Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις γυρισα απο χασαπη εκανα  rεstock για Σαββατοκυριακο  .8 καλαμακια  κοτοπουλο αυτα θα τα φαω το Σαββατο μεγαλο μεγεθος ,3 μοσχαρισιες μεσαιες την Κυριακη και  2  χοιρινες που δεν ειναι για μενα :P

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Παρε παραδειγμα απο τη μαργαριτα που ανεβαζει (εχει καμποσο καιρο ειναι η αληθεια) μπεργκερ κτλ :P

ΥΓ: και για τους ενδιαφερομενους του τοπικ -υπαρχουν και αυτοι- το ραντεβου ειναι σημερα το βραδυ ;)

• Like 1

Μολις γυρισα απο χασαπη εκανα  rεstock για Σαββατοκυριακο  .8 καλαμακια  κοτοπουλο αυτα θα τα φαω το Σαββατο μεγαλο μεγεθος ,3 μοσχαρισιες μεσαιες την Κυριακη και  2  χοιρινες που δεν ειναι για μενα :P

Καλά λες.. να πάω να τσιμπήσω τίποτα μοσχαρίσιες large γιατί με το στήθος έχω ρέψει φτάνει. Έτσι και αλλιώς άρχισε όγκος. 

• Like 3

Καλά λες.. να πάω να τσιμπήσω τίποτα μοσχαρίσιες large γιατί με το στήθος έχω ρέψει φτάνει. Έτσι και αλλιώς άρχισε όγκος. 

Ρε φιλε εγω ολη την βδομαδα βυζια τρωω  και ψαρι   κυριακη ψηνω παντα και κατ 'εξαιρεση και αυτο το σαββατο .

Πηγα 84 κιλα btw  και με καλο ποσοστο λιπους   θελω 1.5 μηνα να φτασω σε καλο επιπεδο για τα δεδομενα μου .

Με εχει κανει κομπλεξικο ο μαου με τα 89 κιλα του ,καλα τοσα δεν παω με την καμμια .

• Like 2

Μην κοιτάς μόνο κιλά ρε συ o mau είναι κάπου 1.86 περίπου σαν εμένα. 

Εσύ νομίζω είσαι 1.79? Στα 90 κιλά θα κατεβεις αγώνες Lol

Ισχυει ,  ρε αν κατσω να ασχοληθω τα φτανω τα κιλα απλα δεν υπαρχει λογος κανενας  να το κανω .Καταλαβες και  ετσι μας κανει πλακα  χαχαχα.

• Like 2

Απ οταν γυρισα ειπα κομμενη η σαβουρα και τοσο καιρο δεν εχω παει ουτε μπαρμπεεκιου ουτε juicy grill :D Ειμαι καθαρη 1 μηνα :P

στο "πίτες της Σοφίες" να πας ... όταν κατέβω Αθήνα, εκεί θα πάω πρώτα .... 

Ναι ρε συ το χω δει καιρο τωρα κι εχει μπει στα προσεχως!!

εγώ από fb το βλέπω....έχει ένα πιάτο με κομμάτια από διαφορετικές πίτες!!! 

• Like 1

Την ειχα πρωτοδει αυτη τη κοπελα στην εκπομπη του Ακη κι απο τοτε λιωνω στο fb.

Θα θελα να οαρω ενα κομματι απ ολα να δοκιμασω, απο τις αλμυρες. Πωωωω ειδικα η χωδιατικη, η κολοκυθοπιτα, η μπουγιουρντι... πρεπει να ναι επος

Την ειχα πρωτοδει αυτη τη κοπελα στην εκπομπη του Ακη κι απο τοτε λιωνω στο fb.

Θα θελα να οαρω ενα κομματι απ ολα να δοκιμασω, απο τις αλμυρες. Πωωωω ειδικα η χωδιατικη, η κολοκυθοπιτα, η μπουγιουρντι... πρεπει να ναι επος

θα πάρεις ένα πιάτο που θα έχει από ένα κομμάτι πίτας :D δεν γίνεται να μην τα δοκιμάσεις όλα!!! ναι ναι αλμυρές πίτες αγαπάμε μετά τα κρέατα :D 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...