Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

32 ,αυτο λεω οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στη ηλικία μου να μην εχει σμαρτφον

Ναι εγω το μεταφρασα οτι εισαι πολυ μεγαλος ξερω εγω .Γιατι δεν παιρνεις  ? Νομιζεις οτι σε παρακολουθουν η' ντρεπεσαι? :P

Για ημερα δικεφαλων ποδιων αυτες οι ασκησεις ειναι οκ;;

Αρσεις θανατου

Προβολες

leg curl

Προσαγωγοι-Απαγωγοι

Γαμπες

Σε ποσες ποσες μερες δλδ γυμναζεις  τα ποδια ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανω upper/lower οποτε ποδια 2 φορες την εβδομαδα στην μια προπονηση τετρακεφαλους στην αλλη μηριαιους δικεφαλους

βάλε και μια hip thrust έτσι για να κλάψει το κωλαράκι σου... 

τυπικά το λέμε μπρος πίσω πόδια :D 

Ξερω οτι εννοει μηριαια τρικεφαλα. Επειδη συνηθως οταν κανουμε ποδια τα κανουμε ολα, μου εκανε εντυπωση που τα κανει χωριστα. Δε θυμαμαι να εχει ξανααναφερθει κατι τετοιο.

Ξερω οτι εννοει μηριαια τρικεφαλα. Επειδη συνηθως οταν κανουμε ποδια τα κανουμε ολα, μου εκανε εντυπωση που τα κανει χωριστα. Δε θυμαμαι να εχει ξανααναφερθει κατι τετοιο.

ναι συνήθως κάνουμε εμείς τα κορίτσια τέτοιον διαμοιρασμό ... επειδή θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην 2η προπόνηση ποδιών σε γλουτιαίο και μηριαία

• Like 1

Καλα πηγε το σχεδιο σημερα με τα καθισματα αν και πιαστηκε ο δεξιος μου ραχιαιος λιγο :huh:

60χ12

60χ12

70χ20

70χ15 και εσβησα μετα

Ρωταω ενα παλικαρι τι εχει σημερα, κοιταει δεξια-αριστερα "γλουτους" λεει. :ph34r:

5x5 με ποδήλατο συνδυάζεται η θα βουλιάξουν και τα δυο σε συνδιαστική; 

φυσικά θα ελατώσω το ποδήλατο σε 60λεπτα κάρντιο με πολύ χαμηλή ταχύτητα (20/22-km hour) και χαμηλούς παλμούς ώστε να κάψουμε λίγο λίπος.

άρα το πρόγραμμα όπως το φαντάζομαι πάει από αύριο που ξεκινάω με ένα φιλαράκι.

Δευτερα: 5χ5
Τρητη:  Ποδ - 60 λεπτά
Τεταρτη - 5χ5
Πέμπτη - Ποδήλατο - 60 λεπτα

Παρασκευή: κενό
Σάβατο: 5χ5
Κυριακή: Κενό ή αν υπάρχει όρεξη ποδήλατο.

τώρα έτσι μου παν δεν ξέρω. μου παν αν θέλω να δυναμώσω με το 5χ5 πρέπει να αφήσω το focus στο ποδήλατο (δλδ μεγάλα routes και ανηφόρια χοντρια στα 60-80 χιλιόμετρα.) γιατί δεν θα χω δυνάμεις για το 5χ5.

ποια είναι η γνώμη σας;

κύριος μου στόχος είναι πολύ καλή διατροφή, ενδυνάμωση με το 5χ5 και όσο λιπάκι (κοιλιά) μπορεί να φεύγει με το ποδήλατο στα κενά.

φυσικά θα ελατώσω το ποδήλατο σε 60λεπτα κάρντιο με πολύ χαμηλή ταχύτητα (20/22-km hour) και χαμηλούς παλμούς ώστε να κάψουμε λίγο λίπος.

Τεταρτη - 5χ5

τώρα έτσι μου παν δεν ξέρω. μου παν αν θέλω να δυναμώσω με το 5χ5 πρέπει να αφήσω το focus στο ποδήλατο (δλδ μεγάλα routes και ανηφόρια χοντρια στα 60-80 χιλιόμετρα.) γιατί δεν θα χω δυνάμεις για το 5χ5.

ποια είναι η γνώμη σας;

κύριος μου στόχος είναι πολύ καλή διατροφή, ενδυνάμωση με το 5χ5 και όσο λιπάκι (κοιλιά) μπορεί να φεύγει με το ποδήλατο στα κενά.

Απ' ότι διαβάζω, πρακτικά αυτή η συνταγή για κάψιμο λίπους δεν βγαίνει...δηλαδή..

- ενώ ισχύει πως σε χαμηλής έντασης άσκηση καίγεται μεγαλύτερο ποσοστό λίπους (από τις θερμίδες που καίγονται συνολικά) και ποσοστιαία λιγότερο σε υψηλής έντασης άσκηση

- εντούτοις, στην υψηλής έντασης άσκηση οι θερμίδες που καίγονται είναι σημαντικά περισσότερες, ώστε και με λιγότερο χρόνο άσκησης καίγεται σε τελική ανάλυση περισσότερο λίπος, ενώ το σώμα σου συνεχίζει να καίει θερμίδες και την υπόλοιπη ημέρα.

Εν ολίγοις, σε λιγότερο χρόνο, με την υψηλής έντασης άσκησης καις περισσότερες θερμίδες, κι έτσι ακόμη κι αν μικρότερο ποσοστό εξ αυτών προέρχεται από το λίπος, στατιστικά και σε τελικό υπολογισμό καίς περισσότερο λίπος.

απο κει και πέρα, υπάρχουν διάφορες μεταβλητές που μπορεί να ορίζουν τη προτίμηση της μιας άσκησης έναντι της άλλης όταν κάνει κάποιος cardio, πχ η φυσική σου κατάσταση (αν δεν μπορείς την υψηλή ένταση δεν έχει νόημα να "σκοτωθείς" να τη πετύχεις), το πρόγραμμα/οργάνωση της γυμναστικής, άλλα γενικά επίπεδα δραστηριότητας κτλ

• Like 1

Γροσερι, αν ακολουθήσεις πιστα το 5*5, ειναι τοςο απαιτητικό που δύσκολα θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με 3 μέρες αεροβικη εκτός κι αν εισαι ο σπεκτ ξέρωγω.

Τεταρτη - 5χ5

ποια είναι η γνώμη σας;

Μια χαρα είσαι απλά πρόσεχε με το ποδήλατο. Στην αρχή δε θα έχεις θέμα αλλά οταν βαρύνουν τα κιλά , θα θες ξεκούραση ή ενεργή αποκατάσταση. Επίσης διάβασε την υπογραφή μου

• Like 1

Τρητη: Ποδ - 60 λεπτά

Τεταρτη - 5χ5

ποια είναι η γνώμη σας;

Αφού συμφωνεί ο Dakon, go for it. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να μας ενημερώνεις τακτικά για την πρόοδό σου.

Κατά τα άλλα, ο "δολοφόνος" επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος". Μετά από 2 μήνες από την ημέρα του τραυματισμού, έπαιξα squash χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ή/και πόνο. Μάλιστα, πήρα το πρώτο set με 3-0, αλλά επειδή είμαι εκτός φόρμας έχασα το δεύτερο με το ίδιο score. Το καλό είναι ότι σιγά σιγά, μπαίνω ξανά σε "πρόγραμμα". Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...