Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 μετακομίζω Κρήτη και ξεκινάω προπονήσεις στις 7 τα χαράματα μετά τις 17.00-18.00 μαζεύει κόσμ Δημητρα δεν συμφωνω Φωτη μην μιλάς για δουλειά εσύ , εσύ εναν μηνα δουλεύεις και δυο μήνες παίρνεις τα βουνά παλιό ρεμαλι Δεν ειναι ετσι ρε συ η δικη μου δουλεια εχει ιδιαιτεροτητες και καθημερινες χτυπαω συνηθως 12 ωρα .Δεν ειμαστε ολοι τυχεροι σαν την Μαργαριτα . Εκτος αν με μπερδεψες με τον Γιαννη οποτε οκ το δεχομαι . 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Που εντωμεταξυ ο φωτος "ζηλευει" τη Μαργαριτα και η Μαργαριτα μου λεει καθε φορα " α ρε για σενα ειναι η ζωη" ΥΓ: Φωτη σε ενα μηνα θα σου στελνω απο Αγια Πετρουπολη 3
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Που εντωμεταξυ ο φωτος "ζηλευει" τη Μαργαριτα και η Μαργαριτα μου λεει καθε φορα " α ρε για σενα ειναι η ζωη" ΥΓ: Φωτη σε ενα μηνα θα σου στελνω απο Αγια Πετρουπολη Κατσε να δεις απο που θα σου στειλω εγω σε 1 μηνα . 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μ' έχει βάλει στο μάτι ο μούσιας, δεν ξέρω γιατί. Ζήλεια κακιά Εν τω μεταξύ, 11 η ώρα το πρωί λέει ο Mike. Το πρωί! 11 το θεωρεί πρωί! Που έχω ήδη 4 ώρες+ ξυπνιος, έχω κάνει προπόνηση κι έχω καταναλώσει καμιά 1500 θερμιδες. Νεολαία ρε φίλε. 7
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μ' έχει βάλει στο μάτι ο μούσιας, δεν ξέρω γιατί. Ζήλεια κακιά Εν τω μεταξύ, 11 η ώρα το πρωί λέει ο Mike. Το πρωί! 11 το θεωρεί πρωί! Που έχω ήδη 4 ώρες+ ξυπνιος, έχω κάνει προπόνηση κι έχω καταναλώσει καμιά 1500 θερμιδες. Νεολαία ρε φίλε. Ασε με και 'συ οπως ο λοχιας στο στρατο που μας ελεγε "11 η ωρα το μεσημερι θα παμε για εκπαιδευση" κ εμεις κοιταζομασταν σαν χανοι εγω στις 11 πλεον εχω 4 ωρες που εχω κοιμηθει χαχααχ 2
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 παίζει κάνα γυμναστήριο τυπου φάση σιδεράδικο (Θεσσαλονίκη, κέντρο κατά προτίμηση) με ελευθερα βάρη και μπάρες να τα πετάς πάτωμα και τέτοια;αν έχει και squat rack τέλεια.
TEOKOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μωρέ δίκιο έχει ο Φώτης.. Βλέποντας πολύ παλιά post ,του 2014 και πριν, δραστήριο μέλος του das fitness με άποψη για ότι αφορά την γυμναστική του ζητούσαν να ανεβάσει φώτο. Αρνιόταν γιατί ήταν σοβαρός και είχε προσπεράσει τα ναρκισσιστικά !!! Έτυχε εκείνη την εποχή να αγοράσω κάτι κομπιουτερίστικο από αυτόν. Ήταν ένας συμπαθητικός χοντρούλης,ζελεδάκος, που νόμιζε πως το πάλευε ...lol Χαχα τον θυμήθηκα τώρα που διάβαζα 2000 σελίδες πίσω. Edit: είδα και την Δήμητρα στις πρώτες της και τις τελευταίες της. Μπράβο ρε συ!!!!! 5
yannis27gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος ρε; Για πες, να θυμηθούμε τα παλιά.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Eμενα λέει αλλά όταν βρεθήκαμε ήμουν στο όγκο 4
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω πακι θυμαμαι που ειχα πρωτομπει εδω οταν ειχα γραφτει σ ενα τζιμ της περιοχης και ρωτουσα πληροφοριες. Τοτε ζητημα να χα παει δεκα φορες. Ηταν μια αποπειρα που δε προχωρησε... μιλαμε για χρονια πριν, αν σκεφτει κανεισ οτι τον μαιο εκανα τη τριτη μου συνδρομη σ αυτο το τζιμ, θα προκειται για 5+ χρονια πισω! 3
Vapir Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 έτσι πάει , όταν κάποιος είναι επιθετικός στις απόψεις του και αρνείται να δείξει το αποτέλεσμα της γνώσης του απλά δεν έχει αποτέλεσμα , γιατί με βλέπεις να μην ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας? Αυτό παίζει παντού , όχι μόνο στην γυμναστική Μια εποχή πριν 1,5 με 2 χρόνια είχα βρει αρκετά profile απο insomniacs στο fb (είχα ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο κ βαριόμουνα ) και τότε ήταν που σταμάτησα να δίνω σημασία σε συγκεκριμένα άτομα (άσχετο απο das fitness) ontopic όμως για να πάρω της μετρητής την κριτική κάποιου θα πρέπει να είναι καλύτερος απο εμένα στον τομέα που με κρίνει , αν δεν είναι ή δεν τον έχω δει καν, τι τα λέει αυτός τι η γιαγιά μου το ίδιο πράγμα είναι για εμένα , δεν υπάρχει καν λόγος να σκοτιστώ να απαντήσω 5
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ και η Μαργαρίτα είμαστε τα θηλυκά διαχρονικά μανουλομάνουλα του νήματος σταθερές αξίες. Επίσης θέλω να μοιάξω στο Μαργαριτόνι που κολυμπάει σα δελφίνι, θέλω και γω !προσωπικά έχω βρει το κλειδί της επιτυχίας, μου μένει ένας ναός για να τον υλοποιήσω εγώ θυμάμαι όταν πρωτομπήκα το '13 ασχολήθηκα με το spinning και ζητούσα κάτι παρόμοιο για εκτόνωσητότε ο άλεξ και ο μάου μου πρότειναν τα λάστιχα αντίστασης και τα βάρη. τους είμαι ευγνώμον γιατί μου έδειξαν τις πύλες του παραδείσου 4
GeorgeGK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από 2 εβδομάδες γυμναστικής και διατροφής η ζυγαριά δείχνει σχεδον +2 κιλά. Ξέρω ότι το πιο πιθανον ειναι υγρά αλλά και πάλι νιώθεις ότι κάτι έκανες, οπότε συνεχίζω με περισσότερη όρεξη. 3
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 τότε ο άλεξ και ο μάου μου πρότειναν τα λάστιχα αντίστασης και τα βάρη. τους είμαι ευγνώμον γιατί μου έδειξαν τις πύλες του παραδείσου Γιατι ΜΩΡΗ εγω τι σου ειπα να aσχοληθεις με το μπαλετο ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις