Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και γω αν μιλησω με φωτη,μαους κτλ περι διατροφης και τι χρειαζεται δεν προκειται να τα βρουμε γιατι εγω προσπαθω να κραταω τα ζωικα προιντα στην χαμηλοτερη δυνατητη ποσοτητα και δεν εχω θεμα να φαω ακομη και χαρτι που αν το δωσω στο φωτη θα βγαλει σπυρακια και θα με κυνηγαει για μερες! Εγω ρε φιλε ετσι οπως το εχω παει τον μισο χρονο χαρτια τρωω ,αλλο αυτο και αλλο να λεω πως ειναι ευγευστα .Ειναι οτι χειροτερο μπορει να φαει ενας ανθρωπος πραγματικα αηδια . Εμενα δεν με ενδιαφερει τι τρωει ο καθενας αρκει να εχει αποτελεσματα .Το ποσο γρηγορα και εντονα ειναι τα αποτελεσματα που εχει αναλογα το ειδος της διατροφης που κανει ειναι αλλο θεμα . Εσυ ας πουμε παρολο που εισαι στην κατηγορια "τρως φυκια" οχι ομως απο τους hardcore ειναι η αληθεια ,εχεις αποτελεσμα δεν μπορω να σου πω κατι .
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν υπάρχει λογος θα πρήξω μπάλες. Γιατι το "φαε σε ενα γευμα σαν να μην υπάρχει αυριο" που διαφημιζεται τις τελευταιες σελιδες μπορει να αποβει καταστροφικο για την υγεια του στομαχιου. Ρώτησε εναν γαστρεντερολογο στη τελικη δεν θα τσακωθούμε. Τωρα τα αλλα που γραφεις .... τι να σου πω αμα νομιζει κάποιος οτι γράφω μαλακιες ειναι ελευθερος να μην τις ακολουθησει. Για τις φωτογραφιες τα έχουμε ξαναπει ο καθενας εχει δικαιωμα να ανεβάσει ή οχι δεν θα του πεις εσυ ανέβασε το εγραψα και προχθές αυτο και σε προλαβα .... εμενα λές πρηχτη αλλα εγω τουλαχιστον αυτο το δικαιωμα το σέβομαι. Μπορει πχ εγω να έχω ενα τατουαζ και να μη γουστάρω να ανεβάσω φωτογραφιες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Κανεις δεν το διαφημιζει εδω μεσα απλα αυτο που λεμε ειναι οτι αν το κανεις μια φορα δεν θα παθεις τιποτα simple as that. Και εγω σου εχω ξαναπει οτι ειδικα οταν μιλας στο ιντερνετ αν ο αλλος θες να σε παρει λιγο περισσοτερο στα σοβαρα πρεπει να του δειξεις οτι αυτα που λες εχουν και μια υποσταση γιατι και εγω μπορω να σου λεω κανε ετσι και αλλιως και να μαι σα κουραδα. Τελευταιο μου ποστ για το θεμα. Παντως το να εχεις απεναντι σου τοσα ατομα κατι σημαινει συνηθως. Μου θυμιζεις τον Μ2000 νομιζε οτι ηταν γκουρου με μια βλακεια που εγραφε που ηταν αχρηστη απο ολες τις αποψεις και οι γνωσεις του ηταν κουκουρουκου και νομιζε οτι ολοι του πηγαιναν κοντρα γιατι τον ζηλευαν. 1
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τρολαρα χθες με το αποτελεσμα του φαγητου, ετσι για να δειξω σε μερικους ποσο κατινες ειναι κ ποσο θα το χτυπανε Εφαγα κρεας δυο γευματων διχως συνοδεια υδατανθρακα. Τα υπολοιπα μου τρια γευματα ηταν κανονικα, διχως παλι υδατανθρακα.. Το γλυκο ηταν καταπληκτικο, ενιωσα την γλυκοζη κ στον εγκεφαλο μου, και δν κανω πλακα, το εφαγα επειδη ηταν σπιτικο κ ξερω τα προσεγμενα υλικα της ξαδερφης μου. Ειχε σιροπιαστα που ηταν ετοιμα μαζι με κατι αλλα ταρτακια.ουτε καν τα αγγιξα. το βραδυ εκανα το καλυτερο σπριντ στο ποδηλατο και αν ημουν σε γυμναστηριο σιγουρα θα εκανα το καλυτερο pr στα lift. Τωρα δν ξερω πως θα κινηθω μεχρι τα χριστογεννα που θα γινουν τα υπολοιπα ελευθερα. Παντως σημερα εριξα και αλλα 6γρ υδατανθρακα και ανεβασα 1γρ λιπος. 1
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αγορι μου το οτι με μια φορά δεν συμβαινει τιποτα το ισχυριζεσαι εσυ. Ρωτησες γιατρο? οταν πλακώνεις ετσι το στομαχι τι μπορει να συμβει? αυτο δεν ειναι θέμα γυμναστή ουτε αθληταρά με φέτες κτλπ .... ειναι θεμα ιατρικο ο γιατρος θα στο πει , επειδη δηλαδη θα βάλω φωτογραφιες με φέτες και μπράτσα σημαινει οτι οσα λέω ειναι και σωστά? τι ακυρα ειναι αυτα που μου γράφεις τωρα? και τι σχέση εχει ο Μ2000? οτι να ναι. Εχεις αναρωτηθει ποτέ μιας και εισαι κριτης εδω του ποιος συνεισφέρει και ποιος οχι αν εισαι ο αρμοδιος να αποφανθει το "με μια φορα δεν γινεται τιποτα?' γιατι εγω νομιζω οτι δεν εισαι ουτε εγω ειμαι για να μην παρεξηγηθω. Αρμοδιος ειναι μονο ενας γιατρος σχετικα με ζητηματα στομαχιου. Επισης το οτι πάς να τα βγαλεις στη τουαλετα βιαια οπως έγραψε κάποιος κάτι δειχνει απο τον οργανισμο αυτο. Τωρα αυτο εντάξει δεν θελετε να το παραδεχθειτε επειδη το γράφει ο Devil που δεν σας έχει κάτσει καλα απο την αρχή. Δεν πειράζει ειναι ομως σωστό. Αν θες να εισαι αντικειμενικος και να ρωτησεις κάποιον γιατρο. Στομαχικος θα γινεις οταν πιέζεις ετσι το στομάχι σου. Τελευταια φορά που το αναλυω.Αν θελεις ρωτα εναν γιατρο δεν βγάζουμε ακρη. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2016 από DDevil
yannis27gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καιρός-Γιάννης 1-0. Ντάλα ήλιο με ελαφριά συννεφιά ήταν η πρόβλεψη, ο ουρανός σφοντύλι μας ήρθε από τη βροχή. Με έπιασε απροετοίμαστο αλλά είχα plan B και δεν εχάθη η προπόνηση συντρόφοι. Ρε, θα σταματήσετε να μαλώνετε; Μαλακία κατάντησε! Φώτη, πιο πολύ από σένα δουλεύω 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω σημερα ξυπναω 7, στις 8 ειμαι σχολη παω στο γυμναστηριο και μου λενε οτι η προπονηση ειναι με γυμναστη και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για ολους να ακολουθησουν το προγραμμα σε φαση 50 ατομα να κανουν το ιδιο πραγμα. Οποτε εφυγα και σελ ιγο θα παω για τρεξιμο. Πρεπει δηλαδη να αναθεωρησω το προγραμμα μου γιατι Δευτερα και Τεταρτη στις 8 θα ειναι ετσι οποτε αυτες τις μερες στις 8 θα εχει γιογκα!
yannis27gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, κάνε γιόγκα, να γνωρισεις καμια κοπελια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα κωλο θες να πεις γιατι προσωπα δυσκολο να θυμηθω εκει μεσα 4
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΟΣΙΣΕ!!! ήταν απόλαυση η πρωινή αερόβια, επιτέλους ιδρώνω από προπόνηση και όχι από την παλιοζέστη (χθες με σακάτεψε) χαχα σπεκτ το μάτι γαρίδα, ωραία πρωινή κωλο-γιόγκα !
wizzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 (για πρωινή προπόνηση) Στο παρελθόν, που βόλευαν οι συνθήκες, 2-3 φορές την εβδομάδα ξυπνούσα 05:00, έβγαινα για ποδηλασία στις 05:30, επέστρεφα 06:30-06:45, μπάνιο, πρωινό και δουλειά (07:30). Ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου.
InfernoN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα ειναι το ακριβως αντιθετο σχετικα με την πρωινη προπονηση. Εγω εχω σχολη στις 9 και στις 8 εχω τελειωσει (6-8). Το ερωτημα ειναι πως την παλευετε το απογευμα αντι για πρωι και πως κανετε full το προγραμμα σας συστηματικα και σωστα. Το απογευμα που γινεται το ελα να δεις πως βγαζετε το προγραμμα, πως την παλευετε με τα παλiκαρια που πιανουν παγκους κτλπ και αραζουν με το κινητο στο messenger, με τους τυπους που πιανουν διαδρομο και πανε με 2km/h που οταν περπατανε εξω πιο γρηγορα πανε και δεν το ξερουν. Στα 2 χρονια 2 φορες εχω παει απογευμα εκνευριστηκα/κοντεψα να παιξω μπουνιες και τοτε το καταλαβα. Το gym ειναι ή για πολυ βραδυ ή για πολυ πρωι ενδιαμεσα εγω προσωπικα δεν την παλευω με τιποτα. Οσο για το feeling να χεις τελειωσει το gym πρωι και να χεις ολη την μερα δικια σου το χουμε ξανασυζητησει με τον bosei, priceless. Αλλα ya know, περι ορεξεως 2
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα ειναι το ακριβως αντιθετο σχετικα με την πρωινη προπονηση. Εγω εχω σχολη στις 9 και στις 8 εχω τελειωσει (6-8). Το ερωτημα ειναι πως την παλευετε το απογευμα αντι για πρωι και πως κανετε full το προγραμμα σας συστηματικα και σωστα. Το απογευμα που γινεται το ελα να δεις πως βγαζετε το προγραμμα, πως την παλευετε με τα παλiκαρια που πιανουν παγκους κτλπ και αραζουν με το κινητο στο messenger, με τους τυπους που πιανουν διαδρομο και πανε με 2km/h που οταν περπατανε εξω πιο γρηγορα πανε και δεν το ξερουν. Στα 2 χρονια 2 φορες εχω παει απογευμα εκνευριστηκα/κοντεψα να παιξω μπουνιες και τοτε το καταλαβα. Το gym ειναι ή για πολυ βραδυ ή για πολυ πρωι ενδιαμεσα εγω προσωπικα δεν την παλευω με τιποτα. Οσο για το feeling να χεις τελειωσει το gym πρωι και να χεις ολη την μερα δικια σου το χουμε ξανασυζητησει με τον bosei, priceless. Αλλα ya know, περι ορεξεως Τι να την παλευουμε ρε φιλε ?Δουλευουμε λεμε ,καλα για πολυ βραδυ ουτε καν gym . 1
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα ειναι το ακριβως αντιθετο σχετικα με την πρωινη προπονηση. Εγω εχω σχολη στις 9 και στις 8 εχω τελειωσει (6-8). Το ερωτημα ειναι πως την παλευετε το απογευμα αντι για πρωι και πως κανετε full το προγραμμα σας συστηματικα και σωστα. Το απογευμα που γινεται το ελα να δεις πως βγαζετε το προγραμμα, πως την παλευετε με τα παλiκαρια που πιανουν παγκους κτλπ και αραζουν με το κινητο στο messenger, με τους τυπους που πιανουν διαδρομο και πανε με 2km/h που οταν περπατανε εξω πιο γρηγορα πανε και δεν το ξερουν. Στα 2 χρονια 2 φορες εχω παει απογευμα εκνευριστηκα/κοντεψα να παιξω μπουνιες και τοτε το καταλαβα. Το gym ειναι ή για πολυ βραδυ ή για πολυ πρωι ενδιαμεσα εγω προσωπικα δεν την παλευω με τιποτα. Οσο για το feeling να χεις τελειωσει το gym πρωι και να χεις ολη την μερα δικια σου το χουμε ξανασυζητησει με τον bosei, priceless. Αλλα ya know, περι ορεξεως εδώ δεν ανοίγει το μάτι σε day off που να ανοίξει σε work day και δη στις 06.00πμ..... εγώ πάντα πήγαινα μεσημέρι και ήμουν άπειρα ευχαριστημένη. τώρα όταν επανέλθω με βλέπω για πολύ βράδυ μετά τις 22.00 ... δεν έχω ιδέα τι θα γίνεται από κόσμο, αλλά αν έχει όντως θα εκνευριστώ πολύ. δεν αντέχω την πολυκοσμία. 1
leftis95 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εσείς που πηγαίνετε μεσημεροαπόγευμα πως την παλέυετε με τον κόσμο? Εγώ πάω 7 το πρωί για να σωθώ, και είμαι σχεδόν μόνος μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις