έψησες. Ψυγείο ή κατάψυξη; Μετά για βρώση που τα ζεσταίνεις; Δεν έχω φούρνο μικροκυμμάτων.
patrickdrd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, σιγα, για μια μερα καλα ειναι 2
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Με έψησες. Ψυγείο ή κατάψυξη; Μετά για βρώση που τα ζεσταίνεις; Δεν έχω φούρνο μικροκυμμάτων. σε κατάψυξη τα διατηρώ. όταν μου τελειώνει αυτό που έχω στο ψυγείο, βγάζω ένα σακούλι από κει (πλέον σε σακούλες τα βάζω γιατί έχω κατηγορηθεί για κλοπή τάπερ) Ζέσταμα σε μικροκύματα γενικά έτσι κάνω με όλα τα φαγητά μου, στοκαρισμένα σε ψυγεία κατάψυξη. Επειδή κυνηγάω πάντα προσφορές αναγκάζομαι και παίρνω ποσότητες που σηκώνει η τσέπη μου (φαντάσου να σήκωνε και παραπάνω) το μοναδικό που μαγειρεύω στιγμιαία είναι το ρύζι ή ομελέτα (με πατημένη πατάτα, ζεμύθα, σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο, άνηθο και frenchs) αν βρω δουλειά θα μαγειρεύω και το ρύζι σε ποσότητα και αναγκαστικά θα παίρνω μέτρηση επί βρασμένου υδατάνθρακα. μαγειρεμένο σπάνακι, μπρόκολο υπάρχουν σε ψυγείο και κατάψυξη και για σαλάτα παίρνω από το lidl σακούλα με 0.99€ 1
gon1332 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ζέσταμα σε φούρνο με αέρα λες να πιάσει; Καλά, το κοτόπουλο και κρύο από ψυγείο δεν έχω θέμα να το φάω. Πάντα ψημένο.
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ζέσταμα σε φούρνο με αέρα λες να πιάσει; Καλά, το κοτόπουλο και κρύο από ψυγείο δεν έχω θέμα να το φάω. Πάντα ψημένο. Καλύτερα βάλτο πάνω σε αντικολλητικό τηγάνι πιο γρήγορα θα ζεσταθεί και αν το κρατήσεις σε θερμοκρασία δωματίου σιγά, εξάλλου δεν θα έχουμε για πάντα τη δυνατότητα να τρώμε όλα μας τα γεύματα .. ζεστά
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οχι και κρυο το κοτοπουλο ρε δεν τρωγεται ελεος ειναι που ειναι ανοστο το στηθος ... 4
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οχι και κρυο το κοτοπουλο ρε δεν τρωγεται ελεος ειναι που ειναι ανοστο το στηθος ... αν δεν έχεις την πολυτέλεια να το ζεστάνεις, πχ είσαι σε χώρο εργασίας τι κάνεις; παραγγέλνεις έτοιμο απ' έξω;
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 αν δεν έχεις την πολυτέλεια να το ζεστάνεις, πχ είσαι σε χώρο εργασίας τι κάνεις; παραγγέλνεις έτοιμο απ' έξω Αλλλο κρυο αλλο θερμοκρασια δωματιου ,εγω απαντησα στον gon που ειπε για ψυγειο .Να βρει μια γκομενα να του το ζεσταινει ξερω εγω τι να κανει ? Να το ζεσταινει μονος του ,απο το ψυγειο δεν τρωγεται . Ουτε ο Γιαννης που δεν εχει γευστικους καλυκες ( χαχα ωραια σου ηρθε ) δεν μπορει να το φαει ετσι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις