DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αποψε βγηκα έξω και έφαγα τις σαβουριτσες μου .... βασικα πηρα μια μεριδα μακαρονια με μπιφτέκια το πιατο αυτό φαινομενικα κάνει και για διατροφή (αν τα μακαρονια δεν ειχαν βουτυρο) ηθελα να του πω να μη βαλει αλλα το ξεχασα τελοςπαντων. Μετα τσιμπησα 2 κομμάτια πιτσα (οικολογική που μ αρεσει) και στο τελος 1 γλυκάκι. Αυτά βεβαια δεν είναι για διατροφικο πλάνο! Το γλυκο ηταν και σιροπιαστο αλλα ηταν απλα ένα μανταρινι όχι μια μεριδακλα μπακλαβά για παράδειγμα! Και κάπως ετσι κάναμε και το γευμα της σαβουρας. Βεβαια αυτό δεν θα το βάλω στο αντιφιτνεσσ γιατι εκει παιζουν πολύ δυνατη μπάλα σε αυτά θα τους φανει μια μπουκιά μπροστα στα οργια που κάνουν δεν μπορώ να ανταγωνιστω τα ιερα τέρατα του αντιφιτνεσ εχω να πω επισης πως αυτή τη στιγμη νιωθω παρα πολύ καλα ουτε βαρυστομαχιασα , ουτε θελω να παω τουαλετα ουτε τιποτα σε αντιθεση με τις υπερβολες να φας μια ταβερνα σε ένα γευμα και μετα να υποφερεις και να τρέχεις στην τουαλέτα.
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ειδες, τι ζωα, ψοφος τους αξιζει κ μονο ψοφος. Εμετικα πλασματα... 1
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αποψε βγηκα έξω και έφαγα τις σαβουριτσες μου .... βασικα πηρα μια μεριδα μακαρονια με μπιφτέκια το πιατο αυτό φαινομενικα κάνει και για διατροφή (αν τα μακαρονια δεν ειχαν βουτυρο) ηθελα να του πω να μη βαλει αλλα το ξεχασα τελοςπαντων. Μετα τσιμπησα 2 κομμάτια πιτσα (οικολογική που μ αρεσει) και στο τελος 1 γλυκάκι. Αυτά βεβαια δεν είναι για διατροφικο πλάνο! Το γλυκο ηταν και σιροπιαστο αλλα ηταν απλα ένα μανταρινι όχι μια μεριδακλα μπακλαβά για παράδειγμα! Και κάπως ετσι κάναμε και το γευμα της σαβουρας. Βεβαια αυτό δεν θα το βάλω στο αντιφιτνεσσ γιατι εκει παιζουν πολύ δυνατη μπάλα σε αυτά θα τους φανει μια μπουκιά μπροστα στα οργια που κάνουν δεν μπορώ να ανταγωνιστω τα ιερα τέρατα του αντιφιτνεσ εχω να πω επισης πως αυτή τη στιγμη νιωθω παρα πολύ καλα ουτε βαρυστομαχιασα , ουτε θελω να παω τουαλετα ουτε τιποτα σε αντιθεση με τις υπερβολες να φας μια ταβερνα σε ένα γευμα και μετα να υποφερεις και να τρέχεις στην τουαλέτα. Το εκανα και γω το κυριακατικο μου cheat 1
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το εκανα και γω το κυριακατικο μου cheat αν και ξέρεις τι λενε ... ότι το γευμα σαβουρας μπορει να γινει και μέρα σαβουρας! 'Ένα 24ωρο τρως ότι γουστάρεις!
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα γυρακι φτωχο μωρε..nothing special αν και ξέρεις τι λενε ... ότι το γευμα σαβουρας μπορει να γινει και μέρα σαβουρας! 'Ένα 24ωρο τρως ότι γουστάρεις! Ασε ασε..αυτες τις 4 βδομαδες που ημουν διακοπες μονο σαβουρα ετρωγα και επινα, καιρος για αποτοξινωση
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα γυρακι φτωχο μωρε..nothing special Ασε ασε..αυτες τις 4 βδομαδες που ημουν διακοπες μονο σαβουρα ετρωγα και επινα, καιρος για αποτοξινωση εκει είναι και η διαφορά ότι αμα περνάς πολύ καιρο στερηση μπορει κάποια στιγμη να σου τη βιδώσει και να το κάνεις αυτό που λες.... εκει οντως θα υπάρξουν αλλαγες και στο κορμι και στη φυσικη σου κατασταση. Το καλυτερο που μπορεις να κάνεις για μενα είναι ειτε 1 μέρα ολοκληρη σαβούρας. Αλλα βεβαια σε αυτή τη μέρα δεν θα φάς ποτε μέχρι σημειο εμετου ή τουαλέτας. Σημαντικο αυτό. Και μονο για μια ημέρα. Αυτά που θα έτρωγες σε ένα πολύ μεγάλο γευμα θα τα μοιράσεις μεσα σε εκεινη την ημέρα. Πχ τς 3-4 μπριζολες δεν θα τις φάς σε ένα γευμα και το τσίζ κέικ μετα από αυτά ρε παιδια? μια φορα το εκανα και ρευτηκα ξινιλα ελεος. Πως το γουστάρετε αυτό? Ειτε μια μέρα την εβδομάδα πχ θες να φας πολύ σοκολάτα πηγαινε πάρε μια μερέντα , άλειψε 2 φέτες και κατεβασε τες και ως εκει. Δεν θα φας ολοκληρο το κουτάκι. Μετα από 2-3 μέρες θες να πιεις ένα αναψυκτικο βάλε ένα ποτηρι κοκα κολα που λεει ο λογος και ως εκει. Θα δεις ότι μπορει να μην υπάρξει και καμια διαφορά. ΥΓ Το καλυτερο είναι μετα την προπονηση που έχεις γαμηθει ..... την ημέρα της σαβουρας να πάς και να κτυπησεις ένα θα δεις ποσο θα το γουστάρεις.Με μια φορά δεν παθαινουν οι μυς τιποτα. Πιο πολύ κινδυνεύεις να ξεχειλώσεις το στομάχι σου με πολύ μεγαλα γευματα μετα από μια περιοδο ισοροπημένης διατροφης παρα με το παραπανω. Το στομάχι προσαρμόζεται στις ποσοτητες που του βάζεις μεσα. Εγω πάντως αμα πάω και φάω μετα από μεγαλο γευμα γλυκο μου κανει παλινδρομηση (χωρις να έχω) .... και ρεψίματα. Το γλυκο πρεπει να τρώγεται μονο του. Ειτε το απόγευμα σαν σνάκ ειτε και σαν δεκατιανο. Αυτό το χουί να τρως γλυκα μετα το φαγητο δεν ξερω ποιος το έχει εισάγει! Αμα ρωτήσεις έναν ηπατολογο ή διαβητολογο θα σου πει βεβαια ότι είναι έγκλημα κατά της υγειας σου. 1
SuicycoMania Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω πάντως αμα πάω και φάω μετα από μεγαλο γευμα γλυκο μου κανει παλινδρομηση (χωρις να έχω) .... και ρεψίματα. Το γλυκο πρεπει να τρώγεται μονο του. Ειτε το απόγευμα σαν σνάκ ειτε και σαν δεκατιανο. Αυτό το χουί να τρως γλυκα μετα το φαγητο δεν ξερω ποιος το έχει εισάγει! Αμα ρωτήσεις έναν ηπατολογο ή διαβητολογο θα σου πει βεβαια ότι είναι έγκλημα κατά της υγειας σου. Προφανως γιατι δεν τα σηκωνει το στομαχι σου. Eγω αν δεν φαω γλυκο μετα το φαγητο δεν γινεται...οτιδηποτε ειναι απο φρουτο μεχρι παγωτο και δεν ειναι χουι , ουτε το εχει εισαγει κανεις...ο οργανισμος απο μονος του το ζηταει αναλογα τι εχεις φαει και πιει προηγουμενως... γεροπαραξενε
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 εκει είναι και η διαφορά ότι αμα περνάς πολύ καιρο στερηση μπορει κάποια στιγμη να σου τη βιδώσει και να το κάνεις αυτό που λες.... εκει οντως θα υπάρξουν αλλαγες και στο κορμι και στη φυσικη σου κατασταση. Το καλυτερο που μπορεις να κάνεις για μενα είναι ειτε 1 μέρα ολοκληρη σαβούρας. Αλλα βεβαια σε αυτή τη μέρα δεν θα φάς ποτε μέχρι σημειο εμετου ή τουαλέτας. Σημαντικο αυτό. Και μονο για μια ημέρα. Αυτά που θα έτρωγες σε ένα πολύ μεγάλο γευμα θα τα μοιράσεις μεσα σε εκεινη την ημέρα. Πχ τς 3-4 μπριζολες δεν θα τις φάς σε ένα γευμα και το τσίζ κέικ μετα από αυτά ρε παιδια? μια φορα το εκανα και ρευτηκα ξινιλα ελεος. Πως το γουστάρετε αυτό? Ειτε μια μέρα την εβδομάδα πχ θες να φας πολύ σοκολάτα πηγαινε πάρε μια μερέντα , άλειψε 2 φέτες και κατεβασε τες και ως εκει. Δεν θα φας ολοκληρο το κουτάκι. Μετα από 2-3 μέρες θες να πιεις ένα αναψυκτικο βάλε ένα ποτηρι κοκα κολα που λεει ο λογος και ως εκει. Θα δεις ότι μπορει να μην υπάρξει και καμια διαφορά. ΥΓ Το καλυτερο είναι μετα την προπονηση που έχεις γαμηθει ..... την ημέρα της σαβουρας να πάς και να κτυπησεις ένα θα δεις ποσο θα το γουστάρεις.Με μια φορά δεν παθαινουν οι μυς τιποτα. Πιο πολύ κινδυνεύεις να ξεχειλώσεις το στομάχι σου με πολύ μεγαλα γευματα μετα από μια περιοδο ισοροπημένης διατροφης παρα με το παραπανω. Το στομάχι προσαρμόζεται στις ποσοτητες που του βάζεις μεσα. Εγω πάντως αμα πάω και φάω μετα από μεγαλο γευμα γλυκο μου κανει παλινδρομηση (χωρις να έχω) .... και ρεψίματα. Το γλυκο πρεπει να τρώγεται μονο του. Ειτε το απόγευμα σαν σνάκ ειτε και σαν δεκατιανο. Αυτό το χουί να τρως γλυκα μετα το φαγητο δεν ξερω ποιος το έχει εισάγει! Αμα ρωτήσεις έναν ηπατολογο ή διαβητολογο θα σου πει βεβαια ότι είναι έγκλημα κατά της υγειας σου. Ναι ξερω..απο Νοεμβριο-δεκεμβριο μεχρι Μαιο ημουν με 1 cheat τη βδομαδα και αυτο οχι ολη τη μερα, 1 γευμα απλα.Ιουνιο-Ιουλιο τα εκοψα τελειως αλλα Αυγουστο του εδωσα και καταλαβε. Οκ πηρα 3 κιλα αλλα δε με πολυνοιαζει, θα ξαναφυγουν οπως μπηκαν καθως επιστρεφουμε σιγα-σιγα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 @devil έχεις καταντήσει χειρότερος και από φεμινιστρια βιγκαν που κάνει κροσφιτ. Σπόντες σαν αυτές προς τη Δημήτρα απλά είναι τραγικέε, δείχνουν κόμπλεξ και ανάγκη για να δείξεις (στον εαυτό σου μόνο) την υπέροχη σου προς τους άλλους (που δεν έχεις κιόλας) 4
yannis27gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ειναι η οικολογική πίτσα; Πίτσα οικολόγος; Ας πούμε κανει ανακύκλωση, χρησιμοποιεί μη ενεργοβόρες λάμπες, κτλ;
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ειναι η οικολογική πίτσα; Πίτσα οικολόγος; Ας πούμε κανει ανακύκλωση, χρησιμοποιεί μη ενεργοβόρες λάμπες, κτλ; χωριατικη - οικολογική. Δεν έχει ζαμπον , μπεϊκον κτλπ 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δε δουλεύει κανείς πρωί εδώ μέσα; Πραγματικα και εγω απορω,καλα ο ΓΙαννης ειναι δημοσιος υπαλληλος ιδιωτικου τομεα (α0χ0α0χ0αχ) οι αλλοι τι κανουν? Παντως αν μπορουσα και εγω πρωι θα πηγαινα οχι 7, αλλα λιγο αργοτερα .Κριμα που δεν μπορω ομως και παω μεσημερι γιατι ειμαι απο τους ατυχους και πρεπει να δουλευω . 1
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 @devil έχεις καταντήσει χειρότερος και από φεμινιστρια βιγκαν που κάνει κροσφιτ. Σπόντες σαν αυτές προς τη Δημήτρα απλά είναι τραγικέε, δείχνουν κόμπλεξ και ανάγκη για να δείξεις (στον εαυτό σου μόνο) την υπέροχη σου προς τους άλλους (που δεν έχεις κιόλας) Φιλε μου δεν το έκανα προσωπικά για την δημητρα αυτο την κοπέλα δεν την ξέρω , απλα σχολιασα αυτο που γράφτηκε. Μη ξεχνάς οτι και η δημητρα οταν ειχε μπει κάποια καινουργια εδω τις έκανε αυστηρές παρατηρησεις και οτι ο οργανισμος δεν ειναι παιξε-γέλασε κτλπ κτλπ δεν σε ειδα τοτε να παρέμβεις. Δεν πειράζει. Ξέρουμε το λογο που έκανες αυτο το ποστ (εγω προσωπικα τον ξέρω πολυ πριν το κάνεις). Κατα τα αλλα χειροτερος απο φεμινιστρια εχω καταντησει επειδη λέω κατι λογικο?! οτι δεν έχει νοημα δηλαδη να φορτώνεις σε ενα γευμα τοσο πολυ το στομάχι σου? ρωτα έναν γιατρο πρώτα γαστρεντερολογο και θα δεις αν αυτα που γράφω ειναι τραγικά ή οχι. Ξαφνικα εκει που βάζεις 200γρ το πολυ σε κάθε γευμα φορτώνεις μια 400αρα - 500αρα και μετά τρέχεις στην τουαλέτα ..... προφανως και κάποιος πρέπει να κράξει γιατι θα καταντήσετε στομαχικοι χωρις να το καταλάβετε. Δεν ειναι οτι έχω εγω κομπλεξ το προβλημα. Οποιος και αν το κάνει αυτο ειτε ειναι δημητρα ειτε δημητρης δεν ειναι θεμα προσωπικο. Ειναι κακο για την υγεια του. Ειναι φιτνεσ θρέντ το τσέκαρα θα το γράψω. Γραψε και εσυ τα δικα σου δεν υπάρχει προβλημα! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 για πες μου το λογο και μενα γιατι ειμαι περιεργος. Πεταξες την ιδια σποντα τουλαχιστον δυο φορες για αυτο και σχολιασα. Να το πεις σε καποιον που το κανει καθημερινα μαζι σου και γω (και παλι θα το πεις μια φορα ουτε 2 ουτε 10) αλλα σε καποιον που αρχικα δεν τον ξερεις καν, δεν ξερεις τι τρωει καθημερινα και που το κανει μια φορα στο τοσο ειναι το λιγοτερο αστειο. Ακριβως επειδη ειναι φιτνες μεχρι τωρα δεν εχεις συνεισφέρει σε τιποτα γιατι όπως εχεις δει κανεις δεν εχει ακουσει ουτε μια συμβουλη σου και δεν αναφερομαι στην "κλικα' που θεωρεις οτι υπαρχει εναντιον σου. Ολα οσα λες ειναι φακες, φαβα, φετα και ταχινι. Και για το χειροτερος απο φεμινιστρια παει στο οτι πρηζεις μπαλες. Θα στο πω αλλη μια φορα σε καποια πραγματα περι διατροφης συμφωνω μαζι σου αλλα εσυ γινεσαι κουραστικος/εκνευρηστικος προσπαθωντας να περασεις την γνωμη σου σε ολους. Και γω αν μιλησω με φωτη,μαους κτλ περι διατροφης και τι χρειαζεται δεν προκειται να τα βρουμε γιατι εγω προσπαθω να κραταω τα ζωικα προιντα στην χαμηλοτερη δυνατητη ποσοτητα και δεν εχω θεμα να φαω ακομη και χαρτι που αν το δωσω στο φωτη θα βγαλει σπυρακια και θα με κυνηγαει για μερες! Και επειδη την ξερω και προσωπικα την δημητρα απο τα πρωτα της βηματα η προοδος που εχει κανει ειναι τεραστια και το εχει δειξει και εδω μεσα κατι που εσυ δεν εχεις κανει ακομη για να μας δειξεις ποσο δουλευει αυτο που κανεις.. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις