Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι ΜΩΡΗ εγω τι σου ειπα να aσχοληθεις με το μπαλετο ? εσύ μου έλεγες να γίνω χορεύτρια και να ασχοληθώ με το pole dance γιατί σου αρέσουν οι χορεύτριες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 εσύ μου έλεγες να γίνω χορεύτρια και να ασχοληθώ με το pole dance γιατί σου αρέσουν οι χορεύτριες Isxyei, μου αρεσουν πολυ αλλα θυμαμαι πως σε ειχα προτρεψει να ασχοληθεις και με βαρη παραλληλα. Δεν αναγνωριζεται η προσφορα μου σε αυτο το τοπικ . θα κανω emo quit . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχχαχαχαχα κλαίω με Φώτη Δήμητρα εγώ τη μέρα που θα σηκώσω μπάρα θα σας στείλω κεράσματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 επίση Μετά από 2 εβδομάδες γυμναστικής και διατροφής η ζυγαριά δείχνει σχεδον +2 κιλά. Ξέρω ότι το πιο πιθανον ειναι υγρά αλλά και πάλι νιώθεις ότι κάτι έκανες, οπότε συνεχίζω με περισσότερη όρεξη. εγώ +2 βάζω μετά από cheat meal και όντως είναι υγρά κράτα το σε μέτρηση σταθερή ανά 30 μέρες δεν έχει νόημα ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. βασικά συνέχισε όπως το κάνεις και μετράς δεδομένα στον καθρέπτη ανά μήνα, ανά τρίμηνο χαλλλλλλαρά Isxyei, μου αρεσουν πολυ αλλα θυμαμαι πως σε ειχα προτρεψει να ασχοληθεις και με βαρη παραλληλα. Δεν αναγνωριζεται η προσφορα μου σε αυτο το τοπικ . θα κανω emo quit . βλέπεις είμαι και κάποιας ηλικίας ... δεν θυμάμαι και πολλάπρέπει εσύ να ήρθες μετά αλλά και πάλι να ήσουν στην τριάδα μετά ακολούθησαν nicoc και spect ας μας διαφωτήσει ο teo που το διάβασε όλο μαρή τι κέρασμα, πάμε να φάμε ένα μπα-ρμπεε-κιου ολόκληρο ήταν ο dackon και ο alex αρχικά μετά ο φώτης και ο μαου. πω τα ξέχασα ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και μετά εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ και η Μαργαρίτα είμαστε τα θηλυκά διαχρονικά μανουλομάνουλα του νήματος σταθερές αξίες. [...] Ξεχνάτε την Yin, αλλά δεν πειράζει, είναι καλή κοπέλα και σας συγχωρεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεχνάτε την Yin, αλλά δεν πειράζει, είναι καλή κοπέλα και σας συγχωρεί. η Yin έριξε μαύρη πέτρα...πάνε χρόνια από όταν την χάσαμε ... ήταν δυνατό παιχτρόνι, μεγάλη η χάρη της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πως παει το fat loss? Ποιο fat loss? Tωρα στις αρχες Σεπτεβρη ειχαν ερθει ξαδέρφια μου απο την Αθήνα για διακοπές ,καθε δεύτερη μερα ήμασταν εξω για φαγητό και μετα ποτο ,τους λεω την τελευταία μέρα ,"ευτυχώς ρε μ@$%#ες που δεν μείνατε κανένα μήνα , θα με καταστρεφατε τελείως" Τωρα μετα απο δεκα μερες φάνηκε οτι πηρα λίπος στην κοιλιά Φέτος δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημενος με την βελτίωση σε σχέση με πέρσι η οποία ειναι ελάχιστη έως καθόλου ,δεν πτοούμαι του χρόνου θα προσπαθήσω περισσότερο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 παίζει κάνα γυμναστήριο τυπου φάση σιδεράδικο (Θεσσαλονίκη, κέντρο κατά προτίμηση) με ελευθερα βάρη και μπάρες να τα πετάς πάτωμα και τέτοια; αν έχει και squat rack τέλεια. Ρίξε μια ματιά στο Grenade Gym, επί της Εγνατίας λίγο πριν την Κλεάνθους, καθώς έρχεσαι από ανατολι΄κα προς το κέντρο στα αριστερά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο fat loss? Tωρα στις αρχες Σεπτεβρη ειχαν ερθει ξαδέρφια μου απο την Αθήνα για διακοπές ,καθε δεύτερη μερα ήμασταν εξω για φαγητό και μετα ποτο ,τους λεω την τελευταία μέρα ,"ευτυχώς ρε μ@$%#ες που δεν μείνατε κανένα μήνα , θα με καταστρεφατε τελείως" Τωρα μετα απο δεκα μερες φάνηκε οτι πηρα λίπος στην κοιλιά Φέτος δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημενος με την βελτίωση σε σχέση με πέρσι η οποία ειναι ελάχιστη έως καθόλου ,δεν πτοούμαι του χρόνου θα προσπαθήσω περισσότερο. Περιμενα να δω χειροτερη κοιλια με την περιγραφη σου. Μη γινεσαι αυστηρος με το σωμα σου. Γενικα αν δωσεις πολυ καλο πατημα στη διατροφη κ στν καθαρισμο της με ενα καλο πρεςς στο γυμναστηριο θα δεις πολυ καλα αποτελεσματα στο σωμα σου. Και γενικα μη λες στον εαυτο σου του χρονου θα προσπαθησω ή απο αυριο θα ξεκινησω κτλ. Ξεκινα το απο τωρα. Ελπιζω να πιανεις το νοημα. Φιλικα παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο fat loss? Tωρα στις αρχες Σεπτεβρη ειχαν ερθει ξαδέρφια μου απο την Αθήνα για διακοπές ,καθε δεύτερη μερα ήμασταν εξω για φαγητό και μετα ποτο ,τους λεω την τελευταία μέρα ,"ευτυχώς ρε μ@$%#ες που δεν μείνατε κανένα μήνα , θα με καταστρεφατε τελείως" Τωρα μετα απο δεκα μερες φάνηκε οτι πηρα λίπος στην κοιλιά Φέτος δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημενος με την βελτίωση σε σχέση με πέρσι η οποία ειναι ελάχιστη έως καθόλου ,δεν πτοούμαι του χρόνου θα προσπαθήσω περισσότερο. Ενταξει εισαι σε καλο δρομο , φτιαχνεται πολυ ευκολα λιγο το βαρος στην διατροφη να ριξεις. Αυτο που χρεiαζεσαι απεγνωσμενα ομως ειναι ενα κινητο με καλυτερα καμερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ...μετά ακολούθησαν nicoc και spect .... Που να ναι αυτός ο nicoc, καλό παιδί, χάθηκε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Για τοσο καιρο εκτος 100 στα σκουατ δεν ηταν και ασχημα! Μπορουσα και παρα πανω αλλα ειπα να μην το γαμησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Για τοσο καιρο εκτος 100 στα σκουατ δεν ηταν και ασχημα! Μπορουσα και παρα πανω αλλα ειπα να μην το γαμησω! ποσα σετ ?ποσες επαναληψεις? βαθια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τελειωσα στα 100. Επαιξα 5 σετ απο 5-8 επανληψεις. 60-70-80-90-100. Βασικα ακομη δεν νοιωθω τις γαμπες μου απο το τρεξιμο οποτε και να ηθελα να πιεσω παραπανω δεν θα την παλευα Οταν παιζω τελειως κατω συνηθως λογω bounce μου ειναι πιο ευκολο να σηκωθω οποτε παω λιγο κατω απο 90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις