Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκουωτ και άρσεις από την πρώτη μέρα σε άνθρωπο που δεν έχει ξανά κάνει ποτέ βάρη στην ζωή του...

Μάλιστα..

Σύμβαση με το Ασκληπιείο στην Βούλα θα έχουν υπογράψει στο γυμναστήριο που πήγες φίλε, για ρώτα τους..

Στους καλύτερους ορθοπεδικούς θα σε στείλουν..

Τι προτείνεις για τον σκοπό που θέλω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μπορει καποιος να μου πει ασκησεις εκγυμνασης κοιλιακων με ιμαντες? :-)

Πέραν αυτών που πρότεινε ο Γιάννης, υπάρχουν κι αυτές: http://www.bodylastics.com/pages/abs-exercises-with-resistance-exercise-bands

Αν είναι να αφήσω κάτι θα αφήσω το γυμναστήριο. Το ποδήλατο είναι πάθος :-).

Μ' αρέσεις!!!:-)

• Like 1

Πέραν αυτών που πρότεινε ο Γιάννης, υπάρχουν κι αυτές: http://www.bodylastics.com/pages/abs-exercises-with-resistance-exercise-bands

Μ' αρέσεις!!! :-)

Αγορασα ιμαντες της κακιας ωρας.. με 6 ευρω!

Ποσο κοστιζουν οι της προκοπης?Μεχρι ενα 20ρακι διαθετω!Δεν κανουν τα τραβηγματα που πρεπει συν που το υλικο με φοβισε οτι θα μου σκασει στα μουτρα!

Μεχρι 20 ευρω αγοραζεις κατι αξιολογο και ασφαλες εννοειται?

Και οι δύο τρόποι δουλεύουν για διαφορετικούς λόγους. Εξαρτάται και από το άτομο όμως, τι του αρέσει.

Standard δεν ειναι το προγραμμα αυτο;;

Χαχα σαν σκατούλες;

Σαν φουντες :ph34r:  :-D

Τι προτείνεις για τον σκοπό που θέλω;

Στα γρήγορα διάβασα το μήνυμα, λοιπόν σου έχει βγάλει ένα από τα πιο άχρηστα προγράμματα που θα μπορούσε να σου βγάλει!

3 μέρες γυμναστήριο οκ ?

Την μια μέρα θα γυμνάζεις το στήθος και τους ώμους σου

την άλλη μέρα την πλάτη και τα χέρια σου

Και την τρίτη μέρα τα πόδια σου!

Κοιλιακούς ~ ραχιαίους θα κάνεις από λίγο κάθε φορά που πηγαίνεις!

Σκουωτ και άρσεις τον πρώτο καιρό και μέχρι να εξοικειωθείς λίγο με το αντικείμενό δεν θα τα ακουμπήσεις καθόλου!

Σιγά σιγά θα μπεις, χωρίς καθόλου κιλά μόνο με την μπάρα, αλλά όχι από τώρα, απαγορεύεται!

Πρώτη φορά στην ζωή του πιάνει βάρη ο άνθρωπος και τον χώνουν στις άρσεις ειλικρινά είναι να απορεί κανείς..

• Like 6

Ποσο κοστιζουν οι της προκοπης?Μεχρι ενα 20ρακι διαθετω!Δεν κανουν τα τραβηγματα που πρεπει συν που το υλικο με φοβισε οτι θα μου σκασει στα μουτρα!

H εταιρια(Bodylastics) που ποσταρε ο wizzy εχει εξαιρετικά λάστιχα ,πρέπει να βγαίνουν στα 30Ε-35Ε με μεταφορικά.

https://www.amazon.co.uk/Bodylastics-Resistance-Stackable-anti-snap-exercise/dp/B0026JOS4W/ref=sr_1_89?ie=UTF8&qid=1474579617&sr=8-89&keywords=Bodylastics.

https://www.amazon.co.uk/Bodylastics-Resistance-anti-snap-exercise-components/dp/B0026JESLK/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1474579564&sr=8-10&keywords=Bodylastics.

Και δεν παω σε ενα μαγαζι εδω που μενω με ειδη γυμναστικης? Γιατι να πληρωνω και μεταφορικα? Απλα ηθελα να μαθω πανω κατω ποσο στοιχιζουν ιμαντες της προκοπης.

Σε ευχαριστω παντως.

Και δεν παω σε ενα μαγαζι εδω που μενω με ειδη γυμναστικης? Γιατι να πληρωνω και μεταφορικα? Απλα ηθελα να μαθω πανω κατω ποσο στοιχιζουν ιμαντες της προκοπης.

Σε ευχαριστω παντως.

Γιατι με 30Ε θα παρεις 4 εξαιρετικά λαστιχα  ,ενω απο εδω θα δωσεις 20 για να πάρεις ενα το οποίο αμφιβάλω αν θα αντέξει,και εγω ειχα παρει ενα με 15Ε και μου έσπασε στα μουτρα σε μια εβδομαδα.

Πήρα ένα από τα μεγάλα πακέτα της Bodylastics με 60Ε ,τα χρησιμοποιώ τώρα μήνες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. 

• Like 1

Στα γρήγορα διάβασα το μήνυμα, λοιπόν σου έχει βγάλει ένα από τα πιο άχρηστα προγράμματα που θα μπορούσε να σου βγάλει!

3 μέρες γυμναστήριο οκ ?

Την μια μέρα θα γυμνάζεις το στήθος και τους ώμους σου

την άλλη μέρα την πλάτη και τα χέρια σου

Και την τρίτη μέρα τα πόδια σου!

Κοιλιακούς ~ ραχιαίους θα κάνεις από λίγο κάθε φορά που πηγαίνεις!

Σκουωτ και άρσεις τον πρώτο καιρό και μέχρι να εξοικειωθείς λίγο με το αντικείμενό δεν θα τα ακουμπήσεις καθόλου!

Σιγά σιγά θα μπεις, χωρίς καθόλου κιλά μόνο με την μπάρα, αλλά όχι από τώρα, απαγορεύεται!

Πρώτη φορά στην ζωή του πιάνει βάρη ο άνθρωπος και τον χώνουν στις άρσεις ειλικρινά είναι να απορεί κανείς..

Είναι σα να περιγράφεις το δικό μου πρόγραμμα. :D Μόνο που εγώ τα κάνω συνδυαστικά ανά μέρα με bodyweight ασκήσεις. Χαίρομαι που έμμεσα συμφωνούμε. Βάρη μόνο στα πόδια βέβαια.

• Like 1

Κοίτα, αυτοί που έχω εγώ (κι ο Votritis) είναι ακριβοί, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που αναφέρεις. Από την άλλη, αυτό που λέει ο Votritis πιο κάτω για την ποιότητά τους είναι αλήθεια και το επιβεβαιώνω από ιδία πείρα.

Γιατι με 30Ε θα παρεις 4 εξαιρετικά λαστιχα  ,ενω απο εδω θα δωσεις 20 για να πάρεις ενα το οποίο αμφιβάλω αν θα αντέξει,και εγω ειχα παρει ενα με 15Ε και μου έσπασε στα μουτρα σε μια εβδομαδα.

Πήρα ένα από τα μεγάλα πακέτα της Bodylastics με 60Ε ,τα χρησιμοποιώ τώρα μήνες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. 

Η bodylastics έχει διάφορα set λάστιχων, μπορείς να διαλέξεις ένα που να σε καλύπτει προς το παρόν και βλέπεις για το μέλλον - μπορείς να αγοράζεις μεμονωμένα λάστιχα και να εμπλουτίζεις το αρχικό set σου. Επίσης, στο set της bodylastics περιλαμβάνονται χειρολαβές, door anchors και ankle straps, τα οποία είναι συμβατά με όλα τα λάστιχα της ίδιας εταιρίας και τα οποία (συνήθως) σε υλοποιήσεις άλλων εταιριών είτε δεν περιλαμβάνονται (άρα τα αγοράζεις extra) είτε δεν υπάρχουν καν ως επιλογή/accessory.

Εάν δεν σε έχει πιάσει η πρεμούρα του "αμάν αμάν, θέλω λάστιχα και τα θέλω τώρα", θα πρότεινα να κάνεις υπομονή (και γυμναστική με αυτά που έχεις) κι οικονομίες και μόλις μαζέψεις €50-€60, πάρε ένα set bodylastics και να θα ησυχάσεις μια κι έξω.

εσείς μαλώστε, εγώ πεινάω 

Τι να φάω το βράδυ για καλύτερο ύπνο (και σώμα);

το 1ο βολευει και για την 1η περισταση :P :D

9 βαθμούς είχε ξημερώματα. 9!! Θα πάω για μπάνιο και θα νομίζω ότι κάνω χειμερινά και δεν έχει βγει καν ο Σεπτέμβρης.

ναι ρε συ και λέω μόνο εγώ είμαι που κρυώνω. Εγώ είμαι μες το σπίτι και φοράω φούτερ ... καιρός που θυμίζει Οκτώβρη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...