Demetra_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 o DD αμφιβάλλει .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη μερα στο γυμναστηριο μετα την καλοκαιρινη διακοπη...Δεν προλαβα να ρωτησω και ημουν σε διλλημμα πως να ξεκινησω, ημουν αναμεσα σε 3 μυικες ομαδες απο 2 ασκησεις 3 σετ και τις υπολοιπες σημερα, τελικα εκανα ολες τις μυικες ομαδες απο μια ασκηση εκτος απο δικεφαλο και πλατη που εκανα 2 (ειχα το plan A στο μυαλο μου αλλα το αλλαξα στην διαρκεια). Συνεχιζω ετσι για ολη την εβδομαδα σιγουρα, να το παω κυκλικο και την επομενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, και σιγα σιγα ανέβαζε. Ακουγε το σωμα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη μερα στο γυμναστηριο μετα την καλοκαιρινη διακοπη...Δεν προλαβα να ρωτησω και ημουν σε διλλημμα πως να ξεκινησω, ημουν αναμεσα σε 3 μυικες ομαδες απο 2 ασκησεις 3 σετ και τις υπολοιπες σημερα, τελικα εκανα ολες τις μυικες ομαδες απο μια ασκηση εκτος απο δικεφαλο και πλατη που εκανα 2 (ειχα το plan A στο μυαλο μου αλλα το αλλαξα στην διαρκεια). Συνεχιζω ετσι για ολη την εβδομαδα σιγουρα, να το παω κυκλικο και την επομενη? ναι συνέχισε το σε κυκλικό, 2 ασκήσεις στις μεγάλες μυικές ομάδες και 1 στις μικρές καλή επάνοδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τελειωσα στα 100. Επαιξα 5 σετ απο 5-8 επανληψεις. 60-70-80-90-100. Βασικα ακομη δεν νοιωθω τις γαμπες μου απο το τρεξιμο οποτε και να ηθελα να πιεσω παραπανω δεν θα την παλευα Οταν παιζω τελειως κατω συνηθως λογω bounce μου ειναι πιο ευκολο να σηκωθω οποτε παω λιγο κατω απο 90 Ε οκ πολυ καλα εισαι για μετα απο καιρο ρε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα γενικα ποτε δεν φορτωνω στα καθισματα γιατι με το τρεξιμο και ολα αυτα δεν θελω να σκισω τα γονατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα γενικα ποτε δεν φορτωνω στα καθισματα γιατι με το τρεξιμο και ολα αυτα δεν θελω να σκισω τα γονατα. Εννοειεται ,κανενας που ξερει δεν φορτωνει πολυ σε ερασιτεχνικο επιπεδο ειδικα στα squat φλερταρει με τον τραυματισμο.Γιατι σχεδον κανενας δεν εχει αριστη τεχνικη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ κάνω όσο μπορώ για 5 reps. Μέχρι 110 έχω κάνει αλλά φέτος θέλω να πάω παραπάνω. Δεν είναι πολλά αλλά ξεκίνησα με πόδι καλαμάκι.. 105 έκανα προηγούμενη εβδομάδα. Στη max προσπάθεια κάνω με wraps και ζώνη. Επίσης καλό ζέσταμα και διατάσεις. Θα βάλω και βάρος όμως.. 83 είμαι θα πάω 88 φέτος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι σχεδον κανενας δεν εχει αριστη τεχνικη. Να μιλάς για τον εαυτό σου. Τι ειναι squat? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και παραπανω εχεις αλεξ αμα το δουλεψεις σωστα φετος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Να μιλάς για τον εαυτό σου. Τι ειναι squat? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και παραπανω εχεις αλεξ αμα το δουλεψεις σωστα φετος! Δεν έχω πολύ παραπάνω δυστιχώς, τα γόνατα βγάζουν κουσούρια αν δεν προσέξω πολύ. Επίσης ανεξάρτητα που είμαι 1.85, έχω και ψηλό πόδι αναλογικά με το σώμα λόγο κατασκευής, θέλει έξτρα effort για να κατέβω και να σηκώνομαι. Επίσης είμαστε και 36 χρονών, δεν είναι ότι ανεβοκατεβαίνω σαν ελατήριο Νομίζω κάπου 5x120 θα είναι το lifetime pr μου (τρίχες αλλά τι να κάνουμε). Πάντως εδώ που τα λέμε και ο bro ίδια κατασκευή είχε και 110 έκανε front squat.. Θα το παλέψω όσο μπορώ. Η τεχνική μου είναι οκ.. την έχω δουλέψει αρκετά, και τα ανοίγματα / ελαστικότητα τα είχα από πάντα λόγω kick boxing. Είμαι κάτω από παράλληλο αλλά στο τελευταίο σετ δεν πέφτω στο maximum που διπλώνει τελείως το γόνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Για μενα δεν χρειαζεται ετσι και αλλιως να πας τοσο κατω. Θεωρω το λιγο κατω απο 90 το ιδανικο γιατι αναγκαζεσαι να βαλεις δυναμη να κρατηθεις εκει και δεν το αφηνεις να σε παρει κατω. Στραπς κτλ δεν ρωταω σιγουρα θα εχεις ε? Περι σολωμου http://www.lifo.gr/articles/health-fitness_articles/114647 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εννοείς "Στραπς", wraps εννοείς. Ναί 100 και πάνω φοράω wraps και ζώνη Δεν διαφωνώ, δεν χρειάζεται να κατέβεις μέχρι το σημείο που γίνεται butt wink. Εγώ πετάω τον κώλο προς τα έξω ώστε να μην μειώνεται όσο γίνεται το wink 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εννοείς "Στραπς", wraps εννοείς. Ναί 100 και πάνω φοράω wraps και ζώνη Εγω μονο ζωνη βαζω ,straps kai wraps βαζω στις γκομενες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις