Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς; Εγω δεν ειμαι ποτε ικανοποιημενος απο την προπονηση διοτι ποτε δεν δινω το 100% , δεν εχει νοημα .Το 100% το δινω αλλου που χρειαζεται πραγματικα να τα δωσεις ολα και εχει αποτελεσμα . Αν στο gym καθε φορα που πηγαινα εδινα το 100% τωρα θα ειχα διαλυσει Aρα δεν αισθανομαι ποτε ικανοποιημενος απο την προπονηση . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ικανοποιημένος από την προπόνηση είμαι όταν δεν βαριέμαι / δεν χασμουριέμαι στην μέση. Συνήθως συμβαίνει σε μέρα squat. Όσο πιο πολύ καιρό ασχολείσαι τόσο μειώνονται οι προσδοκίες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο πιο πολύ καιρό ασχολείσαι τόσο μειώνονται οι προσδοκίες Wheymen Μετα απο 3 χρονια,οταν βλεπω τον εαυτο μου στον καθρευτη εκπλήσσομαι οταν βλεπω μια μικρη αλλαγη. Χωρις να σημαινει πως φτανω το όριο μου,αλλα πανε τα noob gains 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίες οι εποχές των noob gains.....Τώρα χαίρομαι με αύξηση 2.5 κιλών στο bench press. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα μια κοπέλα με ρώτησε αν παίρνω στεροιδη Αυτό σημαίνει ότι είμαι σε καλο δρόμο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Γύρισα for good Αθηνα επιτέλους. Για τις άρσεις που είδα λέτε λίγο πιό πίσω: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 welcome back my dear !!! καλή επάνοδο σε όλους τους τομείς. δεν απολύθηκες ακόμα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 welcome back my dear !!! καλή επάνοδο σε όλους τους τομείς. δεν απολύθηκες ακόμα ε; Μερσί. Όχι, σε κανά μήνα απολύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά τι γνώμη έχετε για τις πρωτείνες της myprotein; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά τι γνώμη έχετε για τις πρωτείνες της myprotein; Groundhog Day. Κάνε ένα search στο thread. Μόνο τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουν γίνει αρκετά posts για αυτές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς; Ικανοποιημενος δεν θα ειμαι ποτε. Αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος που συνεχιζω να το κανω εχω δεν εχω ορεξη, γουσταρω δεν γουσταρω, πειναω δεν πειναω και τα σχετικα που πανε παρεα. Αλλα θα θελα γενικα ενα χαπι να ειχα καθε μερα την ιδια ορεξη οπως την 1η βδομαδα που γυρισα απο διακοπες/ξεκουραση/φαι, φαση δεν ηθελα να φυγω ποτε απτο gym. Αλλα να μου πεις ετσι ειναι και οχι μονο για το gym, it's never enough. Οποτε τι μενει στο τελος ? Να συνεχιζεις no matter what, να δινεις οτι εχεις καθε μερα ειτε πολυ ειτε λιγο και να μην αφηνεις regrets πισω και τυψεις για το οτι δεν εδωσα οτι μπορουσα σημερα. Για μενα ισχυει σε πολλα πραγματα αυτο και η προπονηση ειναι ενα απο αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα μια κοπέλα με ρώτησε αν παίρνω στεροιδη Αυτό σημαίνει ότι είμαι σε καλο δρόμο Σε καλυτερο δρομο θα ησουν αμα σε ρωτουσε τι θα κάνεις το απογευμα να πάτε για κανα καφέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα ρωτήσει πριν καιρό κάποια πράγματα σχετικά με τα κορεσμένα λιπαρά και όντως καλύφθηκα, ωστόσο έχω ακόμη μια απορία. Με τα αυγά ακριβώς τι παίζει και με τον κρόκο ειδικότερα, θέλω να πω με 2 ολόκληρα βρασμένα μεσαίου μεγέθους αυγά ημερησίως τίθεται θέμα ή πρέπει να μειώσω σε 1 κρόκο (προσθέτω όσα ασπράδια χρειάζονται για να συμπληρώσω πρωτείνη, η απορία μου είναι όμως στον κρόκο) ; Προσέχω τα κορεσμένα λιπαρά, δεν υπερβαίνω τα 15 άντε 20 στην χειρότερη γραμμάρια και εννοείται πως προσέχω macro's και γυμνάζομαι με βάρη τουλάχιστον 5 μέρες την εβδομάδα. Τα κορεσμένα λιπαρά του κρόκου είναι πιο βλαβερά από αυτά που περιέχονται στα γαλακτοκομικά, ή το ίδιο πρέπει να αντιμετωπίζονται τα κορεσμένα λίπη γενικότερα ; Ζητώ συγγνώμη αν λέω κάτι λάθος για τα κορεσμένα λιπαρά του κρόκου, ωστόσο όπως είναι προφανές πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει και μια διευκρίνηση θα μου ήταν πολύ χρήσιμη, μιας και όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο ευρύτερα δεν καλύφθηκα. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με το παραπάνω ; Το βάζω σε παράθεση μιας και το μήνυμα ήταν κάποιες σελίδες πίσω και όταν το είχα γράψει δεν είχα κάποια απάντηση, οπότε λέω ας το ξαναρωτήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με το παραπάνω ; Το βάζω σε παράθεση μιας και το μήνυμα ήταν κάποιες σελίδες πίσω και όταν το είχα γράψει δεν είχα κάποια απάντηση, οπότε λέω ας το ξαναρωτήσω. το έχουμε συζητήσει πολλάκις, σου απάντησε ο Γιάννης παλαιότερα σου είχα απαντήσει και γω το τι είναι βλαβερό ή όχι δεν θα στο πω εγώ, αλλά η εξέταση αίματος που θα κάνεις. η χοληστερόλη σε νοιάζει στην προκειμένη. Γενικά αποφεύγουμε το μέγιστο δυνατό τα ζωικά λίπη και κινούμαστε κατά βάση σε άπαχα κρέατα και φυτικά λίπη. Λέμε ναι στα λιπαρά ψάρια για την περιεκτικότητά τους σε Ω3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σου είχε απαντήσει παλιότερα ο bosei πως χρειάζεσαι και κορεςμενα λιπαρά, όποτε μην τα βλέπεις τοςο αρνητικά. Επίσης σου απάντησα κι εγω οτι τα αυγά μην τα φοβάσαι, εγω τρία τη μέρα τρώω, ειναι εκπληκτική τροφή και παρεξηγημένη επειδή δήθεν ανέβαζε τη χοληστερίνη. Τα κορεσμένα λιπαρά ειναι ίδια, ανεξάρτητα αν ειναι απο γαλα ´η αυγό ´η χοιρινή μπριζόλα. Να φοβάσαι και να αποφεύγεις τα τρανς λιπαρά. Εντίτ: Δήμητρα, μακριά απο φυτικά λιπαρά, ειναι σκέτο δηλητήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις