Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις γυρισα απο χασαπη εκανα rεstock για Σαββατοκυριακο .8 καλαμακια κοτοπουλο αυτα θα τα φαω το Σαββατο μεγαλο μεγεθος ,3 μοσχαρισιες μεσαιες την Κυριακη και 2 χοιρινες που δεν ειναι για μενα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φωτη φοβαμαι μη ρεψεις ωρες ωρες, φαε κατι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φωτη φοβαμαι μη ρεψεις ωρες ωρες, φαε κατι Καιω πολυ καυσιμο ρε ,κανω πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Παρε παραδειγμα απο τη μαργαριτα που ανεβαζει (εχει καμποσο καιρο ειναι η αληθεια) μπεργκερ κτλ ΥΓ: και για τους ενδιαφερομενους του τοπικ -υπαρχουν και αυτοι- το ραντεβου ειναι σημερα το βραδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Απ οταν γυρισα ειπα κομμενη η σαβουρα και τοσο καιρο δεν εχω παει ουτε μπαρμπεεκιου ουτε juicy grill Ειμαι καθαρη 1 μηνα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 αχ και γω περιμένω τα 20φιλέτα στήθος που έδωσα στον πατέρα μου να μου ψήσει ... στοκάρισμα στη κατάψυξη!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις γυρισα απο χασαπη εκανα rεstock για Σαββατοκυριακο .8 καλαμακια κοτοπουλο αυτα θα τα φαω το Σαββατο μεγαλο μεγεθος ,3 μοσχαρισιες μεσαιες την Κυριακη και 2 χοιρινες που δεν ειναι για μενα Καλά λες.. να πάω να τσιμπήσω τίποτα μοσχαρίσιες large γιατί με το στήθος έχω ρέψει φτάνει. Έτσι και αλλιώς άρχισε όγκος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά λες.. να πάω να τσιμπήσω τίποτα μοσχαρίσιες large γιατί με το στήθος έχω ρέψει φτάνει. Έτσι και αλλιώς άρχισε όγκος. Ρε φιλε εγω ολη την βδομαδα βυζια τρωω και ψαρι κυριακη ψηνω παντα και κατ 'εξαιρεση και αυτο το σαββατο . Πηγα 84 κιλα btw και με καλο ποσοστο λιπους θελω 1.5 μηνα να φτασω σε καλο επιπεδο για τα δεδομενα μου . Με εχει κανει κομπλεξικο ο μαου με τα 89 κιλα του ,καλα τοσα δεν παω με την καμμια . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μην κοιτάς μόνο κιλά ρε συ o mau είναι κάπου 1.86 περίπου σαν εμένα. Εσύ νομίζω είσαι 1.79? Στα 90 κιλά θα κατεβεις αγώνες Lol 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μην κοιτάς μόνο κιλά ρε συ o mau είναι κάπου 1.86 περίπου σαν εμένα. Εσύ νομίζω είσαι 1.79? Στα 90 κιλά θα κατεβεις αγώνες Lol Ισχυει , ρε αν κατσω να ασχοληθω τα φτανω τα κιλα απλα δεν υπαρχει λογος κανενας να το κανω .Καταλαβες και ετσι μας κανει πλακα χαχαχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Απ οταν γυρισα ειπα κομμενη η σαβουρα και τοσο καιρο δεν εχω παει ουτε μπαρμπεεκιου ουτε juicy grill Ειμαι καθαρη 1 μηνα στο "πίτες της Σοφίες" να πας ... όταν κατέβω Αθήνα, εκεί θα πάω πρώτα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο "πίτες της Σοφίες" να πας ... όταν κατέβω Αθήνα, εκεί θα πάω πρώτα .... Ναι ρε συ το χω δει καιρο τωρα κι εχει μπει στα προσεχως!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε συ το χω δει καιρο τωρα κι εχει μπει στα προσεχως!! εγώ από fb το βλέπω....έχει ένα πιάτο με κομμάτια από διαφορετικές πίτες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Την ειχα πρωτοδει αυτη τη κοπελα στην εκπομπη του Ακη κι απο τοτε λιωνω στο fb. Θα θελα να οαρω ενα κομματι απ ολα να δοκιμασω, απο τις αλμυρες. Πωωωω ειδικα η χωδιατικη, η κολοκυθοπιτα, η μπουγιουρντι... πρεπει να ναι επος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Την ειχα πρωτοδει αυτη τη κοπελα στην εκπομπη του Ακη κι απο τοτε λιωνω στο fb. Θα θελα να οαρω ενα κομματι απ ολα να δοκιμασω, απο τις αλμυρες. Πωωωω ειδικα η χωδιατικη, η κολοκυθοπιτα, η μπουγιουρντι... πρεπει να ναι επος θα πάρεις ένα πιάτο που θα έχει από ένα κομμάτι πίτας δεν γίνεται να μην τα δοκιμάσεις όλα!!! ναι ναι αλμυρές πίτες αγαπάμε μετά τα κρέατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις