Demetra_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 αυτό το πράγμα δεν θα έπρεπε να λέγεται γιαούρτι , καταρχάς αν βάλεις κανέλα γίνεται στυφό κ αν βάλεις whey κ το χτυπήσεις γίνεται λες κ έκοψε άσε και σήμερα έφαγα μια ψησταριά και το στομάχι τούμπανο. πέρασα μια ώρα στην τουαλέτα και ηρέμησα. καθάρισα το ντεράκι ! έφαγα 1 σουβλάκι, 1 χοιρινή, 1 πανσέτα, 3 μπιφτέκια αλοιφές τζατζίκι πάπρικα μελιτζανοσαλάτα και τέλος σπιτικό τζιζκείκ (όλα αυτά σε διάστημα 2-3 ώρες) δεν ήπια αλκοολ ... μόνο 1 λίτρο κόκα κόλα...ζερο φυσικά μπήκα αυτοτιμωρία για ένα μήνα με διπλές αερόβιες και carb low λίγο ακόμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 άσε και σήμερα έφαγα μια ψησταριά και το στομάχι τούμπανο. πέρασα μια ώρα στην τουαλέτα και ηρέμησα. καθάρισα το ντεράκι ! έφαγα 1 σουβλάκι, 1 χοιρινή, 1 πανσέτα, 3 μπιφτέκια αλοιφές τζατζίκι πάπρικα μελιτζανοσαλάτα και τέλος σπιτικό τζιζκείκ (όλα αυτά σε διάστημα 2-3 ώρες) δεν ήπια αλκοολ ... μόνο 1 λίτρο κόκα κόλα...ζερο φυσικά μπήκα αυτοτιμωρία για ένα μήνα με διπλές αερόβιες και carb low λίγο ακόμα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι βασικα έκανε ότι λεγαμε χθες ότι δεν εχει νοημα να κάνεις ... να φας δηλαδή ολοκληρη ταβέρνα και μετα να τη βγάλεις στη τουαλέτα αλλα εντάξει περι ορέξεως .... μπριζολόπιτα. Αμα σε ευχαριστει να τρώς το αγαπημενο σου φαγητο και μετα να το βγάζεις βιαια στην τουαλέτα οοοκ! εγραψα χθες ότι παιζει σημερα να σαβουριάσω αλλα τελικα δεν το έκανα ..... εφαγα το φακορυζο μου με μια σαλατα λαχανο και σε λιγο θα πάω και για προπονηση γιατι εχω και τα νευρα μου από χθες και θέλω να εκτονωθώ λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 άσε και σήμερα έφαγα μια ψησταριά και το στομάχι τούμπανο. πέρασα μια ώρα στην τουαλέτα και ηρέμησα. καθάρισα το ντεράκι ! έφαγα 1 σουβλάκι, 1 χοιρινή, 1 πανσέτα, 3 μπιφτέκια αλοιφές τζατζίκι πάπρικα μελιτζανοσαλάτα και τέλος σπιτικό τζιζκείκ (όλα αυτά σε διάστημα 2-3 ώρες) δεν ήπια αλκοολ ... μόνο 1 λίτρο κόκα κόλα...ζερο φυσικά μπήκα αυτοτιμωρία για ένα μήνα με διπλές αερόβιες και carb low λίγο ακόμα... Εγώ χθες βράδυ σε τραπεζι εφαγα 4 αραβικές μεγάλες στα κάρβουνα που τις γέμισα με 4 Η 5 μπριζόλες χοιρινες, τζατζίκι, πατάτες (λίγες δεν χώραγε απ το κρέας) κρεμμύδι, ντομάτα. Μετά 3 κομμάτια μπανοφι από την κατάψυξη και μια 2ltr coca cola light Εννοείται πως είχα φάει μες τη μερα κανονικά αλλά δε με χάλασε,έχω συνηθίσει κ παραπάνω Αλλα έκανα κ γαμω τους υπνους χθες, 11 το πρωί ξύπνησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό είπα , δεν παρακολουθώ γενικά κ το bb δεν με ενδιαφέρει γιατι δεν μου αρέσει η κατάσταση του στην εποχή μας αλλα τον συγκεκριμένο τον ήθελα να χάσει, απλά κ μόνο επειδή είναι αλαζόνας εντομεταξύ πέσανε όλοι στον levrone ... 52 χρονών με αποχή απο σοβαρή προπόνηση -διατροφή-φάρμακο εδώ και 13 χρόνια και έκανε comeback σε 4 μήνες! τι περιμένανε? να φτάσει τις μάζες των άλλων ? είμαστε σοβαροί ? σε 4 μήνες? ....αν είχε γίνει τότε απλά θα σήμαινε πως όλοι οι άλλοι τον παίζουν , εδώ νέοι σταματάνε λίγο τα φάρμακα και θέλουν ένα χρόνο να επανέλθουν εδώ κ ένα βίντεο απο τους τελικούς πάγωμα στο 0:02 κ αναρωτιέμαι γιατί επιμένουν κάποιοι πως είχε λίγη μάζα ..lol.. το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο με τη μάζα και τα standards , https://www.youtube.com/watch?v=aFUH6uaAfK4 πιστεύω αν είχε δώσει παραπάνω χρόνο στο σώμα του και απλά πήγαινε του χρόνου θα είχε βουλώσει αρκετά στόματα, respect για το εγχείρημα αλλα μαλακία του που βιάστηκε , στους 4 μήνες τα κατάφερνε στο παρελθόν αλλα τότε ήταν νεότερος με πολύ παραπάνω ανδρογονικούς υποδοχείς Ρε ο levrone δεν επρεπε να εχει παει καν .Γραφικοτητες ειναι αυτα ,μπραβο του που επανηλθε ,για την προσπαθεια ,για το αποτελεσμα για ολα αλλα οχι και 52 Mr olympia ειναι ακυρο . Ενας αλλος λευκος λιγο που ειδα ηταν πολυ τουμπανο και τεραστια κατασκευη ψηλος πολλα κιλα ,χωρις να το εχω παρακολουθησει απο την αρχη η' να εχω και πολυ καλη αποψη πανω στο θεμα στα δικα ματια φανταζε αδιαφιλονικητο φαβορι .Ο Ηeath 6η φορα ειναι υπερβολη οκ ειναι εμπορικος πολυ ,εχει την σωστη φατσα και attiτude αλλα αδικουνται οι αλλοι στον διαγωνισμο. άσε και σήμερα έφαγα μια ψησταριά και το στομάχι τούμπανο. πέρασα μια ώρα στην τουαλέτα και ηρέμησα. καθάρισα το ντεράκι ! Δημητρα seriously? Eχεις προβλημα ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 TEOKE αυτά τα πινακάκια όμως δεν έχουν τα γραμμάρια πχ λεει για το ψωμι τοσες θερμιδες στα ποσα γραμμαρια?Στο πρώτο πινακάκι το αναφέρει. Κοιτά παρακάτω αυτό το πράγμα δεν θα έπρεπε να λέγεται γιαούρτι , καταρχάς αν βάλεις κανέλα γίνεται στυφό κ αν βάλεις whey κ το χτυπήσεις γίνεται λες κ έκοψε Όντως η αγελαδίτσα είναι για τα μπάζα. Μου αρέσει πολύ το γιαούρτι σακούλας. Αυτό που παίρνεις χύμα για τζατζίκι. Πολλά λιπαρά όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε ο levrone δεν επρεπε να εχει παει καν .Γραφικοτητες ειναι αυτα ,μπραβο του που επανηλθε ,για την προσπαθεια ,για το αποτελεσμα για ολα αλλα οχι και 52 Mr olympia ειναι ακυρο . Ενας αλλος λευκος λιγο που ειδα ηταν πολυ τουμπανο και τεραστια κατασκευη ψηλος πολλα κιλα ,χωρις να το εχω παρακολουθησει απο την αρχη η' να εχω και πολυ καλη αποψη πανω στο θεμα στα δικα ματια φανταζε αδιαφιλονικητο φαβορι .Ο Ηeath 6η φορα ειναι υπερβολη οκ ειναι εμπορικος πολυ ,εχει την σωστη φατσα και attiτude αλλα αδικουνται οι αλλοι στον διαγωνισμο. καλά ναι και εμένα με έπιασε ένα cringe ιδικά στους προκριματικούς , απλά ήθελα να τον δω στην καλύτερη φόρμα που μπορούσε να πιάσει και δεν πιστεύω πως 4 μήνες ήταν αρκετοί. Αλλα ναι σίγουρα δεν ήταν για olympia ελπίζω του χρόνου να μη βγει πάλι heath , θα καταντήσει ανέκδοτο τον big Ramy λες? αν ναι μιλάμε για τέρας της φύσης αλλα φέτος κατέβηκε σε μικρότερα kg και δεν του πάει , είναι φτιαγμένος για μάζα , είναι η κατασκευή του , όπως πχ εδώ Στο πρώτο πινακάκι το αναφέρει. Κοιτά παρακάτω Όντως η αγελαδίτσα είναι για τα μπάζα. Μου αρέσει πολύ το γιαούρτι σακούλας. Αυτό που παίρνεις χύμα για τζατζίκι. Πολλά λιπαρά όμως πως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει να τρώει !! το χύμα και εγώ το γουστάρω αλλα δεν το τρώω συχνά γιατι θα φάω αρκετό και όντως έχει πολλά λιπαρά , εκτός αυτούς αν φαω αρκετό νιώθω τα αφτιά μου να καίνε Σε καμια γιορτή τρώω , συνήθως με αυτό φτιάχνει η μάνα τζατζίκι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γυμνάζεται κανείς νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά; Σκέφτομαι να το επιχειρήσω μιας και σου δίνει extra free time το απόγευμα..+ το γυμναστήριο είναι σχεδόν άδειο τέτοιες ώρες. Το θέμα μου είναι το εξής: Ξυπνάω 7 και πάω τζιμ 7:30. Τι ώρα πρέπει να φάω και τι; Ή πάω νηστικός και τρώω μετά πρωινό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν σε πάει τσιρλιπιπί μια μπανάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γυμνάζεται κανείς νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά; Σκέφτομαι να το επιχειρήσω μιας και σου δίνει extra free time το απόγευμα..+ το γυμναστήριο είναι σχεδόν άδειο τέτοιες ώρες. Το θέμα μου είναι το εξής: Ξυπνάω 7 και πάω τζιμ 7:30. Τι ώρα πρέπει να φάω και τι; Ή πάω νηστικός και τρώω μετά πρωινό; θέμα συνήθειας είναι , προσωπικά δεν μου αρέσει , πολύ απλά επειδή με την προπόνηση που κάνω θέλω 1-2 ώρες να ηρεμήσω πριν να είμαι οκ για οτιδήποτε απαιτεί σκέψη κτλ, αλλα αν γυμνάζεσαι χαλαρά δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. για το φαγητό ή ξυπνάς νωρίτερα κ τρως ή πίνεις 1-2 scoop whey και τρως μια μπανάνα και τρως και μετά την προπόνηση , δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σε γενικές γραμμές , γνωρίζω πολλούς που κάνουν προπόνηση ξημερώματα χωρίς να φάνε τίποτα δεκαετίες τώρα , έχεις πολλές επιλογές και καμία δεν θα σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Και το σημερινό μου γεύμα: Φασόλια με Σπανάκι και Καρότα + γιαούρτι 500γρ φασόλια μέτρια 1χλγ σπανάκι 3 καρότα σε ροδέλες 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κεσεδάκι χυμό ντομάτας 1/2 κούπα ελαιόλαδο + 100γρ στραγγιστό γιαούρτι (έβαλα παραπάνω νερό και το ζουμάκι δεν βγήκε σφιχτό, όπως θά'πρεπε) ...σορρυ τσίμπησα μερικές κουταλιές πριν τη φωτογραφία...σήμερα θα προσθέσω και 2-3 κουταλιές φαγόπυρο. @DDevil για το άρθρο που παρέθεσες http://www.clickatlife.gr/your-life/story/9528/proteini-apo-7-piges-xoris-kreas-kai-omos-nai Ίσως να χρειάζεται όμως λίγη προσοχή, τουλάχιστον στην υπερκατανάλωση προϊόντων σόγιας, καθώς υπάρχουν μη καταληκτικά/οριστικά και αντιθετικά συμπεράσματα ερευνών για τις συνέπειες της αύξησης στην πρόσληψη φυτο-οιστρογόνων στους άνδρες. http://jn.nutrition.org/content/132/3/570S.long ΥΓ Άλλη μια * "έρευνα στο ίντερνετ" (* έτσι λέγονται οι έρευνες σε επιστημονικά ιατρικά περιοδικά, όταν χρήζουν ρητορικής υποτίμησης) για την αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη με την αύξηση των ακόρεστων λιπαρών στη δίαιτα, αύξηση που σχετίζεται άμεσα με την απώλεια βάρους http://care.diabetesjournals.org/content/36/5/1132 Χρήσιμο καθώς είναι πιο προσαρμοσμένο στην ελληνική διατροφή και διευκολύνει τους υπολογισμούς (πχ έχει "ντολμαδάκια"! ) Την κλέβω και την τροποποιώ. Μαυρομάτικα αντί για τα κλασικά φασόλια και φρεσκοτριμμένη ντομάτα αντί για χυμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντα κανω πρωινη προπονηση. Εγω με μια μπανανα ειμαι κομπλε αλλα μπορεις να φας πχ και κατι σε τοστ με ασπρο ψωμι για να σου δωσει αμεση ενεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 και εγώ όταν έκανα πρωινή για κάποια χρόνια στις αρχές έτσι έκανα , μια μπανάνα ήταν αρκετή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 400 mg καφεινη + διεγερτικα,all out or nothing baby,woooooo nature boy ric flair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε καταλήγουμε σε ένα εσπρεσάκι και μια μπανάνα πριν, και ένα δυνατό πρωινό αμέσως μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις