Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές.

Για να ξεκαθαρήσω κάνω ποδηλατο 5 χρόνια, μια ώρα το πρωί με 20-22 μέση μου είναι θερινός περίπατος σε σχέση με τη καρδια. Σήμερα που ήταν δλδ να το κάνω μια ώρα ένιωσα και ψυχολογικα ότι δεν τα κρατάω πίσω λιγο τα πόδια (αλλα τι να μου κάνει μια ώρα ποδηλάτου με χαμηλό cadence και average. αλλα ψυχολογικά με βοηθάει ότι βγήκα μια ώρα έξω με το ποδηλατο να χαλαρώσω.)

Κατα δεύτερον είναι πρώτη φορά που θα μπω γυμναστήριο (και το χω βάλει σαν challenge.).

Τελείωσα χθες το 30 days of change του darebee (LVL3,30sec rests όλα) και έχω πάρει ενα ψυχολογικο boost ότι μπορούμε και βγάζουμε καπια πραγματα μέσα μας. Στα συν ο φίλος μου που χει ακολουθήσει το 5χ5 πιστά για κανα 5 μηνο και θα με αναλάβει πρωσοπικά ώστε να τις κάνω ΣΩΣΤΑ.

Δεν ξέρω τι θα γινει, Δεν ξερω αν θα μαρεσει, Δεν ξερω αν θα χω κουράγιο και γι αυτη την ψόφια αερόβια.

Πάμε, Προσπαθούμε, Αποτυγχάνουμε, Ξανα Προσπαθούμε και αναπροσδιορίζουμε ανάλογα τις ανάγκες και τα κουράγια μας. 

αύριο πρώτη μέρα του 5χ5. :P

θέος βοηθός.

Μια χαρα είσαι απλά πρόσεχε με το ποδήλατο. Στην αρχή δε θα έχεις θέμα αλλά οταν βαρύνουν τα κιλά , θα θες ξεκούραση ή ενεργή αποκατάσταση. Επίσης διάβασε την υπογραφή μου

τα διάβασα όλα, εχω και σημειωσεις προετοιμασμένος πάω. :P

Αφού συμφωνεί ο Dakon, go for it. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να μας ενημερώνεις τακτικά για την πρόοδό σου.

θα ενημερώνω με τη κατάσταση τακτικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Είχα ρωτήσει πριν καιρό κάποια πράγματα σχετικά με τα κορεσμένα λιπαρά και όντως καλύφθηκα, ωστόσο έχω ακόμη μια απορία. Με τα αυγά ακριβώς τι παίζει και με τον κρόκο ειδικότερα, θέλω να πω με 2 ολόκληρα βρασμένα μεσαίου μεγέθους αυγά ημερησίως τίθεται θέμα ή πρέπει να μειώσω σε 1 κρόκο (προσθέτω όσα ασπράδια χρειάζονται για να συμπληρώσω πρωτείνη, η απορία μου είναι όμως στον κρόκο) ; Προσέχω τα κορεσμένα λιπαρά, δεν υπερβαίνω τα 15 άντε 20 στην χειρότερη γραμμάρια και εννοείται πως προσέχω macro's και γυμνάζομαι με βάρη τουλάχιστον 5 μέρες την εβδομάδα. Τα κορεσμένα λιπαρά του κρόκου είναι πιο βλαβερά από αυτά που περιέχονται στα γαλακτοκομικά, ή το ίδιο πρέπει να αντιμετωπίζονται τα κορεσμένα λίπη γενικότερα ; Ζητώ συγγνώμη αν λέω κάτι λάθος για τα κορεσμένα λιπαρά του κρόκου, ωστόσο όπως είναι προφανές πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει και μια διευκρίνηση θα μου ήταν πολύ χρήσιμη, μιας και όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο ευρύτερα δεν καλύφθηκα.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω lactose-free η dairy-free γαλα σε λογικη τιμη και οχι 4 ευρω το λιτρο που χει το supermarket της περιοχης μου ?

http://www.ab.gr/click2shop/GALAKTOKOMIKA-and-EIDI-PsYGEIOY/GALA/YPsILIS-PASTERIOSIS/GALA-YPsILIS-PASTERIOSIS-ChORIS-LAKTOZI-1-LT/p/7078076

Με 2€ το παίρνω εγω απο μασουτη κανταζ. Δεν ξέρω αν εχει στην περιοχή σου. Και το Λίντλ είχε βγάλει με κάτω των δυο ευρω.

Μουλτι, τα αυγά μην τα φοβάσαι. Τρία τη μέρα τρώω, ειναι μια απο τις καλύτερες και πιο πλήρεις τροφές.

• Like 1

Για να ξεκαθαρήσω κάνω ποδηλατο 5 χρόνια, μια ώρα το πρωί με 20-22 μέση μου είναι θερινός περίπατος σε σχέση με τη καρδια. Σήμερα που ήταν δλδ να το κάνω μια ώρα ένιωσα και ψυχολογικα ότι δεν τα κρατάω πίσω λιγο τα πόδια (αλλα τι να μου κάνει μια ώρα ποδηλάτου με χαμηλό cadence και average. αλλα ψυχολογικά με βοηθάει ότι βγήκα μια ώρα έξω με το ποδηλατο να χαλαρώσω.)

Κατα δεύτερον είναι πρώτη φορά που θα μπω γυμναστήριο (και το χω βάλει σαν challenge.).

Τελείωσα χθες το 30 days of change του darebee (LVL3,30sec rests όλα) και έχω πάρει ενα ψυχολογικο boost ότι μπορούμε και βγάζουμε καπια πραγματα μέσα μας. Στα συν ο φίλος μου που χει ακολουθήσει το 5χ5 πιστά για κανα 5 μηνο και θα με αναλάβει πρωσοπικά ώστε να τις κάνω ΣΩΣΤΑ.

Δεν ξέρω τι θα γινει, Δεν ξερω αν θα μαρεσει, Δεν ξερω αν θα χω κουράγιο και γι αυτη την ψόφια αερόβια.

Πάμε, Προσπαθούμε, Αποτυγχάνουμε, Ξανα Προσπαθούμε και αναπροσδιορίζουμε ανάλογα τις ανάγκες και τα κουράγια μας. 

θέος βοηθός.

Σωστα οσα σου ειπαν τα παιδια ,ριξε ομως το βαρος  και στην διατροφη ,εγω στην θεση σου και με δεδομενο πως θες να βαλεις καποια κιλα  θα το ειχα νουμερο ενα προτεραιοτητα ,γιατι εχω την εντυπωση πως θα το  κανεις πολυ βαρυ το προγραμμα και αντι να παρεις θα χασεις κιλα...

θέος βοηθός.

Καταρχάς, προσωπικά σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σου και θα συμφωνήσω με το Φώτη. Το πρόγραμμα που θα κάνεις είναι απαιτητικό και απαιτεί κατάλληλα προσαρμοσμένη διατροφή

Ενδιαφέρομαι για την εξέλιξή/πρόοδό σου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, επειδή θέλω κι ελπίζω στο μέλλον να ακολουθήσω παρόμοια ρουτίνα (5Χ5 και ποδήλατο), όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

• Like 2

τι παθανε ολοι χθες και πλακωσανε το gym;

9:30-10:00μμ της τανας, φισκα, πεκ ντεκ μονο εναλλαξ εκανες και

μαλιστα με ρωτησε τυπος στο τελευταιο σετ αν θελω να κανουμε εναλλαξ και

του λεω κανε μ αυτονα, εγω τελος, χαχαχαχα

παραξενο τετοια εποχη, τελειωσε το καλοκαιρι παιδια,

μαλλον πρεπει να πιασουν τα κρυα μωρε για να τους πλακωσει το παπλωμα μερικους :D

μαλλον πρεπει να πιασουν τα κρυα μωρε για να τους πλακωσει το παπλωμα μερικους :D

ή να έρθει η αναπτυξη που μας υποσχέθηκαν και να βρεθουν θέσεις εργασιας. Αν ειχες δουλεια δεν θα μπορουσες να πάς το πρωϊ γυμναστηριο.

εβαλα ΜΜ!!!

ή να έρθει η αναπτυξη που μας υποσχέθηκαν και να βρεθουν θέσεις εργασιας. Αν ειχες δουλεια δεν θα μπορουσες να πάς το πρωϊ γενικά γυμναστηριο.

γιατί έχεις λεφτά να το πλερώσεις ως άνεργος;

Οπως επισης αν εχεις δουλεια δεν μπορεις να γραφεις σε φορουμ πρωι πρωι!

Μπορεις ρε τι  τα εχουμε τα pc να ουμε  σε γραφειο ειμαστε δεν σκαβουμε στα ορυχεια.

• Like 7

Μπορεις ρε τι να τα εχουμε τα pc να ουμε  σε γραφειο ειμαστε δεν σκαβουμε στα ορυχεια.

και μεις που σκάβουμε, μπαίνουμε από τα smartphone σε dead zone ευρημάτων/καταγραφής ημερολογίου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...