Kadaz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Με 2€ το παίρνω εγω απο μασουτη κανταζ. Δεν ξέρω αν εχει στην περιοχή σου. Και το Λίντλ είχε βγάλει με κάτω των δυο ευρω. Μουλτι, τα αυγά μην τα φοβάσαι. Τρία τη μέρα τρώω, ειναι μια απο τις καλύτερες και πιο πλήρεις τροφές. Θενξ ντουντ. Το θεμα ειναι οτι αν πινω ~1 λιτρο τη μερα βγαινει + 60 το μηνα πανω στα ηδη υπαρχοντα εξοδα προτεινης βρωμης κλπ. Αλλα θα το τσεκαρω. Btw, πηρα egg white powder αντι για whey λογω ερεθισμων στο δερμα, και δε πινεται με τιποτα ακομα και με γευση (http://www.bulkpowders.co.uk/liquiflav.html) . Οτι χειροτερο εχω καταπιει. Και το οτι ειναι αραιη η υφη μιας και το κανω με νερο το κανει ακομα πιο εμετικο. Σε φαση εκανα ενα shake χτες με πρωτεινη, βρωμη σκονη, νερο και τη γευση και δε το τελειωσα καν.. Για να δωσω και γω τα 2 cents μου επειδη ολο ρωταω, bulkpowders>>>>>>myprotein. Τα 3 προιοντα που μπορω να συγκρινω ειναι βρωμη σκονη, φυστικοβουτυρο και whey που πηρε ο μπρο. 1. H βρωμη στο bulk εχει κανονικα φυσικη γευση και ειναι υπερψιλοκομενη, σε αντιθεση με το mp που ειναι τερμα σκονη. Το υπερ ειναι οτι φαινεται λιγοτερο επεξεργασμενη, το κατα οτι δεν διαλυεται, αν αφησεις το shaker για 2 λεπτα καθεται στον πατο και πρεπει να το ξανακουνησεις. 2. Η Whey του mp εχει το μικροτερο ποσοστο πρωτεινης σε σχεση με το αναγραφομενο, πραγμα που σημαινει οτι το υπολοιπο ~40% δεν εχεις ιδεα απο που προερχεται. Αυτο ειναι τεστ απο ενα lab που χα διαβασει reddit, αν το βρω θα το ποσταρω. Εδιτ: http://i.imgur.com/uexq62s.png 3. Η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στο φυστικοβουτυρο. Σε φαση μερα με νυχτα. Απο mp ειχα παρει 4 βαζακια 1κλ. και ΟΛΑ απο τη μεση και κατω ειχαν πετρωσει. Ανοιγα το βαζακι και ειχε 4 εκατοστα λαδι απο πανω, και κατω απολιθωμα. Απο bulk ηταν ολο αναμειγμενο ισορροπημενα, ειχε κλασεις ανωτερη γευση και πολυ πιο "φυσιολογικα" χρωμα/υφη. Εχω εντυπωσιαστει, και το κερασακι ειναι οτι ειναι φθηνοτερο απο mp, και εχει και free shipping πανω απο 100 λιρες. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 @Kadaz ολα τα φυστικοβουτυρα ειτα απο MP ειτε απο οπουδηποτε αλλου θελουν ανακατεμα δεν φταιει το ΜΡ για αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 @Kadaz ολα τα φυστικοβουτυρα ειτα απο MP ειτε απο οπουδηποτε αλλου θελουν ανακατεμα δεν φταιει το ΜΡ για αυτο! Προφανως και ηταν η πρωτη μου σκεψη, αλλα οταν λυγιζει το κουταλι στην προσπαθεια να το ανακατεψεις, κατι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την μεταφορα μεχρι την θερμοκρασια στην οποια το εχεις φυλαγμενο Και εγω ενα που πηρα εχει κατω ολο το φυστικοβουτυρο και πανω ολα τα φυστικια (μην παρετε ποτε crunchy) ανακατεμα θελει και κομπλε εισαι! Για μενα θεωρω το καλυτερο που μπορεις να κανεις με φυστικοβουτυρο ειναι να φτιαξεις το δικο σου και να πεταξεις 2-3 σκουπ πρωτεινης μεσα να το κανεις μπομπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kadaz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την μεταφορα μεχρι την θερμοκρασια στην οποια το εχεις φυλαγμενο Και εγω ενα που πηρα εχει κατω ολο το φυστικοβουτυρο και πανω ολα τα φυστικια (μην παρετε ποτε crunchy) ανακατεμα θελει και κομπλε εισαι! Για μενα θεωρω το καλυτερο που μπορεις να κανεις με φυστικοβουτυρο ειναι να φτιαξεις το δικο σου και να πεταξεις 2-3 σκουπ πρωτεινης μεσα να το κανεις μπομπα Οταν ειδα το πρωτο τα ανοιξα ολα και ηταν ολα ετσι, day 1. Μεταφορα δικο τους θεμα οχι δικο μου, κρινω το τι πηρα στα χερια μου. Crunchy πηρα τωρα και ειναι perfect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πάει έτσι γιατί η μεταφορική κάνει ότι να ναι όχι η εταιρεία που στα πουλάει αλλιώς πάρε αεροπλάνο πήγαινε μόνος σου και τότε τα λέμε. Αλλά όπως και να χει το φυστικο βούτυρο και το ταχινι άμα τα αφήσεις έτσι γίνονται οπότε να χαμε να λέγαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Προτείνω να μετανομαστει το νήμα σε tahinofistikovoutiro/thread έχετε δώσει άσχημα εδω και 20 σελίδες με αυτες τις άχρηστες μπουχεσοθερμιδες, Φώτη πες τους τίποτα ρε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια, κάντε το δικό σας φιστικοβουτυρο, βαρέθηκα να το λέω. Πανεύκολη διαδικασία, φτηνή και σαφώς πιο ποιοτική. Βάλτε και πρωτεΐνη με την αγαπημένη σας γεύση, μπομπα. Το πρωί έκανα με σοκολάτα, άμα ήταν εδώ ο βαπιρ θα τρώγε και το μπολ! Κανταζ, τα ασπράδια αυγών σε σκόνη ειναι για ζαχαροπλαστική χρήση, φυσικά δεν πίνονται σκέτα. Ρίξτε σε καμια ομελέτα με λίγο γαλα και βρόμη σκόνη κι έχεις πλήρες μεσημεριανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 5 αυγα/ασπραδια καλα ειναι για μεσημερι, δεν μπορω να κατασταλαξω στα ποσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 γιατί έχεις λεφτά να το πλερώσεις ως άνεργος; Μπορει να έχει ο μπαμπάς. 40-50 ευρω το μήνα. 5 αυγα/ασπραδια καλα ειναι για μεσημερι, δεν μπορω να κατασταλαξω στα ποσα Μετα τα 3 βγάζεις φτερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Προτείνω να μετανομαστει το νήμα σε tahinofistikovoutiro/thread έχετε δώσει άσχημα εδω και 20 σελίδες με αυτες τις άχρηστες μπουχεσοθερμιδες, Φώτη πες τους τίποτα ρε Δεν ξερω , εγω γελαω με αυτα καθε φορα που ακουω για σπορους και ταχινια. Εν παση περιπτωσει ο καθενας κανει οτι γουσταρει και τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους. Μολις εφαγα 250 γρ κοτοπουλο φιλετο στην σχαρα και 100 γρ ρυζι καστανο και μια πρασινη σαλατα σκετη ουτε λαδι δεν ειχε που αισθανθηκα ντροπη για το ανθρωπινο ειδος και μονο που την εφαγα . Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η διατροφη . Αραζω καμμια ωρα κανω μπανακι και παω gym σημερα εχω πολυ ορεξη θα γινει τριχαμος 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιωργος356 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια χαρα, παιδια. Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο γυμναστηριο (η αλυσιδα γυμναστηριων) στην Αθηνα που να προσφερει τμηματα TRX για προχωρημενους?Εννοω ασκησεις πολυαρθρικες (multi-joint compound movements), που να ενεργοποιουν ολο το σωμα και να "κανουν δουλεια", δηλαδη να αυξανουν την δυναμη και τον μυικο ιστο.Ασκησεις οπως: ΟΧΙ ασκησεις που μπορει να της κανει και η γιαγια μου, και που απλα τρωνε χρονο οπως:Ευχαριστω, θερμα! Γιωργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 και μια πρασινη σαλατα σκετη ουτε λαδι δεν ειχε που αισθανθηκα ντροπη για το ανθρωπινο ειδος και μονο που την εφαγα . Κλαίω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις εφαγα 250 γρ κοτοπουλο φιλετο στην σχαρα και 100 γρ ρυζι καστανο αδικία της φύσης ... εγώ την έβγαλα μόλις με 85γρμ φιλέτο στη σχάρα και 40γρμ πένες ολικής ντάξει το πιάτο μου μαμούσε μιας και ήταν συνοδευμένα με 50γρμ σπανάκι 5γρμ λάδι ωμό και 10γρμ ζεμύθα τσίλι και ρίγανη για το φινάλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις