DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Mπορεις να φάς και κουάκερ και μπανανα μαζι. Και μετα από μιση - 1 ώρα να πας για προπονηση. Εγω παντα κανω προοπονηση απόγευμα. Πρωϊ δεν γινεται εχω δουλειά. Επισης Σαββατοκυριακο κοιμάμαι μέχρι τις 11 δεν θα σηκωθω να πάω για προπονηση Και πριν θες καλο πρωϊνο και μετά. Μια μπανάνα έχει 120 θερμιδες παιζει να τις έχεις κάψει στο πρώτο μισάωρο .... οποτε τον υπολοιπο χρονο θα κάψεις ... το πετσι σου
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε καταλήγουμε σε ένα εσπρεσάκι και μια μπανάνα πριν, και ένα δυνατό πρωινό αμέσως μετά. ναι , είναι αρκετά
vgiozo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Την κλέβω και την τροποποιώ. Μαυρομάτικα αντί για τα κλασικά φασόλια και φρεσκοτριμμένη ντομάτα αντί για χυμό Την έχω δοκιμάσει κι έτσι με μαυρομάτικα...μια χαρά...αλλά τα μαυρομάτικα εμένα μου ταιριάζουν περισσότερο με άγρια χόρτα, έτσι συνήθισα να τα συνοδεύω. ...με φρέσκια ντομάτα πολύ καλύτερα θα έλεγα, αλλά εγώ τις λυπάμαι συνήθως να τις βάλω στο φαγητό, τις προτιμώ στη σαλάτα. Και με μπαρπουνοφάσουλα γίνεται καλό...το θετικό τους είναι ότι ΔΕΝ χρειάζονται 8-10ωρο μούλιασμα...αλλά έχουν τη μισή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες Guys αν καποιος ξερει, θελω help. So, σταματησα το gym πριν 2 χρονια επειδη ειχα αρχισει να βαριεμαι αλλα και επειδη ειχε αυξηθει η συχνοτητα επισοδιων υποτασης, με αποκορυφωμα μια φορα που γυρνουσα σπιτι (100 μετρα δρομος) και οταν εφτασα και ειδα τη φατσα μου ημουν σαν νεκρος. No, really, κατασπρος. Περασε 1 ωρα να συνελθω. Το χα αποδωσει στη βαρεμαρα, την κακη διατροφη και τον κακο υπνο. Anyway, εχω ξεκινησει κανα 3 μηνο σοβαρα κλασεις ανωτερο προγκ, διατροφη κλπ. και ολα καλα μεχρι προχτες και σημερα. Το ιδιο πραγμα, ναυτια, ζαλαδα, αδυναμια, brain fog. Απλα το καταλαβα και τις 2 φορες και σταματησα επιτοπου το session και δεν επιδεινώθηκε, ηρθα σπιτι ξαπλωσα με τα ποδια ψηλα και ημουν κομπλε μετα απο κανα μισαωρο. Για να εξοικονομησω χρονο, δεν παιζει θεμα διατροφης/υπνου/προγραμματος κλπ. Ειμαι πλεον σιγουρος οτι δεν ειναι lifestyle αλλα θεμα υγειας. Εχω κανει εξετασεις αιματος κλπ δεν ελείπε κατι τοτε που τις εκανα. Επισης δεν εχει σημασια το προγραμμα της μερας. Πχ σημερα με επιασε μετα απο legs τισ προαλες μετα απο push day. Εχει κανεις εμπειρια/γνωμη πανω στο θεμα? Φανταζομαι καρδια/νευρολογικο/αναιμια ειναι φαβορι? Θα παω γιατρο προφ. αλλα θελω να αντλησω info απο που μπορω EDIT: Also, this : https://en.wikipedia.org/wiki/Vasovagal_response Ψάξου και για υπόταση θα έλεγα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδα ενα σκηνικο που ο health τον κοροϊδεύει γιατον τετρακεφαλο του;ε νικ; πολυ βλακας αν το κανε 1
vgiozo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 @TEOKOS Με μπρίζωσες με την αναφορά στα μαυρομάτικα... ...βρήκα τη συνταγή για το ερχόμενο σαββατοκύριακο... Μαυρομάτικα φασόλια με Χταπόδι
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 To xtapodi είναι τιγκα στην πρωτεϊνη πάντως. Αρκει να το κάνεις νεροβραστο και να προσθέσεις μετα το λαδάκι. 30% πρωτεϊνη στα 100γρ
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλτε να δείτε το stream στο youtube , τρελό κλάμα το chat , με έπιασε πονοκέφαλος απ τα γέλια
vgiozo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 To xtapodi είναι τιγκα στην πρωτεϊνη πάντως. Αρκει να το κάνεις νεροβραστο και να προσθέσεις μετα το λαδάκι. όλα τα ψαρικά τα κάνω πλέον στον ατμό...διατηρούν τη γεύση τους και δεν χρειάζονται ούτε αλάτι... Βέβαια πόση ώρα θα θέλει το χταπόδι στον ατμό; Τρέχα γύρευε, θα το βρω όμως.
yannis27gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε καταλήγουμε σε ένα εσπρεσάκι και μια μπανάνα πριν, και ένα δυνατό πρωινό αμέσως μετά. Κι εγω γυμνάζομαι πρωί, στις 8.30. 7 έγερση, 7.20 καλό πρωινό (οι δικές μου πρωτεινικες πίτες με το αγαπημένο φυστικοβουτυρο του Μαους, πάνω απο 700 θερμίδες), 8 καφεδάκι, έτοιμος. Κάποιος μπορεί να πει οτι δεν έχω προλάβει να χωνέψω και ίσως να χει δίκιο αλλα Α) συνήθισα, δεν έχω πρόβλημα, Β) δε βγαίνει αλλιώς τόσες θερμίδες που πρεπει να κατανάλωσω στη διάρκεια της μέρας και Γ) δεν υπάρχει περίπτωση να τη βγάλω με μια μπανανα, εγω οταν ξυπνάω ΠΕΙΝΑΩ! Αν δεις οτι κι εσυ δεν έχεις αρκετή ενέργεια με μόνο μια μπανανα, ξυπνά μια ώρα νωρίτερα και τρώγε πρωινό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Για μενα εχεις λιγο καλυτερο βραδινο και πρωι μια μπανανα η τελος παντων κατι που σου δινει αμεση ενεργει και χωνευεται ευκολα αλλιως θα ξερασεις σε κανενα καθισμα
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δε δουλεύει κανείς πρωί εδώ μέσα;
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 δεν το είχα δει ακόμα περισσότερο respect 1
skipperas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύω είναι do-able ένα morning workout για κάποιον που δουλεύει στις 09:00.. Αν υποθέσουμε ότι το gym και η δουλειά είναι κοντά.
Demetra_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύω είναι do-able ένα morning workout για κάποιον που δουλεύει στις 09:00.. Αν υποθέσουμε ότι το gym και η δουλειά είναι κοντά. και μπορεί να λειτουργήσει τόσο νωρίς ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις