patrickdrd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μηριαια δικεφαλα εννοει Γιαννη αναφέρεται σε μηριαίους δικεφαλους πιαστε κοκκινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 32 ,αυτο λεω οτι δεν υπάρχει άνθρωπος στη ηλικία μου να μην εχει σμαρτφον Ναι εγω το μεταφρασα οτι εισαι πολυ μεγαλος ξερω εγω .Γιατι δεν παιρνεις ? Νομιζεις οτι σε παρακολουθουν η' ντρεπεσαι? Για ημερα δικεφαλων ποδιων αυτες οι ασκησεις ειναι οκ;; Αρσεις θανατου Προβολες leg curl Προσαγωγοι-Απαγωγοι Γαμπες Σε ποσες ποσες μερες δλδ γυμναζεις τα ποδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Κανω upper/lower οποτε ποδια 2 φορες την εβδομαδα στην μια προπονηση τετρακεφαλους στην αλλη μηριαιους δικεφαλους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Κανω upper/lower οποτε ποδια 2 φορες την εβδομαδα στην μια προπονηση τετρακεφαλους στην αλλη μηριαιους δικεφαλους βάλε και μια hip thrust έτσι για να κλάψει το κωλαράκι σου... τυπικά το λέμε μπρος πίσω πόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ξερω οτι εννοει μηριαια τρικεφαλα. Επειδη συνηθως οταν κανουμε ποδια τα κανουμε ολα, μου εκανε εντυπωση που τα κανει χωριστα. Δε θυμαμαι να εχει ξανααναφερθει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 βάλε και μια hip thrust έτσι για να κλάψει το κωλαράκι σου... τυπικά το λέμε μπρος πίσω πόδια Βασικα θα κλαψω εγω αν συνεχιζει να μεγαλωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ξερω οτι εννοει μηριαια τρικεφαλα. Επειδη συνηθως οταν κανουμε ποδια τα κανουμε ολα, μου εκανε εντυπωση που τα κανει χωριστα. Δε θυμαμαι να εχει ξανααναφερθει κατι τετοιο. ναι συνήθως κάνουμε εμείς τα κορίτσια τέτοιον διαμοιρασμό ... επειδή θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην 2η προπόνηση ποδιών σε γλουτιαίο και μηριαία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα πηγε το σχεδιο σημερα με τα καθισματα αν και πιαστηκε ο δεξιος μου ραχιαιος λιγο 60χ12 60χ12 70χ20 70χ15 και εσβησα μετα Ρωταω ενα παλικαρι τι εχει σημερα, κοιταει δεξια-αριστερα "γλουτους" λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 5x5 με ποδήλατο συνδυάζεται η θα βουλιάξουν και τα δυο σε συνδιαστική; φυσικά θα ελατώσω το ποδήλατο σε 60λεπτα κάρντιο με πολύ χαμηλή ταχύτητα (20/22-km hour) και χαμηλούς παλμούς ώστε να κάψουμε λίγο λίπος.άρα το πρόγραμμα όπως το φαντάζομαι πάει από αύριο που ξεκινάω με ένα φιλαράκι. Δευτερα: 5χ5Τρητη: Ποδ - 60 λεπτάΤεταρτη - 5χ5Πέμπτη - Ποδήλατο - 60 λεπτα Παρασκευή: κενόΣάβατο: 5χ5Κυριακή: Κενό ή αν υπάρχει όρεξη ποδήλατο.τώρα έτσι μου παν δεν ξέρω. μου παν αν θέλω να δυναμώσω με το 5χ5 πρέπει να αφήσω το focus στο ποδήλατο (δλδ μεγάλα routes και ανηφόρια χοντρια στα 60-80 χιλιόμετρα.) γιατί δεν θα χω δυνάμεις για το 5χ5. ποια είναι η γνώμη σας; κύριος μου στόχος είναι πολύ καλή διατροφή, ενδυνάμωση με το 5χ5 και όσο λιπάκι (κοιλιά) μπορεί να φεύγει με το ποδήλατο στα κενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 5x5 με ποδήλατο συνδυάζεται η θα βουλιάξουν και τα δυο σε συνδιαστική; φυσικά θα ελατώσω το ποδήλατο σε 60λεπτα κάρντιο με πολύ χαμηλή ταχύτητα (20/22-km hour) και χαμηλούς παλμούς ώστε να κάψουμε λίγο λίπος. άρα το πρόγραμμα όπως το φαντάζομαι πάει από αύριο που ξεκινάω με ένα φιλαράκι. Δευτερα: 5χ5 Τρητη: Ποδ - 60 λεπτά Τεταρτη - 5χ5 Πέμπτη - Ποδήλατο - 60 λεπτα Παρασκευή: κενό Σάβατο: 5χ5 Κυριακή: Κενό ή αν υπάρχει όρεξη ποδήλατο. τώρα έτσι μου παν δεν ξέρω. μου παν αν θέλω να δυναμώσω με το 5χ5 πρέπει να αφήσω το focus στο ποδήλατο (δλδ μεγάλα routes και ανηφόρια χοντρια στα 60-80 χιλιόμετρα.) γιατί δεν θα χω δυνάμεις για το 5χ5. ποια είναι η γνώμη σας; κύριος μου στόχος είναι πολύ καλή διατροφή, ενδυνάμωση με το 5χ5 και όσο λιπάκι (κοιλιά) μπορεί να φεύγει με το ποδήλατο στα κενά. Απ' ότι διαβάζω, πρακτικά αυτή η συνταγή για κάψιμο λίπους δεν βγαίνει...δηλαδή.. - ενώ ισχύει πως σε χαμηλής έντασης άσκηση καίγεται μεγαλύτερο ποσοστό λίπους (από τις θερμίδες που καίγονται συνολικά) και ποσοστιαία λιγότερο σε υψηλής έντασης άσκηση - εντούτοις, στην υψηλής έντασης άσκηση οι θερμίδες που καίγονται είναι σημαντικά περισσότερες, ώστε και με λιγότερο χρόνο άσκησης καίγεται σε τελική ανάλυση περισσότερο λίπος, ενώ το σώμα σου συνεχίζει να καίει θερμίδες και την υπόλοιπη ημέρα. Εν ολίγοις, σε λιγότερο χρόνο, με την υψηλής έντασης άσκησης καις περισσότερες θερμίδες, κι έτσι ακόμη κι αν μικρότερο ποσοστό εξ αυτών προέρχεται από το λίπος, στατιστικά και σε τελικό υπολογισμό καίς περισσότερο λίπος. απο κει και πέρα, υπάρχουν διάφορες μεταβλητές που μπορεί να ορίζουν τη προτίμηση της μιας άσκησης έναντι της άλλης όταν κάνει κάποιος cardio, πχ η φυσική σου κατάσταση (αν δεν μπορείς την υψηλή ένταση δεν έχει νόημα να "σκοτωθείς" να τη πετύχεις), το πρόγραμμα/οργάνωση της γυμναστικής, άλλα γενικά επίπεδα δραστηριότητας κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γροσερι, αν ακολουθήσεις πιστα το 5*5, ειναι τοςο απαιτητικό που δύσκολα θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με 3 μέρες αεροβικη εκτός κι αν εισαι ο σπεκτ ξέρωγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 5x5 με ποδήλατο συνδυάζεται η θα βουλιάξουν και τα δυο σε συνδιαστική; φυσικά θα ελατώσω το ποδήλατο σε 60λεπτα κάρντιο με πολύ χαμηλή ταχύτητα (20/22-km hour) και χαμηλούς παλμούς ώστε να κάψουμε λίγο λίπος. άρα το πρόγραμμα όπως το φαντάζομαι πάει από αύριο που ξεκινάω με ένα φιλαράκι. Δευτερα: 5χ5 Τρητη: Ποδ - 60 λεπτά Τεταρτη - 5χ5 Πέμπτη - Ποδήλατο - 60 λεπτα Παρασκευή: κενό Σάβατο: 5χ5 Κυριακή: Κενό ή αν υπάρχει όρεξη ποδήλατο. τώρα έτσι μου παν δεν ξέρω. μου παν αν θέλω να δυναμώσω με το 5χ5 πρέπει να αφήσω το focus στο ποδήλατο (δλδ μεγάλα routes και ανηφόρια χοντρια στα 60-80 χιλιόμετρα.) γιατί δεν θα χω δυνάμεις για το 5χ5. ποια είναι η γνώμη σας; κύριος μου στόχος είναι πολύ καλή διατροφή, ενδυνάμωση με το 5χ5 και όσο λιπάκι (κοιλιά) μπορεί να φεύγει με το ποδήλατο στα κενά. Μια χαρα είσαι απλά πρόσεχε με το ποδήλατο. Στην αρχή δε θα έχεις θέμα αλλά οταν βαρύνουν τα κιλά , θα θες ξεκούραση ή ενεργή αποκατάσταση. Επίσης διάβασε την υπογραφή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τι είναι το 5χ5 ; Ποδόσφαιρο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 5σετ 5 επαναληψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 5x5 με ποδήλατο συνδυάζεται η θα βουλιάξουν και τα δυο σε συνδιαστική; φυσικά θα ελατώσω το ποδήλατο σε 60λεπτα κάρντιο με πολύ χαμηλή ταχύτητα (20/22-km hour) και χαμηλούς παλμούς ώστε να κάψουμε λίγο λίπος. άρα το πρόγραμμα όπως το φαντάζομαι πάει από αύριο που ξεκινάω με ένα φιλαράκι. Δευτερα: 5χ5 Τρητη: Ποδ - 60 λεπτά Τεταρτη - 5χ5 Πέμπτη - Ποδήλατο - 60 λεπτα Παρασκευή: κενό Σάβατο: 5χ5 Κυριακή: Κενό ή αν υπάρχει όρεξη ποδήλατο. τώρα έτσι μου παν δεν ξέρω. μου παν αν θέλω να δυναμώσω με το 5χ5 πρέπει να αφήσω το focus στο ποδήλατο (δλδ μεγάλα routes και ανηφόρια χοντρια στα 60-80 χιλιόμετρα.) γιατί δεν θα χω δυνάμεις για το 5χ5. ποια είναι η γνώμη σας; κύριος μου στόχος είναι πολύ καλή διατροφή, ενδυνάμωση με το 5χ5 και όσο λιπάκι (κοιλιά) μπορεί να φεύγει με το ποδήλατο στα κενά. Αφού συμφωνεί ο Dakon, go for it. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να μας ενημερώνεις τακτικά για την πρόοδό σου. Κατά τα άλλα, ο "δολοφόνος" επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος". Μετά από 2 μήνες από την ημέρα του τραυματισμού, έπαιξα squash χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ή/και πόνο. Μάλιστα, πήρα το πρώτο set με 3-0, αλλά επειδή είμαι εκτός φόρμας έχασα το δεύτερο με το ίδιο score. Το καλό είναι ότι σιγά σιγά, μπαίνω ξανά σε "πρόγραμμα". Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις