viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Don't know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Incredible core strength μονο που το ειδα πονεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλαντίν, φαίνεσαι μια χαρά στα βάρη σου, μπορείς να βγάλεις το leg extension πάντως. Στο squat πας τέρμα κάτω? όσο με αφήνει η έλλειψη ευλυγισίας. Αν και σε σχέση με την αρχή πάω πολύ πιο κάτω. Θα τραβήξω κανα βιντεάκι ξερωγώ ή φωτό στο πιο χαμηλό σημείο. Πάντως στις τελευταιες επαναλήψεις το κεφάλι μου είναι παντζαρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εσυ δεν είσαι το cardio bunny που κανει το asylum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Incredible core strength δε χελ? Λογικά όσοι κάνουν κρίκους στην ενόργανη αυτό το έχουν, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 μονο που το ειδα πονεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εσυ δεν είσαι το cardio bunny που κανει το asylum?εμενα λες?δεν το ξεκινησα ακομα ηθελα να ολοκληρωσω το focus t25 πρωτα. α και αν οντως λες εμενα δεν ειμαι cardio bunny!εχω ξεκινησει βαρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Don't know ναι ο ιδιος είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 275 καμψεις μετα απο 3 μερες απολυτης απραξιας, ζαβλακωμαρας και τρελου ωχαδελφισμου. Μπορω να πω οτι αγαπαω ολο τον κοσμο αυτην την στιγμη :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Epic fail που ανεβασα αποτομα κιλα την πατησα σαν ασχετος , εχω παρει την μεση στα χερια αλλα παρολα αυτα πηγα gym . BRB μπανιο σε voltaren . Sent from my ipad4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Φωτη πας Σ/Κ γυμναστηριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Φωτη πας Σ/Κ γυμναστηριο?</p> Παω στανταρντ μερες δευτερα ,τεταρτη και σουκου ναι. Sent from my ipad4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Σ/Κ πως μπορεις.... Ειδικα την κυριακη δεν μπορω να κανω τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ στο καινούριο πρόγραμμα πάω και Σαββατο και Κύριακη κάθομαι με την ησυχία μου χωρίς υποχρεώσεις.. γαμάτα είναι Σαββατο βάζω όλη την σαβούρα μέσα που δεν κάνω στα κανονικά προγράμματα κοιλιακούς, ραχιαίους, πήχεις και κάνα γλουτιαίο καθώς δεν κάνω squot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως εγω σουκου κανω τις καλυτερες προπονησεις παντα, ειμαι πιο ξεκουραστος ,λιγοτερος κοσμος στο gym και εχω βαλει τα πιο βαρια ποδια κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις