Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 https://fitnesstraining.gr/ft-metamorfosi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι. Αξίζει να δοκιμάσω από τώρα squat με λίγα κιλά και κυρίως να μάθω την τεχνική ή να παραμείνω ακόμα μονο σε μηχανήματα μέχρι να δυναμώσουν τα πόδια? Αν ναι ειναι καλύτερα με την μια ελεύθερα ή πρώτα στο smith? Για τεχνική είχα δει ένα βίντεο που ειχε ανεβάσει νομίζω ο Φώτης πριν 2-3 μέρες αν θυμάμαι καλά και θα πω και στον γυμναστή να τσεκάρει αν εκτελώ σωστά κλπ. Αλλη δυναμη θα σου δωσουν τα μηχανηματα και αλλη τα καθισματα. Φυσικα και πρεπει να αρχισεις, δεδομενου οτι δεν εχεις καποιο προβλημα (μεση κλπ). Σιγα-σιγα θα κατεβαινεις κατω και θα κοιτας το στηθος σου να ειναι ισια-πανω και να μη γερνεις το σωμα σου μπροστα.Το μονο μερος που θα κινειται ειναι τα ποδια και λιγο ο κορμος για να παρει την ευθεια.Θα κοιτας επισης να μην κανεις butt wink (google it). Δεν ειναι αμαν και ντε να πας ass to grass, με τον καιρο και την προπονηση θα αρχισεις να κατεβαινεις ολο και πιο κατω. Στην αρχη για ισορροπια αν θες κρατησου απο καπου και κανε επαναληψεις η βαλε ενα σκαμπο και κανε την κινηση μεχρι εκει που καθεσαι, αλλα με ισιο το σωμα, οχι οσο κατεβαινεις να γερνει το κεφαλι μπροστα. Μη ξεχνας να κανεις και ανοιγματα-stretching πριν και μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 1η μέρα απολογισμός. λπν όλα καλα με το 5χ5. τα squats βγαίνανε τέλεια από άποψη σώμματος όπως και τα bench presses. το πρόβλημα τα deadlifts. το φιλαράκι διέκρινε έντονη μη σωστή στάση σώμματος και μου είπε να το αφήσω μέχρι να έχω ευθεία πλάτη και έτσι δεν μα αφήνει να σηκώσω.. δοκίμασα σαν άσκηση squat στο τοίχο, και άλλη μια με ketllelbele.. πρόβλημα συνήθειας κίνησης και δεν ξέρω να ελέγχω σωστά το σώμμα μου. Πχ όταν πάω πίσω ώμους ξαφνικά σφίγκω και τα χέρια αντί να τα έχω χαλαρά. Κατάλαβε κανείς; καμια συμβουλή καμια άσκηση; το squat στο τοίχο λόγω ότι έχω στο τοίχο με βοηθάει να σφίγκω όλο το πίσω και έτσι η πλάτη ισιάζει. Θα το συνεχίζω και ελπίζω Δευτέρα να μπορώ να το κάνω σωστά το deadlift. (μου ανέφερε και όλας αν δυσκολεύομαι πάλι να ξεκινήσουμε να το κάνω από πάνω αν θυμούμαι καλά.) Για το κάθισμα, θα κάτσεις μπροστά σε ένα τοίχο με τα δάχτυλα των ποδιών το πολύ 5 εκατοστά. Αν κατεβαίνεις κάτω χωρίς να χτυπάς τα μούτρα σου στον τοιχο είσαι καλά. Για το Deadlift μείνει στα 40 κιλά και μάθε την κίνηση. https://www.youtube.com/watch?v=4AObAU-EcYE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Για το κάθισμα, θα κάτσεις μπροστά σε ένα τοίχο με τα δάχτυλα των ποδιών το πολύ 5 εκατοστά. Αν κατεβαίνεις κάτω χωρίς να χτυπάς τα μούτρα σου στον τοιχο είσαι καλά. Για το Deadlift μείνει στα 40 κιλά και μάθε την κίνηση. 5 εκατοστά μαξ εννωεις απόσταση από το τοιχο σωστά; τα χέρια να τα πηγαίνω τέρμα κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι από τον τοίχο Τα χέρια ελεύθερα κάτω , ανάμεσα στα πόδια σου . Δοκίμασέ το τώρα και πες μου πως πήγε. https://www.youtube.com/watch?v=DhJvcO5m6-k 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Bαθια καθίσματα .... τα γονατα να μη φευγουν μπροστα από τις μυτες των πατουσών το βάρος να πέφτει στις φτέρνες πιο πολύ σαν να πάς να κάτσεις σε καρέκλα. Νομιζω το έχουμε. Δεν είναι, πιστεύω, κριτήριο για σωστό squat το αν φεύγουν τα γόνατα μπροστά από τις μύτες των παπουτσιών. Το είχα ρωτήσει και παλιότερα αυτό εδώ στο forum και το συμπέρασμα (αν θυμάμαι καλά ο bosei είχε απαντήσει) είναι πως εξαρτάται από τη σωματοδομή του καθενός. Για μένα, αυτά που πρέπει να τσεκάρεις είναι τα εξής: Μύτες ελαφρώς στραμμένες προς τα έξω. Καθόλη τη διάρκεια της κίνησης, τα γόνατα να έχουν ίδια κατεύθυνση με μύτες, χωρίς να λυγίζουν μέσα. Πλάτη στη ευθεία, που αυτό μεταφράζεται πολύ απλά σε τουρλωμένο κώλο. Σφιγμένοι κοιλιακοί. Σωστές αναπνοές. Σφιγμένος κώλος για ίση κατανομή βάρους. Ακολουθώντας όλα αυτά, πετυχαίνεις να κινείς τη μπάρα σε μία νοητή κάθετη ευθεία με το έδαφος που ξεκινά από τη μέση περίπου του πέλματός σου. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι από τον τοίχο Τα χέρια ελεύθερα κάτω , ανάμεσα στα πόδια σου . Δοκίμασέ το τώρα και πες μου πως πήγε. το βγάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια προσοχη με το suspension training! Δεν ειναι η γυμναστικη τοσο ροδινη οσο ακουγεται ή νομιζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχουν και για μας τους σακάτηδες squat Μην γελάτε ρε πιάνουν,σήμερα την έκανα. Doms party 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 εχω την εντυπωση όμως ότι οτιδήποτε μπει τηγάνι ... σταματάει να είναι πλεον φιτνεσ και έχει μαζεψει ένα καρο θερμιδες πλεον. Πχ τα μακαρονια ολικης ακομα και τα ασπρα σου λεω εγω τα βρασμένα απλώς με ωμο λαδάκι είναι σε διατροφικο πλάνο. Αν όμως αρχιζεις και βάζεις από πάνω τσιγαρισμένα κρεμμύδια ΄γ σαλτσες τσιγαρισμένες ... και βουτυρο ε τελειωσε. Όπως και το κοτοπουλο ... βρασμένο ή ψητο είναι μια χαρα για διατροφικο πλάνο απαξ και το τηγανισεις τελειωσε. (Τα πανε τα λεγομενα) εχω άδικο? το να χρησιμοποιησεις 3 σταγονες λαδι για να το τηγανισεις, κλαιν. Αμα εισαι τοσο φιτ, steam it biatch. Με ενα λαδολεμονο μαιντανου ειναι κ γαμω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Στο σπιτι μου έχουμε να τηγανίσουμε .... μπορει και 1 χρονο. Ότι τηγανιτο εχω φάει είναι απέξω. Δεν ξερω αν με τοσο λιγο λαδι εισαι οκ. Δεν το έχω ψάξει και ποτέ. Γενικα μονο νερόβραστα φαγητά μαγειρευω εγω ή ψητα στο φουρνο (χωρις να ψηνεται το λάδι μαζι) το λαδι μπαινει πάντα ωμο και στο τέλος. Τι κερδιζω θα μου πεις .... το φαγητο γινεται πιο ελαφρυ και λιγοτερο λιπαρο. Το λαδι όταν ψηνεται γινεται πιο βαρυ για τον οργανισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Στο σπιτι μου έχουμε να τηγανίσουμε .... μπορει και 1 χρονο. Ότι τηγανιτο εχω φάει είναι απέξω. ελα ρε DD και προτιμας την βαλβολινη απο το σπιτικο τηγανισμα? σε ειχα για πιο φιτ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα η αληθεια είναι ότι καλυτερα να τηγανισεις μονος σου σπιτι όταν είναι παρα να φας τα πετρελαια απεξω αλλα εντάξει ρε φιλε αμα βγεις ένα βραδυ να πιειτε κρασάκι και παιξουν και μεζεδάκια (ή την άλλη φορα που πηγαμε μετα τη δουλεια για ψαράκι και ουζάκι) ε δεν θα γινεις ο σπασίκλας της παρέας. Ουτε θα ψάχνεις τις θερμιδες. λιγα καταστήματα θα προσέξουν τον πελάτη εξω .... μερικα μαγαζια (όπως θα εχετε δει και από τις εκπομπες του Μποτρινι είναι για κλεισιμο απευθειας) τα δουλευουν άσχετοι. Εχω βρει εδώ μια πολύ γαματη ταβερνα που μεσα μαγειρευει μια Μικρασιάτισσα. Μου ειχε φερει την άλλη φορα που πηγα μακαρονια με μπιφτεκι (διπλασιες ποσοτητες) 6.5 ευρώ το πιάτο και σπιτικο ωραιο φαγητο. Θέλει ψάξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασα σήμερα τελικά squat και έκανα 3 set μονο με τη μπαρα κυρίως για την τεχνική. Απ ότι μου ειπαν και ο γυμναστής και ενα φιλαράκι μια χαρά ήταν η τεχνική οπότε από την επομενη φορά θα δοκιμάσω και με λίγα κιλά πάνω. Να ρωτήσω τα front squat τι διαφορά έχουν από τα κανονικά? Κανεις ή το ενα ή το άλλο ή και τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνεις και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις