Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς;

Εγω   δεν ειμαι ποτε ικανοποιημενος απο την προπονηση διοτι ποτε δεν δινω το 100% , δεν εχει νοημα .Το 100% το δινω αλλου που χρειαζεται πραγματικα να τα δωσεις ολα και εχει αποτελεσμα .

Αν στο gym  καθε φορα που πηγαινα εδινα το 100% τωρα θα ειχα διαλυσει :P

Aρα δεν αισθανομαι ποτε ικανοποιημενος απο την προπονηση .

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ικανοποιημένος από την προπόνηση είμαι όταν δεν βαριέμαι / δεν χασμουριέμαι στην μέση. Συνήθως συμβαίνει σε μέρα squat. 

Όσο πιο πολύ καιρό ασχολείσαι τόσο μειώνονται οι προσδοκίες :D

• Like 3

Όσο πιο πολύ καιρό ασχολείσαι τόσο μειώνονται οι προσδοκίες :D

Wheymen

Μετα απο 3 χρονια,οταν βλεπω τον εαυτο μου στον καθρευτη εκπλήσσομαι οταν βλεπω μια μικρη αλλαγη.

Χωρις να σημαινει πως φτανω το όριο μου,αλλα πανε τα noob gains

• Like 2

Παιδιά τι γνώμη έχετε για τις πρωτείνες της myprotein;

Groundhog Day.

Κάνε ένα search στο thread. Μόνο τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουν γίνει αρκετά posts για αυτές

• Like 1

Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς;

Ικανοποιημενος δεν θα ειμαι ποτε. Αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος που συνεχιζω να το κανω εχω δεν εχω ορεξη, γουσταρω δεν γουσταρω, πειναω δεν πειναω και τα σχετικα που πανε παρεα. Αλλα θα θελα γενικα ενα χαπι να ειχα καθε μερα την ιδια ορεξη οπως την 1η βδομαδα που γυρισα απο διακοπες/ξεκουραση/φαι, φαση δεν ηθελα να φυγω ποτε απτο gym. Αλλα να μου πεις ετσι ειναι και οχι μονο για το gym, it's never enough. Οποτε τι μενει στο τελος ? Να συνεχιζεις no matter what, να δινεις οτι εχεις καθε μερα ειτε πολυ ειτε λιγο και να μην αφηνεις regrets πισω και τυψεις για το οτι δεν εδωσα οτι μπορουσα σημερα. Για μενα ισχυει σε πολλα πραγματα αυτο και η προπονηση ειναι ενα απο αυτα.

• Like 1

Σήμερα μια κοπέλα με ρώτησε αν παίρνω στεροιδη

Αυτό σημαίνει ότι είμαι σε καλο δρόμο

Σε καλυτερο δρομο θα ησουν αμα σε ρωτουσε τι θα κάνεις το απογευμα να πάτε για κανα καφέ. :cry:

• Like 2

Είχα ρωτήσει πριν καιρό κάποια πράγματα σχετικά με τα κορεσμένα λιπαρά και όντως καλύφθηκα, ωστόσο έχω ακόμη μια απορία. Με τα αυγά ακριβώς τι παίζει και με τον κρόκο ειδικότερα, θέλω να πω με 2 ολόκληρα βρασμένα μεσαίου μεγέθους αυγά ημερησίως τίθεται θέμα ή πρέπει να μειώσω σε 1 κρόκο (προσθέτω όσα ασπράδια χρειάζονται για να συμπληρώσω πρωτείνη, η απορία μου είναι όμως στον κρόκο) ; Προσέχω τα κορεσμένα λιπαρά, δεν υπερβαίνω τα 15 άντε 20 στην χειρότερη γραμμάρια και εννοείται πως προσέχω macro's και γυμνάζομαι με βάρη τουλάχιστον 5 μέρες την εβδομάδα. Τα κορεσμένα λιπαρά του κρόκου είναι πιο βλαβερά από αυτά που περιέχονται στα γαλακτοκομικά, ή το ίδιο πρέπει να αντιμετωπίζονται τα κορεσμένα λίπη γενικότερα ; Ζητώ συγγνώμη αν λέω κάτι λάθος για τα κορεσμένα λιπαρά του κρόκου, ωστόσο όπως είναι προφανές πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει και μια διευκρίνηση θα μου ήταν πολύ χρήσιμη, μιας και όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο ευρύτερα δεν καλύφθηκα.

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με το παραπάνω ; Το βάζω σε παράθεση μιας και το μήνυμα ήταν κάποιες σελίδες πίσω και όταν το είχα γράψει δεν είχα κάποια απάντηση, οπότε λέω ας το ξαναρωτήσω.

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με το παραπάνω ; Το βάζω σε παράθεση μιας και το μήνυμα ήταν κάποιες σελίδες πίσω και όταν το είχα γράψει δεν είχα κάποια απάντηση, οπότε λέω ας το ξαναρωτήσω.

το έχουμε συζητήσει πολλάκις, σου απάντησε ο Γιάννης παλαιότερα σου είχα απαντήσει και γω 

το τι είναι βλαβερό ή όχι δεν θα στο πω εγώ, αλλά η εξέταση αίματος που θα κάνεις. 

η χοληστερόλη σε νοιάζει στην προκειμένη. Γενικά αποφεύγουμε το μέγιστο δυνατό τα ζωικά λίπη και κινούμαστε κατά βάση σε άπαχα κρέατα και φυτικά λίπη. Λέμε ναι στα λιπαρά ψάρια για την περιεκτικότητά τους σε Ω3. 

• Like 1

Σου είχε απαντήσει παλιότερα ο bosei πως χρειάζεσαι και κορεςμενα λιπαρά, όποτε μην τα βλέπεις τοςο αρνητικά. Επίσης σου απάντησα κι εγω οτι τα αυγά μην τα φοβάσαι, εγω τρία τη μέρα τρώω, ειναι εκπληκτική τροφή και παρεξηγημένη επειδή δήθεν ανέβαζε τη χοληστερίνη.

Τα κορεσμένα λιπαρά ειναι ίδια, ανεξάρτητα αν ειναι απο γαλα ´η αυγό ´η χοιρινή μπριζόλα. Να φοβάσαι και να αποφεύγεις τα τρανς λιπαρά.

Εντίτ: Δήμητρα, μακριά απο φυτικά λιπαρά, ειναι σκέτο δηλητήριο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...