Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς; άμεσα ή έμμεσα?? άμεσα από τα pump και την ένταση που βγάζω και έμμεσα από τον καθρέπτη ... χαλάλι ο πόνος κατά τη διάρκεια και μετά με μορφή doms όταν σμιλεύεται το κορμί 2
Mau-Maus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 αδικία της φύσης ... εγώ την έβγαλα μόλις με 85γρμ φιλέτο στη σχάρα και 40γρμ πένες ολικής ντάξει το πιάτο μου μαμούσε μιας και ήταν συνοδευμένα με 50γρμ σπανάκι 5γρμ λάδι ωμό και 10γρμ ζεμύθα τσίλι και ρίγανη για το φινάλε 85 το κρέας 40 οι πένες 50 το σπανάκι 05 το λάδι 10 ζεμυθα η ρίγανη ποσά γρμ ήταν ? Δημητρα η πες μας σε ποιον αγώνα θα κατέβεις η αλλιώς σοβαρέψου γιατί θα βάλω τις φωνές 6
Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 85 το κρέας 40 οι πένες 50 το σπανάκι 05 το λάδι 10 ζεμυθα η ρίγανη ποσά γρμ ήταν ? Δημητρα η πες μας σε ποιον αγώνα θα κατέβεις η αλλιώς σοβαρέψου γιατί θα βάλω τις φωνές για να επιτύχει μια συνταγή, χρειάζονται οι κατάλληλες δοσολογίες 2
vgiozo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 αδικία της φύσης ... εγώ την έβγαλα μόλις με 85γρμ φιλέτο στη σχάρα και 40γρμ πένες ολικής ντάξει το πιάτο μου μαμούσε μιας και ήταν συνοδευμένα με 50γρμ σπανάκι 5γρμ λάδι ωμό και 10γρμ ζεμύθα τσίλι και ρίγανη για το φινάλε Κοίτα να δεις τί βγαίνει Πόσο πάει αληθεια; Δεν την έχω πετύχει πουθενά
nikos5800 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 και αυτά που εδειξες στις πρώτες φωτο μπορεί άνετα να κανει και η γιαγιά μου, αμα θέλεις αυξήσει μυϊκού ιστού και δύναμης Πιάσε τα βάρη 4
Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα να δεις τί βγαίνει Πόσο πάει αληθεια; Δεν την έχω πετύχει πουθενά είναι αλατισμένη άλιπη μυζήθρα. 2.89€/400γρμ Εγω εφαγα γλωσσα πως την μαγειρεύεις τη γλώσσα; εγώ που την έκανα στον φούρνο στο αντικολλητικό γινόταν νιανια
TEOKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα ήταν πρώτη μέρα full body μετά από περίοδο αποκατάστασης με κρεβάτια πιλάτες και άλλες τέτοιες παπαριες. Θα μου λείψει βέβαια το οφθαλμόλουτρο αλλά οκ.. Πείνα λέμε. Τα χαλβαδιάζω πρώτα ,τα έβγαλα και φωτό ! Πρώτο και δεύτερο πιάτο. 4
tehAllantin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημητρουλλλα, γλωσσα αυστηρα τηγανι. Η φαση ειναι 2-3 λεπτα στην καθε μερια. 2
GeorgeGK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι. Αξίζει να δοκιμάσω από τώρα squat με λίγα κιλά και κυρίως να μάθω την τεχνική ή να παραμείνω ακόμα μονο σε μηχανήματα μέχρι να δυναμώσουν τα πόδια? Αν ναι ειναι καλύτερα με την μια ελεύθερα ή πρώτα στο smith? Για τεχνική είχα δει ένα βίντεο που ειχε ανεβάσει νομίζω ο Φώτης πριν 2-3 μέρες αν θυμάμαι καλά και θα πω και στον γυμναστή να τσεκάρει αν εκτελώ σωστά κλπ. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1η μέρα απολογισμός.λπν όλα καλα με το 5χ5. τα squats βγαίνανε τέλεια από άποψη σώμματος όπως και τα bench presses.το πρόβλημα τα deadlifts.το φιλαράκι διέκρινε έντονη μη σωστή στάση σώμματος και μου είπε να το αφήσω μέχρι να έχω ευθεία πλάτη και έτσι δεν μα αφήνει να σηκώσω.. δοκίμασα σαν άσκηση squat στο τοίχο, και άλλη μια με ketllelbele.. πρόβλημα συνήθειας κίνησης και δεν ξέρω να ελέγχω σωστά το σώμμα μου. Πχ όταν πάω πίσω ώμους ξαφνικά σφίγκω και τα χέρια αντί να τα έχω χαλαρά. Κατάλαβε κανείς; καμια συμβουλή καμια άσκηση; το squat στο τοίχο λόγω ότι έχω στο τοίχο με βοηθάει να σφίγκω όλο το πίσω και έτσι η πλάτη ισιάζει. Θα το συνεχίζω και ελπίζω Δευτέρα να μπορώ να το κάνω σωστά το deadlift. (μου ανέφερε και όλας αν δυσκολεύομαι πάλι να ξεκινήσουμε να το κάνω από πάνω αν θυμούμαι καλά.) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2016 από γροσερισοπ 1
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γιώργο, κάνε squat χωρίς κιλά, μόνο με την μπάρα, μέχρι να τελειοποιήσεις την τεχνική. Έχεις κάποιον γνώστη να σε βλέπει/καθοδηγεί; 3
DDevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γιώργο, κάνε squat χωρίς κιλά, μόνο με την μπάρα, μέχρι να τελειοποιήσεις την τεχνική. Έχεις κάποιον γνώστη να σε βλέπει/καθοδηγεί; Bαθια καθίσματα .... τα γονατα να μη φευγουν μπροστα από τις μυτες των πατουσών το βάρος να πέφτει στις φτέρνες πιο πολύ σαν να πάς να κάτσεις σε καρέκλα. Νομιζω το έχουμε. Δημητρουλλλα, γλωσσα αυστηρα τηγανι. Η φαση ειναι 2-3 λεπτα στην καθε μερια. εχω την εντυπωση όμως ότι οτιδήποτε μπει τηγάνι ... σταματάει να είναι πλεον φιτνεσ και έχει μαζεψει ένα καρο θερμιδες πλεον. Πχ τα μακαρονια ολικης ακομα και τα ασπρα σου λεω εγω τα βρασμένα απλώς με ωμο λαδάκι είναι σε διατροφικο πλάνο. Αν όμως αρχιζεις και βάζεις από πάνω τσιγαρισμένα κρεμμύδια ΄γ σαλτσες τσιγαρισμένες ... και βουτυρο ε τελειωσε. Όπως και το κοτοπουλο ... βρασμένο ή ψητο είναι μια χαρα για διατροφικο πλάνο απαξ και το τηγανισεις τελειωσε. (Τα πανε τα λεγομενα) εχω άδικο? 2
GeorgeGK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γιώργο, κάνε squat χωρίς κιλά, μόνο με την μπάρα, μέχρι να τελειοποιήσεις την τεχνική. Έχεις κάποιον γνώστη να σε βλέπει/καθοδηγεί; Θα πω σε γυμναστή και ειναι και κάτι φίλοι που ασχολούνται οπότε θα με δουν και αυτοί΄. Πιστεύεις καλυτερα στο smith αρχικά ή στα ελευθερα. Την τεχνική την ειδα από αυτό το βίντεο που ειπα πριν https://www.youtube.com/watch?v=Dy28eq2PjcM
Προτεινόμενες αναρτήσεις