Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενα να δω χειροτερη κοιλια με την περιγραφη σου. Μη γινεσαι αυστηρος με το σωμα σου. Γενικα αν δωσεις πολυ καλο πατημα στη διατροφη κ στν καθαρισμο της με ενα καλο πρεςς στο γυμναστηριο θα δεις πολυ καλα αποτελεσματα στο σωμα σου.

Και γενικα μη λες στον εαυτο σου του χρονου θα προσπαθησω ή απο αυριο θα ξεκινησω κτλ. Ξεκινα το απο τωρα. Ελπιζω να πιανεις το νοημα. Φιλικα παντα.

Oπως έχω ξαναγράψει δεν εχω παει ποτε γυμναστήριο και για διαφορους λογους δεν με ενδιαφερει να παω .Γυμναστική εντατικά κανω απο τα μεσα της άνοιξης μέχρι τα μεσα φθινοπώρου γιατί το υπόλοιπο διάστημα εχω πολυ δουλειά(7 μερες τη βδομαδα),αν και φετος εχω σκοπό να ψιλο κανω οταν μπορω και του υπόλοιπους μηνες ,αν και δεν ξερω αν θα με βοηθήσει καθόλου να κανω πχ 1 φορα την εβδομαδα .

Γενικά ειμαι αρκετά ευχαριστημενος απο το σώμα μου γι'αυτο που κανω σπίτι,πέρσι ειχα δει πολύ μεγάλη διάφορα σε σχση με πρόπερσι, ετσι και φέτος περίμενα να δω κατι παραπάνω μιας και εκανα περισσότερες μερες γυμναστική και πιστεύω οτι έκανα και καλύτερη διατροφή.

Αυτο που χρεiαζεσαι απεγνωσμενα ομως ειναι ενα κινητο με καλυτερα καμερα :P

Μονο εσεις οι iphoneακιδες τα παρατηρείται αυτα :-D  πίστεψε με  ειμαι ο τελευταίος άνθρωπος(στην ηλικία μου) που θα αγοράσει  smartphone.

Επεξ/σία από Votritis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μονο εσεις οι iphoneακιδες τα παρατηρείται αυτα :-D  πίστεψε με  ειμαι ο τελευταίος άνθρωπος(στην υλικια μου) που θα αγοράσει  smartphone.

Γιατι ποσο εισαι ?

απορω πως καποιοι κανετε πρωι πρωι γυμναστικη...

Σημερα επειδη ειχα κατι δουλειες σηκωθηκα κατα τις 8 και αφου τελειωσα , κοντα 10 ξεκινησα να κανω ασκησεις γιατι θα πηγαινω πρωι κολυμβητηριο και θελω να συνηθισω. Δεν παλευοταν...με επαιρνε ο υπνος ειχα κλειστα τα ματια οταν εκανα μονοζυγο χαχαχα εντελως ζομπι. Στα μισα set ξυπνησα ευτυχως γιατι θα ηταν τσαμπα ολο αυτο.

600 συνολο - 3 διαφορετικα σετ push ups - 2 set μονοζυγο και 1 set διζυγο παγκο κουζινας - 100 στο καθενα

Δεν παιζει να το ξανακανω αυτο το πρωι...λειτουργω πολυ καλυτερα απογευμα προς βραδυ

Μετα πλακωσα 500γρ γιαουρτι με μελι για τις υπογλυκαιμιες!  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:   :-D 

Χθες εκανα (μετα απο καιρο) και το πρωτο 40αρι (ποδηλατο) και 5αρι (τρεξιμο) συνολο ηταν 2ωρες , αλλα επαιζε τρελη κινηση γενικα πολυ φαναρι...ενας ταριφας ανοιξε πορτα χωρις να δει καθρεφτη και στο τσακ προλαβα να τον αποφυγω...μιλαμε για πολυ Μαλακες ρε!

• Moderators

Ρε μην περιμενετε ενα ωραιο πρωινο να ξυπνησετε και να λειτουργεται κανονικα. Εγω πχ αυτο το κανω τουλαχιστον 4-5 χρονια τωρα

Αν και εγω το βραδυ δεν λειτουργω καθολου γενικοτερα :P 10-11 ειμαι για νανι :P

• Like 3

Εγω 11 το βράδυ εχω να κοιμηθώ απο τοτε που γεννήθηκα :)

=====

suicy κανε προπόνηση με ξυπνητήρι , την ωρα που κάνεις το σετ να χτυπάει και να ξυπνάει και να μην κανεις 600 επαναλήψεις ρε συ !!

• Like 1

Εγω 11 το βράδυ εχω να κοιμηθώ απο τοτε που γεννήθηκα :)

=====

suicy κανε προπόνηση με ξυπνητήρι , την ωρα που κάνεις το σετ να χτυπάει και να ξυπνάει και να μην κανεις 600 επαναλήψεις ρε συ !!

χαχαχα και γω αν δεν παει 2-3 δεν μπορω να κοιμηθω!

καλη ιδεα αλλα σου λεω πρωτη φορα το κανω αυτο χωρις να πιω καφε χωρις πρωινο κτλ μαρτυριο ειναι! καλες ειναι αφου μονο αυτα τα 3 εχω στο σπιτι οποτε αναγκαστικα κανω πολλες :)

Για ημερα δικεφαλων ποδιων αυτες οι ασκησεις ειναι οκ;;

Αρσεις θανατου

Προβολες

leg curl

Προσαγωγοι-Απαγωγοι

Γαμπες

Προσαγωγους-Απαγωγους εγω κανω για ζεσταμα πριν τα καθισματα κλπ. Αρσεις δοκιμασε stiff legged ή ρουμανικες για hamstrings.

Λεω να δοκιμασω φετος στα καθισματα να μην παω πανω απο 100 κιλα και να αρχισω να βγαζω επαναληψεις μεχρι να πεθαινω απο ανασα στα 80-90-100.

• Like 4

Φρικ, κανεις ξεχωριστή μέρα δικέφαλους και ξεχωριστή τρικεφαλους; ´η λάθος κατάλαβα;

Καποιος δεν κανει ποδια :rolleyes:

χαχαχα πλακιζω  :mrgreen: :devil: :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...