Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσείς που πηγαίνετε μεσημεροαπόγευμα πως την παλέυετε με τον κόσμο? Εγώ πάω 7 το πρωί για να σωθώ, και είμαι σχεδόν μόνος μου.

:wub: μετακομίζω Κρήτη και ξεκινάω προπονήσεις στις 7 τα χαράματα

μετά τις 17.00-18.00 μαζεύει κόσμο 

εγώ πήγαινα στις 15.30 - 16.00 και ήμουν κομπλέ στον χώρο, δεν με ενοχλούσαν τα σούργελα. 

ουσιαστικά πετύχαινα τον κόσμο που έρχονταν όταν έκανα αερόβιο. δεν με ενοχλούσαν ίσα ίσα οφθαλμόλουτρο να περνάει ευχάριστα το αερόβιο 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγώ λέω να πάμε να αγοράσουμε από ένα γυμναστήριο ο καθένας μας να κάνουμε προπόνηση μόνοι μας να μην μας ενοχλεί κανεις!

=====

Φωτη μην μιλάς για δουλειά εσύ , εσύ εναν μηνα δουλεύεις και δυο μήνες παίρνεις τα βουνά παλιό ρεμαλι :)

• Like 5

Όσον αφορά τις ώρες εκγύμνασης νιώθω ότι μου ταιριάζει το απόγευμα προς βράδυ, γύρω στις 7-8.

Μία φορά είπα να γυμναστώ πρωί και δεν κατέληξε όπως ήθελα. Σηκώθηκα, έφαγα ελαφρύ πρωινό, γυμνάζομαι, γυρνάω σπίτι για πρωινό και πέφτω ξερός για ύπνο μέχρι το μεσημέρι. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. :D

• Like 2

Στο γυμναστήριο που πήγαινα κάποτε, ο πανικός γινόταν νωρίς το πρωί. 9 άνοιγε, απο τις 8.30 ήταν ο κόσμος εκεί. 9.15 έπεφτε σπρώξιμο και εισιτήριο αναμονής στα μηχανήματα λες και περιμέναμε στην τράπεζα.

Γι αυτό έφυγα άλλωστε. Έχω τους αλτήρες μου και τις bw ασκησεις, μια χαρά έκανα το δικό μου τζιμ που λέει κι ο Μαους :)

Καλη φάση αυτό το Hindu squat, οτι πρεπει για ζέσταμα.

Υ.γ. Δήμητρα, άμα πας Κρήτη περνώ φαμίλια κι ερχομαι. Ευλογημένος τόπος, ποια Χαλκιδική και μλκς...

• Like 3

Ρε παιδια χτες ένα γενικά σοβαρο παιδί στην προπόνηση μου είπε κάτι που δεν ειχα ξανα ακούσε,ι λέει ότι όταν κάνουμε έντονη άσκηση το νερό πρέπει να είναι υποχρεωτικά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος!! Πρώτον διότι το κρύο νερό προκαλέι σοκ στον ζεστό οργανισμό μας και 2ο διότι το ''ζεστό'' νερο ο οργανισμός το αφομειώνει πιο γρήγορα. Γνωρίζει κανείς αν αυτό παίζει?

Αν δν μου κατσει η Πελοποννησος, ανετα μενω Κρητη. Ηδη η μια φιλη ειναι Χανια κ συντομα παει κ αλλη. Ψηνομαι, αντι να πλενω πιατα Θεσ/κη θα τα πλενω Κρητη.

Ελπιζω οικονομικα και ευρυχωρα γυμναστηρια να χει :-)

• Like 1

Κρητη χθες και σήμερα πολυ ζεστή 32-33 βαθμούς εκανα χθες γυμναστική ,πέθανα ,μονο για μπανιο ειναι .

Εγω παντα το πρωί αισθάνομαι λίγο κομμένος αλλά αναγκαστικά  λογο ζέστης  τωρα το καλοκαίρι γυμναστική κανω πρωί ,πολυ καλύτερα νοιώθω κατα 7-8 το βράδυ  ,συνήθως τότε κάνω  άνοιξη-φθινόπωρο.

• Like 1

Κρητη χθες και σήμερα πολυ ζεστή 32-33 βαθμούς εκανα χθες γυμναστική ,πέθανα ,μονο για μπανιο ειναι .

Εγω παντα το πρωί αισθάνομαι λίγο κομμένος αλλά αναγκαστικά λογο ζέστης τωρα το καλοκαίρι γυμναστική κανω πρωί ,πολυ καλύτερα νοιώθω κατα 7-8 το βράδυ ,συνήθως τότε κάνω άνοιξη-φθινόπωρο.

Πως παει το fat loss?

Μπορει πχ εγω να έχω ενα τατουαζ και να μη γουστάρω να ανεβάσω φωτογραφιες.

εχεις κανα αναποδο σταυρο στο στηθος και καμια σβαστιγκα στην πλατη? αν οχι τοτε γιατι να μην ποσταρεις να δουμε αποτελεσματα εκτος γυμναστηριου οπως εκανα και εγω? εκτος αν δεν θες ακομα...αλλα δεν βρισκω λογο γιατι οχι

Ρε παιδια χτες ένα γενικά σοβαρο παιδί στην προπόνηση μου είπε κάτι που δεν ειχα ξανα ακούσε,ι λέει ότι όταν κάνουμε έντονη άσκηση το νερό πρέπει να είναι υποχρεωτικά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος!! Πρώτον διότι το κρύο νερό προκαλέι σοκ στον ζεστό οργανισμό μας και 2ο διότι το ''ζεστό'' νερο ο οργανισμός το αφομειώνει πιο γρήγορα. Γνωρίζει κανείς αν αυτό παίζει?

Εγω ξερω παντως πως αν πιεις κρυο ροφημα ο οργανισμος το εκλαμβανει σαν "κρυο-συνθηκες κρυου δηλαδη" και ανεβαζει την θερμοκρασια του σωματος και vice versa.Γι'αυτο και το καλοκαιρι δεν πινω ποτε παγωμενα.

----

Δοκιμαζα παλιοτερα την πρωινη γυμναστικη (νταξει οχι τοσο πρωι οσο λετε εδω), 10 ξυπνουσα κανονικα, 11 πηγαινα γυμναστηριο. Χειροτερο αισθημα δεν ειχα νιωσει στο γυμναστηριο.Ηταν λες και εκανα γυμναστικη μηχανικα, με τον εγκεφαλο μου να κοιμαται, οτι πρεπει για τραυματισμους :P

Πλεον για μενα η καλυτερη προπονηση βγαινει το βραδυ.Οπως και οταν πηγαινα μπαλα μικρος, στις πρωινες προπονησεις κοιμομουν ορθιος ενω το βραδυ πετουσα. Η διαφορα ηταν σαν τη μερα με τη νυχτα!! (χα-χα-χα)

• Like 1

Εσείς που πηγαίνετε μεσημεροαπόγευμα πως την παλέυετε με τον κόσμο? Εγώ πάω 7 το πρωί για να σωθώ, και είμαι σχεδόν μόνος μου.

στο παλιό μου που ήταν οι περισσότεροι μεσημεριανοί/απογευματινοί σε φάρμακο προτιμούσα το πρωί για χρόνια γιατι απο μια μαλακία θα μπορούσες να πιαστείς στα χέρια με κάποιον, όχι οτι γινόταν συχνά αλλα αυτό επειδή γνωρίζαμε και αποφεύγαμε άτομα και καταστάσεις.

Σε αυτό που είμαι τώρα το μεσημέρι 2 με 4-5 είναι άδειο και έχεις ησυχία , το βράδυ πάλι θυμάμαι (επειδή είχα ξαναπάει παλιότερα) πως ήταν γεμάτο πιτσιρικαρία 16-25. Βέβαια σε αυτό και με κόσμο να είμαι δύσκολα θα έρθει κάποιος να με ρωτήσει "τελειώνεις" , στην χειρότερη να με ρωτήσουν να κάνουμε μαζί κάτι που είναι φυσιολογικότατο και δεν με ενοχλεί στο ελάχιστο.

Εγω ξερω παντως πως αν πιεις κρυο ροφημα ο οργανισμος το εκλαμβανει σαν "κρυο-συνθηκες κρυου δηλαδη" και ανεβαζει την θερμοκρασια του σωματος και vice versa.Γι'αυτο και το καλοκαιρι δεν πινω ποτε παγωμενα.

εγώ πάλι το καλοκαίρι την έβγαλα αγκαλιά με μπουκάλες πάγο , έπινα και δροσιζόμουν , το φοβερό ήταν πως ήμουν μεσημέρι σε δωμάτιο χωρίς a/c που το χτυπούσε ο ήλιος και δεν ίδρωνα καν . Μια μέρα τα έπαιξε το ψυγείο μας και δεν είχα πάγο ,έριξα τρελά καντήλια , 3-4 μπάνια έκανα και όλο ίδρωνα μέχρι να νυχτώσει . Επίσης στην προπόνηση που γινόμουν μουσκίδια πάλι μπουκάλα με πάγο , έπινα 1-2 γουλιές κάθε τόσο και δροσιζόμουν , πάλι ίδρωνα γ@μησέτ@ αλλα τουλάχιστον δεν έσκασα απ το ζέστη 

Όσον αφορά τις ώρες εκγύμνασης νιώθω ότι μου ταιριάζει το απόγευμα προς βράδυ, γύρω στις 7-8.

Μία φορά είπα να γυμναστώ πρωί και δεν κατέληξε όπως ήθελα. Σηκώθηκα, έφαγα ελαφρύ πρωινό, γυμνάζομαι, γυρνάω σπίτι για πρωινό και πέφτω ξερός για ύπνο μέχρι το μεσημέρι. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. :D

αυτό μου είχε δουλέψει καλά όταν έτρωγα ελάχιστα (1-2 μπανάνες) πριν την προπόνηση και το 800cal πρωινό μου για μεταπροπονιτικό 

ούτε νύστες ούτε αδυναμίες ούτε τίποτα , είναι και θέμα συνήθειας βέβαια , σε 1 μέρα δεν παίζει να αλλάξεις ωράριο 

εγώ πάλι το καλοκαίρι την έβγαλα αγκαλιά με μπουκάλες πάγο , έπινα και δροσιζόμουν , το φοβερό ήταν πως ήμουν μεσημέρι σε δωμάτιο χωρίς a/c που το χτυπούσε ο ήλιος και δεν ίδρωνα καν . Μια μέρα τα έπαιξε το ψυγείο μας και δεν είχα πάγο ,έριξα τρελά καντήλια , 3-4 μπάνια έκανα και όλο ίδρωνα μέχρι να νυχτώσει . Επίσης στην προπόνηση που γινόμουν μουσκίδια πάλι μπουκάλα με πάγο , έπινα 1-2 γουλιές κάθε τόσο και δροσιζόμουν , πάλι ίδρωνα γ@μησέτ@ αλλα τουλάχιστον δεν έσκασα απ το ζέστη

Εγω αν πιω παγωμενο νερο μου φερνει ενα "rush" να το πω και αρχιζω να ιδρωνω μετα το 2ο-3ο ποτηρι :(

Ασε που νιωθω οτι δε με ξεδιψαει.Δηλαδη στιγμιαια μονο, σε 2 λεπτα ξαναδιψαω παλι.Ενω αν πιω απλα δροσερο αντι για παγωμενο ειμαι κομπλε :)

Καιρός-Γιάννης 1-0. Ντάλα ήλιο με ελαφριά συννεφιά ήταν η πρόβλεψη, ο ουρανός σφοντύλι μας ήρθε από τη βροχή. Με έπιασε απροετοίμαστο αλλά είχα plan B και δεν εχάθη η προπόνηση συντρόφοι.

εμένα έριξε τον κώλο του , ξυπνάω 7 πέφτει το ρεύμα , ούτε σήμα στο κινητό δεν είχα, ξανα κοιμάμαι μιας κ όταν ξυπνάω θέλω να ανοίξω pc και δεν έλεγε και ξυπνάω μετά απο κανα 2ωρο. Βλέπω έξω ήλιος , wtf λέω , ας πάω για προπόνηση όσο προλαβαίνω πριν αλλάξει γνώμη , ούτε πρωινά ούτε τίποτα, τσιμπάω το ποδήλατο βλέπω σκασμένο λάστιχο .. ε δεν μας γ@μ@ς λέω ... φεύγω όπως είμαι με φόρμα και φανέλα και είχε ένα ήλιο χέσε μέσα, με υγρασία επειδή είχε ρίξει καταιγίδα λίγες ώρες πριν , παραλίγο να επιστρέψω να φορέσω σορτς. 

Τελικά πάω κάνω προπόνηση στήθος-δικέφαλα , εντομεταξύ 100kg πάγκος νηστικός κ απο ύπνο , όχι οτι παίζω κιλά , έχω αλλάξει προσέγγιση πολλούς μήνες τώρα στο θέμα της προπόνησης αλλα δεν περίμενα να εχω δύναμη κάτω απο αυτές τις συνθήκες. 

Πάω να φύγω ... και ...

κλάμα , δεν εκνευρίστηκα καν , γέλαγα περπατώντας στη βροχή κανα 10-15λεπτο για να επιστρέψω σπίτι  :-D 

Εγω αν πιω παγωμενο νερο μου φερνει ενα "rush" να το πω και αρχιζω να ιδρωνω μετα το 2ο-3ο ποτηρι :(

Ασε που νιωθω οτι δε με ξεδιψαει.Δηλαδη στιγμιαια μονο, σε 2 λεπτα ξαναδιψαω παλι.Ενω αν πιω απλα δροσερο αντι για παγωμενο ειμαι κομπλε :)

εγώ δεν το έπινα για να ξεδιψάσω, για να κατεβάσω την θερμοκρασία μου και για να την κρατάω χαμηλή   :-D

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...